Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent puszik (35 db)

igen
nem, azt, hogy "A demográfiai robbanás az utóbbi évtizedekben jelentõsen megnövekedett"
biztos egy navi!
issstenem.
Azt, hogy cukcsi vagy, és tetszel, imádlak, baby!
Dehogyis. Szerintem arra gondolt van-e krampusza. Csak az eleje lemaradt.
:O:O gyááá azt jelenti h kinyalna :D
azt hogy oooooaaaaaan cuuuuuukiiiiii! Hat ez hanyas! Nem jelent semmit!
úgy hívják a wow karakterét annak aki írja
Nem, csak elgondolkodtam mennyi hülye ember él a Földön... Legközelebb, ha valaki a szia helyett szió-t ír, azt is meg fogod kérdezni h most vajon mi az?
A kérdező hozzászólása: Látom, neked az élet nagy tragédiája az, hogy én feltettem a kérdést. El tudom képzelni mekkora letargiába estél a láttán.
Az élet nagy dolgai.... Elképzelem, hogy teljes letargiában otthon ülsz 30perce és nem tudsz napirendre térni a pusza szó felett és eszedbe jut, hogy hoppá megkérdezem gyakorikérdéseken. Hát nem tudom h sírjak e vagy nevessek. Nem volt ott a közelben egy legalább 2es IQ-val rendelkezõ ember aki ezt megmondta volna neked?
a világ az individuális pszeudoegzisztenciák manifesztációjába fog belebukni. ezt jelenti igazabol.
A kérdező hozzászólása: Na, erre voltam kíváncsi, köszönöm! Nem rosszra gondoltam, ugyanis egy nálam vagy 10 évvel fiatalabb, ráadásul azonos nemû egyéntõl kaptam levelet, amiben ez volt az un. elköszönési forma.
Mert ez is egy komolytalan, tipikus fiatalság körében elterjedt szó...Olyan, mint a "cejjetlek"...Azt miért nem lehet normális leírni? Szeretlek...Ennyi... Fiatalság bolondság...:)
Pusza = puszi, csak egyszerûbb egyeseknek a pusza, mert az kevesebb érzelmet 'sugall', szerintem elég alap szó..
A kérdező hozzászólása: Nem úgy kérdezem, csak életemben nem hallottam még ezt a szót. Arra is gondoltam, hogy félregépelés, vagy mi a fene. Vagy akkor miért nem lehet szimplán azt írni, hogy puszi, hogyha azt jelenti?
A kérdező hozzászólása: Minden bizonnyal.

Mit jelent a puszik száma?

úgy értem mint pl a három puszi az barát. és az egy vagy a kett? puszi? melyik mire utal? és melyik mutatja azt hogy van reménye a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: :D szerintem a 3 puszi az trend, legalábbis az én környezetemben a "trendi csajok" szokása...a két puszi barátnõk között üdvözlet...egy puszit nem szoktak adni, max. szájra, fiú lány között:)

:D szerintem a 3 puszi az trend, legalábbis az én környezetemben a "trendi csajok" szokása...a két puszi barátnõk között üdvözlet...egy puszit nem szoktak adni, max. szájra, fiú lány között:)
Az én környezetemben: 3 puszit a barátok adnak egymásnak. 2 puszit a szüleidnek, rokonaidnak adsz. Voltak a sulinkban lengyeldiákok és õk 1 puszit adtak egymásnak és én is meglepõdtem amikor egyet kaptam. Szóval az egy puszi Lengyelországban divat :)
DE IGENIS szokas egy puszit adni baratoknak baratnoknek, nem szajra hanem arcra. Mo-n nem szokas, Ausztraliaban a 2 es 3 puszira neznek hulyen... pl amikor az ausztral ismeroseim koszonnek egy puszival mert nekik ez a trend akkor en elforditom a fejem es varom a masikat a masik arcomra... es ok meg nem ertik h mi van... 7 ev utan nem sozktam meg ezt meg!!!!! tehat igenis van egy puszi!
Egy dolog kimaradt srácok. A kommunisták is 3 "puszi"-t adtak egymásnak..
tudom, kicsit régi a kérdés. nálunk is volt/van ilyen, hogy 3 puszi... stb... én lány vagyok. :D és az egyik srác állandoan kb vagy 10 puszi volt köztünk :P volt mikor több is :P
3 puszi a haveroknak, barátoknak 2 puszi rokon, ismrõs 1 puszi szerelmed szájára :-)
Egy puszival megköszönni szokás valamit
Van remény a kapcsolatnak? Ezt nem nagyon értem. Pusziból nem lehet tudni. Sztem. A puszi nem jelent semmit.
Nálunk 3 puszi a közeli barátok. Mi két puszizni nem szoktunk, egy puszi apunak. De nem vagyok az a puszilkózós. A ternd nálunk a két puszi arcra egy a szájra.
Szerintem a 3 tuti csak a trend kedvéért van, a 2 tényleg baráti, az egy viszont szerintem közeli kapcsolat. Legalábbis én mindig ezzel magyarázom, ha csodálkoznak (csodálkoztak anno)a legjobb barátaim, hogy miért adok csak egyet. :)
A három puszi a barátnõknek/barátoknak, 2 puszi pedig a haverok... 1 puszit meg nem szokás adni.
ezt a három puszi dolgot én sosem értettem... :S
Én úgy tudom, hogy a 3 puszi a barátságot jelöli, a 2 puszi azt, hogy akarsz valamit a másik (ellenkezõ nemû) embertõl, az egyet nem tudom, de elneveztük elegánsnak, mert az egyik fiú ismerõsöm, amikor puszit adott mondta, hogy "Csak egyet, mert az elegáns":D

