Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent pár napig (49 db)

Rendszer dátum és idõ jól áll?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem, hol kell beállítani?
Órára dupla katt.
Jobb alul klikk az órára !
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, sikerült megcsinálni!

Mit jelent pár napja hozzám került nimfánál, ha fújtat?

Ha közeledek vagy elmegyek a kalitka mellett akkor szokott fújni!!

Legjobb válasz: valószínûleg fél tõled...ha a földön van extra félelem mert magasabb vagy nála,rakd fel valami asztalra ha ott van!:)

valószínûleg fél tõled...ha a földön van extra félelem mert magasabb vagy nála, rakd fel valami asztalra ha ott van!:)
Fél, új neki a környezet. Nálunk is ez volt. Mi is felraktuk magasabb helyre és sokat foglalkoztunk vele. Egy idõ után barátságosabb lesz.
A fújás a nimfák jellegzetes hangja. Félelmet jelent. A közelében ne mozogj hirtelen, gyorsan és akkor hamarabb megszokja, rájön hogy nem bántani akarod amikor odamész hozzá.

Ez mit jelent? Tobb napja almodom hogy a parommal szakitunk. Minden nap mas ok miatt, nagyon jol elvagyunk es nem tudom ezt miert almodom. Talan azert mert igy lesz?

Olyat is almodtam mar hogy a parom hal meg es bormalmas volt. 4 eve vagyunk egyutt lassan, nem tokeleres a kapcsolatunk de tartok attol hogy tenyleg szakitunk.

Legjobb válasz: Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.

Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.

Mi leht az oka, h menses ellőt pár nappal barnás folyadék jelenik meg?

Legjobb válasz: Sokan sokfélét mondanak. Leírom az én kis történetemet. Nagyon sokáig össze-vissza volt a vérzésem, megjött, 40 napig megvolt, aztán 56 napra megint megjött, de akkor csak 23 napig tartott, aztán megint 48 napig... elmentem orvoshoz, adott fogigátlót, hogy kapcsolja ki kicsit a dolgokat. Szedtem, abbahagytam, beállt 28 napra a ciklusom, de rá pár hónapra elkezdett pecsételõ vérzésem lenni a menstruációt megelõzõ napokban. Nem hagyott nyugodni, utánaolvastam, találtam rémmeséket is, irány a doki. Azt mondta hogy az égvilágon semmi jelentõsége nincs a pecsételgetésnek. Ha sárgatest elégtelenségem lenne, akkor valószínû nem lenne peteérés sem, a ciklusom elég hamar felborult volna. Lehet egyéb kis hormonprobléma is, de ennek is kevés a valószínûsége 28 napos ciklusnál. Vagyis én így vagyok összerakva, sok ismerõsöm úgyszintén, nem kell vele foglalkozni. Mondjuk a saját megnyugtatásodra csináltathatsz egy hormonális kivizsgálást, de 98% hogy nem fognak semmit találni.

Sokan sokfélét mondanak. Leírom az én kis történetemet. Nagyon sokáig össze-vissza volt a vérzésem, megjött, 40 napig megvolt, aztán 56 napra megint megjött, de akkor csak 23 napig tartott, aztán megint 48 napig... elmentem orvoshoz, adott fogigátlót, hogy kapcsolja ki kicsit a dolgokat. Szedtem, abbahagytam, beállt 28 napra a ciklusom, de rá pár hónapra elkezdett pecsételõ vérzésem lenni a menstruációt megelõzõ napokban. Nem hagyott nyugodni, utánaolvastam, találtam rémmeséket is, irány a doki. Azt mondta hogy az égvilágon semmi jelentõsége nincs a pecsételgetésnek. Ha sárgatest elégtelenségem lenne, akkor valószínû nem lenne peteérés sem, a ciklusom elég hamar felborult volna. Lehet egyéb kis hormonprobléma is, de ennek is kevés a valószínûsége 28 napos ciklusnál. Vagyis én így vagyok összerakva, sok ismerõsöm úgyszintén, nem kell vele foglalkozni. Mondjuk a saját megnyugtatásodra csináltathatsz egy hormonális kivizsgálást, de 98% hogy nem fognak semmit találni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h leírtad a történeted. csináltattam mar hormonszint vizsgalatot, de annak az eredmenyei normalisak. viszont nekem még tarsul egy struma is a dologhoz es lassan szeretnenk babat is és attol tartok, h nem úszom meg vmilyen hormon nelkül.

A beágyazódásos vérzés mit jelent? Mikor van, a beágyazódás végén, tehát 10-ik napon a fogantatástól? Vagy amikor elkezdődik a beágyazódás pár nappal a megtermékenyítés után? És meddig tart? 1napig, vagy pár napig is eltarthat?

Legjobb válasz: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)

A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: http://www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A babatervezõk oldalát ismerem, és meg is szerettem volna nézni mielött kérdeztem, de nem jön be az oldal. Tegnap sem és most sem tudtam belépni. :( Nem értem. Megnéznéd, hogy Te betudsz-e lépni?
Szia! Nekem volt beágyazódásos, azt hittem sajnos megint megjött....közben meg nem...:) Pár csepp vér, mint amikor kezd megjönni.. A babatervezõs oldalt én is csak úgy tudom egy ideje elérni, hogy a google-be írom be, és onnan klikkelek!

Most mertem meg a homet nem mindjart felkeles elott, de eggy par nappal ezelott csak 36c, vgy 36, 5c volt, most meg mar mikor megmertem 38c-fokot mtutatott! A menzim kesik ma hetedik napja, tesztjeim negativak eddig! Mit jelent?

Legjobb válasz: En csinalnek azert meg egy tesztet par nap mulva reggeli vizeletbol, bar 38 fok az magasnak tunik nnekem,az mar laz.en 12 hetes terhes vagyok es a hom mindig 6.8 .azert drukkolok hogy baba legyen.

En csinalnek azert meg egy tesztet par nap mulva reggeli vizeletbol, bar 38 fok az magasnak tunik nnekem, az mar laz.en 12 hetes terhes vagyok es a hom mindig 6.8 .azert drukkolok hogy baba legyen.
az elso valaszolo vagyok , elobb elirtam. 36.8

Nagyon sárga (majdnem barnás folyás) a nem várt menzi előtt 10-12 nappal mit jelent? Most van a peteérés, vagy már elmúlt? 3 napja voltunk együtt a Párommal.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy képzeljem el azt a sárgás barnás folyást, de lehet, hogy most van pé-d, szóval én a helyedben most startolnék a párommal:)

Nem tudom hogy képzeljem el azt a sárgás barnás folyást, de lehet, hogy most van pé-d, szóval én a helyedben most startolnék a párommal:)

Mi? Mit jelent az h beszelek eg lannyal es kerdezem h hogy vagy? Azt irta h most igen? Talizni fogok vele par nap mulva de ppmtosan mit jelent?

Legjobb válasz: Höööö... Most megpróbálom dekódolni. Amúgy sajnálom szegény lányt, bár...

Höööö... Most megpróbálom dekódolni. Amúgy sajnálom szegény lányt, bár...
Beszarok ge*i. XD
próbáld meg ezt újra leírni értelmesen! így nem tonk vszolni
Valószínûleg azt, hogy annyi esze van, mint egy darab botnak.
#4: Nem szabad bántani a botokat, tiltja a törvény.
Sárgás folyás ha illata is van jelenthet fertõzést is. Igen, a 22. napon is teherbe lehet esni.
Ki van száradva a bõr, vízhiányos és érzékeny is.Kend be testápolóval.
a borotválástól nekem is kipattogzik a bõröm de az epilálástól nem , próbáld ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!