Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek alábbi szövegek a recepteken (1 db)

Mit jelentenek az alábbi szövegek a recepteken?

Leírnám h mi van a recepteken.Tudja valaki h mik ezek?

Legjobb válasz: Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)

Szia! A Zinci oxydati, egyfajta hámlasztó szer. Én a pattanásaimra kentem! :) De amúgy szoptatós anyáknak szokták felírni, a mellükre! :)
Összetétel és adagolás. Patikai készimények amit ott állitanak elõ és tételesen fel kell sorolni hogy mibõl mennyit tegyen bele a gyógyszerész.
Szia! Az elsõ: cink kenõcs+vazelin+ valamilyen 3%-os oldat, ez valószínûleg egy popsi krém. A második biztosan:egy fürdetõkrém, semleges kémhatású és 200grammos kiszerelésû.Külsõleg, fürdetésre. Ez egy szuper jó fürdetõkenõcs, amit allergiás vagy ekcémás felnötteknek szoktak felírni. Picibabák fürdetésére 100%-osan jó! Nem vetekedhet vele sem a johnson, se a nivea, sem bármi más! A fiam 4, 5 a 3 éves, de még mindig ezt használjuk. Fürdéshez én a fürdõvízbe kezetmosok vele, így szépen eloszlik és tejfehér lesz a fürdõvíz, akkor mehet a lubickolás. Ha csak zuhanyoznak a gyerekek, akkor pedig, mint egy krémszappan, úgy használjuk.Próbáld majd ki, szerintem nagyon jó, mert utána már nem kell testápoló sem a babának! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Átírták az egész kérdésemet.Azt kérdeztem h ezt újszülöttnek írta fel a doki de csak akkor tudom kiváltani ha már meglesz a baba, és tudja e valaki mik ezek és h ezen kívül mit kell még a gyógyszertárból megvennem, mert a védõnõm nem ért rá, és nem mondta el h mi micsoda.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit eszik, hányszor és mennyit 15 hó körüli babátok?

8

Tejpép bébiétellel keverve?

4

Főzőcskéző anyukák! Hol és milyen sóskát, zöldbabot vesztek, ami nem marad irtó szálas turmixolás után sem?

A zöldbab passzírozás nélkül múltkor siralmas lett, számomra is, a kisfiam sem ette meg, kiborítottam. Most a sóska is kissé szálas volt, de megette.
Passzírozni nem akarok. Hol, és milyet vesztek, ami jó?

5

Kisbabás anyukák, mennyi időtök/energiátok/kedvetek van a nap végén az intim eggyüttléthez?

8

Kislányos anyukák! A baba puncijában pici túrószerű anyag normális?

lehet,hogy krém,vagy mindenkinek ilyen?mennyire lehet széthúzni tisztitáskor,ha fürdésnél nem jön ki?
babaolajjal,vagy nedvestörlővel tisztitsam?

8

Van itt más anyuka is aki utálja a Liberot?

Vastag, durva (kicsit sem puha) és minden 2. éjszaka ágyneműcsere.
8kg a kislányom, most vettem neki 4-es méretből, de ugyanúgy rossz mint a 3-as.
Tudnátok jobbat ajánlani?

13

Akik otthon is hordozzák a babájukat ki mit csinál közbe? Kicsi apukája is szokta vinni? Mit használtok?

Mert én porszívózok fözök mosok :) tv zek netezek. szeretitek hordozni a manot?
Nekem mai -tai om van és imádom nagyon strapabiro
7 honapos a babám de simán elbirja a 16 kg lányomat is

4

Aszt a játékot keresem, ami kiskutya formájú és eszt a dallamot jácca: tátáátátá táátá tááátá tá tátátátá. Tuggyátok melyik ez?

kisbabámnak szeretném megvenni,ilyen felhúzós kutya. ismeritek?

7

Anyukák, akiknél a babátok a Ti hálótokban alszik, mik a tapasztalatotok, meddig lehet így?

Tekintettel arra, hogy 2 szobás házban élünk, amiből az egyik a háló, a másik a nappali, úgy döntöttünk, hogy a gyerek kiságyát a hálóba rakjuk. Kisfiunk most 6 hónapos, és eddig nem nagyon okozott gondot az "együtt alvás", de nem tudom, meddig lehet ezt így csinálni... tervezzük, hogy a tetőteret megcsináljuk, de egyelőre anyagilag nem fér bele egy ekkora vállalkozás. Több év lenne valószínűleg, mire annyi pénzt összegyűjtünk, hogy neki tudjunk esni. Van valaki, aki esetleg hasonló helyzetben van/volt? Mik a tapasztalataitok, meddig nem "káros" a gyerekkel egy szobában aludni?

7

Lányom pár nap alatt elkezdett mászni mostmár mindenen feltérdel? Mikorra várható hogy feláll a bútoroknál? 8 hónapos (lesz jövö héten)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!