Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek, ki ezek a (27 db)

Mit jelentenek, fejeznek ki ezek a jelek: 1. ^^ ; 2. -. - ; 3. -. -"?

Legjobb válasz: ezek emotikonok (hangulatjelek) az elsõ teljesen így néz ki: (^^,) a másodiknál a két vonal a szemeket ábrázolja, a pont az orrot, tehát ilyen unott arcot (-.-) a harmadik ennek a fokozása

ezek emotikonok (hangulatjelek) az elsõ teljesen így néz ki: (^^, ) a másodiknál a két vonal a szemeket ábrázolja, a pont az orrot, tehát ilyen unott arcot (-.-) a harmadik ennek a fokozása
az elõzõ válaszoló nem magyarázta meg az elsõt: ^^, ez egy nagyon boldog behunyott szemû embert hivatott ábrázolni

Mikor alakul ki hogy a baba jobb vagy balkezes lesz? Kisfiam 17 honapos, néha probálokzik egyedül enni, és akkor állandoan a bal kezébe fogja a kanalat. Ez azt jelenti hogy balkezes lesz, vagy még változhat?

Legjobb válasz: A gyerekek eleinte váltogatják, hogy melyik kezüket használják, és 2-3 éves kor között valamikor alakul ki véglegesen, hogy melyik kezük lesz a vezetö. De nem értem, ez miért probléma, azt használja, amelyik neki könnyebb. Attöl nem lesz kevesebb, ha balkezes, söt általában egy balkezes ügyesebben hasznája a jobb kezét, mint a jobbkezesen a balt. Eröltetni viszont nem szabad ("használd a szép kezedet" stb), mert ETTÖL lehet baja a gyereknek.

A gyerekek eleinte váltogatják, hogy melyik kezüket használják, és 2-3 éves kor között valamikor alakul ki véglegesen, hogy melyik kezük lesz a vezetö. De nem értem, ez miért probléma, azt használja, amelyik neki könnyebb. Attöl nem lesz kevesebb, ha balkezes, söt általában egy balkezes ügyesebben hasznája a jobb kezét, mint a jobbkezesen a balt. Eröltetni viszont nem szabad ("használd a szép kezedet" stb), mert ETTÖL lehet baja a gyereknek.
Az én lányom úgy egy éves kora körül kezdett el enni. Egyértelmûen jobb kézzel nyúlt. Most már 2 éves és tuti jobbkezes. Ha véletlenül a balba adom neki a füles bögréjét, kanalát stb akkor is átveszi a jobb kezébe. Színes, zsírkréta szintén jobb kezében tartja. Nekem gáz egy kicsit, mert bal kezes vagyok :) De ne erõltesd át akármilyen lesz. Engem anno még megpróbáltak, a tanár állandóan rácsapotta kezemre...utáltam is mindent és mindenkit a "szép kezeddel fúj a másik" szöveg miatt
bal kezes, ue. van nalunk is, 18 hos
Még változhat. 20 hónapos múlt kisfiam, és hol jobb, hol bal kézzel eszik, ahogy éppen kedve tartja. Általában viszont jobb kézzel fogja a ceruzát, zsírkrétát, más tárgyakat, szóval gondolom, hogy jobb kezes lesz.
Kisfiam 15 honapos (par nap mulva 16) es a bal kezevel kanalazza a fozeleket. Bolcsibe lattam, hogy a bal kezevel fest es rajzol. En elkonyveltem, hogy biztosan balkezes lesz. :)
Kislányom 15 hónapos! MINDENT bal kézzel fog meg, ha pedig a jobb kezét használja, szemmel láthatóbb, hogy azzal nehezebben megy neki. Olvastam, hogy ez genetika is lehet. Édesanyám testvére bal kezes lett volna, csak az õ idejében ez nem volt "elfogadott", és zacskó a kézre, meg társai módszerrel "átszoktatták". A Férjem is elvileg bal kezes lett volna, de õt is átnevelték, bár kevésbé drasztikus módszerrel. Én viszont hagyni fogom, és egyáltalán nem zavar, ha balkezes lesz. Az égvilágon semmivel nem lesz kevesebb ezáltal. Na de tudom, hogy ez akár még változhat is, de igazából nem nagyon hiszek benne, mert mint írtam az esetek 90 százalékában bal kezet használ.
Amikor a nagyobbik lányom kibújt, közölte a doki viccesen, hogy bal kezes lesz. Mielõtt mentünk haza a kórházból, megkérdeztem, hogy ezt miért mondta, és úgy válaszolt, hogy azzal a kezével nyúlt egybõl valamiért. Most két éves, és tényleg úgy néz ki, hogy bal kezes lesz, azzal eszik, azzal fogja a ceruzát.Néha használja a jobbot is, de azzal sokkal sutább.
hát nem tudom de az én fiam már egészen babakora óta mindent a bal kezébe vett 4-5 hónaposan is azzal a kezével nyult a tárgyakért persze a doki nem hitt nekem de még mindig bal kezes :-) (most múlt 6 éves) a lányom is elsõre "bal"kezesnek tûnt olyan fél évesen kezdett jobbal nyúlni mindenért most jobb kezes (9 éves) szerintem ha elég domináns akkor hamar kiderül
az enyém most 2 éves, de mi már 1 évesen tudtuk, hogy balkezes lesz, ehhez képest a védõnõ azt mondja, hogy még 2 évesen is korai a dominancia kialakulás pedig mióta a világon van mindent bal kézzel csinál, azzal eszik, rajzol, a lapátot fogja, stb

