Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent valamire azt (318 db)

Csajok! Szerintetek jelent valamit az, hogy mit kíván az ember? Arra van szüksége a szervezetének?

Pl. én napok óta csak narancslét innék (de csak a Cappy rostosat), akkor a cukor vagy a c vitamin hiányzik a szervezetembõl? Vagy ez nem függ ettõl? Pár hete a sushit zabáltam elképesztõ mennyiségben az étteremben, meg a wasabit, akkor meg az omega 3-ból fogytam ki? Vagy hogy van ez?:)

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. A hormonok szórakoznak. En pl az utolso hónapban csokit ettem csokival, meg süteményt, bármi édességet. Eselytelen, hogy a cukor valoban kellett volna a szervezetemnek.

Nem jelent semmit. A hormonok szórakoznak. En pl az utolso hónapban csokit ettem csokival, meg süteményt, bármi édességet. Eselytelen, hogy a cukor valoban kellett volna a szervezetemnek.
Igen... sokan ezzel magyarázzák, hogy miért esznek mindent (pláne ha nagy tételben)amit csak megkívánnak terhesség alatt. Ez nem így van, egyszerûen megkívántad és kész. ha nem engedsz mindig a kísértésnek fõleg ha csipszrõl, gumicokorról van szó akkor nem fogsz annyit felszedni (alapesetre is igaz).
ésszerü határokon belül igen. olyan nincs hogy a cukor miatt. omega 3-at szedj mindneképp, klikai tesztek bizonyitották hogy könnyebben tanulnak azok a gyerekek akiknek az édesanyja szedett terhesség alatt. Susival vigyázz mert sok benne anyers cucc és baj lehet belöle. chipset gumicukrot tuti nem azért kivánsz mert valami hiányzik. azokbban semmi tápanyag nincs.
A kérdező hozzászólása: Nem azt akartam írni, hogy én ilyeneket eszem. Csak a narancslé és a sushi az, ami rám igaz. Csak hogy akkor mi magyarázza azt, aki csipszet zabál és gumicukrot. Én nem ennék ilyesmit:) Omega3-at nem tudtam, hogy ilyen hatása bizonyított, nagyon jó!!!! köszi:)
Szerintem ez így nem igaz. Mert ha a csokit kívánnád akkor mi lenne? nyilván abba nemsok vitamin van, csak egyszerûen finom, cukros. De cukor végülis sok mindenben van még a gyümölcs is tiszta cukor, sõt a narancsleved is :) Amúgy nem hiszem, hogy terhesen annyira kívánós az ember, vagy én nem voltam az :) de nem terhesen is rá tud kattani az ember, hogy jajjj de ennék egy csokit vagy pizzát stb. Egyszerûen mert régen evett azt vagy látott valahol egy nagyon gusztát :)
Én mindig azt mondtam hogy a baba akarja ezeket. Persze amúgy a hormonok szórakoznak ilyenkor velünk, de én érzek egy kis összefüggést aközött hogy mit kívánunk a terhesség alatt és utána miket szeret a baba. Kisfiammal csak péksütit, vajas kiflit, kenyeret ettem, most imádja ezeket, mindenhez kenyeret eszik 14 hós létére. Zöldséget-gyümölcsöt sajnos keveset ettem terhesen így mintha õ most ezt beakarná pótolni és töménytelen mennyiségû gyömölcsöt megtudna enni, és minden zöldséget megeszik.
Eleinte én is nagyon kívántam a narancslevet (szintén csak a Cappy rostosat) és a sajtokat, húsokat. Aztán jött a vajas kalács, kakaó, fagyi. És ami meglepõ: megszerettem az almát és a spenótot! Most leginkább semmit nem kívánok, mert nagyon hamar eltelítõdök. Azt mondják, de tagadj meg magadtól semmit, mert azt a baba kívánja. Hát, nem tudom.Akkor viszont elég fura és rapszodikus az ízlése ennek a gyerkõcnek. :-) 32 hkm
En a cigit kivanom, de nem hiszem, hogy arra lenne szuksege a szervezetemnek.
És aki nem kívánós? Nekem eddig még sose volt, hogy ez kell az kell.... mindent megeszek válogatás nélkül már. De pl a szomszéd nõ aki szintén terhes megkívánta a dinnyét este, nem vettek neki, reggelre bevérzett, orvosilag nem tudják mitõl, szerinte meg azért, hogy nem evett dinnyét. Elég érdekes, viszont szerintem nem jelent semmit ez a kívánós dolog :)

Mit jelent ez az álom/jelent-e valamit?

