Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek a számok (118 db)

Motor láncoknál mit jelentenek a számok? 415, 420, 428, 520 mit jelentenek? Most akarok venni a motoromra új láncot+fogaskereket de nem tudom milyet rendeljek rá! Elmagyarázná valaki hogy mit jelentenek a különbözõ számok?

Legjobb válasz: 2-es oldal rögtön el is magyarázza, remélem megy az angol meg a rajz és táblázat értelmezés, mert nincs kedvem leírni... http://www.didlanc.eu/DID.pdf

2-es oldal rögtön el is magyarázza, remélem megy az angol meg a rajz és táblázat értelmezés, mert nincs kedvem leírni... http://www.didlanc.eu/DID.pdf
A kérdező hozzászólása: koszi, most mar kezdem erteni a rajz alapjan de az angoltudasom nem nagyon jo, meg azt meg mindig nem ertem hogy ha most veszek egy zsir uj lanckeeeket akkor honnan tudom meghogy milyen lanckell ra
Szerintem az a legegyszerûbb ha vagy megnézed hogy milyen való hozzá mondjuk a gyári könyvében(Használati utasítás, vagy szerelési kézikönyv)Szóval goolgibe beírod amit keresel és biztos megtalálod a méretét, de ha nem tudod akkor vannak még motoros fórumok is ahol megkérdezheted hogy adott motorra melyik és mekkora kell(facebookon is vannak ilyen csoportok), de ha más nincs akkor bemész a motorosboltba és ott megtudják mondani hogy mekkora kell bele vagy esetleg márka kereskedésbe.
A kérdező hozzászólása: de akkor ez most a lánckeréktõl függ ?
A lánckeréktõl csak akkor függ ha mondjuk egy stunt lánckereket teszel hátra, ilyenkor hosszabbat vesznek és levágnak belõle. HA csak egykét fog az eltérés akkor nyugodtan vegyél gyári láncot, gyakorlatilag az új láncot is be kell lõni, megfelelõre kell engedni vagy feszíteni.

Iwiwen is van már foci vb-s fogadás. Ott mit jelentenek a számok?

szóval hogyan kell fogadni? :D pl. itt van ez: Csapatok Id?pont/Helyszín 1 X 2 Fogadás 1. Dél-Korea 2. Görögország jún. 12., 13:30 Nelson Mandela Bay 2,8 3,0 2,4 mi ez a 2,8- 3,0 és 2,4? gondolom az OK! részébe azt kell beirni h sztem hány gólt rúg a nyertes csapat vagy nem tom. még nem foglalkoztam ilyennel, ezért nem tudom :D

Legjobb válasz: ennél a példánál az 1 azt jelenti hogy Dél-Kóreára fogadsz, az X a döntetlent jelenti, a 2 pedig Görögországot a nelson mandela bay a hely ahol játszanak a 2,8 3,0 2,4 a szorzók és nem azt kell oda írni hogy hány gólt rugnak, hanem hogy mekkora tétet raksz rájuk a 150 pontodból választani kell saját csapatot is, aki szerinted megnyeri a vb-t de amúgy a legegyszerûbb, ha rámész a VB játék feliratra és ott kiválasztod a menüjébõl a játékleírást

ennél a példánál az 1 azt jelenti hogy Dél-Kóreára fogadsz, az X a döntetlent jelenti, a 2 pedig Görögországot a nelson mandela bay a hely ahol játszanak a 2, 8 3, 0 2, 4 a szorzók és nem azt kell oda írni hogy hány gólt rugnak, hanem hogy mekkora tétet raksz rájuk a 150 pontodból választani kell saját csapatot is, aki szerinted megnyeri a vb-t de amúgy a legegyszerûbb, ha rámész a VB játék feliratra és ott kiválasztod a menüjébõl a játékleírást
am szivesen a választ

Az aventes cumisüveg cumiján mit jelentenek a számok?