Fiam fején ma reggelre piros pöttyök jelentek meg.5db, pici, bőrből nem emelkedik ki. Ez a melegkiütés? Ha nem, akkor mi?

Legjobb válasz: Menj el a gyerekorvosodhoz, innen nehéz lenne megállapítani hogy melegkiütés-e, vagy sem. Vagy a védõnõhöz vidd el és õ majd megmondja hogy látnia kell-e gyerekorvosnak.

Menj el a gyerekorvosodhoz, innen nehéz lenne megállapítani hogy melegkiütés-e, vagy sem. Vagy a védõnõhöz vidd el és õ majd megmondja hogy látnia kell-e gyerekorvosnak.
Az én kisfiamnak, kb.3-4 hetesen jött ki 3db.A doktornõ szerint nagyobb erõlködéstõl megpattanhatott egy ér, semmi vész majd elmúlik.Nekünk 1 már el is tünt!Ne aggódj jó babázást, sok örömöt!


Az ofotértben voltam szemvizsgálaton, és a számítógép a következőket dobta ki, mit jelentenek ezek?

Jobb :

Legjobb válasz: Én is szemüveges vagyok. De mégsem tudom mit jelentenek ezek az adatok. Viszont o,5-ös szemüveg kell, ami nem egy nagy dioptria. Lényeg hogy jól lássál vele.

Én is szemüveges vagyok. De mégsem tudom mit jelentenek ezek az adatok. Viszont o, 5-ös szemüveg kell, ami nem egy nagy dioptria. Lényeg hogy jól lássál vele.
A cyl azaz cylinder, ha jól tudom, a szemtengelyferdeségre utaló mérõszám, így, ha az én cylinderes szemem nem csal, van egy egészen enyhe szemtengelyferdülésed... A többit nem vágom.
És odaadták így isten nevében?

Hacker, Adathalász, Spamküldő, Hoaxküldő, Netkalóz stb. Mit jelentenek ezek, mi a tartalmuk, kik végzik ezeket az etikátlan dolgokat?

A fogalmak sem egyértelm?ek, hiszen hackernek nevezik azt is, aki egy körlevelet küld és ezzel sok emberben indukál félelmet, bosszuságot.

Legjobb válasz: Mégis ki a fene nevez egy gyökér spammert hackernek?

