Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek párom (55 db)

Mit jelentenek ezek a számok? A párom vizsgálati eredménye.

Arra lennék kiváncsi, hogy van-e gond, jók az értékek vagy nem.

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de szerintem az 1,4 ml kicsit kevés. ha jól tudom 3-4 ml az átlagos mennyiség. A spermium szám 10,8 millió/ml, az szokták mondani hogy a temészetes úton történõ teherbe eséshez min. 20 millió/ml sperma kell. A motilitás viszont jó, azt jelenti hogy a spermák 70 %-a mozog. Ezeket azért tudom, mert az én férjemnek sem lettek túl jók az eredményei, de az utolsó vizsgálaton már elértük a 35mill/ml-t! Egy vizsgálat nem vizsgálat, többször vissza kell menni. Az én férjemnek használtak a természetes hatóanyagú gyógyszerek, õ napi 2*1 Fer14-t, Maca Vibe-t,és 200mg-os E vitamint szed, és sokat javítottak az eredményein!

Nem vagyok szakértõ, de szerintem az 1, 4 ml kicsit kevés. ha jól tudom 3-4 ml az átlagos mennyiség. A spermium szám 10, 8 millió/ml, az szokták mondani hogy a temészetes úton történõ teherbe eséshez min. 20 millió/ml sperma kell. A motilitás viszont jó, azt jelenti hogy a spermák 70 %-a mozog. Ezeket azért tudom, mert az én férjemnek sem lettek túl jók az eredményei, de az utolsó vizsgálaton már elértük a 35mill/ml-t! Egy vizsgálat nem vizsgálat, többször vissza kell menni. Az én férjemnek használtak a természetes hatóanyagú gyógyszerek, õ napi 2*1 Fer14-t, Maca Vibe-t, és 200mg-os E vitamint szed, és sokat javítottak az eredményein!
Annyira nem vészes, bár a fogantatás szempontjából nem is jó az eredmény. Kicsit kevés a spermaszáma, de a spermák 70% normál morfológiailag, és a mozgékonysága is ugyanennyinek jó, tehát simán helyre lehet hozni, csak fel kell kicsit turbózni a számukat:) A 30 millió lenne a cél, és igaza van az elsõnek, egy vizsgálat kevés. Lehet kevesebb egy szeretkezéstõl, vagy bármitõl, majd a doki javasol vitamint, és nem lesz gond:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Reméltem, hogy nagy gond nincsen. Nem hiszem, hogy gond lenne, ha egy kicsi pluszt kell tenni azért a bizonyos örömért. :-D

Mit jelentenek a párom eredményei? Normozoospermia. Mozgás: 40% gyors progresszív, 10% progresszív, 5% lassú, egyhelyben, 45% mozdulatlan. Vitalitás: 75% élő, 25% holt. Morfológia: 16% normális, 84% alaki rendellenesség, éretlen, egyéb.

Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, h mesterseges megtermekenyites barmely formajahoz (inszeminacio, lombik) megfelel a sperma.

