Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból jóslásnál, (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma az EZO. TV-n 100 000-szeres pénzenergiát adtak. Ki tud ennek bedőlni?

14

Szoktál rendszeresen Jósnőhöz járni?

7

Mondjon valaki valami jó jósnőt vagy jóst?

Frabató kizárva.Olyan kellene aki érti is amit csinál például a karmával foglalkozik,szerelem kötést is csinál de valami nagyon tuti kellene!Ami még meg is fizethető!Olyanok írjanak akinek pozitív tapasztalatai vannak és sikerült neki valami ilyesmi,például sikeresen csináltak neki szerelmi kötést,vagy anyagi mágiát csináltak sikeresen valakinek!Szóval egy jó jóst vagy mágust!

8

Ti milyen gyakran jósoltok magatoknak?

Főleg kártyajóslásra (symbolon, cigánykártya) és ingára gondolok. Ti milyen gyakran használjátok ezeket?
Előre is köszönöm a válaszokat!

11

Mi lesz a leendőm keresztneve?

Tudtok ilyen oldalt mondani?Csak kiváncsi vagyok mi jönne ki,milyen betűvel kezdődik

10

Volt már valaki a jósnőnél gyál fele?

Állitolag nagyon tud

3

Vettem Tarot kártyát. Olvasgattam a könyvet. Mit ajánlanátok, hogyan kezdem el a jóslást, melyik a legkönnyebb módszer, amivel jól lehet gyakorolni? A kártyát hogyan avassam fel?

5

Régen miért a cigány asszonyok mestersége volt a jóslás?

Azt mondják, értettek is hozzá.

15

Mit jelent az, hogy "föntről irányítják az életem"? Minden okkal történik körülöttem? Jósnő barátnőm mondta, különböző kérdéseimre.

4

Hol lehet megnézni, hogy az EZO TV-nek milyen nézettsége volt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!