Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent puszik száma (4 db)

Mit jelent a puszik száma?

úgy értem mint pl a három puszi az barát. és az egy vagy a kett? puszi? melyik mire utal? és melyik mutatja azt hogy van reménye a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: :D szerintem a 3 puszi az trend, legalábbis az én környezetemben a "trendi csajok" szokása...a két puszi barátnõk között üdvözlet...egy puszit nem szoktak adni, max. szájra, fiú lány között:)

:D szerintem a 3 puszi az trend, legalábbis az én környezetemben a "trendi csajok" szokása...a két puszi barátnõk között üdvözlet...egy puszit nem szoktak adni, max. szájra, fiú lány között:)
Az én környezetemben: 3 puszit a barátok adnak egymásnak. 2 puszit a szüleidnek, rokonaidnak adsz. Voltak a sulinkban lengyeldiákok és õk 1 puszit adtak egymásnak és én is meglepõdtem amikor egyet kaptam. Szóval az egy puszi Lengyelországban divat :)
DE IGENIS szokas egy puszit adni baratoknak baratnoknek, nem szajra hanem arcra. Mo-n nem szokas, Ausztraliaban a 2 es 3 puszira neznek hulyen... pl amikor az ausztral ismeroseim koszonnek egy puszival mert nekik ez a trend akkor en elforditom a fejem es varom a masikat a masik arcomra... es ok meg nem ertik h mi van... 7 ev utan nem sozktam meg ezt meg!!!!! tehat igenis van egy puszi!
Egy dolog kimaradt srácok. A kommunisták is 3 "puszi"-t adtak egymásnak..
tudom, kicsit régi a kérdés. nálunk is volt/van ilyen, hogy 3 puszi... stb... én lány vagyok. :D és az egyik srác állandoan kb vagy 10 puszi volt köztünk :P volt mikor több is :P
3 puszi a haveroknak, barátoknak 2 puszi rokon, ismrõs 1 puszi szerelmed szájára :-)
Egy puszival megköszönni szokás valamit
Van remény a kapcsolatnak? Ezt nem nagyon értem. Pusziból nem lehet tudni. Sztem. A puszi nem jelent semmit.
Nálunk 3 puszi a közeli barátok. Mi két puszizni nem szoktunk, egy puszi apunak. De nem vagyok az a puszilkózós. A ternd nálunk a két puszi arcra egy a szájra.
Szerintem a 3 tuti csak a trend kedvéért van, a 2 tényleg baráti, az egy viszont szerintem közeli kapcsolat. Legalábbis én mindig ezzel magyarázom, ha csodálkoznak (csodálkoztak anno)a legjobb barátaim, hogy miért adok csak egyet. :)
A három puszi a barátnõknek/barátoknak, 2 puszi pedig a haverok... 1 puszit meg nem szokás adni.
ezt a három puszi dolgot én sosem értettem... :S
Én úgy tudom, hogy a 3 puszi a barátságot jelöli, a 2 puszi azt, hogy akarsz valamit a másik (ellenkezõ nemû) embertõl, az egyet nem tudom, de elneveztük elegánsnak, mert az egyik fiú ismerõsöm, amikor puszit adott mondta, hogy "Csak egyet, mert az elegáns":D

Mit jelent a puszik száma? Ti mennyit adtok egymásnak mikor találkoztok a kiszemelttel?

Megismertem egy srácot,és eléggé meglepődtem mikor az első "randin" két arcra puszit adott (az elején és végén is). Én nem nagyon szoktam puszizkodni,akivel pedig mégis (mert elvárja),azoknak 3at adok-kapok. Jelent ez valamit?:D Csak kíváncsiságból... hogy hogy is van ez? Mitől függ,h hány db puszit nyomsz a másik arcára? Illetve ti mennyit szoktatok adni?:) 18/L

Legjobb válasz: Tényleg, valaki már azt sem érti mit jelent az, ha puszit kap?

Tényleg, valaki már azt sem érti mit jelent az, ha puszit kap?
3 puszit az idi0ta p1csák adtak 14 évesen... Nõjél fel! 2 puszi a normális. Ahogyan õ is adta. Bár... igazán megcsókolhatott volna.
Én sose puszival köszönök senkinek, ha meg mégis, akkor 2-nél többet nem adok. A barátom az egyetlen kivétel, de õ puszin kívül smacit is kap a viszontlátás öröméért. Szerintem semmi jelentése annak, hogy ki hány puszit ad/kap. Legalábbis én nem tudtam róla, hogy lenne...
valaki 2t, valaki 3at ad, ez attól függ hogy hogy szokta meg
Ha egyet ad, az azt jelenti, hogy nincs túlzottan jóban veled, de azért nem akar bunkó lenni. Ha kettõt ad, akkor kedvel, barátságos veled. Ha hármat ad, akkor terhes vagy. Ha négyet ad, akkor holnap el fog csapni egy busz. Ha ötöt ad, akkor azt akarja közölni veled, hogy bekente csokifagyival a macskádat.
A jelenteset mi nem tudhatjuk pontosan, mivel minden nem nyelvi jelnek a jelentese csoportonkent, barati koronket valtozhat. Lehet, o veled ellentetesen azt szokta meg, hogy puszit ad. A puszi nyilvan valoan az undor kizarasara ad okot. A vonzalom megallapitasara keves, mivel mint mondtam, ezek szokasok is lehetnek.
Én úgy tudom, hogy a puszik száma a kapcsolat jellegét jelenti. A három a haver, 2 a rokon, 1 a párkapcsolat. De lehet nem jól tudom...
Nálunk ha nem szoros a kapcsolat, 2 puszi, ha barátság, 3 puszi
Igazság szerint én akkor is szoktam lányoknak adni 2 puszit, amikor valaki bemutat neki. Például amikor buliba megyek, és barátom ismerõse, akkor kezet nyújtok bemutatkozok és adok 2 puszit. Onnantól mindig puszival köszönök ha találkozok velük :) Eddig nem tûnt úgy, hogy bárkit is zavarta volna. (legalábbis remélem :D) 18F
Puszi a szeretet jele. Én kettõt az arcára, tizet-huszat pedig a nunijára adok a lánynak. 23f
Semmi jelentõsége nincs. Mi kettõhöz vagyunk szokva, de a szláv népek pl. hármat adnak, és nem a szájon puszi az oroszoknál inkább csak legenda.

