Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent pár (284 db)

Rendszer dátum és idõ jól áll?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem, hol kell beállítani?
Órára dupla katt.
Jobb alul klikk az órára !
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, sikerült megcsinálni!

Mit jelent pár napja hozzám került nimfánál, ha fújtat?

Ha közeledek vagy elmegyek a kalitka mellett akkor szokott fújni!!

Legjobb válasz: valószínûleg fél tõled...ha a földön van extra félelem mert magasabb vagy nála,rakd fel valami asztalra ha ott van!:)

valószínûleg fél tõled...ha a földön van extra félelem mert magasabb vagy nála, rakd fel valami asztalra ha ott van!:)
Fél, új neki a környezet. Nálunk is ez volt. Mi is felraktuk magasabb helyre és sokat foglalkoztunk vele. Egy idõ után barátságosabb lesz.
A fújás a nimfák jellegzetes hangja. Félelmet jelent. A közelében ne mozogj hirtelen, gyorsan és akkor hamarabb megszokja, rájön hogy nem bántani akarod amikor odamész hozzá.

A kémiai kötéseknél lenne pár kérdésem. Mit jelent a deltaEN? Mit jelent a K? mit jelent az E?

az utolsó 2 kérdés az ionkötésekhez kapcsolódik...

Legjobb válasz: Delta EN : A delta mindig különbséget jelent,ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom,de valami állandó lehet...

Delta EN : A delta mindig különbséget jelent, ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom, de valami állandó lehet...

Ha a párom azt mondta h kicsit több kényeztetésre vágyik, akkor az mit jelent? Nem vagyok neki megfelelő vagy mi?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy nem vagy elég jó neki, de legyél figyelmesebb. Legyen például az elõjáték hosszadalmasabb, többször öleld, csólokld, mondd neki hogy szeretlek. az a baj, hogy nem tudom a te esetedben lányról, vagy firól van szó...mert ha a párod lány..akkor tényleg add meg neki a kényeztetést. Tudod most én pont ebben a cipõben járok, a mostani párom nem fordít erre annyi figyelmet, és nagyon hiányzik...

Nem hinném, hogy nem vagy elég jó neki, de legyél figyelmesebb. Legyen például az elõjáték hosszadalmasabb, többször öleld, csólokld, mondd neki hogy szeretlek. az a baj, hogy nem tudom a te esetedben lányról, vagy firól van szó...mert ha a párod lány..akkor tényleg add meg neki a kényeztetést. Tudod most én pont ebben a cipõben járok, a mostani párom nem fordít erre annyi figyelmet, és nagyon hiányzik...
Jajj, ... hát szexuálisan... orálisan...
De ha ez így még nem elég, akkor: Szóval, kényeztetés, annyit takar, hogy igen, figyelj oda rá egy kicsit jobban, légy vele kedvesebb, szexuális témában is lehet, hogy hiányzik neki valami... Ezeket nem olyan nehéz kielégíteni. Lehet, hogy úgy érzi, hogy õ többet tesz a kapcsolatotokért, mint te, vagy esetleg tényleg csak több figyelemre vágyik. Túl elfoglalt vagy, nincs rá sok idõd? Lehet, hogy csak hiányzol neki.
Szerintem amiket ti itt leírtatok azt a lányok veszik kényeztetésnek és a lányok vágynak rá. Ha egy fiú mondja ezt, akkor arra akar utalni hogy szeretné ha többet simogatnád a péniszét, vagy ha orálisan kielégítenéd. Ez nem jelent mást, csak azt hogy vágyik erre és kész, szeretné megkapni tõled, és ezt jelezte neked.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok és a párom mondta ezt nekem:( Kicsit rossz bár lehet h én értem félre...:(
Jah, és bocsi :) Csinálj egy romantikus estét! Nem tudom , hol tart a nemi életetek... de hozz össze egy klassz romantikus estét /éjszakát, és biztos odalesz tõle. Tudod, egy kis vörösbor, gyertyák, eper, ha szeretitek... esetleg egy közös fürdés...

A párom nem tudja mit jelent az hogy, , sokat nyom a latba" mármint a, , lat" szó. Mit jelent? Mármint mit mondjak neki mi az konkrétan?

Legjobb válasz: Magyarul te se tudod ha nem tudod megmagyarázni :D Az egy súlymérték a font 30-ad része vagy mennyi.

Magyarul te se tudod ha nem tudod megmagyarázni :D Az egy súlymérték a font 30-ad része vagy mennyi.
ez annyira aranyos: "A párom nem tudja mit jelent ..." - miért, b+, te tudod?!
Régen a pénz értékét az adta, hogy mennyi volt benne (az ötvözetben) a nemesfémtartalom. Azt, hogy hamis-e vagy valódi, az a súlyának mérésével állapították meg. Bizonyos nemesfém-értéket (pl, 100 gr. arany értékû tartozást) több ismert aranytartalmú pénzérme lemérésével egyenlítették ki. A sok méricskélésbõl lett a "sokat nyom a latba" azaz értékesebb fogalma.
"Én értem mit jelent, de konkrétan mi az a lat?" Leírtuk, hogy egy mértékegység. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, mit jelent az a szó, hogy gramm.
... meg beírod a Google-be, hogy "lat jelentése"....
cseles így becsempészni ide egy kérdést
Egy mértékegység. De nincs otthon egy értelmezõ kéziszótárad? Felütöd és elolvasod.
lat: Eredetileg 1, 75 dkg-ot, azaz a font egyharmincketted részét jelentette. Ma kétféle jelentésben él: (1) valaminek a jelentõségét jelzi (latba vet, sokat nyom a latban); (2) gondolkodik, mérlegel (latolgat).
A kérdező hozzászólása: Én értem mit jelent, de konkrétan mi az a lat?
Nekem van egy szakácskönyvem, (1896) amiben az áll: "végy 1 lat írósvajat..." most meg ne kérdezd, hogy mi az az írósvaj:)

Mi? Mit jelent az h beszelek eg lannyal es kerdezem h hogy vagy? Azt irta h most igen? Talizni fogok vele par nap mulva de ppmtosan mit jelent?

