Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent sex (19 db)

Jelent ez vmit? 33 hetes kismama vagyok és azt mondta a dokim a mai vizsgáltnál h belső zárt, külső méhszáj nyitott. Éppen érezhető h nyitott. Ez mit jelent? Szerintetek a sex is tabu?

Legjobb válasz: Nekem a 35.héten nyílt ki a külsõ méhszáj, de fájásaim is voltak.Visszatartó infúziót kaptam.Tabu volt a szex, és a kádban fürdés is.

Nekem a 35.héten nyílt ki a külsõ méhszáj, de fájásaim is voltak.Visszatartó infúziót kaptam.Tabu volt a szex, és a kádban fürdés is.
Nekem a 29. héttõl volt nyitva a méhszájam. Kádban nem fürödtem, de a szex meg volt engedve, de csak óvatosban. Nem kellett ágyban feküdnöm, de mondta a dokim, hogy azért havat lapátolni ne menjek ki. De a mindennapi teendõket csináltam.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nekem nem mondott erröl semmit.Gondolom szólt volna erröl?!
Nekem kb a 26. héttõl nyitva volt a külsõ méhszájam, 38. héttõl már a belsõ is. Ennek ellenére a 41. héten indítani kellett a szülést. Amikor tudtam leültem és pihentem, de dolgoztam a 35. hétig. Szexet sem hagytuk el, de azért óvatosabbak voltunk. Csinálj mindent úgy ahogy eddig, de ha tudsz pihenj többet.
26 hetes vagyok és 2 hete nekem is nyitva van a külsõ méhszájam. Ez nagyon nem jó, ha idõ elõtt nyílik, mert fenn áll a fertõzésveszély, ami koraszüléshez vezethet. A sex ha nyitva van a méhszáj, már nem engedélyezett, fõleg, ha ez a 37. hét elõtt fordul elõ, ismét csak a koraszülés kockázata miatt. Nagyon sokat feküdj, mert még legalább 4 hetet ki kell húznod, emelni semmi nehezet ne emelj. Házimunkát is csak óvatosan végezd.vnõ

Mit jelent ha sex után rágyújt? Lehet azért, mert nem volt jó neki? Vagy miért?

Már nem el?ször fekszem le a pasimmal, de még eddig nem tudtam meg.

Legjobb válasz: Mert jól esik neki szex után rágyújtani. Ez olyan a dohányosoknál, mint evés után rágyújtani. Egyszerûen jól esik neki. Ne tulajdonits nagy jelentõséget ennek. Jól esik neki és kész.

Mert jól esik neki szex után rágyújtani. Ez olyan a dohányosoknál, mint evés után rágyújtani. Egyszerûen jól esik neki. Ne tulajdonits nagy jelentõséget ennek. Jól esik neki és kész.
Egy jó sex után mindig mi is rágyújtunka párommal :)
Dohányosoknál nem ritka, hogy szex után rágyújtanak. Nem azért csinálja, mert nem volt jó veled a szex. Amúgy pedig nyugodtan rákérdezhetsz, hogy miért jó neki, ha rágyújt miután lefekszetek. De biztos vagyok benne, hogy csak azért, mert így jó neki.
Attól is függ hogy szívja :) Én a csokival vagy a cigivel vagyok így, és már másnál is észrevettem... Ha türelmetlen, lefelé fújja a füstöt, kapkodva szívja, akkor az rossz jel. Ha a füstöt fölfelé fújja, ellazultan, lassan szívja a cigit, és azt is kiélvezi, az jó jel. Persze ez is lehet változó, bár a füst fújását testbeszéddel foglalkozó könyvekben emlegetik e szerint.
Én is és a párom is dohányzunk. Szex után mindig rágyújtunk, ez alap. Szerintem a dohányosok 99%-a épp úgy rágyújt szex után, mint egy jó ebéd után. Egy jó szex után jól esik egy szál cigi.
Szerintem sok az a 99%. Párom kifejezetten utálja a cigit szex után. Az nála a kielégületlenséget jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De ugye nem azért gyújt rá, mert nem élvezte a sex-et? :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :)
Nikoton éhség. Ismerem. Magam is erõs.

Hogyan terjedt el a "Sex then Drogs then Rock 'n' Roll" kifejezés? Mit jelent? Mire mondják/mondták?