Mit akar tolem a pasi ha van barátnoje? Cseréltunk telszámot, mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt, de kozben meg azt mondja hogy neki van barátnoja. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt h max szeretõnek kelesz és ha ez neked így jó akkor lehet hiányzik pár csigolya. " mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt," Én biztos nem engednék ilyeneket meg nem találkozgatnék vele ha tudnám h van valakilye

Azt h max szeretõnek kelesz és ha ez neked így jó akkor lehet hiányzik pár csigolya. " mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt, " Én biztos nem engednék ilyeneket meg nem találkozgatnék vele ha tudnám h van valakilye
Puszit ad a szádra xDDD Azt jelenti, hogy Szovjet. Bár így lenne... Vagy meg akar dugni vagy idióta.
Hát akkor sok szerencsét... minek jöttél ide kérdezni, ha úgyis le akarsz feküdni ezzel a kurafival? Mindegy, legalább egy gumit húzass fel vele majd elõtte. És ne várj tõle érzelmeket és szerelmet!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon nem!de azért nehéz lemondani rola csak ugy, mert minden hétvégén ugyanott bulizunk!
Hagy ezt az idiótát elmebeteg a nõjével együtt. Plusz ha összevissza szexel másokkal akkor jó esélyed van elkapni vmi frankó nemi betegséget tõle, ezt akarod valóban?
A kérdező hozzászólása: de a barátnoje kulfoldon él, de o létesít sexuális kapcsolatot másokkal, a csaja meg még bíztatja is!na ez nekem hosszu!
Vagy nála a szexnél kezdõdik a megcsalás fogalma és arra vár hogy a te támadd le a szexel, amivel a balek barátnõjénél még ki is tudja majd magyarázni magát.
A kérdező hozzászólása: Szlovákia
Pécs?
A szeretõ nem csak a dugásról szól drága. Ha akarna tóled valami komolyat akk már otthagyta volna a nõjét
Úgy érzem meg is fogja tenni.
A kérdező hozzászólása: ez az hogy ha megakart volna dugni, már megtehette volna!
A kérdező hozzászólása: én nem mondtam h megfog torténni, de azért koszi


tetszel neki
szerintem meg ne hagyd elmúlni a dolgot!vezesd rá hogy tetszik neked egy kicsit, aztán majdcsak rádnyomul, vagy ha nem akkor kell neki a bátorítás.a legtöbb fiú nyuszi ám csak nem merik bevallani.szóval hajrá, éljen a tavaszi szerelem. na megyek bontok is egy sört ennek örömére xD
A kérdező hozzászólása: igen..a tipikus :D
Hát ez jellemzõ. xD De nem baj...suliban ne is várj szerintem többet. Így van rendjén. Képzeld el, ha járnátok és suliban is menne a csók meg minden. Az nem lenne jó...többiek is ott néznének meg látnák, meg a tanárok is. Ez így van jól!!! :) ) Szerintem...
A kérdező hozzászólása: egy baj van, hogy suliba csak köszönünk és elmegyünk egymás mellett :S
Bizony, egyértelmûen tetszel neki! Javaslom, ne add könnyen magad, mert akkor meg is tarthatod..
A kérdező hozzászólása: Köszönööööm:) neked is ;P
Elõzõ vagyok. Velem is így van ez :) ) Szóval átérzem a dolgodat. Hajrá!! ;)
A kérdező hozzászólása: utolsó, pontosan:) viszont nálam ez hihetetlen hogy kölcsönös a vonzalom..nem vagyok csúnya, de mindig elérhetetlenekbe zúgok bele. szóval van esély, hogy tetszem neki.. ^^
AZt jelenti amire te gondolsz, de nem akarod magadnak bevallani, hogy arra gondolsz amit tudsz!! Ezért felteszed ezt a kérdést, hogy megerõsítsünk abban a tudatban amire te gondolsz, hogy mit jelent ez!! :) ) ÖÖö...kicsit érthetõbben: Tudod te, hogy mit jelent... :) )
Fiúból van. Te meg lányból. Kicsit nyomul. Biztosan okkal.
A kérdező hozzászólása: ennk örömére egészségedre hozzá :DDDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!