Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent szöveg (339 db)

Angolul ezt mit jelent? Szöveg lent

angol

Legjobb válasz: You will have received an email from our payments team indicating that first withdrawals take up to 48 hours to process and this depends on us receiving any identity documents detailed in that mail. As soon as we have all the relevant information our payments team will evaluate your request. I have made a note to them to put your request as high priority but if you can ensure you get the neccessary documents to them so no time is lost.

A kérdező hozzászólása: You will have received an email from our payments team indicating that first withdrawals take up to 48 hours to process and this depends on us receiving any identity documents detailed in that mail. As soon as we have all the relevant information our payments team will evaluate your request. I have made a note to them to put your request as high priority but if you can ensure you get the neccessary documents to them so no time is lost.
ez megintcsak kamu-gyanús minimum a lényeg h fogsz kapni egy emailt amiben majd mindenféle dokumentumaidat kérik és legjobb ha igen gyorsan elküldöd amit kérnek (a valóságban sztem NE küldj nekik semmit)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm :) lényegében ez egy sportfogadási oldal. páran elõttem már kipróbálták, és nem volt vele gond. még 1x köszönöm a segítséged :)
ez a rész kelt bennem gyanút: I have made a note to them to put your request as high priority miért tennének ilyet? és ha veled igen, mással miért nem?

Pontosan mit jelent a "szépirodalom"? A "szépirodalmi szöveg" jelenthet kortárs irodalmi szöveget is, vagy csak klasszikus irodalmi szöveget?

Kérem, csak hozzáértők válaszoljanak, és ne javasoljátok a google-t, ugyanis egzakt választ nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: "Szûkebb értelemben az irodalom olyan történetek, költemények és színdarabok összessége, amelyek mûvészeti alkotásként határozhatók meg. Az ilyen irodalmat a tudományos és egyéb szövegektõl a szépirodalom kifejezéssel különböztethetjük meg.(...)A szépirodalmat csoportosíthatjuk forma, mûnem, mûfaj, ábrázolásmód, stílus, elõadásmód, téma és korszak, illetve országok, nyelvek és nemzetek szerint./http://hu.wikipedia.org/wiki/Irodalom Üdv.: Januári Hóvirág

"Szûkebb értelemben az irodalom olyan történetek, költemények és színdarabok összessége, amelyek mûvészeti alkotásként határozhatók meg. Az ilyen irodalmat a tudományos és egyéb szövegektõl a szépirodalom kifejezéssel különböztethetjük meg.(...)A szépirodalmat csoportosíthatjuk forma, mûnem, mûfaj, ábrázolásmód, stílus, elõadásmód, téma és korszak, illetve országok, nyelvek és nemzetek szerint./http://hu.wikipedia.org/wiki/Irodalom Üdv.: Januári Hóvirág
"Irodalom: Literatúra, a szó eredeti és ma is használt legtágabb értelemben a maradandóan rögzített és szélesebb kör nyilvánosság számára szóló szövegek összessége. Szûkebb értelemben a mûvészi igényû irodalmat jelenti, amit megkülönböztetésül szépirodalomnak szoktunk nevezni." /C. Szálka Márta: Magyar irodalmi fogalomtár az érettségihez/
Kissé absztraktabban: "Az autonóm mûvészeti ágak egyike. Anyaga a nyelv, mûveit tehát a nyelv segítségével kell rögzítenie, ezért is szokták a szó mûvészetének, nyelvmûvészetnek is nevezni. " http://www.vizsgazz.hu/index.php?option=com_content&view=art.. /
Ajánlom továbbá figyelmedbe az alábbi szakirodalmakat: Cs. Gyimesi Éva: Teremtett világ Világirodalom, 21. századi enciklopédia Bókay Antal: Irodalomtudomány a modern és a posztmodern korban, 2001. Osiris
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Egy szépirodalmi mûnek akkor nem kell feltétlenül "mûvészi nyelvezetûnek" lennie? Mert pl. a kortárs regényekre nem feltétlenül jellemzõ a kacifántos nyelvezet, de attól még ezek szerint a szépirodalom fogalomkörébe tartoznak, ugye?
A kérdező hozzászólása: Jaj, Bókay, az már számomra túlontúl tudományos! Próbálkoztam vele, mikor elsõ féléves voltam, majdnem meg is buktam belõle, épp ez a gondom, hogy nekem az irodalom elmélet sajnos kínai... Csak kötelezõ volt, alapozó tantárgy volt az "Bevezetés az irodalomtudományba". Hajszál híján csúnyán elvéreztem... :-(