Ez azt jelenti, h mesterseges megtermekenyites barmely formajahoz (inszeminacio, lombik) megfelel a sperma.
szerintem nem olyan rossz ez.fele-fele arányban vannak a gyorsak és a lassúk.16%ban vannak a normálisak.neked csak egy kell abból a több millióból ami "használható". a páromé:Vitalitás:49% élõ 41% holt.Morfológia:7%normális, 93% éretlen, rendellenes.ahhoz képest most várom a 2. babámat és természetes úton.pedig nekem peteérésem se mindig van/volt.úgyhogy ne csüggedj!!!!lehet belõle baba akár mikor!!!!szeressétek egymást sokszor!!!!!!:-D
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, csak most úgy elkeseredtem. A neten közben én is olyan eredményeket találtam, amiben 80% felett van a normál mozgó spermium.
Az átlagos azt jelenti, h simán is teherbe eshetnél. Van akinem több, mint 1-1, 5 év kell egy baba megfoganásához.Fel a fejjel! Az a 16% így is több 10ezer spermát jelent.Nektek elég 1 darab is.
A kérdező hozzászólása: Ennyit mondott, hogy átlagos, de nekem laikusként kicsit kevésnek tûnt a normális alakú.
Ezt neten talaltam, termeszetes megtermekenyitesre alkalmas spermakep: Eelõre haladó 89%, nem-mozgó/mozgó: 8%/92%, nagy többsége ép" A dokitok nem mondott semmit?
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is ez a mondat szúrt szemet. A párom azt mondta, hogy az orvos szerint ez kb. átlagos eredmény. Csak nem tudom, most mire számítsak, meg meddig próbálkozzunk még.
Sajnos erre erdemi valaszt nem tudok adni, nem akarok butasagot mondani :( Amit irtam, az a "leforditasa" a magyarazatnak, amit adtak a lelethez (Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum azaz mesterseges megtermekenyitesre alkalmas.)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De akkor simán nem eshetek teherbe? 10 hónapja próbálkozunk, nekem van pé-m.
Szia! Én is találkoztam már több éve próbálkozó párral. A fiatal embernek, 36 éves , sajnos nem megfelelõ a potenciája, amolyan 70%-os, a sperma 60 %-os mozgékonyságú. A potenciát az orgazmus visszatartásával lehet helyrehozni, de a legnagyobb gondot a rossz (korai) orgazmus reflexek okozzák. Szóval és tettel, erõsítsétek a potenciát, a hímvesszõ feszességét és megnõ a spermiumok elektromos aktivitása életereje. 100%

Akinek a babája átalussza az éjszakát pár hónaposan az mit jelente pontosan?

Nem is szopizik és úgy alszik pl-ul 6-7 órát?

Legjobb válasz: Két hetes korától kezdett el 1x szopizni hajnalban, a 22-23 órai szopija után - így aludt már akkor kb 6 órát egyben. Direkt úgy szoktattuk, hogy 22-ig fent legyen (akkor volt fürdés is). Aztán 5 hónapos korában kezdte elhagyni a hajnali szopit is, majd egyre elõrébb jött az esti fürdés ideje. Most 9 hónapos 20.45-21.00 körül fürdik, utána szopizik (kiadósan, hagyom is fél órát nyammogni, lenyugodni), 22.00 körül elalszik. Reggel 8 körül kel. Éjjel hallom a bébiõrön, hogy felébred, motoszkál az ágyban, néha picit nyüglõdik, de mindig várok! 99%-ban pár másodperc múlva visszaalszik magától. Biztos nem éhség miatt kel fel a babád 2 óránként (ha elõtte szopizott rendesen és elég dús neki a tejed). Nem próbáltatok ilyenkor cumit adni neki? Azzal megnyugodna, s talán hamar visszaaludna.

