Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent teafűból (1 db)

Mit jelent a teafűból jóslásnál, ha egy sárkány támad egy nyúlra?

Legjobb válasz: hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....

hatalmas szerencséd lesz a lottón - a nyereményt pedig orvosra leszel kénytelen költeni, mert egy rutinvizsgálat során kiderül, hogy vészesen alacsony a vérednek a billibenzoát- rubinsteinium- oktacilsav szintje. ezt a nagyon fontos anyagot pedig csak délkelet mezopámiából lehet beszerezni, de kizárólag akkor, ha elõtte lábujjhegyen hatszor meghajolsz mekka, medina és san francisko felé....
persze jelentheti azt is, hogy a nyúlnak nincs szerencséje
Eddig mindenki hülyített, megsúgom. :D Javasolnék Tarot-kártyázást, biztosan kapható könyvvel együtt az Elixírben. Megtanulható, és sokkal egzaktabb.
Hát ez egyértelmû... A jelentése: éhes volt a sárkány... én örülnék hogy nem magamat láttam a nyúl helyett XD
Sült nyúl lesz ebédre.
A kérdező hozzászólása: Jobbra nézett. Jobbra volt a sárkány.
És merre nézett a nyúl? Mert ha balra az gond! De ha balra is nézett, de mégis a sárkány felé, akkor szembe száll a bajjal!
A kérdező hozzászólása: nagyon egyértelmû volt a sárkány. Hatalmas tátott szája és nagy szemfoga volt. Egyenesen a nyúlra meredt. A nyúl már nem volt annyira egyértelmû. profilból látszottal.
Ennek így semmi értelme! Jó irányból nézted? Próbáltad fejjel lefelé nézni?
a nyúl nyilván le akart lépni a sárkány nejével.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ért valaki a tenyér jósláshoz? Vagy egy furcsa jel megfejtésében?

Egy pár hónapja fedeztem fel hogy, egy háromszög vonás van a tenyeremben. ez nem is lenne meglepő,Csak a bibi ott van hogy,egy szemet is észre vettem a háromszög belsejében. még pupillája is van, úgy néz ki mint egy krokodil szem! Ismerem az ősi nagy spirituális tanítást egyből megismertem a jelet mindent látó szem, de nem értem miért van a tenyeremben ilyen furcsa dolog. És kellemetlen reakciót vált ki bennem, mert az Illuminátusok jelképe!És én gyűlölöm őket! Rosszat akarnak. Nem értem? remélem valaki tud segíteni ebben? De nem csak a tenyeremmel szeretnék be írni, hanem az U.F.O jelenségek kategóriába is.

4

Mennyire normális dolog ez?

Először is tisztázni szeretném, igaz amit írok, bármennyire is hihetetlennek tűnhet.
Többször fordult már elő, utoljára épp ma. Hétköznapi dolgok, lehet az szinte bármi, ami cselekvés. Amikor megtörténik, látom a képet, amit a szememmel látok. Ilyenkor jön a tudat, hogy ezt már láttam, ezt a képet mintha megálmodtam volna. Már-már sejtem, hogy mi történne, de mikor ez eszembe jut, hogy már láttam volna, akkor elmúlik ez, és megy minden normálisan tovább. Valakivel fordult már elő ilyesmi? Biztos vagyok benne, hogy igazat írok, nem tudom milyen jelenség lehet. Valaki el tudja magyarázni, hogy ez mi lehet?

5

Van itt olyan aki tud jósolni?

4

Mwg tudod jósólni a ma esti Barcelona vs. Bayern Münich BL visszavágó meccs eredményét?

11

Sorselemzés vagy jóslás? Melyik a jobb? Melyik nem bűn?

Vallásos vagyok, ezért kérdezem , hogy melyik bűn.

5

Van Jós aki nem német házi BL döntőt jósól?

Nagy a vita a jósok és a szkeptikusok között. Most ez egy olyan alkalom, melynél kétséget kizáróan be lehet bizonyítani, hogy a jóslás egy létező, reális dolog, amit komolyan kell venni !!

A foci BL első odavágóin hatalmas német győzelmek születtek 4-0, 4-1 szórták a gólokat a nagy múltú spanyolok hálóiba. Vajon a 9 Bl-t nyerő top Reál Madrid és korunk szupergéniuszával felálló Messi féle Barcelona a visszavágón továbbjut ?

Ha szerinted igen, kérlek írd meg ide. Mi lesz a döntő párosítása.

2

Hogy lehet ezt megengedni?

Tegnap még fent voltam éjjel , és láttam az egyik kereskedelmi adón ezt az Astro Világ nevezetű hulladék műsort.
Hihetetlen nagyokat hazudott a pali, de a legnagyobb az volt, hogy BIZTOSÍTJÁK A BETELEFONÁLÓNAK A LOTTÓ 5-ÖST.
Az embernek megáll az esze, és a hab a tortán, Alexander MESTER MÁGUSNAK hívja magát.

Könyörgöm...mit éreznek azok, akik oda betelefonálnak?

4

Meg tudod jósolni mi lesz a ma esti Bayern Münich vs. FC Barcelona meccs eredménye?

BL meccs.

13

Hogyan fogalmazzam meg a kérdéseimet a jósnőhöz?

7

Valaki ismer Miskolcon olyan jóst, aki tényleg jó és nem csak hülyeségeket beszél?

Aki azt akarja leírni, hogy hülye vagyok, csak pénzkidobás stb... az inkább ne írjon semmit!!!

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!