Mit jelent ez a szöveg? (francia)

une excellente amies quand deux amies se retrouvent, c'est pour partager des moments privilegies .

Legjobb válasz: Bocsi, másfél éve tanulom a nyelvet és kissé nehézkesen megy, de valahogy így van a szöveg: Egy kiváló barátság az, Amikor két barát Találkozik, Hogy megosszák A pillanatok Kiváltságát. Privilégier ige kiváltságot jelent, de itt lehetne különlegesség is szerintem :) Remélem tudtam segíteni :)

Bocsi, másfél éve tanulom a nyelvet és kissé nehézkesen megy, de valahogy így van a szöveg: Egy kiváló barátság az, Amikor két barát Találkozik, Hogy megosszák A pillanatok Kiváltságát. Privilégier ige kiváltságot jelent, de itt lehetne különlegesség is szerintem :) Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Mit jelent ez a svéd vagy finn szöveg?

egy ismerõsöm írta ki, de nem értem, és a fordító programok sem remekelnek.

Legjobb válasz: Utálom, mikor valaki megszakítja a kapcsolatot valakivel, nem beszél többet azzal a személlyel. Aztán amikor visszanéz. aztán amikor az ember visszanézi a képeket és a szövegeket és teljesen üresnek érzi magát. (amúgy svéd)

Utálom, mikor valaki megszakítja a kapcsolatot valakivel, nem beszél többet azzal a személlyel. Aztán amikor visszanéz. aztán amikor az ember visszanézi a képeket és a szövegeket és teljesen üresnek érzi magát. (amúgy svéd)

Mit jelent pontosan ez az angol szöveg?

Hello dear,

Legjobb válasz: Azt jelenti, szabadfordításban, hogy: "Ha erre az emailre válaszolsz, a megadott címen, megtudjuk, hogy az email fiókodat aktívan használod, és egy automata spam program úgy telerakja neked levélszeméttel, hogy nem gyõzöd helyreállítani a károkat. De mivel úgyis a farkaddal gondolkozol, nõi néven írtuk alá a kamu szöveget miszerint ismerkedni akarunk, hogy még azelõtt küldd a választ, hogy rájönnél, az állítólag saját nõi névünknek még a helyesírása se stimmel. Továbbá, ha vagy akkora balek, és válaszolgatsz egy spam robotnak, a következõ levélben a számlaszámodat és a pin kódodat is elkérjük, sírva hogy nincs pénzünk - ... eeehhhe.... Danyellának nincs pénze hozzád repülni különgéppel Kamcsatkából és azonnal beköltözni hozzád, mert imád [email protected] és Téged. Ebben a sorrendben."

Azt jelenti, szabadfordításban, hogy: "Ha erre az emailre válaszolsz, a megadott címen, megtudjuk, hogy az email fiókodat aktívan használod, és egy automata spam program úgy telerakja neked levélszeméttel, hogy nem gyõzöd helyreállítani a károkat. De mivel úgyis a farkaddal gondolkozol, nõi néven írtuk alá a kamu szöveget miszerint ismerkedni akarunk, hogy még azelõtt küldd a választ, hogy rájönnél, az állítólag saját nõi névünknek még a helyesírása se stimmel. Továbbá, ha vagy akkora balek, és válaszolgatsz egy spam robotnak, a következõ levélben a számlaszámodat és a pin kódodat is elkérjük, sírva hogy nincs pénzünk - ... eeehhhe.... Danyellának nincs pénze hozzád repülni különgéppel Kamcsatkából és azonnal beköltözni hozzád, mert imád [email protected] és Téged. Ebben a sorrendben."
És még hiba is van benne, mert a look forward to után gerund kell nem infinitive.