Két hetes korától kezdett el 1x szopizni hajnalban, a 22-23 órai szopija után - így aludt már akkor kb 6 órát egyben. Direkt úgy szoktattuk, hogy 22-ig fent legyen (akkor volt fürdés is). Aztán 5 hónapos korában kezdte elhagyni a hajnali szopit is, majd egyre elõrébb jött az esti fürdés ideje. Most 9 hónapos 20.45-21.00 körül fürdik, utána szopizik (kiadósan, hagyom is fél órát nyammogni, lenyugodni), 22.00 körül elalszik. Reggel 8 körül kel. Éjjel hallom a bébiõrön, hogy felébred, motoszkál az ágyban, néha picit nyüglõdik, de mindig várok! 99%-ban pár másodperc múlva visszaalszik magától. Biztos nem éhség miatt kel fel a babád 2 óránként (ha elõtte szopizott rendesen és elég dús neki a tejed). Nem próbáltatok ilyenkor cumit adni neki? Azzal megnyugodna, s talán hamar visszaaludna.
az enyémek 2-4 hetes kortõl átaludták az éjszakát. 11-6-ig. ha az elejétõl megtanul egyedül visszaaludni (és az elején még nagyon könnyen megy, visszaalszik 10-30 másodperc után ha nem veszed fel) akkor végigalussza az éjszakát. Az alvás mélyalvás, és félébrenlét fázisokból áll mindenkinél, meg kell tanulni a félébrenlétnél nem teljesen felébredni. Ha ilyenkor azonnal felveszed, azzal felébreszted a gyereket. 1 évesnél már gond, hogy õ nem tanult meg visszaaludni, bizony sok-sok sírás árán fogja megtanulni. és valószínüleg mindíg rossz alvó lesz
Amíg éjszaka is szoptattam a babámat, addig rendszeres felébredt éjszaka. Hol többször, hol kevesebbszer. 11 hónapos korában elhatároztuk, hogy leszokatjuk az éjszakairól. Már nagyon nehéz volt , amikor óránként ébredt...Amikor felébredt, apa altatta vissza. Ez azt jelentette, hogy néha 1-2 órát állt az üvöltõ gyerek ágya mellett, ami a mi ágyunk mellett volt. Én meg bebújtam a paplan alá, hogy ne lásson. Apa énekelt, tentélte, stb. Nagyon hosszú volt. Vagy 3-4 hét. Másoknál ez egy hét szokott lenni. Legalábbis ezt mesélték. Van olyan lehetõség is, hogy csõrös pohárból vizet adsz neki. Akkor meg azért ébred. Viszont a csõrös pohár vele van az ágyban és ki tudja szolgálni magát. Nálunk így van, bár nem így szoktattuk le. A pici most 3 hónapos. Már néhányszor elõfordult, hogy 8-kor letettem és csak 4-5 körül ébredt elõször. Úgy látszik, õ teljesen más.
Nekem 4 hós a pici. Este 9kor eszik, fél 10kor alszik. Reggel fél 7kor kel. A másik pici 9kor alszik el, éjszaka 1x iszik. Reggel fél 7kor kel. Õ 14 hós. A nagy lány 3, 5 éves. Egyedül alszik el fél 10kor, reggel 9kor kel.
Az enyém 6 hetes korától kezdte el kitolni az elsõ ébredést éjjel/hajnalban. Eljutottunk oda, hogy sokszor 5-6-ig aludt egyhuzamban, elõtte este kb. 9-tõl. Majd ahogy közeledett a hozzátáplálás, egyre többször ébredt. Volt egy pár hónap, amikor már ébredt éjfél-egy körül... Volt, amikor 3-ig bírta. A megoldást az hozta el, hogy a vacsorára adott tejpépet felváltotta a húsos fõzelék, a napközbeni ételadagjai megnõttek (õ igényelte, addig keveset evett), de a legnagyobb változás az volt, hogy reggel-este tápszert kapott. Ekkor már jelentõsen javult a helyzet, de ha éjszaka felébredt, akkor is tápszert kapott. Szoptatás már csak a nappali elalváshoz kellett, ennek meg már nem láttam értelmét. 8, 5 hónaposan végleg abbahagytuk a szoptatást. Külön szobát kapott 8 hónaposan. Láss csodát!!! Azóta átaludja az éjszakákat, este 20.30 körül alszik el, ma reggel 7-ig aludt. Van, hogy 6-kor felébred, de még így is szuper. Nálunk a szopi abbahagyása és a külön szoba, illetve az esti tápszer elõtti tartalmas fõzelék vált be.
Az én fiam most 3 hónapos és már egy jó ideje átalussza az éjszakát, este 10-11kor eszik utána rögtön el is alszik és reggel 9-10 körül ébred, éjszaka már régóta nem eszik.2 hónapos koráig reggel hamarabb kelt 7-8 körül már éhes volt de evés után rögtön visszaaludt és 11ig simán húzta a lóbõrt :-)Én a helyedben este valami tartalmasabb ételt adnék neki, mondjuk lefekvés elõtt egy órával és közvetlen elalvás elõtt pedig jöhetne a cici.
*tolódtak az alvásai. Most 11 hónapos és alszik déltõl 3-ig, majd este 8-9-tõl reggel fél8-8-ig.
7 hetes volt, amikor fél 9-tõl aludt 5-6-ig. napközben 4× aludt 2-3 órát. Ahogy nõtt, egyre jobban tolód
Nekem 9 hetes volt a kisfiam amikor kezdte ataludni az ejszakakat. Ez nallunk azt jelentette, hogy este 22-23 kozott megetettem es reggel (hajnali) 4-5 kozott ebredt. 9 hetes kora utan ezt a reggeli 4-5 oras ebredest szepen fokozatosan kezdte kitolni eloszor 5-6 ora kozottre aztan 6 honapos korara mar 7 utan ebredt. 6 honapos volt amikor elhagyta a 22-23 oras esti eveset es eleg volt neki este 20 orakor enni. De ekkor viszont elkezdett megint 5-6 kozott ebredni reggel. Mert ugye ezert este 20-tol nem birta ki reggel 7-ig. 9 honapos korara ismet kitolta a reggeli kelest 7 utanra es azota is igy van. Alszik este 8-tol reggel 7-8-ig. Kisfiam anyatejes + tapszeres volt 7 honapos koraig. Utanna csak tapszeres. Igy cici ugyben nem igazan tudok segiteni.
Enyém is nemsoká 1 éves, õ is gyakran kel éjjel, õ sem alszik vissza csak cicire, hiába simogatom, dörzsöli a kis szemét, és ha nem kap rögtön cicit, akkor elõbb nyöszörgésbe, majd iszonyat sírásba kezd. Ezért velünk alszik, de már nekem is nagyon fárasztó, a másik meg hogy így sosem tudom külön ágyba tenni, mert képtelen vagyok 6-7 alkalommal a kiságyhoz rohangálni. Sírni nem hagyhatom, mert van nagytesó, aki felébredne. Talán 2x fordul olyan elõ, hogy 5 órát aludt egyhuzamban.