Mit jelent a puszik száma? Ti mennyit adtok egymásnak mikor találkoztok a kiszemelttel?

Megismertem egy srácot,és eléggé meglepődtem mikor az első "randin" két arcra puszit adott (az elején és végén is). Én nem nagyon szoktam puszizkodni,akivel pedig mégis (mert elvárja),azoknak 3at adok-kapok. Jelent ez valamit?:D Csak kíváncsiságból... hogy hogy is van ez? Mitől függ,h hány db puszit nyomsz a másik arcára? Illetve ti mennyit szoktatok adni?:) 18/L

Legjobb válasz: Tényleg, valaki már azt sem érti mit jelent az, ha puszit kap?

Tényleg, valaki már azt sem érti mit jelent az, ha puszit kap?
3 puszit az idi0ta p1csák adtak 14 évesen... Nõjél fel! 2 puszi a normális. Ahogyan õ is adta. Bár... igazán megcsókolhatott volna.
Én sose puszival köszönök senkinek, ha meg mégis, akkor 2-nél többet nem adok. A barátom az egyetlen kivétel, de õ puszin kívül smacit is kap a viszontlátás öröméért. Szerintem semmi jelentése annak, hogy ki hány puszit ad/kap. Legalábbis én nem tudtam róla, hogy lenne...
valaki 2t, valaki 3at ad, ez attól függ hogy hogy szokta meg
Ha egyet ad, az azt jelenti, hogy nincs túlzottan jóban veled, de azért nem akar bunkó lenni. Ha kettõt ad, akkor kedvel, barátságos veled. Ha hármat ad, akkor terhes vagy. Ha négyet ad, akkor holnap el fog csapni egy busz. Ha ötöt ad, akkor azt akarja közölni veled, hogy bekente csokifagyival a macskádat.
A jelenteset mi nem tudhatjuk pontosan, mivel minden nem nyelvi jelnek a jelentese csoportonkent, barati koronket valtozhat. Lehet, o veled ellentetesen azt szokta meg, hogy puszit ad. A puszi nyilvan valoan az undor kizarasara ad okot. A vonzalom megallapitasara keves, mivel mint mondtam, ezek szokasok is lehetnek.
Én úgy tudom, hogy a puszik száma a kapcsolat jellegét jelenti. A három a haver, 2 a rokon, 1 a párkapcsolat. De lehet nem jól tudom...
Nálunk ha nem szoros a kapcsolat, 2 puszi, ha barátság, 3 puszi
Igazság szerint én akkor is szoktam lányoknak adni 2 puszit, amikor valaki bemutat neki. Például amikor buliba megyek, és barátom ismerõse, akkor kezet nyújtok bemutatkozok és adok 2 puszit. Onnantól mindig puszival köszönök ha találkozok velük :) Eddig nem tûnt úgy, hogy bárkit is zavarta volna. (legalábbis remélem :D) 18F
Puszi a szeretet jele. Én kettõt az arcára, tizet-huszat pedig a nunijára adok a lánynak. 23f
Semmi jelentõsége nincs. Mi kettõhöz vagyunk szokva, de a szláv népek pl. hármat adnak, és nem a szájon puszi az oroszoknál inkább csak legenda.


