Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet, álmomban (467 db)

Mit jelenthet álmomba történtek?

Álmomban megvágták egy idegen kisgyerek arcát vérzet láttam de a kisgyerek nem sirt. Nagyon rossz álmom volt.

Legjobb válasz: szerintem mindenkinek az élethelyzetétõl is függ, h mit jelent egy-egy álom. ezért csak saját magad tudod megfelelõen értékelni az álmaidat, mert minden körülmény ismert elõtted. így látatlanban lehet gyermektõl való félelem, esetleg egy gyermeki érzés a saját múltadból. talán egy jelenlegi konfliktusod jelent meg álmodban, amit nem tudtál eddig megoldani. de az is lehet, h csak túl sokat ettél lefekvés elõtt:)

szerintem mindenkinek az élethelyzetétõl is függ, h mit jelent egy-egy álom. ezért csak saját magad tudod megfelelõen értékelni az álmaidat, mert minden körülmény ismert elõtted. így látatlanban lehet gyermektõl való félelem, esetleg egy gyermeki érzés a saját múltadból. talán egy jelenlegi konfliktusod jelent meg álmodban, amit nem tudtál eddig megoldani. de az is lehet, h csak túl sokat ettél lefekvés elõtt:)
hát komolyan... mit jelenthet? Semmit. Olvass utána, hogy mikor jelent bármit is egy álom, mert nem minden esetben.
exöszájszbúúúk

Ez mit jelenthet? Álmomban egy telefonfülkében találtam 10. 000 Ft-ot mikor épp telefonálni akartam valakinek!

Hazafele jövet pedig a köves úton találtam apró pénzeket 5-10-20-50-100-200-asokat és az út melletti kis árokban is ami egy ház előtt volt ahol volt egy kutya és nagyon ugatott engem. Az árokban ahogy szedtem a pénzt láttam 1-2 kis békát is.Van itthon álmos könyvünk de hát ezt nem nagyon tudom összerakni mert annyi mindent ír... :S

Legjobb válasz: Az álmos könyv egy sz*r. Pszichológus vagy pszichoterapeuta többet tudna elmondani errõl az álomról. Az hogy pénzt találtál és egy kutya ugatott téged, én valamilyen bûntudatra gondolok.

Az álmos könyv egy sz*r. Pszichológus vagy pszichoterapeuta többet tudna elmondani errõl az álomról. Az hogy pénzt találtál és egy kutya ugatott téged, én valamilyen bûntudatra gondolok.
Én is álmodtam hasonlókat találtam egy csomó pénzt. Aztán amikor fölkeltem kerestem a pénzt :-D
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok olyan helyre elmenni. :D Esetleg valaki más tudna errõl valamit írni? :)
Szerintem azt h materialis dolgot meg fognak akadalyozni abban h valamit veghez vigyel (valakivel kapcsolatba kerulj vagy felkeresd)

Mit jelenthet álmomban a Parlament tetején szexelni valakivel?

Legjobb válasz: Azt hogy b.szol a politikára .

Azt hogy b.szol a politikára .
Kövér László házelnök iránti mély tiszteletet.
csak egy kérdésem van botoxos?
Nem kicsit, nagyon.
Én mindennap szexel álmodok. :D
...akkor inkább a parlament.A bakkecskék büdösek.
Megnéztem az álmoskönyvemben: "Parlament tetején szeretkezni annyit tesz, mint fû alatt kecskebakot szívni."
Nahát, azt akartam írni, amit az elsõ :)
A kérdező hozzászólása: Szép volt a kilátás! :D
wooooow és tényleg annyira extrém volt mint amennyire hangzik? :DDDD
Én meg szexelõ meleg bakkecskékkel.


Ez az álom mit jelenthet? Álmomban lemondtam arról akit szeretek

Legjobb válasz: köszönöm a választ..:/

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ..:/
Az álom felszínre hozza azt az érzést, amit egyébként elfojtasz. Valószínûleg van olyan rész benned, ami a birtoklási vágyadat nem helyesli. Az álomban megélt érzést át kell élni tisztán és elfogadni, mert gazdagabbá teszi a személyiségedet.

Mit jelenthet? Álmomban kisfiút szültem.

Ugy kezdődött,hogy kórházban vagyok,és hozzák a kisfiamat,hogy mehetünk haza. Nem voltam férjnél,de az apa jött,h megnézze a kisfiát. Egész végig a kis fehér ruháját és a mosolyát néztem a babának, és boldog voltam. Tudja valaki mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Gyereket szeretnél, jól gondolom? Itt a válasz.

