Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, ha (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az inga mennyire megbizható?

égóta érzek valamit./ide nem szeretném leirni/ ingáztam,és nagyon sok,és konkrét választ kaptam. dátumokat és neveket is. aki ebben profi,az segitene,h jók-e az útmutatások?

többször nekifutottamk ugyanannak a témánaki,a válaszok ugyanazok. lehet h én befojásolom-olvastam h sokan igy vélekednek-de voltak olyan kérdések amikre én másmilyen választ "vártam" volna.

9

Mit csináljak, hogy az inga az igazat mutassa és ne azt, amit csak én szeretnék?

4

Használhatok 3 különböző, nagyjából azonos méretű pénzérmét a Ji-King jósláshoz?

3

Valakinek bejött már ez a Ezo. Tv-s ingyenes jóslás?

Csak mert tavaly jósoltattam ott és azt a választ kaptam, hogy ősszel lesz munkám és az év vége felé új, hosszú távú párkapcsolatom. Hát semmi sem lett egyikből sem! :D
Most úgy néz ki lesz munkám és egy lánnyal is szimpatizálok. Kíváncsiságból feltettem újra a párkapcsolatos kérdést és most azt írták, hogy nem lesz ebből semmi meg főleg nem hosszú kapcsolat. :D
Hát én ezeknek nem hiszek, ti hogy vagytok vele? Próbáltátok már?

10

Mit jelent ez a Borbála ágon?

Ugye karácsonyra kellett volna kivirágozni és akkor azt jelenti, hogy férjhez megyek jövőre. Hát az én ágamon bimbók voltak csak és most kezd kivirágozni.Akkor ezt most mit jelent?

3

Mikor mondják azt hogy "kísérteni a sorsot"?

4

Bevált jóst tudnátok ajánlani?

Eddigi tapasztalatom, hogy többen teljesen mást mondtak egy olyan helyzetről, amiben 5 hónapja döntésképtelen vagyok. Budapesten keresnék valakit, aki tényleg bevált valakinek, tudnátok ajánlani valakit? A kétségbeesés szélén állok, nincs jobb ötletem.

3

Várjátok már a világvégét?

már csak 359 napot kell addig aludni!

36

Valaki nem ismer Csepelen olyan boltot, ahol rúnákat lehet venni? Nem szeretnék készíteni. Ha Cepelen nem, de Budapesten van ilyen üzlet?

Köszönöm a válaszokat!

2

Mi a fene van velem?

Már nem először fordult elő hasonló. Amióta az eszemet tudom látok dolgokat amiket más nem. Sokszor megálmodom ami történik. Vagy szimplán megérzek dolgokat. Olyan dolgokat is láttam amiktől rosszul voltam, féltem. Ezért elzártam magamtól ezeket, de még így is voltak hasonlók. De egy ideje már nem félek a dologtól, elfogadtam és van olyan, hogy előre látom a jövőt, de tök valóságos. Először én sem hittem el,de ez már többször is előfordult.
Például láttam, hogy a tanárnő elmegy mellettünk és azt mondja mindjárt hozza a kulcsot, aztán a barátnőm elkezdett nyafogni, hogy hol van már a tanárnő, erre én mondtam, hogy az előbb ment el a kulcsért. A barátnőm visszakérdezett, hogy tényleg, erre meg elment mellettünk a tanárnő és azt mondta mindjárt hozza a kulcsot. Ettől még annyira nem akadtam ki. Akkor volt még a buszos jelenet is, amikor az illető megkérdezte szabad-e én azt feleltem igen. Le is ült mellém még éreztem is az illatát meg minden. Erre megint az a személy oda jön és megkérdi szabad-e. Nem értettem elsőre hisz már ülnek mellettem aztán láttam csak, hogy nincs ott senki és ez ugyanaz a személy aki kérdi.
Még volt pár ilyen, bár a matek TZnél jól jött, ott a válaszokat ellenőriztük már. Aztán rá kellett jönnöm, hogy csak most írom.
De ezt én csalásnak érzem. De nem tudok tőle szabadulni.

15L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!