Legjobb válasz: afféle élet érzés, nézd meg a The Doors filmet, és megtudod.

afféle élet érzés, nézd meg a The Doors filmet, és megtudod.

Mit jelent a: "sex-ed video"?

I am offering up the first rehearsed story about the time when I was twelve and had a bit part in a sex-ed video with Bill Nye the Science Guy.

Legjobb válasz: azt hogy a krumpli nagyon finom egy kis tormával :)

azt hogy a krumpli nagyon finom egy kis tormával :)
Szex oktatófilm
A kérdező hozzászólása: Szóval az illetõ egy szex oktatófilmben vett részt?
Apád inkább sörözni ment volna!! :D
ajajj, itt vannak bajon a fejben:D mi az, hogy nem tudod elmentél e vagy sem?:D
nem, hanem h kicsit lankadt vmi miatt.. akkor vedd ki, és a barátnõd segitsen rá :)
Ezek a mai óvodások...
Ne vedd ki, akkor persze hogy lankad.Meg ne meny el!Hová mész el egyáltalán?
elszáll az ihlet olyankor.

Prostik sex előtt, közben utána ha kérdeznek valamit személyeseket az mit jelent?

Legjobb válasz: Oldják a hangulatot, könnyebblesz neked is ellazulni, ha úgy érzed, hogy érdeklõdnek irántad. Nem érez semmi egyébként, ha ezért kérdezed :D

Oldják a hangulatot, könnyebblesz neked is ellazulni, ha úgy érzed, hogy érdeklõdnek irántad. Nem érez semmi egyébként, ha ezért kérdezed :D
kb az égvilágon semmit
Rád akarja küldeni a stricijét.
laci911, never forget
Azt akarja, hogy elvedd...a jókedvét.

Ez mit jelent pontosan: We think your dick is funny because it's so small! We would never have sex with you! How can a dick be so little?

Most tanulom az angolt és még nem megy igazán jól ezért kérek segítséget. Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintünk a cerkád viccesen kicsi. Soha nem fogunk lefeküdni veled. Hogy lehet egy répa ilyen kicsi? - Kissé szabadfordítás de kb ezt jelenti.

Szerintünk a cerkád viccesen kicsi. Soha nem fogunk lefeküdni veled. Hogy lehet egy répa ilyen kicsi? - Kissé szabadfordítás de kb ezt jelenti.
GÚGL fordító: "Úgy gondoljuk, a farkad vicces, mert olyan kicsi! Mi soha nem szexelek veled! Hogyan lehet egy fa...sz is olyan kevés"
A gúgli fordító egy nagy kalap .... :D
Igen, ezt jelenti amit elsõ írt. Ééés ezt amúgy neked címezték?:D
Érdekes helyeken tanulsz te angolul. Valami sexchat oldalra regisztráltál, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem nem nekem címezték.

A pasimat izgatjaha sex közben női ruha van rajta ez mit jelent?

Legjobb válasz: Valami beteges fétis lehet :D

Valami beteges fétis lehet :D
Nem hinném hogy meleg.:D max biszex.
A kérdező hozzászólása: Pasikkal nincs semmi, majdnem egésznap együtt vagyunk, együtt is dolgozunk, kicsit különc, de imádom....
Azért jó lenne utána nézni valahogy, hogy nincs e fiúkkal kapcsolata. Mert ez is benne lehet a pakliba. Azért ha a szüleim valami módon megtudnák, hogy ilyen a pasim, hát elég furcsán néznének rám!
A kérdező hozzászólása: Elõször nagyon zavart, de már nem, ha idegesít, nem veszi fel...igen inkább ruha mint pelenka...egyébként nem akadályoz semmiben sem, boldogok vagyunk, de megnyugtató h ez egy hülye hóbort nála..
Sajnos beteges kicsit, de még talán a tûrhetõ kategóriába tartozik, hidd el, van ennél sokkal rosszabb is (pl: pelenkamánia)
A kérdező hozzászólása: Köszi meg nyugtattál...akkor ez egy hóbort nála, nem mindig igényli, idõnként..amugy már a férjem, szeret, hiszen érzem
Nem beszélve a Láb-fétisrõl :D
A kérdező hozzászólása: De attól akkor õ most meleg? Egyébként szeretjük egymást....csak lehet valami aberrált hajlam nem?
Egyszerûen ilyen fétise van, ez még nem jelenti azt hogy beteges homár. Én pasimnak is van hasonló fétise csak õ nála a tornadressz az amit hordani kell. Persze nem kéri tõlem mindig, mert nem mindig izgatja fel igazán, de volt amikor megkért már rá hogy vegyem fel és úgy szeretkezzünk, persze egy idõ után lekerült rólam, de ennyit megteszek érte, mert kérhetne durvábbakat is. Néha õ is magára vesz egy dresszt ha olyanja van de mikor vége az elõjátéknak egybõl lekapja. Vannak ilyen dolgok mindenkinek vannak fétisei. A volt páromé sajnos elég vad volt, õ mindig ragaszkodott a kötözõs szexhez és néha sajnos elég kellemetlenül éreztem már magam székhez kötözve kényelmetlenül. Gondolj arra hogy olyan is lehet. Ez még egyáltalán nem vészes szerintem. Van aki a harisnyára bukik nagyon.
Transzvesztita.
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar mindig, van mikor igen, de jó a sex vele, lehet aberrált:) De vannak akiket ez izgat ezekszerint fel..nem lehet baj remélem, va h mind2en szoknyában vunk
A kérdező hozzászólása: nem bisex, nem is viseli el a melegeket:)

