Találatok a következő kifejezésre: Mit jelentenek, jók ezek (20 db)

Mit jelentenek ezek az adatok? Jók ezek az adatok? BPD 49 mm, TAD 43 mm, AC 133 mm, FL 20 mm, HC 166 mm. A voltunk uh. -n és ezeket az adatokat írta fel az orvos.19 hetes 5 napos km

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Boldog babavárást kívánok neked is :)
Szia!Én gyorsan ki is számoltam neked, 319 gramm most a babud, és 18 cm.Kicsike, de biztos aranyos lehet. A BPD adata már majdnem a 21.hétnek felel meg, a HC 19 és 20.hét között van,
bocsi folytatom, véletlenül elküldtem. AC a 18 és 19 hét között mozog, és az FL a 16.hétnek.De ez nem jelent semmit.Van ami átlag felett, és van ami alatta van, ez teljesen normális:) ) Jó, és problémamentes babavárást kívánok!!!! 37 hetes pocakos

Ezek az értékek jók? És mit jelentenek ( Aida64 GpGPU )?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] Itt egy kép, hogy milyen értékeket ért el a gépem, vélemény?

Legjobb válasz: Ezek az értékek nem sokat jelentenek egy átlag felhasználónak. A GPGPU teszt esetleg azért lehet érdekes, mert bizonyos sok szálra bontható feladatok gyorsabban hajthatók végre egy modern GPU-n, mint egy CPU-n. Persze ettõl még a GPU nem képes a CPU helyére lépni, de remekül kiegészíthetik egymást általános célú felhasználásoknál és erre vannak is gyakorlati lehetõségek is. A CPU+GPU szorosabb kapcsolata és a heterogén programozhatósága céljából születtek meg az APU egységek. A GPGPU kifejezés is az "általános célú számítás grafikus végrehajtó egységen" angol rövidítése (general purpose computing on graphics processing unit).

Ezek az értékek nem sokat jelentenek egy átlag felhasználónak. A GPGPU teszt esetleg azért lehet érdekes, mert bizonyos sok szálra bontható feladatok gyorsabban hajthatók végre egy modern GPU-n, mint egy CPU-n. Persze ettõl még a GPU nem képes a CPU helyére lépni, de remekül kiegészíthetik egymást általános célú felhasználásoknál és erre vannak is gyakorlati lehetõségek is. A CPU+GPU szorosabb kapcsolata és a heterogén programozhatósága céljából születtek meg az APU egységek. A GPGPU kifejezés is az "általános célú számítás grafikus végrehajtó egységen" angol rövidítése (general purpose computing on graphics processing unit).
A kérdező hozzászólása: Szóval lényegében nekem ez semmit nem jelent. :) Köszönöm a választ.
Hát igen sokat nem nagyon lehet ezekkel a számokkal kezdeni esetleg össze lehet hasonlítani más hardverekkel. Ha minden igaz a teszt OpenCL kódokat használ, ebben az AMD GCN architektúrája elég erõs. A CPU teszt csak informálisan van feltûntetve és az nem OpenCL-ben fut, de erõsen optimalizált natív 64 bites kódokat használ. Összehasonlításra tudok dobni pár értéket, mert itthon lemértem az én és a feleségem gépét: [link] :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megosztottad velem. Rájöttem, hogy meg kéne pörgetni a CPU-mat :) , a kártyámmal elégedett vagyok.
Én is elégedett vagyok a gépemmel és ez a lényeg! Persze szeretek fejlesztgetni meg benchmarkolni, de xcsak egy kis kíváncsiság vezérel, alapvetõen 80%-ban csak netezek meg egyéb alap dolgokat csinálok a géppel. A maradék 20% az játék. Nyomtam egy kis tuningot is (A GPU-t rosszul írja, mert az 1GHz-en ment!): [link] ;)

Jézus mit akar mondani ezzel? Gondolom a gyümölcs az embert jelenti. A fa a szüleinket jelenti vagy Jézust/Istent? Tehát jó ember csak az lehet akinek a szülei is jók voltak?

