Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek az adatok Ci (2 db)

Mit jelentenek ezek az adatok? Ci. :3000 kalp. :0/a

És miért lehet,hogy 9 terhes vagyok,de a dokim szerint a méhszájam nincsen felpuhulva?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy zárt a méhszáj! Ez a legfontosabb, hogy ez így is maradjon!

A lényeg, hogy zárt a méhszáj! Ez a legfontosabb, hogy ez így is maradjon!
vesemedencébe (pyelon) ennyit találtam:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A pyelon 8-8 mm vesemedence-tágulatot jelentene? A CI-t továbbra sem tudom, mi lehet. 38 hetes ultrahang-eredmények.
nem akarok butaságot írni, de a CI meg mintha a méhszáj nyitottságát jelentené, de ilyen 4 jegyû számokkal szokták "megadni". Lehet hogy a tied 1, 1 =1100. A mk. pyelon meg sanszos, hogy vesemedence tágulat, csak nem értem, errõl nem szóltak??...
A pyelon vesemedence tágulat, nekem azt mondta anno az orvosom, hogy 15 mm alatt nem mérvadó, és szülésig még el is tûnhet.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató, köszönöm! Épp most akartam rákeresni arra, hogy hány mm-tõl van gáz. Ha nagy baj lenne, szóltak volna, sõt ha jól informálódtam, akár a szülést is beindítják, ha nagyon nagy mértékû a tágulat. Remélem, nem lesz semmi baj a picurkámmal! Mindenkinek köszönöm a választ! A CI-t nem tudom. A méhszájat nem nézik uh-n szerintem.
Szia! Ha aggódsz miatta kérdezd meg az orvostudakozón. Ott rendes orvosok válaszolnak a kérdésekre 24 órán belül. http://www.orvostudakozo.hu/ Szerintem nagyon jó oldal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!