Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent rulez szó Minek a (2 db)

Mit jelent a rulez szó? Minek a rövidítése?

Legjobb válasz: Az angol "rules" szóból ered, ami azt jelenti, hogy valaki annyira otthon van egy témában, hogy szinte már "õ szabja a szabályait". (jó hülyén hangzik, de így jött ki:p)

Az angol "rules" szóból ered, ami azt jelenti, hogy valaki annyira otthon van egy témában, hogy szinte már "õ szabja a szabályait". (jó hülyén hangzik, de így jött ki:p)
Jól írta az elõttem szóló!
Ettõl függetlenül, inkább gyerünk hajrá jelentése van ha 1 szó után írjuk
én úgy tudom azt is jelenti h király, én így használom
konkrétan azt jelenti uralom/uralkodik/hatalom (rules). átvitten legfõbb/legjobb/király
Valóban arra használjuk, ha valami jó, pl. cicák rulez (^^) amm nem tudja valaki, hogy kell ejteni? :$
Nézd meg a Wikipédiában: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rulez. Pont úgy ejted, ahogy írod, mert ki kell ejteni a "z" betût a szó végén.
nekem pont ez a nevem xD am úgy kell a rules-t kiejteni h rúlz...

Mit jelent a "rulez" (nyilvánvalóan) angol szó?

Gondolom, angol szó. xD Már jó néhány helyen láttam, pl. ezen a képen is:

Legjobb válasz: ezt leginkább úgy tudnám megfogalmazni magyarul, hogy amire azt mondják h rules az afféle "menõ" vagy ami még helyesebb "jó", "csúcs", "szuper" dolog. tehát pl amit ismerõsöm mond mindig: 'da sajt rulez' az afféle olyasmit jelent, hogy "a sajt a király" :D

ezt leginkább úgy tudnám megfogalmazni magyarul, hogy amire azt mondják h rules az afféle "menõ" vagy ami még helyesebb "jó", "csúcs", "szuper" dolog. tehát pl amit ismerõsöm mond mindig: 'da sajt rulez' az afféle olyasmit jelent, hogy "a sajt a király" :D
Ha te sem tudod, akkor inkább ne magyarázd sehogyan.... ...... a csúcs. ..... a legjobb. ..... a király. Ilyen értelemben szokták használni.
A kérdező hozzászólása: A kép címénél van ugye a "rulez" szó.... :)
Angol rules szó. Ugye ez a boros cucc, Tibi Atya Rules- Tibi Atya "uralkodás/szabály". Olyan mintha azt mondaná hogy "style" de igazából még se. Nem tudom hogy magyarázzam jobban.
Az elõzõekkel egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a rule szónak itt nem a szabály, hanem az uralkodás meg hasonló jelentésébõl kell kiindulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Most már tudom! ^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!