Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent valakinek vékony a (3 db)

Mit jelent ha valakinek vékony a méhfala?

Ma voltam el?ször n?gyógyásznál(18). és nekem ezt modák az ultrahang vizsgálatom. nagyon sokat van meg nekem. ugye nem baj?(mármint hogy vékony)

Legjobb válasz: Szia. Nekem is vékony. Nekem a fog. gátlótól lett, azt mondta a doki. Nem mondta, hogy baj lenne, csak hogy hagyjam abba a szedését, mert nem tesz jót. Biztos, nem jó, de ha legközelebb mész hozzá kérdezz rá...az a biztos.

Szia. Nekem is vékony. Nekem a fog. gátlótól lett, azt mondta a doki. Nem mondta, hogy baj lenne, csak hogy hagyjam abba a szedését, mert nem tesz jót. Biztos, nem jó, de ha legközelebb mész hozzá kérdezz rá...az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Legközelebb fél év mulva kell mennem:S. de amugy rosszul irtam, mert a méh yálkahártya vékony. és nem jelent bajt. Utánnajárattam anyumat:D
Általában annál fordul elõ az ilyesmi, akinek nem alakult ki saját kézírása, mert csak megtanulta annak idején az iskolában, de azóta elvétve használja.
szerintem valami olyasmit, hogy gyereklélek még. nincs rendesen kifejlõdött egyénisége, amit mer vállalni
"Mennyél tudományból el!" A grafológia tudomány te nagyon buta. Egyébként nézegesd a helyesírás részt gyakrabban, ha már úgyis itt rontod a levegõt. Menjél-nek kell írni... -.-" Ha ekkora tudósnak hiszed magad, hogy másokat elküldesz, légyszíves legalább elõbb az általános iskolát fejezd be, mielõtt idejössz. Köszi.
Középszerû ember lehet, esetleg egy kissé gyerekes. Az írás az ember mozgását rögzíti, annak egy lenyomata. Vitatott, hogy mennyire lehet ezekbõl a nyomokból következtetni.
Merev ember kevés önbizalommal, még a saját írásképét sem meri felvállalni. Jó benyomást akar a környezetére tenni, ezért ír "szépen", mert az önértékelése ill. önbizalomhiánya miatt fontos neki, hogy mit gondolnak róla. Kevés pozitív megerõsítést kapott gyerekkorában.
Mennyél tudományból el!
Mi a csudát jelentene? Semmit. Beidegzõdõtt nála az írás mivel az írás beidegzõdött rajzolás. Belemagyarázni bármit, minek?
A kérdező hozzászólása: igen, sztem az h a szépségre törekszik. de várok még ötleteket:)
Ez több dologból tevõdik össze, ennyibõl nem lehet következtetni gyakorlatilag semmire. Az is lehet, hogy gyerekes, de az is, hogy maradéktalanul képes betartani a szabályokat. Vagy nincs túl nagy egyénisége. Vagy a szépségre törekszik. Akármi. Ennyibõl így nem lehet...
A kérdező hozzászólása: húha utolsó, te aztán nagyon telibe találtad a dolgot...
A kérdező hozzászólása: bocsi nem gúnyból írtam, a tiéd áll legközelebb a valósághoz. csodálkoztma is.
Az utolsó vagyok. Nem vagyok grafológus (így nem tudom, hogy mennyire helytálló, amit írtam), de tanultam pszichológiát egy ideig. Kinek a kézírásáról van szó (mármint nem konkrétan)? Mert ha esetleg a tiéd, akkor nem akarom, hogy emiatt magadba fordulj, vagy ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, hanem egy oylan emberrõl aki nagyon fontos nekem. tényleg nagy benne a bizonyítási vágy, és gyerekkorában sem kényeztették el. feltûnt, hogy miylen a kézírása, mert nem szokványos, hogy valaki ennyire szépen ír, ezért gondoltam megkérdezem. és ezek szerint van összefüggés az írás és személyiség között. köszi a választ!
Azt is jelentheti, hogy az illetõ általános iskolában tanító tanár, aki tanítja az írást és belerögzõdött a szépírás.

A tésztát 8 részre osztjuk, vékony kör alakúra kinyújtjuk, majd száraz teflon serpenyőben mindkét oldalukat 2-2 percig sütjük nagy lángon. A száraz teflon serpenyőben való sütés mit jelent?

Hogy nem kell bele olaj?

Legjobb válasz: Nem is hallottam még ilyenrõl, dehát ha ezt írja a recept akkor biztos így kell csinálni.

jaj, én úgy értettem, hogy a kört 8 háromszögre kell vágni. de már megvilágosodtam, nyolc kis cipót kell kör alakúra nyújtani. ha pitatészta, akkor belül üregesnek kell lennie majd, ha megsül. Érdekes a teflonban sütés. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nem is hallottam még ilyenrõl, dehát ha ezt írja a recept akkor biztos így kell csinálni.
Gratula:) és tényleg, olyan kis "zsebes" lett, hogy meg lehetett tölteni?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam és nagyon jól sikerült. El is fogyott.
Igen, olaj nélkül kell sütni. Arra figyelj oda, hogy a teflonserpenyõnek jó minõségûnek kell lenni (és kicsit sem karcosnak, sérültnek), mert akkor letapad. Barátomék kifejezetten palacsintasütõt használnak hozzá, aminek vastagabb az alja. Egyszerû recept, elronthatatlan, de csak jó teflonserpenyõben kivitelezhetõ. Próbáltam én is csinálni otthon, de nem sikerült, mert nekem nincs olyan jó felszerelésem... :(
Száraz teflon serpenyõ = olaj nélkül!
ha pita , akkor lehet, hogy belül puha lesz a tészta, sõt biztos. kövesd a receptet, aztán majd meglátod:)
A kérdező hozzászólása: Pita tészta akar lenni. No saltyról szedtem le.
Igen, tök szárazon kell benne sütni. valami ropogós háromszögeket fogsz kapni, barna foltocskákkal. de a receptet Te ismered:) ha megsültek csúsztasd egy tányérra hûlni, mert törékenyek lehetnek, bár nem ismerem a tésztát.
Ird már le légy szíves a receptet, vagy linkeld be, mert nem találom a Nosaltyn. elõre is köszönöm, és, ha még a gyakorlatban tapasztaltakat leírnád, ezer hálával megköszönném:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!