Amikor egy paso A "Jó a segged, kő kóla? " kifejezessel szolit meg, mi a celja vele? Vagyis mit jelent, nem ertem, ez egy ilyen csajozos szoveg?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy egy ostoba parasztról van szó. Igen, elv csajozós szöveg

Azt jelenti, hogy egy ostoba parasztról van szó. Igen, elv csajozós szöveg
Azt, hogy egy kulturálatlan barom, inkább tartok kutyát, annak több az érzelmi intelligenciája.
ez aztjelenti h neonsargaval van a homlokara irva h egy eretlen nyomorek.:) es csak a nagyonnaivak (szepenmondva) nemtudjak h nem akar toled az egvilagon semmit. sot lenezesre melto ha egyaltalan meghallod, vagy valaszolsz NOkent az ilyesmire.
jaj de igaz, akar, megdugni, ennyi. vedekezzel, szolok ha mar ilyen a kerdesed.
azt jelenti, hogy dugni akar.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, gondoltam, hogy valami ilyesmi..:) )Nem nagyon emelem a fejem az ilyesmik utan:) megegyszer koszi!

Mit jelent a szöveg magyarul?

I wanna love you forever

Legjobb válasz: Én örökké szeretni foglak téged És ez minden, amit elvárok tõled 10,000 év együtt Ez az amit tenned kell Mert attól a pillanatból, amit láttam, az arcod és éreztem az édes ölelésed tüzét Megesküszöm, hogy tudtam Örökké szeretni foglak téged :) Valahogy igy! amugy tök romantikus ez minek a szövege?? :)

Én örökké szeretni foglak téged És ez minden, amit elvárok tõled 10, 000 év együtt Ez az amit tenned kell Mert attól a pillanatból, amit láttam, az arcod és éreztem az édes ölelésed tüzét Megesküszöm, hogy tudtam Örökké szeretni foglak téged :) Valahogy igy! amugy tök romantikus ez minek a szövege?? :)
Nem szeretni foglak, hanem szeretni akarlak. egybk egy jessica simpson dalszöveg
akkor már tudjuk miért nem közhelyes...

Mit jelent az hogy szöveggel felfelé kell betenni a papírt a faxba?

Legjobb válasz: azt hogy az az oldala legyen felfelé amelyiken a szöveg van

azt hogy az az oldala legyen felfelé amelyiken a szöveg van
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! :D
A kérdező hozzászólása: De pl. ennél a gépnél mi számít felfelének? [link] Ha látom a faxolandó szöveget miután betettem, tehát felém van? :D
Igen, az :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudom hülye kérdések de most fogok elõször használni faxot, kell a munkámhoz :D

Ez a kis szöveg angol szöveg mit jelent magyarul?

**I gained 0.50″ by the end of the week (the same amount as my first attempt). However, this time, my hair growth was more even … front-to-back and side-to-side. Even the top of my crown experienced growth. And, I didn’t have to worry about co-washing or styling my hair multiple times during the week due to excess oil. Woo-hoo!

Zur Erlnnerung an das 6. Schlesw. Holstein landesturnier. Bad Segeberg . Mit jelent ez a szöveg :D?

Mert nem tudok egy szót se németûl és a google fórdítóba nem bízok

Legjobb válasz: A 6. Schleswig Holsteini országos turné megemlékezésére. Bad Segeberg (város). Megjegyzés: Németországban szövetségi államok - Bundesland - vannak. Erre is vonatkozhat az országos turné, nem biztos, h egész Németországra. Nekem 1 pólón lenne ismerõs ilyen szöveg valamelyik rockbandától...

A 6. Schleswig Holsteini országos turné megemlékezésére. Bad Segeberg (város). Megjegyzés: Németországban szövetségi államok - Bundesland - vannak. Erre is vonatkozhat az országos turné, nem biztos, h egész Németországra. Nekem 1 pólón lenne ismerõs ilyen szöveg valamelyik rockbandától...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!