Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent online (50 db)

Facen ha valaki mellett az van, hogy x perc/óra és egy telefon akkor az mit jelent? Online?

Legjobb válasz: sztem tök egyértelmû és logikus :)Annyi ideje volt fent és telefonon...ilyen egyszerû a képlet :)

sztem tök egyértelmû és logikus :) Annyi ideje volt fent és telefonon...ilyen egyszerû a képlet :)
A kérdező hozzászólása: és ha nincs mellette idõ, csak a telefon ikon akkor online?
Ha teló van mellette akkor telefonon is szokott facelni.

Mit jelent online pókernél az hogy tournament tokens?

Nemrég részt vettem egy freeroll versenyen 8. lettem és nyertem 2$ Freezout tournament tokent valaki tudja esetleg hogy mire jó?

Legjobb válasz: Melyik pokeren? mert nem mind1 pl a Noiq-nál egy másik versenyre belépõ:D

Melyik pokeren? mert nem mind1 pl a Noiq-nál egy másik versenyre belépõ:D
A kérdező hozzászólása: Expekt Poker azt elfelejtettem irni bocsi
Mindenhol ugyan azt jelenti, egy fizetõs vagy meghivásos versenyre való belépõjegy, a Te esetedben egy 2$ nevezési díjú versenyre ingyen ülhetsz be vele. Válassz ki egy ilyen versenyt, nyomj rá a nevezésre, és ott kiválaszthatod, hogy pénzzel akarsz nevezni, vagy ezt a token-t akarod felhasználni.

Mit jelent ez a mondat? : The touted worth of many an online course is blown out of proportion.

Legjobb válasz: Ez honnan van? Szövegkörnyezet? Bármilyen környezet? :))) (mire vonatkozik a 'many') blow sg out of proportion - bolhából elefántot csinál - egy online kurzus olyan, mintha bolhából elefántot csinálnánk (mihez képest ugyi - ha tényleg ezt jelenti a dolog, akkor hiányzik valami) Biztos nem írtad el?

Ez honnan van? Szövegkörnyezet? Bármilyen környezet? :) )) (mire vonatkozik a 'many') blow sg out of proportion - bolhából elefántot csinál - egy online kurzus olyan, mintha bolhából elefántot csinálnánk (mihez képest ugyi - ha tényleg ezt jelenti a dolog, akkor hiányzik valami) Biztos nem írtad el?

Online csekkolásnál elakadtam, nem lehet online csekkolni. Mit jelent ez, az anyagiakat befolyásolja? A beszállókártyát akkor a repülõtéren kapom meg?

We’re sorry our online check-in limit, of seats that we can allocate automatically, has been reached so we’ve switched you to airport check-in. Please do not worry, there isn’t a problem with your booking and your seat(s) will be allocated at the airport. Please note you will not be charged any additional fees for collecting your boarding pass at the airport.

Legjobb válasz: Igen, a repülõtéren majd becsekkolnak, nem lesz költsége.

Igen, a repülõtéren majd becsekkolnak, nem lesz költsége.
" Please note you will not be charged any additional fees for collecting your boarding pass at the airport." Itt írja, hogy nem kell a reptéri utasfelvételert fizetni majd. Meg elõtte azt is, hogy ne aggódj semmi gond a foglalásoddal, majd kapsz helyet a reptéren.

Angolosok, mit jelent ez magyarul? "FYI XY will be online from 3th Sept then delivered to stores after. You can tweet us to check local stores then"

Legjobb válasz: FYI XY szeptember 3-tól lesz elérhetõ (online)és ezután lesz kiszállítva a boltokba. És ezután tudsz velünk majd értekezni a helyi üzletekkel/boltokkal kapcsolatban.

FYI XY szeptember 3-tól lesz elérhetõ (online)és ezután lesz kiszállítva a boltokba. És ezután tudsz velünk majd értekezni a helyi üzletekkel/boltokkal kapcsolatban.

Mit jelent az online fogadásnál (tippmixpro) az, hogy 1 X 2?

Legjobb válasz: 1 - hazai x - döntetlen 2 - vendég Te tetszik hogy ezek ismerete nélkül akarsz online fogadni XD

1 - hazai x - döntetlen 2 - vendég Te tetszik hogy ezek ismerete nélkül akarsz online fogadni XD
A kérdező hozzászólása: ne nezz ostobanak..ugy ertem amikor a harom egybe van..es ezt is csak azert kerdezem mert a fogadasi ‘irodanak‘ ez miert eri meg?
Hol láttad hogy a 3 egybe van? biztos nincs egybe ezt valószínû hogy elnézted. Hármat egyszerre nem tudod kivenni mert akkor mindenképp nyernél az meg nem érné meg a Szerencsejáték zrt-nek :D
Én ugyan nem Tippmixpro-n játszok, de ott már én is láttam ilyen 'felhozatalt' hogy fogadásnál 1x2 volt.