Sziasztok:) Nemrég álmodtam azt,hogy este olvasok egy könyvet(nemlényeg,hogy mit),másnap mikor felébredtem (még az álmomban volt) pár játék amit már évek óta nem vettem elő,ott hevert a földön,anya meg szólt,hogy szedjem össze,de én mondtam,hogy nem én pakoltam szét,de összeszedtem.A nagymamámmal beszélgettek valaki szellemirtásról,én meg ott próbáltam nekik könyörögni,hogy ha valami szellem,akkor hagyják békén,de valamiért nem tudtam beszélni,csak nyökögni...(nem tudtam,hogy álmodok,de valamilyen szinten tudtam magam irányítani),aztán bementem a szobámba és akkor megszólalt valaki h:"Kérlek segíts!"(lány hang volt),én meg a földre estem és azt próbáltam kérdezni h:"Mit?" és bőgtem.Nem láttam semmit és az asztalom felől jött a hang. Pár hónapja pedig az asztalomon ült valaki.Vagyis csak pár pillanatig láttam,de tudom,hogy,hogy nézett ki,meg még sok hasonló alakokat láttam már. Most meg mindig mielőtt bemegyek a szobámba,eszembe jut ez,és felkészítem magam rá,hátha megtörténik(álmodtam már meg a jövő),nem félek "tőle",csak attól,hogy megijedek..sőt csak attól félek...:\\\

Legjobb válasz: Valószínûleg szexelni akarsz egy léteõ csajjal a környezetedbõl.

Valószínûleg szexelni akarsz egy léteõ csajjal a környezetedbõl.
A kérdező hozzászólása: 1.:lány vagyok, de nem leszbikus:ddd:D
Kimondatlan dolgok vannak benned valaki felé. Meg még millió dolog lehet. Ez alap, meg a feszültség is. Egyébként meg nem kell mindenben jelentést keresni.
A lány, aki segítséget kér az Te vagy. Az önállósodásodat, saját impulzusaidat éled meg úgy, mint az anyáiddal szembe menõt. Szóval a félelem abból adódik, hogy érzed ahogy szép lassan valami olyanná válsz, ami már nem az anyukád kislánya, és nem tudod ezt majd hogy fogadják. Attól tartasz, hogy nem hagyják békén. És nem tudsz beszélni csak nyökögsz. Mármint álmodban persze :)
Az álmokban ne keress értelmet, még Freud bácsinak is beletört a bicskája.
annyit jelent hogy vágysz rá :D
A REM-fázis funkciója az érzelmek feldolgozása. Magyarul csak annyit jelent, hogy smárolni akarsz vele.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat :) am meg igy van, szeretnek :)
sajnos nem, különben már nagyon sok nõ meglett volna, akik végül nem.
én meg arról álmodtam hogy zombi egerek fitkároznak a házban.. többszáz, felébredtem, és tényleg. Még nincs veszve minden.

Éjszaka azt álmodtam hogy anyum és keresztanyum meghaltak és azon gondolkoztunk testvéremmel hogy anyumat hová temessük. Ez mit jelent? Valami rossz fog érni?

Legjobb válasz: én úgy hallottam, hogy ha valakinek a halálát álmodod meg, az nem azt jelenti, hogy bekövetkezik a haláleset, hanem hogy valami nagy változás lesz az életedben, ami lehet pozitív vagy negatív is.

én úgy hallottam, hogy ha valakinek a halálát álmodod meg, az nem azt jelenti, hogy bekövetkezik a haláleset, hanem hogy valami nagy változás lesz az életedben, ami lehet pozitív vagy negatív is.
Én azt hallottam, hogy ha meghalsz vagy valami hozzátartozód az álmodba akkor hosszú életû!
A halál mindig jót jelent
Én is úgy tudom, hogy jót jelent.

Mit jelent tulajdonképp az hogy valami androidos?

Bocs, de m?szaki analfabéta vagyok...

Legjobb válasz: Semmi baj. Az igazából egy "újfajta" szoftver mobiltelefonokra. Olyan mint gépen a Windows 7 vagy az XP. Most ez az új. Erre vannak minden programok. A régebbi telefonokon Java szoftver volt, ezeken android. Ezeket mondják "okostelefonoknak". Mivel ezekre lehet különbözõ programokat telepíteni, úgy mint egy számítógépre.