Mit jelenthez az, h azt álmodtam, hogy miután elaludt a párom, egy másik sráccal "jöttünk össze" egy estére?

Legjobb válasz: Semmit. Ne parázz, ha szereted a párod. Szerintem bárkivel elõfordulhat. Jelentheti pl azt h annyira jó vt vele, h "továbbgondoltad" álmodban ;)

Semmit. Ne parázz, ha szereted a párod. Szerintem bárkivel elõfordulhat. Jelentheti pl azt h annyira jó vt vele, h "továbbgondoltad" álmodban ;)
Elfojtott szexuális vágyaid jöttek elõ, mindenki szokott fantáziálgatni, férfi nõ egyaránt, bég a legboldogabb kapcsolatban is elõfordulhat. Amíg ez csak megmarad, egy álomnak és a valóságban nem érzed szükségességét nincs mi miatt aggódni! Én múltkor álmomban lefeküdtem egy haverom csajával, eszembe se jutnia valóságba ilyet tenni, de tény hogy bejön a csaj de csak szexuálisan. Ez köszönt vissza az álomba! Az számít mit gondolsz! ;) Meg gondolom élvezted rendesen az álmot és lehet kicsit bûntudatod van emiatt-- nem kell :) Inkább így éld ki kicsit magad, minthogy a valóságban csald meg
Nagy baj van az erkölcsöddel...
kalandra vágysz. ami nem probléma, csak a pároddal éld át azt a kalandot :)
K*rva vagy.

Rokonomnak nemrég műtötték a szemét, és a papíron volt pár ismeretlen szó. Mit jelentenek?

mucoperiosteum , lacunaris leucoen , cephalopothia , katarakta , epley

Legjobb válasz: katarakta=szürkehályog mucoperiosteum: a periosteum a csonthártya a muco nyálkahártyára utaló szó, de így ebben a formában fogalmam sincs hogy mit jelenthet sose hallottam még így. epley:http://pirula.net/mszotar/E/eplymanover.htm a másik 2 szóról szintén fogalmam sincs.

katarakta=szürkehályog mucoperiosteum: a periosteum a csonthártya a muco nyálkahártyára utaló szó, de így ebben a formában fogalmam sincs hogy mit jelenthet sose hallottam még így. epley:http://pirula.net/mszotar/E/eplymanover.htm a másik 2 szóról szintén fogalmam sincs.