Mégis ki a fene nevez egy gyökér spammert hackernek?
A hackert keverik nagyon sok mással. A hacker csak az eredetileg aki megbízásból és pénzért felméri egy oldal vagy gép biztonsági réseit, és azokat javítja, tehát a biztonságot tartja fontosnak, és pont nem õ a káros ember. Ennek ellentéte a cracker, aki károkozási szándékkal tör be oldalakra vagy adatbázisokba, gépekre, hogy onnan adatokat szerezhessen meg. A spamküldõ aki az e-mailcímeddel kereskedik más spammerekkel, és mindenféle warezoldalakat, viagrát, akármit akar rádtukmálni a kérésed ellenére, tipikusan e-mailben kapod ezeket az ajánlatokat. A hoaxküldõ a saját ismerõseid körébõl származik, akik teljesen alaptalan és valótlan dolgokat küldözgetnek közösségi oldalakon leginkább, néha e-mailben. Tipikus tartalma a hoaxnak a "küldd tovább" rész, hogy minél több emberhez eljusson. Nem feltétlenül reklámcélú, de a legtöbb esetben valótlan dolgokat állít a tartalma (két hold az égen, 2012, fizetõs lesz az adott oldal). A netkalóz inkább csak egy elnevezés, nem takar konkrét cselekvést maga mögött. Hasonlíthat a troll elnevezésre, aki ezen az oldalon csak unalomból kommentál felesleges és nem oda való dolgokat, vagy provokál másokat, esetleg itt reklámozza oldalait, vagy refer linkeket.
jesszusom... a hackert és a crackert nagyon bekeverted... Nézz utána mi az a white hat , black hat hacker és a crackelést is nézd át.
Valóban nem mentem bele a részleteibe, de ha megnézed a cracker wiki-definiálását, (tudását elsõsorban a saját céljaira használja fel, visszaél vele, és másokat károsít meg. Számítógépekre hatol be jogtalanul, adatokat szerez meg és használ fel elsõsorban anyagi javakért, esetleg társai elismerésének reményében. A cracker az általa birtokolt információval visszaél, másokkal csak ritkán osztja meg, és akkor sem azért teszi, hogy ezzel valódi segítséget nyújtson. A crackereket gyakran összekeverik a hackerekkel, akik tevékenysége valójában szöges ellentétben áll a crackerekével. A hackerek célja többek között, hogy másokat segítsenek, és elítélik a crackerek által folytatott tevékenységeket.) akkor túl nagy hülyeséget nem írtam. A kérdezõ is csak különbséget akar tenni, én pedig viszonylag jól érzékeltettem azt. Igaz, annyi maradt le hogy a hacker között is van károkozó szándékú, így jogos hogy felhívtad a hibára a figyelmet.

Mit jelentenek ezek a sorok, s ki írhatta?

Leszek, ki voltam, soha nem rogyok le holtan. Lennél ki vagyok, lennél, mind, ott a nagyok. Jöttem, hogy a rendet, mint ezer éve letettem. Jámbor ember, nem rontsa tovább szóval, tettel. Leszek, ki voltam, soha nem rogyok le holtan. Lennél, mint én, de már zúgnak harangok.

Legjobb válasz: Te írtad 16:46kor:) és utalhat a gonoszra, ill a tervére.De ki mit értelmez benne.Kitõl származik nem tudom.Google sem talált rá, tehát lehet te írtad.De elsõre ismerõsen hangzott...

Te írtad 16:46kor:) és utalhat a gonoszra, ill a tervére.De ki mit értelmez benne.Kitõl származik nem tudom.Google sem talált rá, tehát lehet te írtad.De elsõre ismerõsen hangzott...
Fordítás lehet, az utolsó sor kicsit megbicsaklik. Talán itt olyan dologról van szó, amit nem lehet egy az egyben, pusztán a szavak fordításával megoldni. Az elsõ sor szerintem valami istenségre (örök életû lényre) utal. A második pedig arra, hogy az ember is ilyen képességre vágyik. A folytatás a megbomlott világ elpusztításáról szól.

(Y) (R) (D) (X) (Y) mit jelentemnek ezek? Facebookra kivan írva és nem tom h mik ezek? Ki szokták írni de nem tom h mi ez . Mi a válasz?

Legjobb válasz: MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..

MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..
A kérdező hozzászólása: köszi!

Ki antifeminista es ki feminista? Mit jelentenek ezek a szavak?

Legjobb válasz: Én buzgó feminista vagyok. Hajrá csajok lehet menni betonozni!

