Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek angol nyelvű (4 db)

Mit jelentenek az angol nyelvű dalszövegekben (lyrics-ekben) a [Bridge] és [Hook] jelzések?

Legjobb válasz: Ezek azt jelenti, hogy "kik" éneklik õket, illetve, hogy mik is ezek. Na ezt jól megmondtam:D de pl refrén, vagy vokál, vagy adhat infót arról is, hogy milyen stílusban mondja, mm halkan vagy ordítva.

Ezek azt jelenti, hogy "kik" éneklik õket, illetve, hogy mik is ezek. Na ezt jól megmondtam:D de pl refrén, vagy vokál, vagy adhat infót arról is, hogy milyen stílusban mondja, mm halkan vagy ordítva.
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de azt, hogy ki énekli az adott részt, így jelzik: [50 Cent:] [Beyonce:] stb. A Bridge és a Hook nem zenei elõadók.
Magyarul átvezetésnek szokták mondani. A versszak és a refrén közötti részt nevezik így.
Te szerencsétlen, szerinted miért volt idézõ jelben?
Kizárt, hogy ne legyen benne magyar nyelv! Föleg ha Magyarországon belül vetted...
A kérdező hozzászólása: Bekapcsoltam és megkérdezte milyen nyelvû legyen, úgyhogy már nem fontos mert tudom hogy mûködik.
nincs%

Mit jelentenek a következő angol nyelvű edzésterv instrukciók?

Nagyon szeretnék egy 100 méteres síkfutó edzéstervet elkezdeni, viszont a fitnesz angol nem tartozik az erősségeim közé. 1. 3x 6 min grass rectangle: 60m x 30m:stride, walk, stride, jog [3 min rest between sets] 2. Circuit training: 3x 6 exercises x 30 seconds work/30 seconds rest: [2.5 min between sets] press ups, sit ups, lunges, step ups, torso roller, skydiver 3. Sprint drills: 3-4 x 10-15m walking sprint, skip A, heel to bum, skip B, straight leg swings, fast high knees 4. 2x 2x 70m: relaxed striding, focussing on sound technique 70- 75% effort; [walk back recovery; 6 min]


Mit jelentenek az alábbi angol nyelvű mondatok?

Egy haj formázással kapcsolatos videó alatt szerepelnek az információk. Tehát ahhoz, hogy a fodrászomnak el tudjam magyarázni mit is szeretnék, le kéne fordítani érthetően az alábbiakat: 1. Hair info: thick light curly 3 cm on top 1.5 cm at the site 1.5 cm in the back thinned a little. 2. Hair Info: Sides: 0,3 cm - 2,0 cm (graduated to the top) Top: 12-14 cm (Fringes is longest and gratuaded until the back of the tip) Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: 1.: Infó a frizuráráól: sûrû, világos, göndör (de lehet enyhén göndör is) 3 cm a fejtetõn 1.5 cm oldalt 1.5 cm hátul kicsit megritkítva 2: Infó a frizuráról: Oldalt: 0,3 cm-2cm (lépcsõzetesen növekvõ a fejtetõ felé) fejetetõn: 12-14 cm (a frufru a leghosszabb, és hátrafelé fokozatosan rövidül)

1.: Infó a frizuráráól: sûrû, világos, göndör (de lehet enyhén göndör is) 3 cm a fejtetõn 1.5 cm oldalt 1.5 cm hátul kicsit megritkítva 2: Infó a frizuráról: Oldalt: 0, 3 cm-2cm (lépcsõzetesen növekvõ a fejtetõ felé) fejetetõn: 12-14 cm (a frufru a leghosszabb, és hátrafelé fokozatosan rövidül)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!