Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent valamire (604 db)

Ezt írta Lengyel országból, Angolul a barátom. De elképzelésem sincs, mit jelent. Valamit félreértelmezek. Szóval ez mit jelent?

Yes, I have got a bad representation. (igen, nekem rossz kedvem van)

Legjobb válasz: representation: képviselet. Ebben a közegben nincs értelme. Biztos, hogy nem kedv. Lehet, hogy a lengyel sportcsapat teljesítményére gondol. Ahogy a te angoltudásod nem tökéletes, úgy valószínûleg az övé se. Nyugodtan írd meg neki, hogy nem érted, írja másképp.

representation: képviselet. Ebben a közegben nincs értelme. Biztos, hogy nem kedv. Lehet, hogy a lengyel sportcsapat teljesítményére gondol. Ahogy a te angoltudásod nem tökéletes, úgy valószínûleg az övé se. Nyugodtan írd meg neki, hogy nem érted, írja másképp.
a coach az edzõt jelent
jajmár, bírót bocs, azt olvastam közben, hogy te mit írtál, azért rontottam el:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Elõzõleg kettõ üres üzenetet küldött, és az valami e-mail hiba lehetett. Félek megharagszik. ÁÁÁ... Mikor itt volt egyszerûbb volt. Vacogtam, mondott valamit, azt mondtam yes, erre megölelt. :D Nehéz az élet...
20:18 Nem rontottad el mert a coach az tényleg edzõt jelent!!

Éjszaka azt álmodtam hogy anyum és keresztanyum meghaltak és azon gondolkoztunk testvéremmel hogy anyumat hová temessük. Ez mit jelent? Valami rossz fog érni?

Legjobb válasz: én úgy hallottam, hogy ha valakinek a halálát álmodod meg, az nem azt jelenti, hogy bekövetkezik a haláleset, hanem hogy valami nagy változás lesz az életedben, ami lehet pozitív vagy negatív is.

én úgy hallottam, hogy ha valakinek a halálát álmodod meg, az nem azt jelenti, hogy bekövetkezik a haláleset, hanem hogy valami nagy változás lesz az életedben, ami lehet pozitív vagy negatív is.
Én azt hallottam, hogy ha meghalsz vagy valami hozzátartozód az álmodba akkor hosszú életû!
A halál mindig jót jelent
Én is úgy tudom, hogy jót jelent.

Ez mit jelent (valami japán felírat)?

http://kepfeltoltes.hu/130123/881940996what_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: 魅 - mi - elkápráztat, elcsábít (magában nem használatos annyira, bár pl. igeként van a bakasu) Pl. miryoku (魅力) - vonzerõ

魅 - mi - elkápráztat, elcsábít (magában nem használatos annyira, bár pl. igeként van a bakasu) Pl. miryoku (魅力) - vonzerõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Eleg magas a tej termelo hormonom es ha meg nyomom a melemet folyik a tej nem olyan nagyon! Ez mit jelent? Valami karosodas lehet belole? Mivel mulna ez el?

Legjobb válasz: miert kellett lepontozni? ha jobban tudja az illeto a valaszt legalabb irja be. Egyebkent a hugomnak is ez volt, onnan tudom.

miert kellett lepontozni? ha jobban tudja az illeto a valaszt legalabb irja be. Egyebkent a hugomnak is ez volt, onnan tudom.
szia! tul sok a prolaktin a veredben. mindenkeppen menj el orvoshoz, majd elkuld vizsgalatra. Mivel ez a szoptatasert felelos hormon, igy nem tudsz teherbe se esni. Kezelesekkel orvosolni lehet a problemat.

SOS 39-hetes kismama vagyok! és fojamatosan fojásom van ojan mint ha meg lenne a mensim csak fojásként! Mit jelent? Valami gond van?

plussz vasat szedek amitől edig majdnem hogy szorulásom volt most meg 2-napja hasmenés amelket hogy szedem! napok ota hânyingerem van sőt miutàn meg eszem az ebédet èpp hogy nem hànyok. de ezis csak most kezdődőtt! Ès a terhesègem első 3-honapjàban fojamat hànytam! lehet hogy erre az egy hétre vissza jőn? vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Én 37 hetes vagyok,szóval nem tudok konkrétumokat mondani,de én azt olvastam,hogy a hasmenés-hányás a szülés közeledtét jelzi,rengetegen vannak,akiknek így kezdõdik. Egyébként a folyást nem tudom,nekem most mindig is több van.... De elvileg a nyákdugó is lehet,mert az sem feltétlenül véres egyébként (legalábbis eddigi olvasataim alapján). Szerintem egyéb "bajod" nincs,nemsokára babázhatsz:) Kitartást és jó egészséget!