Semmi baj. Az igazából egy "újfajta" szoftver mobiltelefonokra. Olyan mint gépen a Windows 7 vagy az XP. Most ez az új. Erre vannak minden programok. A régebbi telefonokon Java szoftver volt, ezeken android. Ezeket mondják "okostelefonoknak". Mivel ezekre lehet különbözõ programokat telepíteni, úgy mint egy számítógépre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen! :)
Ez a kérdés most fájt. Egyébként pedig azt jelenti, hogy Android rendszer fut rajta. Általában okos telefonokon, tableteken van ilyen rendszer és most gondolok itt Sony, Samsung, Huawei, LG stb. készülékekre. Az Android egy olyan rendszer mint például a Windows csak telefonra. Szóval az android egy Linux alapú operációs rendszer. http://androidhungary.com/mi-az-android/ Itt még olvasgathatsz róla vagy pedig nézz utána Te magad a Guglin :D
Az Android a mobiltelefonon az egyik legelterjedtebb operációs rendszer. Egyszerûen alapvetõen olyan, mint a számítógépeken a Windows, vagy MAC OS, vagy Linux. A világ okostelefonjainak közel fele Android az operációs rendszerrel mûködik. (A nagyobbak még: Symbian gyakori még a Sony telefonokon, Apple az iPhone-on.) Az Android a Google-hoz kötõdik, ezért ha az androidos telefonodon az alapfunkciókon felül extra programokat szeretnél letölteni az Android Marketrõl, akkor regisztrálnod kell egy a telefonodon egy gmail-es e-mail címmel.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3/4..."Ez a kérdés most fájt" Tudod, nem a mûszaki dolgok bújásával telik az életem, nem kell lefitymálni az embert...lehet, hogy nem vagyok mûszaki zseni de 100% hogy valamiben jobb vagyok nálad. :D
Bocs, nem tudtam hogy ennyire a szívedre veszed majd ezt a megjegyzést.
Elsõ vagyok, csak azt elfelejtettem írni hogy ha telefont szeretnél venni, akkor ne androidosat válassz mert tényleg nagyon bonyolult.
A kérdező hozzászólása: Tabletet szeretnék, de nyugi azért fogom tudni használni :) csak ezt a kifejezést nem értettem.

Mikor történik már valami? Mikor jelennek meg az UFO-k?

Legjobb válasz: 22:14 perckor láttam kb 10 darabot. Kár hogy pont nem az eget kémlelted, hanem ide írtál.

22:14 perckor láttam kb 10 darabot. Kár hogy pont nem az eget kémlelted, hanem ide írtál.
MZ/X jelentkezz! (veszed az adást)?
már megtörtént. elfoglalták a bolygót és õk uralkodnak. átvettél az irányítást az emberek felett. csak titkolják
Most! Izé, most! Nem, akkor most! Most! Most! Na most! Most! Akkor biztosan most!
Már itt vannak, hétvégén reggel találtam egyet a müzlis dobozban.
Talán álmodban!
az ufok már beépültek a politikusok közé, kérdés hogy megszállták-e a politikusokat szellem technológiával vagy maguk a politikusok egyrésze teljesen ufo!
Majd akkor jelennek meg az ufók, ha majd az emberek sikeresen elpusztították egymást. Elõbb minek jöjjenek? Emberektõl jót úgysem lehet tanulni, idõt, meg energiát nem pocsékolnak arra, hogy kiirtsák az emberi fajt, hiszen úgy is megteszik maguk is szépen lassan. Majd, ha nem lesznek a Földön emberek, majd akkor jönnek az ufók. Szerintem a földönkívüliek vannak, annyira értelmes lények, hogy ne akarjanak kapcsolatba lépni velünk.
léteznek, de rossz szándékúak az ufok, én nem bízok az ufokban!
Állítólag, 2012.12.21 ekkor jönnek el. Amerikában, van egy profi hacker, aki feltörte a NASA kompiuterét, de csak 1000 kódot tudott feltörni, de csak annyit akart megtudni, hogy van egy rakétameghajtású valami arra nem emlékszem hogy mi, mert nagyon régen olvastam. És talált egy olyan mappát, hogy UFO. Voltak ott képek, videók, boncolások, minden. A NASA titkol valamit elõlünk. Itt egy elgondolkodtató kérdés, az emberek hogy építették a piramisokat?:D Jah... persze az emberek, nagy lószart.. réges régen az idegenek eljöttek erre a bolygóra, elkezdtek tanítani minket, de mi többet akartunk és fel lázadtunk. Ja, és a piramisoknál nagyon pontosan illeszkednek a darabok. Majd pont az ember kötéllel húzta fel azt a több tonnás szart.. IDIÓTASÁG sokan nem hisznek bennük.. de én tudom hogy léteznek.. és elég is ennyi.. Abban hiszek amit látok ;D
Aki ennyire óriási vágyat érez arra, hogy idegen lényeket találjon, az szentelje az életét az ûrkutatásnak, végezze el a megfelelõ egyetemeket, és kész. Aki erre nem képes az fogadja el , hogy ezek a dolgok nem tartoznak az õ agyi kategóriájába, és ne keresse a Földön sem az idegeneket... Bízza ezt azokra akik elég okosak, és kitartóak voltak , hogy VALÓDI tudást szerezzen a világegyetemrõl. DE amit az ufókutatók nagy része mûvel az nem tudomány, népbutítás.
3 2 1
Tõlünk függ.
Ezt csak õk tudják.
Én láttam õket!Ott uftak az ufodában.