Ekképen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket.

Legjobb válasz: @ Kérdezõ Nem, teljesen másról van szó. Ez a rész (Máté 7/16-17) a tanítókról (prófétákról) szól: minden tanítás megmutatkozik: jó tanítás jó oldalról, a hamis pedig rossz oldaláról. (lásd ugyanott: 15.Ige)

@ Kérdezõ Nem, teljesen másról van szó. Ez a rész (Máté 7/16-17) a tanítókról (prófétákról) szól: minden tanítás megmutatkozik: jó tanítás jó oldalról, a hamis pedig rossz oldaláról. (lásd ugyanott: 15.Ige)
Nem nem azt jelenti. a fa jelen esetben te vagy a tetteid pedig a gyümölcsök. Ha jó szívállapotod, és jót cselekszel akkor jó fa vagy és jó gyümölcsöket, az Istennek tetszõ életet élsz és teszel. Katy Weaver
Szia! Jézus megmagyarázza ezt a példát, ha tovább olvasod: "Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben ûztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben? És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tõlem, ti gonosztevõk." (Mt. 7:21-23) A jó fa jó gyümölcsöt terem. Ha a gyümölcs élvezhetetlen és értéktelen, a fa rossz. Így tanúsítják az élet gyümölcsei a szív állapotát, a jellem kiválóságát. Az üdvösség nem vásárolható meg jó cselekedetekkel, de azok bizonyíthatják a hitet, mely szeretet által megtisztítja a lelket, és bár az örök jutalmat nem érdemeink alapján kapjuk, az mégis arányban áll azzal a munkával, melyet Krisztus kegyelme által elvégeztünk. A próféta szolgálatának egyetlen hitelesítõje van: az, hogy az élete milyen gyümölcsöket terem. Aki egész életével emberek életének épülését szolgálja, az igaz próféta. Aki munkájával megrontja az emberek életét, az nem kerülheti el a kárhozatot. A prófétákról mondottakat közvetlenül, kép nélkül kiterjeszti Jézus mindenkire, aki õt követi. Jézust Úrnak nevezni hitvallásnak számít, mégis azt mondja az Úr, hogy ez nem elég az üdvösséghez. A hitvalló szó értékét az adja meg, ha a mennyei Atya akaratának cselekvésével párosul. Még az is lehet, hogy azok, akik szájukkal Úrnak vallják Jézust, prófétai szavaikra, a démonok elleni eredményes fellépésükre és csodáik sokaságára is tudnak hivatkozni. De életünket hitelesen minõsíteni az ítéletben egyedül Krisztus tudja. Õ mögéje lát azoknak a megnyilvánulásoknak, amelyek külsõképpen megtévesztõen emlékeztetnek Isten országának hatalmi jeleire, és ha nem látja mögöttük az egyetlen helyes indítékot, az Atya akaratának cselekvését, akkor megtagad velük minden közösséget. Akik így éltek, azoknak egész élete öncsalásnak bizonyul a végsõ ítéletben. Üdv. Péter
A fa a még forma nélküli gondolat. Mikor formája lesz - vagyis szavakban, tettekben megnyilvánul - akkor ismerhetõ csak fel, milyen az a formafeletti/forma nélküli gondolat. tehát, amikor gyümölcsöt hoz a fa. A láthatatlan és a látható, vagyis a gondolat és a beszéd, cselekedet együtt érzékelhetõ csak, láthatatlan a forrás, amibõl származik, de elõbb van, abból lesz, és ha nem jó a gyümölcs az vettetik tûzre. -aa-
Én egy alkalommal olvastam errõl s ott arról volt szó, hogy ezen bibliai alapelv alapján lehet felismerni az igaz vallást. Tehát, hogyha megvizsgáljuk a Biblia alapján, hogy melyik felel meg a Bibliában lefektetett irányelveknek akkor el tudjuk dönteni, hogy melyik vallás elfogatható és melyik nem, vagyis melyik vallás milyen gyümölcsöt terem milyen cselekedeteket hajt végre. Végül pedig az összes hamis vallás el lesz pusztítva vagy ahogy írja , , tûzbe lesz vetve, , .
Szega! Az általad leírt szöveg mondanivalója a köv.: Minden ember a tetteirõl ismerszik meg! Jó ember(önzetlen)jó, helyes gondolatokat táplál, ami tettekben nyilvánul meg (helyes tett, cselekedet). Rossz (önzõ)ember... Rossz, beteg gondolat->helytelen tett, cselekedet. Lényeg, lényege hogy minden ember a tetteirõl ismerszik meg! Csákóóó
elõzõ! igazad van, de kiegészíteném azzal, h nem csak emberekrõl van szó, hanem tanításokról, szellemi áramlatokról, és vallásokról is.... hamis vallás, rossz gyümölcsöket terem lásd keleti tanok, okkultizmus, new age, sámán hit stb....


