Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek, jók ezek az eredmények: (2 db)

Mit jelentenek a következők? Jók ezek az eredmények?

Andrológiára csak keddre van id?pontunk. PH: 8,1 Szám: 62,5millió/ml mennyiség 2 ml mozgás: 30% mozgó alak, 2/3 részben élénk, aktív célírányos mozgást végz? spermiumok. Normál alak: 48% Pathológiás alak:52% Fertilitási index: 18millió mi az fertilitási index? Vélemény: Pathozoospermia, hypokinesis

Legjobb válasz: Ezeket az eredményeket gondolom orvostól kaptátok.Miért nem kérdeztétek meg tõle? Szerinted mégis az átlag magyar babázós anyukáknak honnan kellene ezt tudni?

Ezeket az eredményeket gondolom orvostól kaptátok.Miért nem kérdeztétek meg tõle? Szerinted mégis az átlag magyar babázós anyukáknak honnan kellene ezt tudni?
Fertilitási index=termékenységi index
Szia!Csak laikusan gondolom a köv.: a szám jó 62.5 mm/ml a mennyisége is megfelelõ. De a mozgásnak minimum 50 %-nak kell lennie. Ahogy kiveszem a leletbõl fele él, fele nem!
hypokinesis görög szó , jelentése: csökkent mértékû mozgás
A kérdező hozzászólása: a termékenységi indexnél a 18 millió az nem kevés? vagy fogalamam sincs hogyan számolják ki. :-( Olyan rossz még egy hetet várni az orvos véleményéig
A minimum 20 m/ml, de ebbõl 50%-nak mozozgnia kell! Szerintem itt a mozgással lesz baj+ a fele szerintem "torz", vagy hogy írjam. De a legokosabbat úgy is a dokid mondja meg.
Megértem, hogy már nagyon kíváncsi vagy. Én nem értek hozzá, de a neten megnézegettem. Szerintem a mennyiség elég, ellenben a pathológiás alak sok. Az 10 százalékig normális. A fertilitási index= termékenységi index. Hypokinesis= csökkent mértékû mozgás. Remélem segítettem kicsit. Sok sikert a babásodáshoz! Régóta próbálkoztok?
szia, mi pénteken megyünk dokihoz, utána írok:)

Mit jelentenek, és jók ezek az eredmények: BPD:44mm, HC: 53mm, AC: 128mm, FL: 26mm?

Legjobb válasz: Szia, nagyjából hasonlóak az én babám értékei is. Én 18 hetes terhes vagyok, nem írtad, hogy Te hány hetes vagy, attól függ, hogy jók e az értékek. A BPD: a halánték közötti távolság, az AC: haskörfogat, az FL: a combcsonthossz.

Szia, nagyjából hasonlóak az én babám értékei is. Én 18 hetes terhes vagyok, nem írtad, hogy Te hány hetes vagy, attól függ, hogy jók e az értékek. A BPD: a halánték közötti távolság, az AC: haskörfogat, az FL: a combcsonthossz.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem haza a genetikai ultrahangról, és csak kiváncsi vagyok. Mi is 18hetesek vagyunk.
Szia, én is ma voltam a 18.heti genetikai ultrahangon. BPD:47mm, THQ:42mm, FL:30mm Nekem azt mondta a doki h nagyon jó..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!