Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent szöveg magyarul (59 db)

Mit jelent ez magyarul ez a szöveg? (sûrgõs! ) Sie verwenden holzstöcke als werkzeuge, um zu graben oder zu käpfen und gebrauchen Blätter als regen- und sonnenschirme.

Kerestem a ggole fordítóban és a sztakiban semmi hülyeségeket ad ki valaki aki jó németes ezt meg tudná válaszolni????

Legjobb válasz: Helyesen: Sie verwenden Holzstöcke als Werkzeuge, um zu graben oder zu käpfen und gebrauchen Blätter als Regen- und Sonnenschirme. Farudakat használnak eszközként ásáshoz vagy harchoz és faleveleket esernyõként és napernyõként.

Helyesen: Sie verwenden Holzstöcke als Werkzeuge, um zu graben oder zu käpfen und gebrauchen Blätter als Regen- und Sonnenschirme. Farudakat használnak eszközként ásáshoz vagy harchoz és faleveleket esernyõként és napernyõként.
"kämpfen" (harcolni)
A kérdező hozzászólása: köszi

Living on a deadline - mit jelent ez magyarra fordítva? Egy dal címe és csak ez van a szövegben is.

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy a határvonalon áll/él, vagyis csak egy lökés és beleesik a szakadékba, de közben még van remény, ha valaki berántja a másik oldalról. Persze nem szószerint :) Ha jól tippelek, akkor ez egy Mayday Parade, igaz? :D

Szerintem azt jelenti, hogy a határvonalon áll/él, vagyis csak egy lökés és beleesik a szakadékba, de közben még van remény, ha valaki berántja a másik oldalról. Persze nem szószerint :) Ha jól tippelek, akkor ez egy Mayday Parade, igaz? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Ilyesmire tippeltem én is. Ezen dal miatt kérdeztem, nekem ebben jött elõ: http://www.youtube.com/watch?v=sEx1sZ0qkpw

Mit jelent ez magyarul (angol szöveg)?

You are asked for very little, - just the totality of your being.

Legjobb válasz: Nagyon keveset kérdeztél, - csak a egész létedrõl. Isten kívánságai a teljes életedrõl. Belefektetsz magadból mindent az ünneplésbe, a dicsõségbe és abba az értékbe, hogy a mának élj. Semmi sem tart vissza és ment meg késõbb.

Nagyon keveset kérdeztél, - csak a egész létedrõl. Isten kívánságai a teljes életedrõl. Belefektetsz magadból mindent az ünneplésbe, a dicsõségbe és abba az értékbe, hogy a mának élj. Semmi sem tart vissza és ment meg késõbb.
Fú, hát az elõzõ nem igazán helyesen fordította.. :) Ezt jelenti: Nagyon keveset kérnek tõled - csupán a létezésed teljességét. Isten a teljes lényedet kívánja. Azt, hogy teljes egészedet a lét dicsõségének és fontosságának ünneplésébe fektesd, semmit sem fogj vissza és tartogass késõbbre.


Mit jelent a szöveg magyarul?

I wanna love you forever

Legjobb válasz: Én örökké szeretni foglak téged És ez minden, amit elvárok tõled 10,000 év együtt Ez az amit tenned kell Mert attól a pillanatból, amit láttam, az arcod és éreztem az édes ölelésed tüzét Megesküszöm, hogy tudtam Örökké szeretni foglak téged :) Valahogy igy! amugy tök romantikus ez minek a szövege?? :)

Én örökké szeretni foglak téged És ez minden, amit elvárok tõled 10, 000 év együtt Ez az amit tenned kell Mert attól a pillanatból, amit láttam, az arcod és éreztem az édes ölelésed tüzét Megesküszöm, hogy tudtam Örökké szeretni foglak téged :) Valahogy igy! amugy tök romantikus ez minek a szövege?? :)
Nem szeretni foglak, hanem szeretni akarlak. egybk egy jessica simpson dalszöveg
akkor már tudjuk miért nem közhelyes...

Ez a kis szöveg angol szöveg mit jelent magyarul?

**I gained 0.50″ by the end of the week (the same amount as my first attempt). However, this time, my hair growth was more even … front-to-back and side-to-side. Even the top of my crown experienced growth. And, I didn’t have to worry about co-washing or styling my hair multiple times during the week due to excess oil. Woo-hoo!

Mit jelent ez a szöveg magyarul? (Lent a szöveg) (a DMU a Döntéshozatali egység rövidítése)

However, the extent to which any of these results can be interpreted in a context which is relevant to managing the organization, is not clear at this point. In practice, assessment questions can be analyzed through the type of mathematical and statistical analysis described in this chapter, but extensive and detailed subsequent analysis of selected DMU’s is required before any sound decision by senior management regarding closure, investment, target setting, etc. can be made.

