Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok az ingás jóslásról?

Kb. 5 évvel ezel?tt ingával jósolták meg nekem ,hogy lesz egy gyermekem és ez a gyermek fiú lesz.Most van egy 2 éves fiam.2 hete sajnálatos módon volt egy abortuszom,de én még szeretnék kisbabát,így megkérdeztem az ingát megint.Azt válaszolta 3 éven belül lesz egy kislányom.Szerintetek lehet ebben hinni,vagy csak véletlen volt az egybeesés a fiamnál?

6

Ki tudná megjósolni a jövőmet neten keresztül?

1998.09.18- ban születtem. kedvenc színem a dögös rózsaszín (hot pink) lány vagyok. barna haj, 156cm, 50kg..

9

Kalocsán vagy környékén ismertek jósnőt?

8

Jászberényi jósnőt keresek. Valaki segítene?

nem vagyok kíváncsi véleményekre ezzel kapcsolatban. ha a véleményed az hogy a jósok kóklerek, hogy hülyeség az egész és pénzkidobás, akkor jobb ha nem is írsz, mert NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI!!!

4

Lehet ezt szellemi örökségként is értelmezni? (lent)

Kétszer jósoltak nekem, mindkétszer az jött ki, hogy örökölni fogok valamit...csak az a bökken?, h nincs gazdag rokonom, sem olyan ismer?söm, aki gazdag, és jóban lennék vele. értelmezhet? az örökség esetleg tudásként, ill. tapasztalatként is?

8

Megyek jövő hét szerdán jóslásra (tenyér, tarot, cigánykártya). Normális, hogy izgulok?

12

Van valami jóó oldal ahol lehet szerelmi Tarot-ot húzni vagy ehhez hasonlóó szerelmi jóskártyát?

amiket ismerek : noiportal.hu , nlcafe.hu , ezoterikus.hu

4

Mit jelentenek ezek az órák? 15:15, 16:16, 22:22, ?

Hallottam hogy ezek azt jelentik hogy valaki szeret és gondolrád. Próbáltam rákeresni neten de nem tudtam :S valami ötlet hogy ezt hogy hívják ? vagy hogy keressek rá ? 01:01,02:02,03:03,04:04,... sokszor van az hogy ránézek és ezek jönnek ki ...

37

Szerintetek ez csak véletlen?

Egyszer nagyon unatkoztam és pokerkártyával elkeztem így jósolgatni magamnak. Úgy történik az egész hogy eldöntend? kérdést felteszek és AZ EGYIK oldal aZ IGEN a másik oldal a NEM általában cserélgetem melyik oldal az igen melyik a nem. Ez úgy jön magától és így úgye amelyik oldal nyer az a válasz.Sokszor csináltam már ezt és eddig szinte minde bejött elég er?s lapok szoktak lejönni ami igen ritka. És azt vettem észre hogy amikor így jósolok mindig van egy LAP ami mindkét oldalon meg van. pl. igen: 7 K nem : 8 7... ez igen dúrva mert tökre kicsi az esély hogy mindig úgy osztom le a lapokat hogy mindkét oldalon van egy egyforma lap. Szerintetek ez miért van ???? Olyan is volt hogy megkérdeztem hogy Jöv?hónapba ez meg ez szakítanak ? és "igen'" jött ki , gondoltam magamba hogy áh ez nem igaz mert már régóta együtt vannak meg már szakítottak egyszer és újra összejöttek. erre ráegyhónapra szakítottak ! nagyon furán éreztem magam hogy ez hogy lehet.. .. :D nah szerintetek ?? egyébkén TEXAS HOLDEM 2 lapos póker

8

Ez ennyire természetes dolog, és csak én vagyok hülye? Poén!

Tegnap délután háttérzajként szólt a tv2, EZO.TV. Nem hiszek én ebben, de néha jókat lehet nevetni a betelefonálók mondatformálásán, meg ostobaságán.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!