Ma voltam 4d uh on! Bpd:7. 02, Ofd:9.96, Hc:27.84, Fl:6. 07, Ac:24.53 Magzatviz átlagosnál valamivel több, lepény 1 fokban érett. A baba nyakára tekerte a k zsinort. Aggodom ezek az értékek jok? Mit jelentenek? Van okom aggodni?

28 hetes 4 napos vagyok.

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Szerintem nincs gáz! Fõleg ha a doki sem mondott semmit! :) Az én kisfiam is egyes méretei alapján nagyobb vagy 2 héttel a koránál! A nyakán a köldökzsinór sem jelent még semmit! A méhlepény érettsége pedig 1-es. Ez azt jelenti, hogy már elkezdett öregedni, de még rendben van! Ne aggódj! Minden ok!

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Szerintem nincs gáz! Fõleg ha a doki sem mondott semmit! :) Az én kisfiam is egyes méretei alapján nagyobb vagy 2 héttel a koránál! A nyakán a köldökzsinór sem jelent még semmit! A méhlepény érettsége pedig 1-es. Ez azt jelenti, hogy már elkezdett öregedni, de még rendben van! Ne aggódj! Minden ok!

Mit jelentenek, és jók ezek az eredmények: BPD:44mm, HC: 53mm, AC: 128mm, FL: 26mm?

Legjobb válasz: Szia, nagyjából hasonlóak az én babám értékei is. Én 18 hetes terhes vagyok, nem írtad, hogy Te hány hetes vagy, attól függ, hogy jók e az értékek. A BPD: a halánték közötti távolság, az AC: haskörfogat, az FL: a combcsonthossz.

Szia, nagyjából hasonlóak az én babám értékei is. Én 18 hetes terhes vagyok, nem írtad, hogy Te hány hetes vagy, attól függ, hogy jók e az értékek. A BPD: a halánték közötti távolság, az AC: haskörfogat, az FL: a combcsonthossz.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem haza a genetikai ultrahangról, és csak kiváncsi vagyok. Mi is 18hetesek vagyunk.
Szia, én is ma voltam a 18.heti genetikai ultrahangon. BPD:47mm, THQ:42mm, FL:30mm Nekem azt mondta a doki h nagyon jó..
Itt mindenre választ találsz: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/
Kissé alacsony a vörösvértest, és magas a fehér, de ezt okozhatja egy gyulladás is, ha nem tévedek.
Ilyeneket inkább a gyerekvállalás kategóriába kéne tenni, ott a sok kismama már profi ezekben.

Mit jelentenek a következők? Jók ezek az eredmények?