Én 37 hetes vagyok, szóval nem tudok konkrétumokat mondani, de én azt olvastam, hogy a hasmenés-hányás a szülés közeledtét jelzi, rengetegen vannak, akiknek így kezdõdik. Egyébként a folyást nem tudom, nekem most mindig is több van.... De elvileg a nyákdugó is lehet, mert az sem feltétlenül véres egyébként (legalábbis eddigi olvasataim alapján). Szerintem egyéb "bajod" nincs, nemsokára babázhatsz:) Kitartást és jó egészséget!
Élvezd ki, hogy terhes vagy mert hamarosan már nem leszel..... amúgy a fájás lehet jósló vagy lehet már a vajúdás megkezdõdött
Már itt a vége!!
Nekem is pont 39 hetesen kezdõdtek ugyan ezek a tünetek, és 41 hetesen szültem. Persze ez nem jeletni, hogy nálad nem indul be hamarosan valami. A folyásra nekem azt mondta a doki, hogy ez normális ilyenkor, a szervezet tisztítja önmagát. Könnyû szülést!
Én 2 napig vajúdtam, folyamatosan véres folyásom volt a tágulás miatt. Progeszteron hormon ami méhszájlazító csinál hasmenést, puffadást szinte végig attól szenvedtem a 2 nap alatt. Egyik barátnõm teljesen fájdalom nélkül vajúdott, néha bekeményedett és észre sem vette, hogy kitágult.. csak a tolófájásokat érezte meg. Lehet érdemes lenne megnézetni magad, nagyon összejátszik minden. Könnyû szülést! :)

Ha megkérdeznek egy erőemelőt, hogy verseny előtt fogyaszt-e, az mit jelent, valami doppingot?

Legjobb válasz: Inkább párizsis zsömlére vonatkozhat a kérdés.

Inkább párizsis zsömlére vonatkozhat a kérdés.
A kérdező hozzászólása: de miért így kérdezik?
Így? "Verseny elõtt fogyasztasz?"
A kérdező hozzászólása: igen
Ennek ilyen formában nincs sok értelme. Max, ha valami nagyon belsõs dolog
(belsõs dolog -> mondom én hogy parizeres zsemlére irányul a kérdés, csak virágnyelven)
Talán testsúlyból? Mert vannak súlycsoportok. Aki doppingol, az a felkészülés során teszi, nem pont vagy csak a verseny elõtt. Ha így van, akkor fogyasztás = szauna.

Mit jelent valaminek a BÉTA verziója?

Legjobb válasz: az hogy még nem tökéletes vannak bene kiseb-nagyob hibák meg ilyenek.

az hogy még nem tökéletes vannak bene kiseb-nagyob hibák meg ilyenek.
A béta verzió vagy a béta kiadás egy számítógépprogramnak általában azt az elsõ kiadását jelenti, amiben kezdeti követelményelemzésben valósítják meg az összes funkciót. Nagyon hasznos lehet a belsõ bemutatókhoz és elõnézetekhez a vásárlók kiválasztásában, azonban labilis, és még nem érett meg a kiadásra. Némely fejlesztõ erre a szakaszra elõnézetként, technikai elõnézetként, vagy korai kiadásként hivatkozik. Mivel a kiadási életciklusban az alfa szakaszt követõen a második fontos szakasz, ezért a görög ábécé második betûjérõl, a bétáról nevezték el. (wikipédia)
Hivatalos kiadás elõtti verzió (nem teljes, félkész, bugokat tartalmazhat). Az alfa verzió jelenti a legkorábbi tesztverziót, amit egy szûk csoport, a tesztelõk tudnak kipróbálni. Õk feljegyzik a hibákat, változtatásokat, optimalizálást javasolnak. A programon tovább dolgoznak, késõbb jelenik meg a béta változat ami bárkinek elérhetõ, és betekintést nyújt a leendõ program kinézetébe, mûködésébe. A széles közönség tanácsait is fogadják a készítõk, és tovább módosítják a béta verziót is. Amikor a munkafolyamat a végére ér, akkor adják ki a teljes (általában 1.0) verziót.
A kérdező hozzászólása: Pompás, remek és fõleg érthetõ választ kaptam. Köszönet a válaszolóknak és kérem tartsátok meg ezt a formátokaa.(Nen ugy mint az egyik - más témában kapott válaszolóm)
Elsõ: "az hogy még nem tökéletes vannak bene kiseb-nagyob hibák meg ilyenek." Tökéletesen igazad van. Helyesírás: 1 alá.

