Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent olimpiai A szint/ B (1 db)

Mit jelent az olimpiai A szint/ B szint? Mi történik, ha azt valaki eléri?

Legjobb válasz: látom régi kérdés, de még megválaszolatlan :) "Nevezési szintek: A Nemzetközi Úszó Szövetség nevezési szinteket állapított meg az olimpiára (A szint, B szint). Egy ország egy versenyszámban legfeljebb 2 olyan versenyzõt indíthat, akik teljesítették az A szintet. B szintesbõl egy sportolót indíthat." (wikipédia)

látom régi kérdés, de még megválaszolatlan :) "Nevezési szintek: A Nemzetközi Úszó Szövetség nevezési szinteket állapított meg az olimpiára (A szint, B szint). Egy ország egy versenyszámban legfeljebb 2 olyan versenyzõt indíthat, akik teljesítették az A szintet. B szintesbõl egy sportolót indíthat." (wikipédia)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudom Pesten nézni élőben az olimpiát?

Szabadtéren, óriás kivetít?n stb.

2

Szerintetek is gáz a Londoni Olimpiai Stadion?

Szerintem elég gagyi lett. A Madárfészek közelébe sem ér!

2

Hungaroringen F1 boxutca látogatáskor (07.26) csak a 8-as kapun engedtek be minket. Hogy lehet, hogy mások már negyed órával a nyitás előtt futottak be autogramot szerezni egy másik kapun?

1

Hogy lehet követni az olimpiát külföldről?

Lehet él?ben nézni a meccseket? Igazából a vízilabda érdekel nagyon-nagyon, már három olimpia óta nyerünk, idén is szurkolni akarok, de külföldön vagyok, szóval a tévében gondolom nem fogják a magyar meccseket közvetíteni. Másrészt nincs is tv-m :D

5

Miért nem lehet magyarul az interneten olvasni Yelena Mukhina tornásznő tragikus sport balesetéről?

http://www.gymn.ca/gymnasticgreats/wag/mukhina.htm

4

MIért nem volt olimpia megnyitó, ha már elkezdődtek a foci meccsek?

ez így bonolndság, hogy már folyik a zolimpia, de még megnyitója nem volt!!! ezt, hogy képzelték az okos angolok???

2

Hanyadik lesz Rosberg az időmérőn?

1

Mikor fog énekelni a One Direction az olimpián?

3

Küzdősportoknál ( konkrétan kyokushin karate) közepes gerincferdüléssel a sportorvosok kiadják a versenyengedélyt? Panaszmentes vagyok, gyógytornára már nem járok 17 évesen, de korábban sokat jártam. Főleg személyes tapasztalatok érdekelnének.

Korábban más sportágban versenyeztem, ott meg se nézték a hátamat, de ki tudja... Mostanában még nem készülök versenyre, de sokat parázok emiatt.

2

Honnan tudom letölteni az olimpia versenyeit? Tudnátok oldalakat megadni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!