Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent peteérés (55 db)

Az teljesen normális. Akkor van baj, ha van szaga.. akkor már gyanakodhatunk fertõzésre.
Ha a ciklusod közepén jársz akkor lehet peteérés. Ha pedig a mensód közeleg vagy esetleg helyette van ez a folyás akkor terhes is lehetsz!( nálam ez tipikus tünet volt)
Akkor nagy valószínûséggel peteérés!
A kérdező hozzászólása: oké:) köszi szépen.ez akkor peteérés? vagy sima folyás:S
A kérdező hozzászólása: a mensim kb 2hét mulva jönne meg.

Ha a ciklusom közepén nagyon élesen szúr a petefészkem akár két napig is, az mit jelent? Peteérést vagy tüszőrepedést?

Legjobb válasz: Ez a ket dolog tul. keppen egy es ugyanaz! A pete megerik, es az ot korulvevo folyadekkal teli tuszo megreped, es a pete kiszabadul

Ez a ket dolog tul. keppen egy es ugyanaz! A pete megerik, es az ot korulvevo folyadekkal teli tuszo megreped, es a pete kiszabadul
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk. Ha épp ekkor vagyunk együtt az jó?
Igen! Hajrá! :-)
Igen! Jó! Mindent bele! :-)

Peteérés után testápolószerű, krémes fehér folyás mit jelent? Nem sikerült a baba?

Legjobb válasz: Peteérés után sokaknak van ilyen folyása, menzi elõtt vizes lesz elvileg, van akinek menzi elõtt is ilyen és van aki tök száraz. Van akinél ezek babát van akiknél menzit jelent a nem várt elõtt. A folyásra nem lehet mondani hogy baba vagy tuti nem baba.

Peteérés után sokaknak van ilyen folyása, menzi elõtt vizes lesz elvileg, van akinek menzi elõtt is ilyen és van aki tök száraz. Van akinél ezek babát van akiknél menzit jelent a nem várt elõtt. A folyásra nem lehet mondani hogy baba vagy tuti nem baba.

Most lett peteeresem es barnas folyasom van mit jelent baj lehet? Vagy csak a sok idegeskedes? SOS lejebb lent

Legjobb válasz: Vegyél egy terhességi tesztet, kimutatja az elmaradt menstruáció elsõ napjától. Honnan tudod biztosan, hogy peteérésed van? Annak több tüneti jele is van, 7-21. nap bármelykén lehet peteérésed egy 28 napos ciklus alatt. 18/L

Vegyél egy terhességi tesztet, kimutatja az elmaradt menstruáció elsõ napjától. Honnan tudod biztosan, hogy peteérésed van? Annak több tüneti jele is van, 7-21. nap bármelykén lehet peteérésed egy 28 napos ciklus alatt. 18/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm már minden okéé :) )))))

Peteéréskor hány foknak kell lenni a testhőmérsékletnek? És terhességkor? Nekem most 36, 6 ez mit jelent?

Legjobb válasz: Nem tudom mert még ma mértem életem be elõször ezt a peteérés dolgot.Azért is kérdeztem hogy általában mennyinek kell lenni peteéréskor hogy tudjak viszonyítani!!Köszi a válaszokat!!!!

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mert még ma mértem életem be elõször ezt a peteérés dolgot.Azért is kérdeztem hogy általában mennyinek kell lenni peteéréskor hogy tudjak viszonyítani!!Köszi a válaszokat!!!!
Szerintem csak az a lényeg, hogy pár tizedet megemelkedjen a reggeli hõd. Egyébként a pé elõtt mennyi volt?
Ha most kezdted akkor legalabb 1 ciklust kell feljegyezned minden reggel , majd abbol fog szepen latszani volt- e nem volt-e peteeres. Ovulacio stb. :)

Mit jelent pontosan a peteérés figyelésére alkalmazott hőmérőzés?

Bizonytalan vagyok ebben a témában, ha valaki tudja pontosan, leírná nekem röviden?

Legjobb válasz: Peteéréskor (tüszõrepedéskor) leesik a hõ (egy napra, általában, de maradhat alacsony szinten hosszabb ideig, és hirtelen megnõ), majd felszökik, magasabbra, mint amennyi peteérés elõtt volt és ez magasabban is marad, a következõ vérzésig. Így kétfázisos görbét kap az ember lánya. Én magam hüvelyben mérem. Mindennap, ugyanabban az órában. Ha valami online-dologgal próbálkozol, van ott egy csomó egyéb tünet is, amire figyelned kell, és amelyek ovuláció jelei lehetnek. Ilyen például a hüvelyváladék állaga is.

Peteéréskor (tüszõrepedéskor) leesik a hõ (egy napra, általában, de maradhat alacsony szinten hosszabb ideig, és hirtelen megnõ), majd felszökik, magasabbra, mint amennyi peteérés elõtt volt és ez magasabban is marad, a következõ vérzésig. Így kétfázisos görbét kap az ember lánya. Én magam hüvelyben mérem. Mindennap, ugyanabban az órában. Ha valami online-dologgal próbálkozol, van ott egy csomó egyéb tünet is, amire figyelned kell, és amelyek ovuláció jelei lehetnek. Ilyen például a hüvelyváladék állaga is.

Mit jelent pontosan az ovuláció? és mikor van az, valamint a peteéréshez mi köze van?

Legjobb válasz: Az ovuláció, pontosan a peteérést jelenti.

Az ovuláció, pontosan a peteérést jelenti.
menstruáció után 14. napon van akkor kezdd el újra beérni a petesejt
És utána kell óvatosnak lenni pár napig az ágyban. :)
A kérdező hozzászólása: akkor nekem most az van? mert pár napja folyásom van kicsit darabos néha
Elõzõ vagyok. Tévedtem, mert az ovuláció pontos jelentése tüszõrepedés.

