Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek következő német (17 db)

Nem. Ez azt jelenti, hogy nem tárolja el az IP címedet. Ezért használod, nem??

Német cikket fordítok. Mit jelentenek a következő kifejezések? Herz und Eier, groovend. Nem egy mondatban van. Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Sokkal jobb lenne, ha a mondatoka irnád be, mert igy nagyon nehéz forditani, mivel sokszor szövegfüggö az értelme. Az utolsó szó nem német, legfeljebb angolból átvett kifejezés - ezt végképp nem lehet a szövegkörnyezet nélkül leforditani..

Sokkal jobb lenne, ha a mondatoka irnád be, mert igy nagyon nehéz forditani, mivel sokszor szövegfüggö az értelme. Az utolsó szó nem német, legfeljebb angolból átvett kifejezés - ezt végképp nem lehet a szövegkörnyezet nélkül leforditani..
Annyit tudok, hogy az Eier az tojások. (Ei, többesszám)
das Herz - szív a groovendet nem tudom , bocsi :(
A groovend az legjobb tudomásom szerint egy márkanév.
groovend - zenére mondják, ha ritmusos, pozitivan hat a hallgatóságra, de nincs németben sen egy konkrét szó rá, meg magyarul se lehet egy szóval kifejezni.


yolo: you only live once magyarra fordítva csak egyszer élsz
A kérdező hozzászólása: és a másik, a szveg?
A swag eredetileg a Secretly We Are Gay(=Titokban Melegek Vagyunk) szavak rövidítése volt. A yolot pedig kifejtette az elsõ. Ma mindkettõ egyfajta (fõleg idióta tinédzserek körében elterjedt) életstílust jelent.

MIt jelentenek a következő német kifejezések? Schlechte Noten bekommen, die grammatik nicht verstehen, viele Fehler machen, die Aufgaben vergessen, ein schlechtes Zeugnis bekommen?

Legjobb válasz: Schlechte Noten bekommen = rossz jegyeket kapni die Grammatik nicht verstehen = a nyelvtant nem érteni viele Fehler machen = sok hibát csinálni die Aufgaben vergessen = a (házi)feladatot elfelejteni ein schlechtes Zeugnis bekommen = rossz bizonyitváynt kapni

Schlechte Noten bekommen = rossz jegyeket kapni die Grammatik nicht verstehen = a nyelvtant nem érteni viele Fehler machen = sok hibát csinálni die Aufgaben vergessen = a (házi)feladatot elfelejteni ein schlechtes Zeugnis bekommen = rossz bizonyitváynt kapni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Egyet elfelejtettem az ein schlechtes Zeugnis machen az mit jelent?
ein schlechtes Zeugnis machen = (egy) rossz bizonyitványt csinálni

Mit jelentenek a következő német szavak?

Egy szárogató gépre vannak írva.

Legjobb válasz: A "szárogató" az szárító gép. MÁR KONTÉNER SZEKRÉNY-SZÁRAZ -IRON DRY- VASALÁS SZÁRAZ NAGYON SZÁRAZ 20 PERC LEVEGÕ

A "szárogató" az szárító gép. MÁR KONTÉNER SZEKRÉNY-SZÁRAZ -IRON DRY- VASALÁS SZÁRAZ NAGYON SZÁRAZ 20 PERC LEVEGÕ
(passz) Tároló (?) Száraz (épp annyira, hogy egyböl a szekrénybe teheted) Még picit nedves (épp annyira, hogy jól lehet vasalni) Száraz (?) Nagyon száraz (Fottír törölközökhoz, stb.) 20 Perc Levegöztetés

Fontos! Mit jelentenek a következő német szavak?

1. Birkengrün

Legjobb válasz: Jó lenne a szövegkörnyezetben látni ezeket a szavakat. 1. színt jelenthet, szószerint: nyír(fa)zöld 3. ? 4. A girlandot a magyar is annak mondja: díszítõ célból felaggatott virágból, vagy színes papírból készült fûzér. De pl. a fali díszítõ mintára is mondják. 6. szószerint: hegynek fel

Jó lenne a szövegkörnyezetben látni ezeket a szavakat. 1. színt jelenthet, szószerint: nyír(fa)zöld 3. ? 4. A girlandot a magyar is annak mondja: díszítõ célból felaggatott virágból, vagy színes papírból készült fûzér. De pl. a fali díszítõ mintára is mondják. 6. szószerint: hegynek fel
1. leginkább a fûzöld felel meg ennek a természetben elõforduló színnek 2. pásztorfiú 3. sich einhandeln - rossz üzletet kötni (befürödni) 4. Girlanden - füzér, girland 5. jószág felhajtása a havasra 6. emelkedõ, javuló, felfelé a hegyen
Legyen már benned annyi , hogy megnézed szótárba. Ti meg még válaszoltok is neki.
20.44 Melyik szótárban keressük meg ezeket a szavakat? Légy szíves javasolj egy olyant, ahol ezek valóban megtalálhatók.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. Képzeld el vagy kb 5 szótárban néztem meg és egyikben sem volt...ezért tettem fel a kérdést. A többieknek köszönöm.
3/5 "Legyen már benned annyi" - annyi micsoda? És egy kis korrekció: ÉS még egy kis javítás: "hogy megnézed szótárba" HELYETT "a szótárban", mert "hol?" kérdésre más a válasz, mint a "hova?" kérdésre, igaz? Az ember valamit beleír a szótárba, és megnéz valamit a szótárban.
http://szotar.magyarnemet.hu/szotar/nemet-magyar Parancsoljatok. Beírtam mindet , csak azért , hogy megnézzem , hogy ki hozza e a szavakat. És csodák csodájára igen. Még csak nyomtatott szótárra se volt szükségem. A SZÓTÁRBAN- elnézést , elírtam.

Mit jelentenek azok a hibák hogy a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet "written" vagy "read"?

Mindig akkor hozza be mikor el akarom indítani a játékokak.

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy vacak a ramod. Esetleg egy memtest-et megpróbálhatsz, vagy egy újratelepítés.

Hát lehet, hogy vacak a ramod. Esetleg egy memtest-et megpróbálhatsz, vagy egy újratelepítés.
A kérdező hozzászólása: kössz szerintem a ram a vacak
ork, ember, elf (ezek magyarul) angolul vannak még: sámán, zombi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!