Legjobb válasz: google fordítóval szerintem könyebben meg tudnátok fejteni.próbáld meg!

google fordítóval szerintem könyebben meg tudnátok fejteni.próbáld meg!

Mit jelent magyarul ez a rövidke angol szöveg?

"Happy 1 month anniversary, sweetheart! It's been a beautiful month. Hope we can have more beautiful months together."

Legjobb válasz: Az angol szövegek általában angolul jelentenek valamit. (Mondjuk ez lehet, hogy csak az én vesszõparipám. Arra is mindig kiakadok, ha valaki azt mondja, melegszik a hõmérséklet.) „Boldog elsõ »hónapfordulót«, szívem! Ez egy gyönyörû hónap volt, remélem, még több gyönyörû hónapot tölthetünk együtt!”

Az angol szövegek általában angolul jelentenek valamit. (Mondjuk ez lehet, hogy csak az én vesszõparipám. Arra is mindig kiakadok, ha valaki azt mondja, melegszik a hõmérséklet.) „Boldog elsõ »hónapfordulót«, szívem! Ez egy gyönyörû hónap volt, remélem, még több gyönyörû hónapot tölthetünk együtt!”

Mit jelent az alábbi szöveg magyarul (nemetül van)?

Bereite dich, Zion, mit zärtlichen Trieben, Den Schönsten, den Liebsten bald bei dir zu sehn! Deine Wangen Müssen heut viel schöner prangen, Eile, den Bräutigam sehnlichst zu lieben! Großer Herr, o starker König, Liebster Heiland, o wie wenig Achtest du der Erden Pracht! Der die ganze Welt erhält, Ihre Pracht und Zier erschaffen, Muss in harten Krippen schlafen.

Legjobb válasz: Ez talán valamelyik Bach kantátának a szövege-

Ez talán valamelyik Bach kantátának a szövege-
Großer Herr, o starker König, (Nagy uram, erõs királyom, Liebster Heiland, o wie wenig (Kedves Megváltó mily Achtest du der Erden Pracht! (kevéssé érdekel téged a világi pompa Der die ganze Welt erhält, (Te, aki az egész világot megtartod, Ihre Pracht und Zier erschaffen, (Te, aki a világ minden szépségét megalkottad, Muss in harten Krippen schlafen. (Kemény bölcsõben kell aludnod)
A kérdező hozzászólása: ez bizony a Karácsonyi Oratórium 2 áriájának szövege :) köszi a fordítást, sajnos én franciát meg angolt tanultam a suliban, úgyhogy a német tudásom 0 :(

Mit jelent magyarul ez a japán szöveg?

http://www.kasi-time.com/item-10934.html Ez a szövege.

Legjobb válasz: Ha tudsz angolul, keress rá angol szöveggel, és le tudod fordítani.

Ha tudsz angolul, keress rá angol szöveggel, és le tudod fordítani.
A kérdező hozzászólása: Nem találok hozzá angol szöveget. :/

Mit jelent ez a szöveg magyarul? (angol-magyar)

me and him i's really funny because obviously... me and him are so different you know when we met.on the night we met.we came home and i rolled a spliff.i started p*****g myself.i was goin 'you are so funny!'and his face he looked like i had just kicked him.his face fell he is so sweet. -you still havn't told us who your favourite artist is? we will be here all night!

Legjobb válasz: én és õ (fiú) ez valóban vicces mert nyilván... mi ketten olyan különbözõek vagyunk, tudod, mikot találkoztunk. az este mikor találkoztunk. hazaköttünk és ... (rolled a spliff? nem tom mi akar lenni az a spliff) elkeztem p******g magamat. mentem ' olyan vicces vagy!' és az úgy nézett rám, mintha kirúgtam volna. az arca úgy esett, olyan édes (bocs, nem nagyon értem azt a nagyon angolos hétköznapi beszédet) - még nem mondtad nekünk hogy ki a kedvenc színészed. egész este itt leszünk!

én és õ (fiú) ez valóban vicces mert nyilván... mi ketten olyan különbözõek vagyunk, tudod, mikot találkoztunk. az este mikor találkoztunk. hazaköttünk és ... (rolled a spliff? nem tom mi akar lenni az a spliff) elkeztem p******g magamat. mentem ' olyan vicces vagy!' és az úgy nézett rám, mintha kirúgtam volna. az arca úgy esett, olyan édes (bocs, nem nagyon értem azt a nagyon angolos hétköznapi beszédet) - még nem mondtad nekünk hogy ki a kedvenc színészed. egész este itt leszünk!
illetve az artist mûvész is jelenthet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!