Ha a pasim azt mondja sex közben hogy "Nagyon jó vagy! " akkor az mit jelent?

Szeretkezés közben szokta mondani, hogy "Nagyon jó vagy!" ezzel mire gondol konkrétan? És a pasik szeretik, ha egy lány "sz?k"?

Legjobb válasz: azt jelenti: nagyon jo vagy És igen a pasik szereti kha "szük" vagy.

azt jelenti: nagyon jo vagy És igen a pasik szereti kha "szük" vagy.
azt hogy jó veled:D
hányéves vagy babám?:D ha valamire azt mondjuk hogy jó, akkor az.. általában jó... és ha kicsit érettebb lennél rájönnél magadtól, hogy ha egy tág lyukba dugja be a férfiállat a vesszejét, akkor az nem szorítja, vagyis nem ingerli... vagyis a szûk ingerli.. vagyis a szûk nagyon jó... errõl a fogalomról meg olvass a kommentem elején:D
Biztos azt jelenti, hogy fõzél neki valami kaját....
Bármilyen hihetetlen, a pasi azt mondja, amire gondol, minket nem kell dekódolni
ma 20:05 én is ezt mondanám neked ;)
Az jó, mert minket se zavarsz.
A kérdező hozzászólása: Komolyan nem zavar, ilyeneken nem szoktam fenn akadni. Itt mindenki azt kérdez amit akar, és szíve-joga bárkinek bármit válaszolnia! Fõzzek neki kaját? Erre már én is gondoltam! Köszi! :) Smiley? Azt is szabad!
fõzhetsz is neki, annak mindig örülünk!
A kérdező hozzászólása: Kedves 20:13as! Az remek dolog, hogy ennyibõl te már tudhatod mennyire vagyok idegbeteg ugye? Jó emberismerõ vagy és különleges képességeid is vannak! Bravó!
Sajnáljuk, hogy a kérdésedbõl fakadóan csak arra a megállapításra jutottunk, hogy mennyire buta vagy:D
Azért írod tele idegbeteg módjára szmájlikkal a válaszaid, mert nem idegesít, nyilván.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tud felidegesíteni egyikõtök sem, aki nem tud intelligens módon megnyilvánulni ... :) Nem zavar... ;)
Sok az ilyen hülye kérdés manapság...Szerinted mit jelenthet te szerencsétlen?
csefy ez k*rvajó volt :DDD
nincs azzal semmi baj, de ennyi, nagyon jó vagy :D
Azt jelenti, h nagyon béna vagy, és azt szeretjük, ha szõrös és tág.
A kérdező hozzászólása: CSefy.... én is gondoltam, hogy ezt jelenti, de eddig egyik pasim sem mondott még csak hasonló dolgokat sem, meg sem szólaltak sex közben... és most mi van abban, hogy feltettem ezt a kérdést? :D
16-18 évesek vagytok?
Tök jó olvasni a kérdést meg a választ Vak vezet világtalant Tetszik

Mit jelent ez a mondat? After sex you will be hooked.

Legjobb válasz: Rá fogsz kapni a szexre, ha már csináltuk.

Rá fogsz kapni a szexre, ha már csináltuk.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!