Mikor kell váltani? Én még a 125ml üvegb?l és egyes cumival etetem a tápszert vele, de már többet is eszik, és a következ? cumisüvegen már a kettes cumi van. Nem látom a dobozon, h le lenne írva, h mi mit jelent.

Legjobb válasz: Szia! A számok a cumi fején lévõ lyukak számát jelzik, illetve azt a kort, amikortól ajánlott használni. Az 1-es újszülött kortól, a 2-es egy hónapos kortól, a 3-as három hónapos kortól, a 4-es hat hónapos kortól. Nekem a bababoltban azt mondták, hogy a tapasztalatok szerint nem kell mindig méretet váltani, és hogy ez igazából csak egy jó kis taktika arra, hogy az ember mindig újat vegyen, de az biztos, hogy három havonta ajánlott lecserélni a cumisüvegeket. Elvileg az Aventnek van tejes és teás üvege is, de sajnos azt nem tudom, hogy ezek miben különböznek.

Szia! A számok a cumi fején lévõ lyukak számát jelzik, illetve azt a kort, amikortól ajánlott használni. Az 1-es újszülött kortól, a 2-es egy hónapos kortól, a 3-as három hónapos kortól, a 4-es hat hónapos kortól. Nekem a bababoltban azt mondták, hogy a tapasztalatok szerint nem kell mindig méretet váltani, és hogy ez igazából csak egy jó kis taktika arra, hogy az ember mindig újat vegyen, de az biztos, hogy három havonta ajánlott lecserélni a cumisüvegeket. Elvileg az Aventnek van tejes és teás üvege is, de sajnos azt nem tudom, hogy ezek miben különböznek.
nekem olyan van amelyiken van 1-es 2-es és 3-as is, mert az azt jelenti hogy milyen nagy intenzitással jöjjön a kaja belõle. Én ezt használom és ha nagyon eszik, akkor elcsavarom a szájában az 1-eshez hogy ne jöjjön elõle annyira, ha meg mondjuk gyümölcslevet adok neki akkor meg a 3-ason adom, hogy jobban jöjjön.


Grundfos UPS 25-50 180 Keringetõ szivattyúm van! Mit jelentenek a számok? Milyen adatok ezek?

Legjobb válasz: Segítek, ha már lusta voltál képet feltenni: http://img17.aprod.hu/images_aprodhu/9795551_1_644x461_grund.. Melyik számokra gondolsz? Van néhány rajta... Ha netán a CE jelzés feletti számokra gondolsz, akkor az a három fokozat teljesítményét és áramerõsségét jelzi. (I fokozatban 35W, stb...) http://img08.aprod.hu/images_aprodhu/25016549_1_644x461_grun..

Segítek, ha már lusta voltál képet feltenni: http://img17.aprod.hu/images_aprodhu/9795551_1_644x461_grund.. Melyik számokra gondolsz? Van néhány rajta... Ha netán a CE jelzés feletti számokra gondolsz, akkor az a három fokozat teljesítményét és áramerõsségét jelzi. (I fokozatban 35W, stb...) http://img08.aprod.hu/images_aprodhu/25016549_1_644x461_grun..
Menj fel a grundfos honlapjára és megtudod. Ha esetleg lusta lennél, ime: a 25 a csatlakozási nagyságot jelöli, 25 mm belsõ átmérõ, tehát 3/4 es, az 50 a teljesítményt, a 180 a beépítési hosszt.

A DSLR gépek optikájában mit jelentenek a számok?

Azt tudom, hogy ha a második számot elosztod az elsővel, akkor megkapod, hogy mekkora a nagyítsa. de mit jelent pl a 70-300-ban a 70, és mit jelent a 300?

