Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A jósnőm azt jósolta, hogy 10 év múlva világhíres strici leszek. Ti mennyire hisztek a jóslás hatalmában? Szerintetek erre mennyi az esély? 30. F

Egyáltalán nem vagyok perverz, mellesleg 5 éve tartós kapcsolatban élek a párommal akivel gyerekeket tervezünk. Eddig nekem beváltak az ilyen ezoterikus dolgok meg hittem bennünk, de ezt nem tudom hova tenni... mit gondoltok?

6

Nyerek holnap a lottón 2.5milliárdot?

27

Jósnőt keresek Kecskeméten. Tudsz ajánlani valakit?

8

Melyik az én horoszkópom?

1995 November 22-én születtem és nem tudom,hogy melyik mert a net-en néztem,hogy egyik oldalon skorpió vagyok a másikon pedig Nyilas.Most akkor melyik vagyok?

5

4 jósból mind ugyanazt mondta! Lehet hinni nekik? Szerintetek a jósok mondhatják neked nem az igazat?

Tegyük fel szakít vele a párod,elmész egy jóshoz és megkérdezed hogy várható e békülés vagy sem..a jósnő azt mondja hogy igen várható,mondhatja csak azért hogy megnyugtassa a lelkedet és hogy könnyebben feldolgozd a szakítást?Utánna elmentem még 3 jóshoz,mindegyik ugyanazt mondta hogy kifogunk békülni,mert ez a kapcsolat még nincs lezárva,ami igaz is,mert a nem úgy történt a dolog és nem lett úgy igazán kimondva a dolog..szerintetek létezhet az hogy mind a 4 jós csak azért mondta hogy megnyugtasson?Mindegyik ugyanazt mondta majdnem szó szerint..mármint hogy békülés lesz belőle.

20

Lehet benne valami igazság?

Nos! Bak vagyok, és a horoszkópom azt írta, hogy májusban rám talál a szerelem.Tegnap itt neten kávézaccból jósoltam és azt írta hogy szerelmes leszek.. a kettő közt lehet valami összefüggés vagy igazság?..A válaszokat előre is köszönöm!

8

Tudod nekem értelmezni ezeket a tarot kártyákat? (csak értelmes válaszokat kérdnék szépen)

http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kivetesek/resultdown..

2

Igaza lehet Bartosnak és az elméletének? Kitörhet 2018-ban a III. Világháború?

24

Vajon mi vár rám a jövőben?

1996.12.20. lány nyilas

5

2012 Április8-án Töltöm be a 14. évemet. Mostmár rám is vonatkozik a horoszkóp?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!