Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent vigasz ág (1 db)

Mit jelent a vigasz ág?

Legjobb válasz: Szia! Ez csak egyes sportágakban van. Pl. a cselgáncsban. Ha egy versenyzõ vereséget szenved, akkor nem esik ki automatikusan, hanem a legyõzõje tovább viheti abban az esetben, ha õ a következõ meccsét megnyeri, ha nem, akkor mehet haza. Minden a másikon múlik.(Hát igen: Ungvári Miklós mai esete is ebbe a kategõriába tartozik, igaz sztem csalással esett ki)

Szia! Ez csak egyes sportágakban van. Pl. a cselgáncsban. Ha egy versenyzõ vereséget szenved, akkor nem esik ki automatikusan, hanem a legyõzõje tovább viheti abban az esetben, ha õ a következõ meccsét megnyeri, ha nem, akkor mehet haza. Minden a másikon múlik.(Hát igen: Ungvári Miklós mai esete is ebbe a kategõriába tartozik, igaz sztem csalással esett ki)
mocskos, rohadt, tunéziai bíró kibaszottul elcsalták az Ungi meccsét...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Brazília-Mexikó Foci döntőt melyik csatorna fogja közvetíteni?

holnap lesz 16:00-kor. neten meg lehet nézni?

0

A futó versenyeket feketék nyerik?

Amikor futóversenyeket pillantok meg, akkor az els? 3,5 ember mindig fekete. Gondolom a génjeikben van a dolog, de akkor én rendeznék külön fekete, fehér, vegyes futamokat. Mert így az esélyek nem egyenl?ek.

4

Miért kapnak az edzők sárga és piros lapot?

Tegnap Merész András kapott egy pirosat, ma meg Mocsai Lajos egy sárgát. Mivel érdemelték ezt ki?

11

Öttusában van esélyünk éremre?

3

Ha a fiúk megnyerik a svéd elleni meccset akkor hányadikak leszünk, vagy lehetünk? Vagy ez hogy van?

5

Szerinted legyőzzük Svédországot?

1

Miért csodálkozik mindenki, hogy ilyen sikeresekvagyunk az olimpián?

A magyar sportolók mindig is sikeresek voltak sok sportágban, rengeteg világversenyen. A valaha volt összes nyári olimpiai játékok éremtáblázatán nyolcadikak vagyunk, és másodikak vagyunk a finnek után a valaha volt összes téli, és nyári olimpiai bajnokok számában, egy f?re leosztva.

11

Kína 5 aranyat nyert 1988-ban, ma már 40-50-nél tartanak. Vajon India is elindul ezen az úton?

India ugyanígy földrésznyi ország, ahol az elmúlt évtizedben brutális fejl?dés indult meg. Eddig 1-1 érmet nyertek az olimpiákon, de Kína sem volt jobb még alig 20 éve. Vajon India is rákap a sport "ízére"? Ha igen, vajon mikor indul be a gépezet? Idén úgy néz ki 4 éremmel zárnak, Pekingben 3 volt nekik, el?tte szinte minden olimpián 1-et nyertek, a gyeplapdát :)

13

20 evesen lehetek meg elsportolo?

11 evig RSGztem versenyszeruen, majd sajnos abba kellett hagynom. De nagyon hianyzik a versenyzes. De vivni vagy uszni szeretnek, mert szerintem az RSGbol mar kiestem. Szerintetek lehetnek elsportolo ezekben a sportagakban kello szorgalommal es kitartassal?

5

Ha most elkezdek valami sportot, akkor ott lehetek a 2016-os olimpián? 19F

Gondolok itt a vívásra, kajakozásra, bírkózásra.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!