Andrológiára csak keddre van id?pontunk. PH: 8,1 Szám: 62,5millió/ml mennyiség 2 ml mozgás: 30% mozgó alak, 2/3 részben élénk, aktív célírányos mozgást végz? spermiumok. Normál alak: 48% Pathológiás alak:52% Fertilitási index: 18millió mi az fertilitási index? Vélemény: Pathozoospermia, hypokinesis

Legjobb válasz: Ezeket az eredményeket gondolom orvostól kaptátok.Miért nem kérdeztétek meg tõle? Szerinted mégis az átlag magyar babázós anyukáknak honnan kellene ezt tudni?

Ezeket az eredményeket gondolom orvostól kaptátok.Miért nem kérdeztétek meg tõle? Szerinted mégis az átlag magyar babázós anyukáknak honnan kellene ezt tudni?
Fertilitási index=termékenységi index
Szia!Csak laikusan gondolom a köv.: a szám jó 62.5 mm/ml a mennyisége is megfelelõ. De a mozgásnak minimum 50 %-nak kell lennie. Ahogy kiveszem a leletbõl fele él, fele nem!
hypokinesis görög szó , jelentése: csökkent mértékû mozgás
A kérdező hozzászólása: a termékenységi indexnél a 18 millió az nem kevés? vagy fogalamam sincs hogyan számolják ki. :-( Olyan rossz még egy hetet várni az orvos véleményéig
A minimum 20 m/ml, de ebbõl 50%-nak mozozgnia kell! Szerintem itt a mozgással lesz baj+ a fele szerintem "torz", vagy hogy írjam. De a legokosabbat úgy is a dokid mondja meg.
Megértem, hogy már nagyon kíváncsi vagy. Én nem értek hozzá, de a neten megnézegettem. Szerintem a mennyiség elég, ellenben a pathológiás alak sok. Az 10 százalékig normális. A fertilitási index= termékenységi index. Hypokinesis= csökkent mértékû mozgás. Remélem segítettem kicsit. Sok sikert a babásodáshoz! Régóta próbálkoztok?
szia, mi pénteken megyünk dokihoz, utána írok:)

12 hetes 5 napos korban jók ezek az adatok? A doki azt mondta, minden rendben, de szeretném mégegyszer megnyugtatni magam. CRL66 mm; BPD25 mm; NT 1, 6 mm; Fc 10 mm. Pontosan mit jelentenek?

crl az ül?magasság,nt az a nyakired?. fc az a kar hossza lenne? és a bpd pedig a comb?

Legjobb válasz: Itt van egy táblázat mikor mekkora az átlag méret, pár mm eltérés nem számít, mert utolérik magukat!:) Alul pedig ott van mi minek a rövidítése. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Itt van egy táblázat mikor mekkora az átlag méret, pár mm eltérés nem számít, mert utolérik magukat!:) Alul pedig ott van mi minek a rövidítése. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

A vga driver kell 960GM-VGS3 FX alaplaphoz, ha integráltat használok? És ezek az amd "segédprogramok" mit jelentenek, mire jók?

http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-VGS3%20FX/index.hu.asp?ca.. A Windows automatikusan felismerte a vga-t, de ha innen letölteném a drivert valamennyivel jobb lenne? Vannak hozzá segédprogramok, és ez az "AMD minden egyben illesztőprogram", ezek mire jók?

Legjobb válasz: Nem kell telepíteni, ha a windows felrakta a drivert, de akár telepítheed is ami a weboldalon van, valószínûleg nem változik semmi. A segédprogramokat sem kel felrakni egy átlagfelhasználónak, csak ha pl. tuningolni akarsz.