8. elolvastad amit írtál? az antifeministák a tényleges egyenlõségért harcolnak?! értem. nagyszerû.... alapvetõen a feministák harcolnak a nõket ért hátrányos megkülönböztetés ellen, és egylõséget akarnak. az antifeminista ennek az ellentéte.
'a nõk egyenjogúsításáért küzdõ személy, vagy nézet' - az ilyen és ehhez hasonló szólamok csak porhintés, látogass el pl. a nokert.hu-ra, és figyeld a kommenteket amit találsz, az gyakorlatilag 'a férfiak' en bloc mint homogén halmaz elleni gyûlöletbeszéd tárháza. fordítsd át a mondataikat nõre, és hímsovinizmust kapsz. némely kijelentésüket Hitler is megirigyelné amúgy a Wikipédia a barátod http://hu.wikipedia.org/wiki/Antifeminizmus
Véleményem: Feminista: papíron azért küzd, hogy a két nem egyenlõ legyen.valóságban a férfiakat akarják hátrányos helyzetbe hozni légbõlkapott hazugságokkal (ami manapság egyre könnyebben érnek el sajnos). Antifeminista: az aki a tényleges egyenlõségért küzd.
Én buzgó feminista vagyok. Hajrá csajok lehet menni betonozni!
Feminista: nõi felsõbbrendûségért küzdõ személy (általában igen ostoba) Anti-feminista: akinek ez nem tetszik Félreértés ne legyen, nincs semmi bajom a nõi egyenjogúság/egyenrangúsággal. De a feministák akkora ostobaságokat bírnak néha kitalálni, hogy az fáj.
Olyat tudnak kitalálni hogy minden állásra alkalmas nõ és férfi és ugyanúgy kell bánni velük viszont én megkérdezném a feministáktól hogy mi van a lovagiassággal és etikával aminek gyakorlatilag nagy része erre a nemlétezõ különbségre épül? Miért van a sportokban külön nõi és férfi verseny és világrekord? Miért van férfi és nõi WC?
Feminista: a nõk egyenjogúsításáért küzdõ személy, vagy nézet. Anti feminista: a nõk egyenjogúsításáért küzdõ személy, vagy nézet ellen küzdõ, személy vagy nézet.
A kérdező hozzászólása: Peldaul mikre gondolsz? miket tudnak kitalalni?
A kérdező hozzászólása: jaaa:) koszi.
Feminista: régen a nemi egyenlõségért harcolt, ami már mióta meg van, a nõk felsõbbségét akarják hangoztatni Antifeminista: logikus módon, aki ez ellen van
feminista az, aki hisz abban, hogy a nõk és férfiak egyenlõ jogokkal kell, hogy rendelkezzenek. antifeminista az, akinek ez nem tetszik.

Néha ezt írja ki a telefonom, néha azt. De mit jelentenek ezek?

Xperia S 4.0-ával és néha a hálózat az HSPA: 11 és UMTS: 3. Tudom hogy ez a 2 dolog mi, de mi az a szám a végükön?

A counter strike játékba mit jelentenek ezek a szavak? Ban, rush, steam, és miért nem nyilik ki az ejtőernyőm?

Legjobb válasz: Rush=lerohanás fõleg sniper pályákon van ez,amikor távolról kéne lõnötök egymást, és ha valamelyik player úgy dönt inkább megkerüli a frontot és közelrõl fejbelövögeti pisztollyal az ellenséges snipereket az rushol. Ezt nem nagyon kedvelik. A ban=kitiltás. Kaphatsz trágárkodásért,hackelésért stb. Lehet végleges vagy idõleges is. A Steam az egy weboldal, onnan lehet letölteni/megrendelni a játékot, és még sok mást is. Az ejtõernyõ az E betûvel nyílik ki ha jól tudom, de nem minden pályán engedélyezett csak 1-2-n.

Rush=lerohanás fõleg sniper pályákon van ez, amikor távolról kéne lõnötök egymást, és ha valamelyik player úgy dönt inkább megkerüli a frontot és közelrõl fejbelövögeti pisztollyal az ellenséges snipereket az rushol. Ezt nem nagyon kedvelik. A ban=kitiltás. Kaphatsz trágárkodásért, hackelésért stb. Lehet végleges vagy idõleges is. A Steam az egy weboldal, onnan lehet letölteni/megrendelni a játékot, és még sok mást is. Az ejtõernyõ az E betûvel nyílik ki ha jól tudom, de nem minden pályán engedélyezett csak 1-2-n.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen marha hasznos volt ez számomra:) még annyi hogy mi az a rate??
Ami ha nem a megfelelõ érték pl.25000, 30000 akkor kisob a zsreó többet én se tok de a lényeg az ez... de a szervereken ki van írva h hogyan kell beálítani a megfelelõ értéket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!