Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, ha (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elküldenéd a fehérvári josno telcsiszámát meg a cimét?

[email protected]

4

Valaki megtudná mondani h a nyilas és a skorpió mennyire illik össze? Ha kell még vmi más info ezzel kapcsolatban, azt is leírom!

6

Mennyire mérvadó az eredmény, ha nem igazi cigánykártyából jósolnak?

Vettem egy cigánykártyát, de nem eredeti, nem igazi, csak egy szimpla bolti kártyapakli. Másnak talán egyáltalán nem számít, de szerintem van némi különbség. Szerintetek?

12

Poláris világ jóskártya - használja már valaki? Tapasztalatok?

A Poláris világ jóskártyával kapcsolatban kérnék véleményeket. Használja már valaki? Megéri? Jól m?ködik?

2

Bevált amit jósoltattál?

8

Most miért mutat mást a gyűrűs módszer?

Van egy jóslás féle hogy saját aranygy?r? hajszálra vagy arany láncra felfüggesztve. Sorba kiadja a gyerekeid számát nemét,. Mindig is fiú, lányt adott ki. De egy hete kb fiú,fiú,lányra váltott át. Mit?l lehet ez?

21

Valaki tud jo josnöt budapesten?

10

Hogyan lehet kártyából jósolni? Hogyan lehet "meglátni" olyan dolgokat, amiket a kártya ad?

Szóval honnan tudja meg tulképp az ezzel foglalkozó személy, hogy mit rejt a kártya? Honnan "hívja" le az adott személyt érint? infokat? Vagy itt nem is a kártya a lényeg, az csak egy "támpont"?

7

Hallottál már Baba Vanga -ról? Mit gondolsz, igazad lehetnek a jóslatai?

itt egy link:

9

Ugy két hete mindig mikor a tévén zenecsatornára lépek pont akkor van egy zene ( lady gaga: alejandro) ez mit jelenthet valami üzenet? És ha az akor mit üzen?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!