Mit jelentenek a Je ne trouve mon portemonnaie nulle part. és Je lui conseille de ne pas faire de sport mondatok?

Legjobb válasz: Sehol nem találom a pénztárcám. Azt tanácsolom neki, hogy ne sportoljon.

Sehol nem találom a pénztárcám. Azt tanácsolom neki, hogy ne sportoljon.
Biztos, hogy a második mondatban "DE sport" van, éa nem DU sport?
A kérdező hozzászólása: Elvileg igen, biztosan
Eleinte furának tûnt, de aztán rájöttem, hogy nyilván a tagadás miatt "DE". :)

Mit jelentenek ezek a youtube jogvédelmis írások pár videóm alatt?

Mármint azt tudom, hogy "olyan hanganyag ami más tulajdona bla bla bla", de pl az hogy

Legjobb válasz: Annyit ér, hogy bizonyos országokban le lesz tiltva a videód. Olyan zenét vagy képi elemet használtál ami szerzõi jogvédelem alatt áll. Ha a dolgot jogosnak találják, akkor törölhetik vagy elnémíthatják.

Annyit ér, hogy bizonyos országokban le lesz tiltva a videód. Olyan zenét vagy képi elemet használtál ami szerzõi jogvédelem alatt áll. Ha a dolgot jogosnak találják, akkor törölhetik vagy elnémíthatják.
A kérdező hozzászólása: csak egy videóm van, ahol letiltották egy országban, a többinél csak ezeket írja :DD

A párommal gyermeket szeretnénk idáig nem jött össze sajnos voltam hüvelyi-uh. -on és ezt írták a papíromra de nem tudom mit jelentenek ezek jóe ez vagy sikerülhete?

67x35mm-es ut.-ban 7 mm-es nykh látható mko norm. nagyságú és szerkezetű ovariumok Douglasban kevés folyadék. CD: negatív ehhez hozzá tette hogy lehet hogy cisztám volt és azért van ott a folyadék mert kipukkadt:S mivel márc.28.-án volt utolsó mensi jelenleg grav. nem látható kaptam egy norcolut gyógyszert is ami azt mondta a mensit hozza elő segítsetek ha tudtok köszönöm előre is

Legjobb válasz: ut a méhed, a nykh a méhnyálkahártyád vastagsága ovarium a petefészkeid grav meg azt hiszem terhesség

ut a méhed, a nykh a méhnyálkahártyád vastagsága ovarium a petefészkeid grav meg azt hiszem terhesség
Igazabol ezt ott kellett volna megkerdezned amikor odaadtak a papirt szerintem: -Hogy mit jelentenek ezek az eredmenyek? Ne haragudj de ezt szerintem csak orvos tudja megvalaszolni.
grav. nem látható= terhesség nem látható.
Szia! A folyadék a douglasban jelentheti azt is, hogy most volt ovud. A norcolut csak arra jó, hogy meghozza a vérzésed, amikor abbahagyod a szedését. Ha gyakran ilyen hosszú a ciklusod, endokrinológushoz kéne menned, õ a hormondoki. Nõgyógyász nem ért hozzá, és csak a tüneteket kezelgeti. Lásd norcolut. Endodoki rendesen kivizsgál, és az alapproblémát kezeli.
A kérdező hozzászólása: ez volt az elsõ hogy kimaradt és ezt a dokit hol lehet megtalálni? kórházban kisebb rendelõkben?
Mes Mentis tudom ajanlani, hivd fel oket es kerj idopontot.
Én is õket ajánlom, a tb-s endokrinológusokra ugyanannyi a panasz, mint a nõdokikra, és még beutaló is kell hozzá. A mens mentis a legjobb, kimondottan a meddõségi endokrinológia a szakterületük.

Rokonomnak emrég műtötték a szemét, és a papíron volt pár ismeretlen szó. Mit jelentenek?

mucoperiosteum , lacunaris leucoen , cephalopothia , katarakta , epley
Cickafarkteás lemosás.
tojásfehérje, majd 15-20 perc után mosd le. hasznos! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!