Az, , online bejelentett'' munka mit jelent?

197 szakmai tudakozó állásinterjún mondták. Érdemes velük kezdeni?

Legjobb válasz: Ez nem két különbözõ jelzõ? online: gép elõtt kell ülnöd (szerintem telefonálgatnod kell eneegy skype-szerû programmal) bejelentett: be vagy jelentve

Ez nem két különbözõ jelzõ? online: gép elõtt kell ülnöd (szerintem telefonálgatnod kell eneegy skype-szerû programmal) bejelentett: be vagy jelentve
A kérdező hozzászólása: Nem, nem. Ezt így mondták, hogy nem munkaszerzõdést íratnak alá velünk, hanem bejelentett munka, de online bejelentett. És nem gép elõtt kell ülni.
Az online bejelentés rendben volna, hiszen ma már mindent neten keresztül kell beadni, vagyis tényleg online jelentik be a dolgozót a TB-hez. De hogy ne legyen munkaszerzõdés, hát ez elég furcsa. Mert így hogy bizonyítod, hogy te szerzõdésben vagy a céggel? Sehogy. Vagyis a béredre sincs garancia.

Mit jelent az online és az offline kifejezés?

Legjobb válasz: online : élõ; folyamatosan elérhetõ; folyamatosan kapcsolatban levõ offline : kapcsolat nélkül; kapcsolat nélküli; független; függetlenül; nem folyamatos; nem folyamatosan

online : élõ; folyamatosan elérhetõ; folyamatosan kapcsolatban levõ offline : kapcsolat nélkül; kapcsolat nélküli; független; függetlenül; nem folyamatos; nem folyamatosan
A kérdező hozzászólása: egy LAN rendezvény offline vagy online? és miért vki indokolja ty!
A LAN party szereplõi, egymásnak lehetnek online vagy offline. Attól függ épp be van-e kapcsolva a gép, fut-e a játék az fel van-e csatlakozva a szerver géphez stb.. De az internet irányába mind offline -ok olyankor, ha csak nem egy épp online routeren keresztül zajlik a LAN játék.

Ha azt írta ki hogy, fennakadt az online szűrőn és hamarosan ellenőrzik a többi válaszomat mit jelent?

Legjobb válasz: Azt hogy fent akadtál az online szûrõn és hamarosan ellenõrizni fogják a többi válaszodat :) Amúgy lehet hogy örökre kitiltanak a gyakorikérdésekrõl! Soha többet nem jöhetsz vissza...soha XD

Azt hogy fent akadtál az online szûrõn és hamarosan ellenõrizni fogják a többi válaszodat :) Amúgy lehet hogy örökre kitiltanak a gyakorikérdésekrõl! Soha többet nem jöhetsz vissza...soha XD
Határozott talán.
A kérdező hozzászólása: És komolyan?
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ mire ellenõrzik?
rád fognak szállni valszeg.velem azt tették.de elmagyaráztam nekik, hogy nem igazán fair dolog trágár, provokatív szónak titulálni pl.azt a szót, hogy k*ki(azért kicenzúrázom:-)) mások pedig beírhatnak simán olyan szavakat, hogy f*sz, stb...és nem veszik ki a kérdésüket, vagy válaszukat.de azért azóta odafigyelek mindig mit írok, te is tedd ezt és akkor nem lesz probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, te legalább értelmesen válaszoltál!

Krokodil aligátor mit jelent? Netes álomfejtő szótárakat online álmoskönyveket már átnéztem.

Másodjára álmodtam ma éjszaka is krokodilokkal, nemrég is volt ilyen álmom,szóval mostmár biztos vagyok abban,hogy ez jelez valamit,de a szótárakból eddig még elég kevés az infóm,ezeknél több kéne. Nem nézek olyan csatornákat,amin vadállatok lennének,szóval nem jöhet külső behatásra az álmomba egy aligátor. Köszönöm aki ért hozzá és segít.

Legjobb válasz: Egy bizonyos magatartásforma: agresszió, kétszínûség, csalás, mohóság. Kié? Idegen ember, ellenség, vagy te magad, bárki. Ezt nem lehet így magában értelmezni, sokkal többet számít, hogy milyen helyzetben, milyen körülmények között láttad, mit csinált, te hogyan reagáltál, milyen szimbólumokkal együtt jelent meg stb.

Egy bizonyos magatartásforma: agresszió, kétszínûség, csalás, mohóság. Kié? Idegen ember, ellenség, vagy te magad, bárki. Ezt nem lehet így magában értelmezni, sokkal többet számít, hogy milyen helyzetben, milyen körülmények között láttad, mit csinált, te hogyan reagáltál, milyen szimbólumokkal együtt jelent meg stb.
A krokodil zsidokat jelent. Lehet, hogy zsidokkal fogsz uzletet kotni, vagy egyutt dolgozni, esetleg te magad vagy zsido.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!