Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt jós, aki ingyen jósol?

9

Mit jelent, ha mindkét kezemen kettő, de rövid fejvonalam van? Nem "szakadt", mert egy egymás alatt vannak és egy darabon párhuzamosak.

5

Van valamilyen oldal, ahol josnöket mutatnak be a regebbi korbol? (Lehetleg kepekkel. )

1

Erika jósnőt (XI. ker) ismeritek? Mesélnétek róla?

5

Miért ne létezhetne igazi jós?

és mért ne kérhetne pénzt érte? ha egyszer ez a foglalkozása.

2

Hogyan tudjam meg mikor házasodom és ki lesz a férjem?

9

Jelent valamit vagy csak véletlen?

Ma ettem a paradicsomot fel daraboltam és magam elé raktam. Ettem ettem amikor vettem volna el a következ? darabot láttam hogy a megmaradt paradicsomokból kijött a 17-es szám. Ez jelent valamit? vagy mit jelent a 17-es szám maga?

4

Szerintetek tényleg tudnak jósolni, és angyalokkal beszélni az asztro centerben?

az RTL-club-on ?

10

Jósolni kéne a közeljövőmre?

Jellemzésem

5

A jósok kapnak visszajelzést arról, hogy mennyire vált be a jóslatuk? És ha igen, azt felhasználják, hogy fejlesszék magukat?

Esetleg vezetnek valamilyen statisztikát a saját munkájuk mérésére?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!