Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek alábbi szövegek a recepteken (1 db)

Mit jelentenek az alábbi szövegek a recepteken?

Leírnám h mi van a recepteken.Tudja valaki h mik ezek?

Legjobb válasz: Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)

Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)
Összetétel és adagolás. Patikai készimények amit ott állitanak elõ és tételesen fel kell sorolni hogy mibõl mennyit tegyen bele a gyógyszerész.
Szia! Az elsõ: cink kenõcs+vazelin+ valamilyen 3%-os oldat, ez valószínûleg egy popsi krém. A második biztosan:egy fürdetõkrém, semleges kémhatású és 200grammos kiszerelésû.Külsõleg, fürdetésre. Ez egy szuper jó fürdetõkenõcs, amit allergiás vagy ekcémás felnötteknek szoktak felírni. Picibabák fürdetésére 100%-osan jó! Nem vetekedhet vele sem a johnson, se a nivea, sem bármi más! A fiam 4, 5 a 3 éves, de még mindig ezt használjuk. Fürdéshez én a fürdõvízbe kezetmosok vele, így szépen eloszlik és tejfehér lesz a fürdõvíz, akkor mehet a lubickolás. Ha csak zuhanyoznak a gyerekek, akkor pedig, mint egy krémszappan, úgy használjuk.Próbáld majd ki, szerintem nagyon jó, mert utána már nem kell testápoló sem a babának! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Átírták az egész kérdésemet.Azt kérdeztem h ezt újszülöttnek írta fel a doki de csak akkor tudom kiváltani ha már meglesz a baba, és tudja e valaki mik ezek és h ezen kívül mit kell még a gyógyszertárból megvennem, mert a védõnõm nem ért rá, és nem mondta el h mi micsoda.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vennétek újszülött babátoknak használt kókusz matracot?

29

Egy hónapos, "nem igény szerint" szoptatott babátok hányszor evett/eszik egy nap és mennyit? Tápszeresek is írhatnak természetesen.

5

Pocifájós kérdés. Mitől lehetett?

2,5 hónapos a lányom, eddig még sosem fájt a pocija, viszont tegnap este egyszercsak ordítva ébredt, és 2 órán keresztül sírt, egyszerűen vígasztalhatatlan volt, látszott rajta, hogy fáj a pocija, meg hát egész nap nem kakilt, így gondoltam is, hogy ez lesz a baj. Csináltam már mindent, ringattam, tornáztattam, itattam vele vizet, de semmi nem használt. Aztán egyszercsak nagyot erölködött és kijött a kaki, ezek után végre megkönnyebbült és elaludt. Ami fura volt, hogy eddig mindig viszonylag folyékonyat és sárgát kakilt, most meg zöldet és sűrűt. Mitől lehetett ez vajon? Ha legközelebb ilyen van mi a teendő?

3

4 5 hónapos babátok mekkora?

Centi és súly?

11

Miért csinálja ezt a 4 hetes babám?

Legtöbbször este 7 és hajnali 4 közötti időszakban furán viselkedik, olyan kis ideges, mohón kapdossa a cicit, rugdos, nyögdécsel.

5

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

5

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!