Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek alábbi szövegek a recepteken (1 db)

Mit jelentenek az alábbi szövegek a recepteken?

Leírnám h mi van a recepteken.Tudja valaki h mik ezek?

Legjobb válasz: Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)

Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)
Összetétel és adagolás. Patikai készimények amit ott állitanak elõ és tételesen fel kell sorolni hogy mibõl mennyit tegyen bele a gyógyszerész.
Szia! Az elsõ: cink kenõcs+vazelin+ valamilyen 3%-os oldat, ez valószínûleg egy popsi krém. A második biztosan:egy fürdetõkrém, semleges kémhatású és 200grammos kiszerelésû.Külsõleg, fürdetésre. Ez egy szuper jó fürdetõkenõcs, amit allergiás vagy ekcémás felnötteknek szoktak felírni. Picibabák fürdetésére 100%-osan jó! Nem vetekedhet vele sem a johnson, se a nivea, sem bármi más! A fiam 4, 5 a 3 éves, de még mindig ezt használjuk. Fürdéshez én a fürdõvízbe kezetmosok vele, így szépen eloszlik és tejfehér lesz a fürdõvíz, akkor mehet a lubickolás. Ha csak zuhanyoznak a gyerekek, akkor pedig, mint egy krémszappan, úgy használjuk.Próbáld majd ki, szerintem nagyon jó, mert utána már nem kell testápoló sem a babának! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Átírták az egész kérdésemet.Azt kérdeztem h ezt újszülöttnek írta fel a doki de csak akkor tudom kiváltani ha már meglesz a baba, és tudja e valaki mik ezek és h ezen kívül mit kell még a gyógyszertárból megvennem, mert a védõnõm nem ért rá, és nem mondta el h mi micsoda.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8honapos babam elkapta a kotohartya gyulladast. Hasznalhatok tobrex szemcseppet neki?

6

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!