Legjobb válasz: Höööö... Most megpróbálom dekódolni. Amúgy sajnálom szegény lányt, bár...

Höööö... Most megpróbálom dekódolni. Amúgy sajnálom szegény lányt, bár...
Beszarok ge*i. XD
próbáld meg ezt újra leírni értelmesen! így nem tonk vszolni
Valószínûleg azt, hogy annyi esze van, mint egy darab botnak.
#4: Nem szabad bántani a botokat, tiltja a törvény.
semmit álmában is érezte a fájdalmat és hozzáképzelte a sztorit :)
Én azt álmodtam hogy lebénult a jobb kezem, reggel felkelek, hát nem rajta feküdtem egész éjjel és elzsibbadt? Sima képzelettársítás, megy akkor is ha ki van kapcsolva az agyad, így mûködik a lavóros-bepisálós történet is.
Az álomban megjelent fájdalmat az agy átemelheti a valóságba ébredéskor, ugyanakkor ha a valóságban történik valami (pl. elfekszi egy testrészét, az ágyból kiálló rugó megkarcolja, stb. az álomban is megjelenik, mint fájdalom. Egyébiránt nem kell foglalkoznod az álommal, mert az álmok az ember élete során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik az ember elé, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi a személy életében milyen örömöknek néz elébe, mit szeret vagy utál, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzd. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
Vagy elfeküdte azt a testrészét és hozzá álmodta az eseményt.
Valószínûleg külsõ inger került az álomba, vagy az álom ingere hatott a testre is. Vannak való-álmok, amikor az álomban tapasztaltak tényleg megjelennek, az álmodott dolgok tulajdonképpen valóságosak, de ritkák.
Off: ilyesmi egyszer volt velem, de nem tudtam hova tenni. Álmomban megszúrtak izzó villával a hasamon. Mikor felkeltem, ott volt a villanyom, és hónapokig heges volt utána. Hozzáteszem, nem feküdtem rá semmilyen villára, a lépcsõnkön még ébren is veszélyes mászkálni, álmomban tuti lezúgtam volna, arra meg felébredtem volna, ha leesek. :D Azóta se tudom, mi lehetett, de nem is keresem az okát, egy vicces megmagyarázhatatlan dolog ez. :) Olyan is volt, hogy elfeküdtem a karom, álmomban meg az volt, hogy leszakadt. De ezt legalább meg lehet magyarázni. :) ))

Mit jelent fogyatékos gyerekkel álmodni, aki rángatózik, az emberek kinevetik, és odamegy hozzá valaki megfogja a fejét és akkor pár méterre felemelkednek a földről és lebegnek? Mit jelent?

A legfontosabb ember az életemben -volt barátom-ezt álmodta: fogyatékos gyerek feküdt a földön, és mintha epilepsziás rohama lett volna rángatózott, körülállták a feln?ttek és nevettek rajta. Majd megérkezett a barátom, odament a gyerekhez, kinyújtotta a kezét, megfogta a gyerek fejét, koncentrált és a gyerek megnyugodott, nem rángatózott tovább, majd a gyerekkel együtt a barátom felemelkedett a földr?l pár méterre és ott lebegtek. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: fogyatákos gyerekkel álmodni aki a földön rángatózik miközben felnõttek nevetnek rajta majd jön egy hõs gyógyító és megállítja a rohamot majd felemelkedik jelenthet 3 párzó kutyát rózsaszín lepedõn vagy telefoncsörgést mozifilm nézése közben mikor másik kezünkkel fogjuk a macskahúsos hamburgert.

fogyatákos gyerekkel álmodni aki a földön rángatózik miközben felnõttek nevetnek rajta majd jön egy hõs gyógyító és megállítja a rohamot majd felemelkedik jelenthet 3 párzó kutyát rózsaszín lepedõn vagy telefoncsörgést mozifilm nézése közben mikor másik kezünkkel fogjuk a macskahúsos hamburgert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az okfejtésedet. Igazán hasznosnak bizonyult, de akár magadnak is megtarthattad volna!
Ez tényleg érdekes. Valami fontosat jelenthet! Szerintem menj el egy olyan helyre ahol álomfejtésekkel foglalkoznak és kérdezd meg. Nemhinném hogy kapnál itt olyan választ ami valóban a megfejtés lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Szerintem is érdekes volt a volt barátom álma, ...fõleg hogy ez is arra késztette, hogy jól döntöttünk mikor szakítottunk. Megerõsítette benne.

Tegnap is es mais vilagos szinu barna folyasom van! Mit jelent ez? 25-diken kene megjonnie a menzimnek! De nemvarom! Tegnap is eggyuttvoltunk a parommal! Mit jelent ez a barna folyas?

Legjobb válasz: Lehet a mensi elõjele, nálam mikor teherbe estem akkor volt, de ki tudja? Várd meg a mensit, ha elmarad csinálj tesztet!

Lehet a mensi elõjele, nálam mikor teherbe estem akkor volt, de ki tudja? Várd meg a mensit, ha elmarad csinálj tesztet!
Ki van száradva a bõr, vízhiányos és érzékeny is.Kend be testápolóval.
a borotválástól nekem is kipattogzik a bõröm de az epilálástól nem , próbáld ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!