Nem kell telepíteni, ha a windows felrakta a drivert, de akár telepítheed is ami a weboldalon van, valószínûleg nem változik semmi. A segédprogramokat sem kel felrakni egy átlagfelhasználónak, csak ha pl. tuningolni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Még csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy az All in 1(AMD minden egyben illesztõprogram) mire jó?
Nem tudom, nem írja, gondolom egybe feltelepíti az összes lényeges drivert, de ha neked nincs driverproblémád és minden mûködik, akkor nem kell telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Valaki tud ezekről az eredményekről valamit mondani nekem? Nagyon megköszönném, mert az oké, hogy negatív, de mit jelentenek ezek az értékek? Jók? (24 éves vagyok, 173 cm magas, 57 kg, első baba, nincs betegségem)

A Kombinált teszt eredményem: papp-a: 3503,00 miu/mL 0,70 MoM szabad ß-hCG: 33,00 nmol/L 0,98 MoM NT: 2,00 mm 1,26 MoM Down-kockázat: 1:7100 Edwards-kockázat: 50000

Legjobb válasz: azt, hogy negatív, ennél többet mit szeretnél?:) nagyon kevés az esély arra, hogy down kóros, vagy edwards kóros babád lesz:)

azt, hogy negatív, ennél többet mit szeretnél?:) nagyon kevés az esély arra, hogy down kóros, vagy edwards kóros babád lesz:)
A kérdező hozzászólása: És ezt az a dokinõ mondta aki maga a vizsgálatot végezte, vagy a saját orvosod?mármint nekem nem ugyanaz a kettõ.de szerintem ne aggódj, valószínûleg tényleg csak elõvigyázatosság, de ha az uh-n minden rendben volt, akkor nincs baj, meg amúgy is fiatal vagy még, biztos, hogy minden rendben lesz :)
A dokino hogy nem jok a markerok.Es mennem kell genetikushoz. Az ultrahang rendbe volt azt mondta a baba szuper. Meg az szazalekokra is azt mondta rendbe vannak. Csak az amit ide leirtam nem jo, elovigyazatosagbol mennem kell.Az elozo voltam.
A kérdező hozzászólása: De ki mondta hogy nem jó? szerintem jó!
a free bhcg nem 12 hanem 12.4
Sziasztok.Megmondana nekem valaki hogy mi a nem jo az en eredmenyeimen?24 eves vagyok 1 terhesseg. Free bhcg 12.mLU/l at12.04.2013:0.34MoM PAPP-A 4006mLU/l at12.04.2013:3.71 MoM NT 1.7mm (crl of 53mm)1.2 MoM evaluated absent nsal bones as negative.Koszonom
A kérdező hozzászólása: mármint én 13+0 napos voltam a múlt héten :)
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor végülis minden rendben nálad is :) nekem csak a tarkóredõ volt gyanús kicsit, mert én is 13 + 0 hetesen voltam, a múlt héten, és eddig akikkel beszéltem mindenkinek 1 alatt meg 1 és 1, 5 között volt.... de nyilván mondta volna az UH-n a dokinõ, ha gond lenne ez az érték...
Az én kombinált teszt eredményem 12+0 naposan: PAPP-A: 0, 814 IU/L 0, 43 MoM szabad ß-hCG: 78 IU/L 2, 46 MoM NT: 1, 5 mm (ez a tarkóredõ, 3 mm alatt kell lennie) 36 éves vagyok 86 kg voltam aznap. Down-kockázat : 1:992 Edwards-kockázat: 1:63561 Patau szindróma kockázat: 1: 149627 Nekem ez köztes kockázatot jelentett Down-ra, mert 1:1000 alatt vagyok, felette negatívnak lehet mondani, bár a leleltem szerint negatív ez is, mert az életkori kockázat Down-ra az én koromban 1:269-hez. Úgyhofy elküldtek négyes tesztre, a 20. héten voltam, itt megnyugodhattam mert Down-ra 1: 100000 lett a kockázat, és nem javasolták a magatvíz vételt.
A kérdező hozzászólása: hát akkor jó :)
Down 1:210 alatt gáz:) szerintem ezzel elmondtam mindent:) ))
A kérdező hozzászólása: igazad van, nem is aggódok, csak engem zavar, hogy nem tudom, mit jelentenek ezek az értékek, mivel azt sem tudom mi a normális, mik a határértékek...
Nekem ugyan az csinalta aki az orvosom.En is remelem jo lessz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!