Ha a párom nem bízik meg bennem az mit jelent? Valamit nem jól csinálok?

Legjobb válasz: Ehhez kicsit több infó kellene... Lehet, hogy jól nézel ki és tapadnak rád a nõk/férfiak... Lehet, hogy már párszor megégette magát... Lehet, hogy nem adtál okot a bizalomra... Ezt neked kell tudni... Én sem bízom meg bárkiben és a bizalomnak ára van... A bizalom egy nagyon törékeny üveggömb...Ha egyszer eltörik, vagy megreped, nem lehet újra összeragasztgatni csak úgy...

Ehhez kicsit több infó kellene... Lehet, hogy jól nézel ki és tapadnak rád a nõk/férfiak... Lehet, hogy már párszor megégette magát... Lehet, hogy nem adtál okot a bizalomra... Ezt neked kell tudni... Én sem bízom meg bárkiben és a bizalomnak ára van... A bizalom egy nagyon törékeny üveggömb...Ha egyszer eltörik, vagy megreped, nem lehet újra összeragasztgatni csak úgy...

Mit jelent valamit (Irfan View képszerkesztőt) UNINSTALLÁLNI? Valamint hogyan kell végrehajtani?

Kérlek T. válaszadó, sziveskedj részletesebben leirni.

Legjobb válasz: revo uninstaller a legjobb, utána mehet a friss verzió

revo uninstaller a legjobb, utána mehet a friss verzió
A kérdező hozzászólása: Felszállt a fehér füst.Pillanatnyilag!Ha a fentieket átolvasod, tudni fogod, mirõl beszélek. Visszatöltöttem a 4.10-es verziót a 4.27 mellé és a problémám - úgy látszik - megoldódott. A válaszolók iránti tiszteletbõl, ezt muszálynak láttam ide irni.
??? Nem teljesen érthetõ de ez egy képszerkesztõ mint írtad start->vezérlõpult->programok telepítése és törlése majd a listában megkeresed ezt a nevû progit és törlés vagy módosítás. (ez xp) win 7-nél sem sokat változik a helyzet, start->vezérlõpult->programok eltávolítása->kikeresed a listából majd eltávolítás. Ennyi lenne
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha nem fogalmaztam konkrétabban.Az Irfan View progimmal gondom lett.Olvastam valahol ezt az UNINSTALLÁLÁS-t, majd egy ujabb verziójut (4.27) telepiteni, amelyik szintén tud magyarul.A mostani 4.1- es is tud, de önálló életet kezdett élni.Valószinû valami véletlen elállitás miatt, amit kikeresni - nekem - emberfeletti feladat.
Ha jól veszem ki a szavaidat akkor a 41 -est törölnöd kell mert föltennéd helyette a 427-est. És mi a gond ?
A kérdező hozzászólása: Tulajdon képpen a cimbeli kérdés már nem kérdés, de sajnos a probléma nem oldódott meg. Ugyanis az történt, hogy az Irfan View képszerkesztõm mind mostanáig kifogástalanul mûködött, de valamit "sikerült" olyan szinten elállitani, hogy ugy gondoltam kár veszõdni a keresgéléssel, inkább törlöm és felrakom a 4.27-est. Csak hogy a probléma akkor kezdõdött amikor a cimsorbam megjelent (zárójelben a "Zoom".De lásd a linkeket. A zoom-03-on a 345x259 méretbõl 831x624-et, a -04-en az1024x768-ból 829x622-t. majd a -05-ön is látható a változás.Sajnos a probléma ugyan úgy megmaradt a 4.27-nél is. 7:18 Hát ez a gondom.!Talán érthetõ, amit leirtam.Várom a használhatónak látszó megoldásokat. http://kepfeltoltes.hu/view/100820/zoom-03_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/100820/Zoom--04_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100820/zoom-05_www.kepfeltoltes...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!