Legjobb válasz: Ez az objektív gyújtótávolsága. Minél kisebb a szám, annál több fér bele a képbe, ami jó dolog, ha tájképet, csoportképest szeretnél készíteni vagy belsõ térben fotózol. Minél nagyobb a szám, annál közelebb hozza a távoli dolgokat, de ezzel egyenes arányban a látószöge is csökken. Tehát ha természetben szeretnél pl. madarat fotózni, akkor neked minél nagyobb gyújtótávolságra van szükséged. Röviden és tömören ennyi :)

Ez az objektív gyújtótávolsága. Minél kisebb a szám, annál több fér bele a képbe, ami jó dolog, ha tájképet, csoportképest szeretnél készíteni vagy belsõ térben fotózol. Minél nagyobb a szám, annál közelebb hozza a távoli dolgokat, de ezzel egyenes arányban a látószöge is csökken. Tehát ha természetben szeretnél pl. madarat fotózni, akkor neked minél nagyobb gyújtótávolságra van szükséged. Röviden és tömören ennyi :)
Nem a nagyítást kapod meg, hanem a zoomot. A nagyítás tök más, és elég sok paramétertõl függ.

Mit jelentenek a számok vagy hogy van ez?

Van az oldal,gepigeny.hu. Rámegyek egy játékra legyen az pl CODBO2 és a hozzászólásokban sokan írják hogy "89-94% vinné a gépem?" Arra lennék kíváncsi hogy mit jelent a szám benne,hogy 89-94%. Válaszotokat el?re is köszönöm. :D

Legjobb válasz: Hàt ahogy értelmezem azt jelenti hogy ilyen szàzalékon tudnà tolni a géped azt a jàtékot! Gondolom a 100% a fullos grafika!

Hàt ahogy értelmezem azt jelenti hogy ilyen szàzalékon tudnà tolni a géped azt a jàtékot! Gondolom a 100% a fullos grafika!

Mit jelentenek a számok az akkordokon?

http://www.guitaretab.com/s/sum-41/22108.html

Legjobb válasz: Nem akkordokon vannak a számok! Hé! Ez egy gitár tabulatúra, az a lényege, hogy ha nem tudsz kottát olvasni, de tudod, melyik húr melyik hang, mégis tudsz dallamot pötyögni. e, H (angolban B), G, D, A, E (e = legvékonyabb húr, E = a legvastagabb) A szám azt jelzi, hogy hányadik bundra kell helyezni az ujjad (bund = húrokon két keresztben futó fémcsík közötti rész), az 1-es a gitár nyakán a legelsõ. Tehát, ha a D csíkon van egy 6-os, akkor D húron 6. bundra kell rátenned az ujjad és úgy megpendítened a húrt.

Nem akkordokon vannak a számok! Hé! Ez egy gitár tabulatúra, az a lényege, hogy ha nem tudsz kottát olvasni, de tudod, melyik húr melyik hang, mégis tudsz dallamot pötyögni. e, H (angolban B), G, D, A, E (e = legvékonyabb húr, E = a legvastagabb) A szám azt jelzi, hogy hányadik bundra kell helyezni az ujjad (bund = húrokon két keresztben futó fémcsík közötti rész), az 1-es a gitár nyakán a legelsõ. Tehát, ha a D csíkon van egy 6-os, akkor D húron 6. bundra kell rátenned az ujjad és úgy megpendítened a húrt.
A kérdező hozzászólása: Bocs. tényleg nem ott vannak, csak már elég fáradt voltam. :) Egyébként pedig kössz!

Mit jelentenek a számok és a betük a melltartónál?

azt tudom hogy ezek szerint csoportositják öket. de az mit jelent ha 90/c-s mellem van?

Legjobb válasz: A betû az a kosárméret, hogy mekkora melled van. ("A" méret a legkisebb). A szám meg a kerületed czentiméterben.

A betû az a kosárméret, hogy mekkora melled van. ("A" méret a legkisebb). A szám meg a kerületed czentiméterben.

Facebook chaten mit jelentenek a számok meg a betûk a telefon jel mellet? Ilyen re gondolok hogy 1ó meg 52p ezek mik?

Legjobb válasz: 1 óra , 52 perc ha valaki mobilról nyoja kiírja hogy mikor lépett be utoljára. óra percre leadva

1 óra , 52 perc ha valaki mobilról nyoja kiírja hogy mikor lépett be utoljára. óra percre leadva
* nyomja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!