Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, ha (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek is világvége lesz 2012 december 21. -én?

60

Számmisztikailag, milyen jellemzés illik az 1967. 07. 02. án született férfira?

Csak az írjon, aki tényleg ért hozzá,légyszi!

1

Valamikor csak nevettem rajta, ma már bosszankodom a rém hír terjesztőkön és még ezoterikus mázzal is bevonja. Ugye nem dőlsz be ilyeneknek, vagy igen?

"Kedves Mindenki!

3

Tarot Világ kártyájának jelentése?

Vakrandira készülök és tegnap illetve ma is jósoltam magamnak. Mindkétszer a Világ kártya jött ki, amir?l nagyon jókat olvastam. Tényleg ennyire jóra számíthatok? Hozzáért?k válaszát várom! :)

5

Van Esztergom környékén jó jósnő?

8

Szerintetek a székesfehérvári pincében egy áljósnő a rontáslevétel 1 millió Ft-ról mozdulatot gyakorolhatta?

Súlyos képek !---->

4

Álomomban jóslás? Jelent valamit?

Egy kisebb társasággal, elmentünk álmomban jósoltatni. Mindenki emelt a pakliból, három részre osztottuk, és utána a jósnó egymásra kezdte pakolgatni egyesével a lapokat, egy 4. pakliba. Sorban elmondta minden lap jelentését, mi jellemz? a mostani életemre (gonddal teli, nem jó), majd az elkövetkez? életemet (jó), majd a végét, késes figurák fognak körbe, majd egy fekete lap. A fekete lap mindenkinek az utolsó volt, az volt a halál.

2

Most mi ez megint hogy világvége 2012-ben?

eddig 2000-ben volt hogy lesz de elmaradt.azóta majd minden évben ezt lehet hallani hogy majd j?v?re.nem unalmas egy kicsit.szinte minden nap látok ilyen és hasonló kérdést.

24

Miért mennek tönkre folyamatosan a kapcsolataim?

Vízönt? lány vagyok(22éves), teljesen kétségbe vagyok esve,mert sosem jön össze semmi. Van most egy fiú, akivel már egyszer jártam.Most újra ismerkedünk, de valamiért sosem akar összejönni a dolog, van hogy nem keres, van hogy oda van értem, de ? maga sem tudja kezdjünk e bele egy újabb kapcsolatba. a Csillagjegye nyilas, azt olvastam vízönt?-nyilas egész jó párosítás. Mégsem akar összejönni a dolog. Az el?z? kapcsolataim is hasonlóan alakultak. Sokszor már úgy érzem,vmi átok ül rajtam, már túlzás ez a szerencsétlenség. Van valaki aki tudna nekem ezzel kapcsolatban jósolni? akár kártyával is?

11

Hol tudnék Edgar Cayce jóslatairól olvasni? Megjelent könyv ezzel kapcsolatban? Neten nem találtam róla sokmindent.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!