Mit jelent a lányoknál a puszi?

Arcra adott puszi.

Legjobb válasz: lány-lány között? vagy fiú-lány között? az elõbbi esetben sokminden lehet. köszönés, köszönetnyilvánítás, szeretetkifejezés, a lányok adnak egymásnak néha puszit ok nélkül is. az utóbbi esetben ugyanezek az indokok lehetnek, attól függõen, hogy hányszor ad puszit. ha gyakran, különösebb ok nélkül, akkor elkezdek másra gondolni:)

lány-lány között? vagy fiú-lány között? az elõbbi esetben sokminden lehet. köszönés, köszönetnyilvánítás, szeretetkifejezés, a lányok adnak egymásnak néha puszit ok nélkül is. az utóbbi esetben ugyanezek az indokok lehetnek, attól függõen, hogy hányszor ad puszit. ha gyakran, különösebb ok nélkül, akkor elkezdek másra gondolni:)
Pontosíthatnál egy kicsit. Például most adott elõször? Mióta ismeritek egymást? Ha már egy ideje ismeritek egymást és most adott elõször + megkérdezte h van-e barátnõd, akkor sztem ez kezdeményezés.
Hát akkor ez egyértelmû kezdeményezés! Sok sikert a folytatáshoz!
A kérdező hozzászólása: Alig beszélünk valamit és ma félig együtt jöttünk haza, meg kérdezte, hogy volt, van-e barátnõm..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel és délután is adott :$
kezdeméíííínyezés bejösz nei :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: És osztálytársak vagyunk*
A kérdező hozzászólása: Most adott elõször. MSN-en beszéltünk már júniusban. Személyesen augusztus óta. OFF: köszönöm a gyors válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Lány és fiú között.
szerintem nekik is ugyanazt mint a fiúknak. baráti gesztus.
hidd el ha tapasztaltabb lennél tudnád h semmit az égvilágon, kezet fogni mégse foghat egy pasival...
Szerintem azt, hogy hülye vagy...
Szerintem is hülye vagy. :D
A kérdező hozzászólása: én igen.. de néha kinyitom hogy lássam mitcsinál:DD
Honnan tudod, ha te nem csinálod ugyanezt?:D
nemtökmind1? örülj h van aki puszil...
Nagy hülye vagy kérdezõ.
de akkor te sem csukod be a szemed :D
igen, hülye vagy
A kérdező hozzászólása: Szerintem is hülye vagyok:DDDDDD De amugy engem nem aózavar.. Csak nem értettem.. Mert eddig minden barátom be csukta a szemét, õ nem... Nah mindegy.. Ettõl különleges*-*
Ha zavar akkor szólj neki hogy zavar, és csukja be a szemét...
Haha
Nem lát jól biztos.
Nem mindegy?Semmiség. A lényeg, hogy csókolózik puszil
Nem jelent semmit.
Mit csinál... valószínûleg pingpongozik :D

Lányok nektek mit jelent egy szájra puszi, és mivel másabb mint egy csók, mármint érzésileg?

Legjobb válasz: Én szájra puszit sem adok senkinek, nemhogy csókot. Ehhez mindkettõhöz érzelem kell a részemrõl.

Én szájra puszit sem adok senkinek, nemhogy csókot. Ehhez mindkettõhöz érzelem kell a részemrõl.
Nálam a szájrapuszi semmit nem jelent.
Hát érzésileg... a szájra puszi aranyos, és jó. A nyelves csók, ahogy a nyelvel más szájba nyúlni úá..xD a nyelves csók undorító....még ha szeretsz is vkit nagyon....

Mit jelent az ha egy lány puszival köszön egy fiúnak?

A puszi azért nem ugyan olyan gesztus mint a kézfogás.

Legjobb válasz: A kérdésedre a választ meg is írtad a jellemzésedben. Mivel a lány nõvére a barátodnak, egy puszival tisztelte meg azt a személyt, aki a testvérével van jó kapcsolatban. Persze nem mindenki köszön így, de ebbõl nem kell semmilyen következtetést levonni. Csupán egy gesztus, tisztelet, kedvesség volt a részérõl, mert a testvére által te is része lettél az ismerõsei körének.

