Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek csillagok és a (3 db)

Mit jelentenek a csillagok és a nyilak a toplistában a változás alatt? Mitől függ a nyilak száma?

Legjobb válasz: A toplista fölé van írva: "A változás ikonon a toplistán szereplõ felhasználók tegnapi pontszámához viszonyított változást láthatod. (Ha az ikon fölé állsz, kiírja, tegnap mennyi pontja és hanyadik volt az illetõ.)" A nyilak száma a változás nagyságára utal.

A toplista fölé van írva: "A változás ikonon a toplistán szereplõ felhasználók tegnapi pontszámához viszonyított változást láthatod. (Ha az ikon fölé állsz, kiírja, tegnap mennyi pontja és hanyadik volt az illetõ.)" A nyilak száma a változás nagyságára utal.

Mit jelentenek az ebay-en az eladónál a csillagok és egyéb jelek?

Legjobb válasz: Az elado kitunteteset es egyeb dolgait jelzik.

Az elado kitunteteset es egyeb dolgait jelzik.
A kérdező hozzászólása: ok ezt gondoltam, de mégis miket?
azt hogy mondjuk én vettem egy cuccot, megkaptam meg vagyok vele elégedve és mint vaterán értékelem 5 csillagra, na ezeknek az értékeléseknek az átlaga, amúgy én a %okakt szoktam nézni inkább.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most már én is a %-ot nézem :)

Tudnátok nekem segíteni az Egri Csillagokban azt kéne hogy össze kell hasonlítani Török Bálint udvarában élő rabok helyzetét Török Bálint rabságával? És még hogy mit jelentenek azok a szavak hogy csepű saroglya bársonycsótár és kamuka?

Legjobb válasz: Csepü:kender vagy len gerebenezésekor keletkezõ kóc Csepül:szid,ócsárol,üt,ver Bársonycsótár: díszes nyeregtakaró Kamuka: damaszt Saroglya: l./ szekérderék 2./ rudakkal ellátott,rácsos szállítóeszköz

Csepü:kender vagy len gerebenezésekor keletkezõ kóc Csepül:szid, ócsárol, üt, ver Bársonycsótár: díszes nyeregtakaró Kamuka: damaszt Saroglya: l./ szekérderék 2./ rudakkal ellátott, rácsos szállítóeszköz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!