Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek párom eredményei (2 db)

Mit jelentenek ezek a számok? A párom vizsgálati eredménye.

Arra lennék kiváncsi, hogy van-e gond, jók az értékek vagy nem.

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de szerintem az 1,4 ml kicsit kevés. ha jól tudom 3-4 ml az átlagos mennyiség. A spermium szám 10,8 millió/ml, az szokták mondani hogy a temészetes úton történõ teherbe eséshez min. 20 millió/ml sperma kell. A motilitás viszont jó, azt jelenti hogy a spermák 70 %-a mozog. Ezeket azért tudom, mert az én férjemnek sem lettek túl jók az eredményei, de az utolsó vizsgálaton már elértük a 35mill/ml-t! Egy vizsgálat nem vizsgálat, többször vissza kell menni. Az én férjemnek használtak a természetes hatóanyagú gyógyszerek, õ napi 2*1 Fer14-t, Maca Vibe-t,és 200mg-os E vitamint szed, és sokat javítottak az eredményein!

Nem vagyok szakértõ, de szerintem az 1, 4 ml kicsit kevés. ha jól tudom 3-4 ml az átlagos mennyiség. A spermium szám 10, 8 millió/ml, az szokták mondani hogy a temészetes úton történõ teherbe eséshez min. 20 millió/ml sperma kell. A motilitás viszont jó, azt jelenti hogy a spermák 70 %-a mozog. Ezeket azért tudom, mert az én férjemnek sem lettek túl jók az eredményei, de az utolsó vizsgálaton már elértük a 35mill/ml-t! Egy vizsgálat nem vizsgálat, többször vissza kell menni. Az én férjemnek használtak a természetes hatóanyagú gyógyszerek, õ napi 2*1 Fer14-t, Maca Vibe-t, és 200mg-os E vitamint szed, és sokat javítottak az eredményein!
Annyira nem vészes, bár a fogantatás szempontjából nem is jó az eredmény. Kicsit kevés a spermaszáma, de a spermák 70% normál morfológiailag, és a mozgékonysága is ugyanennyinek jó, tehát simán helyre lehet hozni, csak fel kell kicsit turbózni a számukat:) A 30 millió lenne a cél, és igaza van az elsõnek, egy vizsgálat kevés. Lehet kevesebb egy szeretkezéstõl, vagy bármitõl, majd a doki javasol vitamint, és nem lesz gond:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Reméltem, hogy nagy gond nincsen. Nem hiszem, hogy gond lenne, ha egy kicsi pluszt kell tenni azért a bizonyos örömért. :-D

Mit jelentenek a párom eredményei? Normozoospermia. Mozgás: 40% gyors progresszív, 10% progresszív, 5% lassú, egyhelyben, 45% mozdulatlan. Vitalitás: 75% élő, 25% holt. Morfológia: 16% normális, 84% alaki rendellenesség, éretlen, egyéb.

Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, h mesterseges megtermekenyites barmely formajahoz (inszeminacio, lombik) megfelel a sperma.

Ez azt jelenti, h mesterseges megtermekenyites barmely formajahoz (inszeminacio, lombik) megfelel a sperma.
szerintem nem olyan rossz ez.fele-fele arányban vannak a gyorsak és a lassúk.16%ban vannak a normálisak.neked csak egy kell abból a több millióból ami "használható". a páromé:Vitalitás:49% élõ 41% holt.Morfológia:7%normális, 93% éretlen, rendellenes.ahhoz képest most várom a 2. babámat és természetes úton.pedig nekem peteérésem se mindig van/volt.úgyhogy ne csüggedj!!!!lehet belõle baba akár mikor!!!!szeressétek egymást sokszor!!!!!!:-D
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, csak most úgy elkeseredtem. A neten közben én is olyan eredményeket találtam, amiben 80% felett van a normál mozgó spermium.
Az átlagos azt jelenti, h simán is teherbe eshetnél. Van akinem több, mint 1-1, 5 év kell egy baba megfoganásához.Fel a fejjel! Az a 16% így is több 10ezer spermát jelent.Nektek elég 1 darab is.
A kérdező hozzászólása: Ennyit mondott, hogy átlagos, de nekem laikusként kicsit kevésnek tûnt a normális alakú.
Ezt neten talaltam, termeszetes megtermekenyitesre alkalmas spermakep: Eelõre haladó 89%, nem-mozgó/mozgó: 8%/92%, nagy többsége ép" A dokitok nem mondott semmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is ez a mondat szúrt szemet. A párom azt mondta, hogy az orvos szerint ez kb. átlagos eredmény. Csak nem tudom, most mire számítsak, meg meddig próbálkozzunk még.
Sajnos erre erdemi valaszt nem tudok adni, nem akarok butasagot mondani :( Amit irtam, az a "leforditasa" a magyarazatnak, amit adtak a lelethez (Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum azaz mesterseges megtermekenyitesre alkalmas.)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De akkor simán nem eshetek teherbe? 10 hónapja próbálkozunk, nekem van pé-m.
Szia! Én is találkoztam már több éve próbálkozó párral. A fiatal embernek, 36 éves , sajnos nem megfelelõ a potenciája, amolyan 70%-os, a sperma 60 %-os mozgékonyságú. A potenciát az orgazmus visszatartásával lehet helyrehozni, de a legnagyobb gondot a rossz (korai) orgazmus reflexek okozzák. Szóval és tettel, erõsítsétek a potenciát, a hímvesszõ feszességét és megnõ a spermiumok elektromos aktivitása életereje. 100%


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!