A kérdésedre a választ meg is írtad a jellemzésedben. Mivel a lány nõvére a barátodnak, egy puszival tisztelte meg azt a személyt, aki a testvérével van jó kapcsolatban. Persze nem mindenki köszön így, de ebbõl nem kell semmilyen következtetést levonni. Csupán egy gesztus, tisztelet, kedvesség volt a részérõl, mert a testvére által te is része lettél az ismerõsei körének.
teccel neki :)
A lányoknál a puszi olyan mint a fiuknál a a pacsi (kézfogás).Semmi jelentõsége nincs.
semmit...általába a lányok puszilkodnak a fiuk meg ennek örülnek. meg is lepõdnek h én nem szeretek. csokoljon meg vagy köszöntsön szoval nemszeretem a puszilkodást...
ha voltak többen is a társaságban akik ezt láthatták, akkor tuti, hogy csak agyjátszás volt.
Ha minden fiu ismerösének puszival köszön akkor nem jelent semmit viszont ha csak neked akkor jelenthet valamit . Ez csak egy köszönési módszer semmi egyéb
A kérdező hozzászólása: "ha voltak többen is a társaságban akik ezt láthatták, akkor tuti, hogy csak agyjátszás volt." Talán a szülei voltak még ott meg még egy haver de neki nem adott puszit. Õ is annyira ismeri a lányt mint én, talán még többet is beszélt vele mint én.
Hát kérlek szépen ez annyit jelent csak, hogy szia. Semmi több.
van, aki mindenkivel puszilkodik. én speciel ezt utálom. fõleg, mikor a vadidegen, aki ismerõs ismerõsének az ismerõse, most látom elõször, és valószínûleg soha többet, az is puszilkodni akar.

Mit akar tolem a pasi ha van barátnoje? Cseréltunk telszámot, mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt, de kozben meg azt mondja hogy neki van barátnoja. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt h max szeretõnek kelesz és ha ez neked így jó akkor lehet hiányzik pár csigolya. " mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt," Én biztos nem engednék ilyeneket meg nem találkozgatnék vele ha tudnám h van valakilye

Azt h max szeretõnek kelesz és ha ez neked így jó akkor lehet hiányzik pár csigolya. " mindig átkarol, puszit ad a számra, táncolunk egyutt, " Én biztos nem engednék ilyeneket meg nem találkozgatnék vele ha tudnám h van valakilye
Puszit ad a szádra xDDD Azt jelenti, hogy Szovjet. Bár így lenne... Vagy meg akar dugni vagy idióta.
Hát akkor sok szerencsét... minek jöttél ide kérdezni, ha úgyis le akarsz feküdni ezzel a kurafival? Mindegy, legalább egy gumit húzass fel vele majd elõtte. És ne várj tõle érzelmeket és szerelmet!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon nem!de azért nehéz lemondani rola csak ugy, mert minden hétvégén ugyanott bulizunk!
Hagy ezt az idiótát elmebeteg a nõjével együtt. Plusz ha összevissza szexel másokkal akkor jó esélyed van elkapni vmi frankó nemi betegséget tõle, ezt akarod valóban?
A kérdező hozzászólása: de a barátnoje kulfoldon él, de o létesít sexuális kapcsolatot másokkal, a csaja meg még bíztatja is!na ez nekem hosszu!
Vagy nála a szexnél kezdõdik a megcsalás fogalma és arra vár hogy a te támadd le a szexel, amivel a balek barátnõjénél még ki is tudja majd magyarázni magát.
A kérdező hozzászólása: Szlovákia
Pécs?
A szeretõ nem csak a dugásról szól drága. Ha akarna tóled valami komolyat akk már otthagyta volna a nõjét
Úgy érzem meg is fogja tenni.
A kérdező hozzászólása: ez az hogy ha megakart volna dugni, már megtehette volna!
A kérdező hozzászólása: én nem mondtam h megfog torténni, de azért koszi

Ha egy lány mindig úgy köszön el, hogy "puszi" az mit jelent?

Nemtudom, hogy mindenkitõl így köszön-e el, vagy lehet, hogy így szokott kb a többi lány is, olyan sokkal még nem beszéltem facen...

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy "puszi". :)

Azt jelenti, hogy "puszi". :)
Csak szimplán kedves, nem jelent semmit :)
A kérdező hozzászólása: kár...:D na mindegy köszi
személyesen találkozz vele és akkor is legyen "puszi"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!