Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent vitorlás (3 db)

31 hetes km vagyok, és uh-on vitorlás köldökzsinór eredést állapítottak meg. Ez mit jelent? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ilyen volt,de nekem nem látták az uh-on.Azt jelenti,h a nem a közepéböl ered a zsinor a méhlepényböl,hanem a széléröl.

Szia! Nekem is ilyen volt, de nekem nem látták az uh-on.Azt jelenti, h a nem a közepéböl ered a zsinor a méhlepényböl, hanem a széléröl.
A kérdező hozzászólása: és ez rosszat jelent? volt belõled problémád?

Mit jelent a vitorlás köldökzsinór eredés?

32 hetes uh-on ezt állapították meg. Szerintetek bajt jelent? Köszi a válaszokat.

Az egyik vitorlásom hasán ilyen pirosas szinű buborek szerü dolog jelent meg most vettem észre vajon mi lehet az? :/ ö a kedvencem remélem nincs baja

Legjobb válasz: A hasvízkór egyik tünete lehet a piros, kitüremkedõ végbélnyílás, vöröses elszínezõdések, felborzolt pikkelyek, felpuffadt has. http://www.diszkosz.hu/0305x_hasviz.php Figyeld a halaidat, a betegségek a rossz vízminõségre utalnak. Mekkora akváriumban vannak, hányan, milyen halakkal?

A hasvízkór egyik tünete lehet a piros, kitüremkedõ végbélnyílás, vöröses elszínezõdések, felborzolt pikkelyek, felpuffadt has. http://www.diszkosz.hu/0305x_hasviz.php Figyeld a halaidat, a betegségek a rossz vízminõségre utalnak. Mekkora akváriumban vannak, hányan, milyen halakkal?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!