Htc Wildfire s-em van és szoftverfrissités volt. Most: android verzió: 2.3.3 sense verzió: 2.1 szoftverszám: 1.22.401.3 Mi fog változi rajta? Lesz valami különlegesség? Mikor jelenik meg az a karikás feloldó?

Legjobb válasz: a karikas feloldó az android 4.0 hoz van aki nem lesz hivatalosan wildfire s re a különbség az pedig hogy az új szoftver egy kicsit jobban kihasználja telefonod teljesitményét meg kicsit több lehetõség játék alkalmazás stb...

a karikas feloldó az android 4.0 hoz van aki nem lesz hivatalosan wildfire s re a különbség az pedig hogy az új szoftver egy kicsit jobban kihasználja telefonod teljesitményét meg kicsit több lehetõség játék alkalmazás stb...

Tegnap voltam nst vizsgálaton, de meg is vizsgált a doki és mikor végzett valami 2222 értéket diktált. De azt mondta rendben van. Nos mit jelent pontosan az az érték? 37hetes vagyok

ja és hazaértem be is véreztem, felhívtam telefonon, mert még nem volt ilyen vizsgálat után, és azt mondta természetes.volt így más is?

Legjobb válasz: akkor számíthatok hogy hamarosan megyünk szülni?

A kérdező hozzászólása: akkor számíthatok hogy hamarosan megyünk szülni?
azt hiszem a méhszáj állapota nekem 32 hetesen 2100volt!
külsõ és belsõ méhszájat jelenti, hogy mennyire van nyitva (két ujjnyira). Egy kevés vérzés pedig normális. Hát készülõdik a tested a szülésre, ez csak jó, és nem csoda hiszen a 37. héten vagy.
Igen hamarosan. Én két hétig voltam nyitott méhszájjal hasonlóan mint te, a 39. héten szültem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Hetedikes vagyok meg szeretném érdeklõdni mi a szakaszos táplálkozás? , ha ez jelent valamit az állatokról tanulunk.

Nagyon köszönöm elõre is a válaszokat!:)

Legjobb válasz: [link] Szerintem erre gondol: "Az emésztõrendszer (apparatus digestorius) a tápanyagoknak a környezetbõl való felvételére és az állati szervezet számára hasznos anyagainak emésztésére szolgáló szervrendszer. A legtöbb állatban három szakaszra tagolódik, ezek az elõbél, a középbél és az utóbél, illetve részét képezhetik a táplálék felvételére szolgáló egyéb szervek is. A fejletlenebb csoportoknál ez nem feltétlenül van így (például a csalánozók és a laposférgek bélrendszerében még nem alakult ki utóbél, egyes galandférgekben pedig a parazita életmód következtében az egész tápcsatorna redukálódott)."

[link] Szerintem erre gondol: "Az emésztõrendszer (apparatus digestorius) a tápanyagoknak a környezetbõl való felvételére és az állati szervezet számára hasznos anyagainak emésztésére szolgáló szervrendszer. A legtöbb állatban három szakaszra tagolódik, ezek az elõbél, a középbél és az utóbél, illetve részét képezhetik a táplálék felvételére szolgáló egyéb szervek is. A fejletlenebb csoportoknál ez nem feltétlenül van így (például a csalánozók és a laposférgek bélrendszerében még nem alakult ki utóbél, egyes galandférgekben pedig a parazita életmód következtében az egész tápcsatorna redukálódott)."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!