Gyereket szeretnél, jól gondolom? Itt a válasz.
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, nincs párom régóta. A gyerekeket imádom, de fiatalnak tartom hozzá magam, fõleg pár nélkül. Ezért is nem értem. Sûrûn álmodom ilyennel.
Lehet gondoskodó természeted van, gondoskodnál valakirõl vagy neked hiányzik az hogy foglalkozzanak veled, de ez csak tipp:-) 24l
A kérdező hozzászólása: Hmm.. Ez lehetséges. Köszönöm a válaszokat :)
Szerintem meg ez tényleg befog következni teljesen olyan formában ahogy álmodtad. Majd abban a pillanatban fogsz rájönni, hogy ezt már láttad amikor megtörténik, ha álmodban éreztél is valami fizikai ingert. Az is biztos, hogy akitõl a gyereked lesz nem fogod felismerni mikor megismered, majd csak azután jössz rá, hogy tényleg õ volt mikor átéled
A kérdező hozzászólása: Remélem is, h ez be fog következni, csak épp úgy, h legyen mellettem a gyermekem apja. :)
:S
mivel ezotériába irtál misztikus magyarázatot adok, amiben vagy hiszel vagy nem : ha úgy alszol el, hogy nem mozogsz az alvás elõtti ingerek miatt sem ( mocorgás) és több mint 20-30 percig nem alszol el, csak fekszel és gondolkozol, akkor elõfordulhat az alvó paralízis állapota. ez azt jelenti, hogy a tested elaludt az elméd viszont nem, ilyenkor ha kinyitod a szemed, akkor nagyon valóságos dolgokat hallucinálhatsz amit késõbb álomnak hiszel. ( ez volt a reális orvosilag bizonyított rész) ám ha felkelsz él látod magad, esetleg ez a jelenet kimarad mert nem emlékszel, és mondjuk kint találod magad és mint egy filmet néznél látod a házad. az azt jelenti hogy a lelked kilépett a testefbõl. ez lehet valóságos is akár. amikor a lelked elhagyta a testedet akkor a szellemek megérzik, hogy van egy üres test, és megpróbálnak belebújni, ( ez az alvajárás.) valószínûleg az ember a házad elõtt egy szellem, aki a testedet szeretné csak ez idõbe telik. vigyázz vele... esetleg ha álmodban megpróbálnál bemenni a házba. és megnézni alszol e... ha látod magad akkor az valóság ugyanis sosem szabad látnod magad ahogy alszol... ilyenkor nézz bele a tükörbe.. ha minden igaz nem magadat fogod látni, hanem azt az embert :)
meycry g*ci most nagyon megilyesztettél ><
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nem értetem meg mindent 100 % ig. De azt hiszem tudom mirõl van szó.
nézd meg azta horror filmet hogy insidious az is ezzel foglalkozik :D
de am az eleje komoly. kipróbáltam este sötétben, elõször madárcsiripeléseket hallottam, aztán kinyitottam a szemem és valami feltupirozott haju öregasszony mászkált az ágyamon. alvó paralízis állapotban nem tudsz mozogni, tehát ha hallucinálsz, nem fogsz tudni megmozdulni.. szembe kell nézned ezekkel. :) ez az egészben a legrosszabb, nem ugrohatsz fel, hogy kirohanj. ott fekszel akár órákig és kitudja mit akar csinálni aza csunyaság :D
Szerintem Voldemort volt...
Van egy ilyen oldal ami azzal foglalkozik, hogy van egy pasas akit a világon 1 millióan láttak álmukban senki sem ismeri. asszem azt üsd be google-ba ha megnéznéd, hogy is this man dream vagy valami ilyesmit.

Mit jelenthet? Álmomban a bal szemgolyóm elfordult, csak a fehérjét lehetett látni.

Legjobb válasz: Ez jó... Amúgy nem jelent semmit sem. Van amikor csak úgy álmodsz valami nagy hülyeséget. Nem mindig van jelentésük.

Ez jó... Amúgy nem jelent semmit sem. Van amikor csak úgy álmodsz valami nagy hülyeséget. Nem mindig van jelentésük.
Te hogy a rákba láttad a szemedet?
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat!!
Jó, bocs, csak már herótom van a sok ilyen kérdéstõl. Freud azt mondta, hogy az álmok kapcsolódnak az aznap elvégzett eseményekhez illetve az érzelmekhez. Talán van valami, amire vissza vezetheted. Emellett nem minden álomnak van jelentése. Egyszer azt álmodtam, hogy megyek egy nagyon magas lépcsõn lefele, és körülöttem mindenhol oszladozó hullák lógtak felakasztva, mintha bitófán lennének. Persze ezt csak a horrorfilmre tudtam vissza vezetni, amit két nappal azelõtt néztem. Még egyszer, ne haragudj. Második voltam.
álmodban már eltud fordulni. hogy ébren sikerül-e, az az idõ meg a tapasztalataid kérdése-.-
Arcidegbénulás...
Pénz áll a házhoz

Mit jelenthet álmom ha lovakkal álmodom amiket elvisz az ár?

Azt álmodtam egy jo párszor ,hogy állok egy domb tetején és a lovaimat elviszi egy árviz egy hömpölyg? folyó tartja ?ket fogságban és én nem tehetek semmit.Mit jelenthet????

Legjobb válasz: Azt hogy kamu.

Azt hogy kamu.
Ha tényleg vannak lovaid, akkor azt, hogy félted õket. Ha nem, akkor fogalmam sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat!
Szerencséd lesz. Pénz áll a házhoz. Elvesztesz valaki fontosat. Szerelmes leszel. Valaki megátkoz.
A golyóálló mellény csodája...
Szerintem azt jelenti, hogy valaki nagyon durván hátba támad, negatív energiát küld rád. Készülj fel rá, hogy küzdened kell majd magadért, de gyõzni fogsz.
Szerintem te vagy Machete

Mit jelenthet álmomban az hogy meghaltam?

Legjobb válasz: hosszú életet :)

hosszú életet :)
nem tom, de ne aggodja csak egy álom énis sokszor álmodok arról ha álmodok (mindig) :) de attol is függ , hogy halsz meg , mert az még jelenthet valamit.
Hogyan haltál meg?
én úgy tudom hogy az nagy változást jelent.sokan megijjednek tõle de nem jelent rosszat.és hogy milyen irányú a változás az a körülményektõl függ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!