6nappal peteérés után mit jelent a sűrű tojcsis folyás? (majdnem krémes) és hogy megjön érzésem van? 24-25re nem várom.

Legjobb válasz: Nekem is olyan folyásom van,és én is 24-re nemvárom.Nem tudom mit jelent,de szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Neked tüneteid,vagy görbéd van?Én a 9.dpo-n tartok,de semmi tünetem.

Nekem is olyan folyásom van, és én is 24-re nemvárom.Nem tudom mit jelent, de szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Neked tüneteid, vagy görbéd van?Én a 9.dpo-n tartok, de semmi tünetem.
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4
A kérdező hozzászólása: korai lenne még szerintem bármilyen tünet, csak fura a folyás, bár lehet nekem a clostytól is. kíváncsi leszek, jó lenne egy dupla csíkos teszt a fa alá :)
a görbémmel eddig meg vagyok elégedve, csak félek, hogy nem sikerült, mert nincsenek tüneteim.
A kérdező hozzászólása: szép görbéd van, kíváncsi leszek mi lesz belõle :) drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: :) nem baj az :) sejtettem, hogy valami nem volt jó :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/453f63e72fbf4fd286dd08.. csak ennyi van meg belõle.
Bocsi most látom, hogy elküldte mindkét válaszomat.Azért ugyan olyan szinte a 2 válasz.
A kérdező hozzászólása: nincsen görbém sajnos, mert elkezdtem, a closty miatt is mérni ciklus elején, aztán lett egy kiskutyánk, aki miatt folyamatosan csak 4-5-6 órákat alszom, és folyton fáradt vagyok. nem lenne értékelhetõ görbém sajnos. viszont tutira volt peteérésem, mert UH-on néztük a dokinál. neked van görbéd?
Nekem is folyásom van, és én is 24-re nem várom.Szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Én a 9.dpo-n tartok, nálam semmi tünet.Nálad?Görbéd van?
Sziasztok, én is a 9 dpo-n vok, de semmi tünetem, vagyis nincs folyásom. Borzasztóan fáradt vok, de ez bármitõl lehet. 21-22-re nem várom.

Mit jelent az hogy nem alakult ki a peteérés egy nőnél? Ennek mi a következménye?

Legjobb válasz: Nincs peteérés, nincs vagy kevés a menstruáció, nem tud teherbe esni, hisz nincs ami megtermékenyüljön.

Nincs peteérés, nincs vagy kevés a menstruáció, nem tud teherbe esni, hisz nincs ami megtermékenyüljön.
Normál esetben minden hónapban megérik egy(vagy több petesejt)az egyik vagy másik petefészekben. Ezt hormonok szabályozzák. Ha valamilyen betegség miatt nem "mûködnek" rendesen a hormonok, ez a peteérés nem következik be. Ha nincs peteérés nincs ami megtermékenyüljön, nem alakul ki terhesség. Ez a meddõség.

A hőemelkedés mit jelent? Most mértem meg (37.1) + mellfájás, de nagyon. Havim nem maradt el eddig. (Következőig még 1 hét) Terhesség? Vagy peteérés? Vagy mi ez?

Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Lehet még elvileg peteérésed is. Idobe talán még bele is fér. Menzeszig fenntmarad / remélem aztán utána is /. Nekem is ma 37,2 volt /csutortokre nem várom/ meg is lepodtem beteg én se vagyok ennnek ellenére jelnek nem veszem mert menzeszig fenntmarad úgyis menzesz napján megleesik és koppanok egy nagyot. Mióta múlt hónapba becsapott a saját testem azóta truccolok és bármi jelet produkál semmisnek veszem. Én márcsak a két csíkos tesznek fogok hinni ha már elmaradt a menzeszem másnak nem. Talán nem csalódok akkorát......

Lehet még elvileg peteérésed is. Idobe talán még bele is fér. Menzeszig fenntmarad / remélem aztán utána is /. Nekem is ma 37, 2 volt /csutortokre nem várom/ meg is lepodtem beteg én se vagyok ennnek ellenére jelnek nem veszem mert menzeszig fenntmarad úgyis menzesz napján megleesik és koppanok egy nagyot. Mióta múlt hónapba becsapott a saját testem azóta truccolok és bármi jelet produkál semmisnek veszem. Én márcsak a két csíkos tesznek fogok hinni ha már elmaradt a menzeszem másnak nem. Talán nem csalódok akkorát......
A kérdező hozzászólása: Ja és tutira nem vagyok beteg, nem attól van hõemelkedésem.
ébredési hõd ennyi? szoktad mérni a hõdet? tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Hát már pár órája fent vagyok, eddig nem mértem, csak barátom mondta mindig, hogy olyan forró vagyok, gondoltam megmérem. Tüneteim olyanok mintha terhes lennék (mellfájás, fáradtság, ingerlékenység) de csináltam 1 hete egy tesztet, negatív lett, meg a menstruációm se azt mutatja, hogy terhes lennék. Peteérésnél nincs ilyen?
A kérdező hozzászólása: Akkor most ez lehet terhesség negatív teszt után meg úgy hogy megjött elvileg rendesen???
Azt írtad hogy a kovetkezo menziig még van 1 heted! Mos jott meg ? Jaj, nagyon sajnálom de ha rendesen megjott nem hiszem hogy lenne baba bár vannak kivételek akiknek egész végig megvan a menzije de ez elég ritka.Fel a fejjel ! Talán majd legkozelebb.
A kérdező hozzászólása: Nem jött még meg. Még 1 hét van.
Na hiszen akkor még nincs veszve semmi ! Szorítok !!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!