Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent o_O és a (72 db)

Mit jelent a 'Ya' és a 'Yo' rövidítés? O. o

én csak sejtem >.<

Legjobb válasz: Ha angolul van, akkor vagy "You" (te), vagy a Yo pl lehet egy felkiáltás találkozáskor (pl Yo, what's up?)

Ha angolul van, akkor vagy "You" (te), vagy a Yo pl lehet egy felkiáltás találkozáskor (pl Yo, what's up?)
a you-t U-nak rövidítik...
A kérdező hozzászólása: köszi : P
elég sokat chatelek angolokkal.. a ya-t azt sztem a you helyett mondják.. legalábbis csomószor monják, hogy fuck ya :D a yo-t meg az ilyen menõgyerekek teszik bele a mondatba, hogy wazzup yo? meg is kérdeztem még régen errõl az amerikai ismerõsöm, és azt mondta, h semmit nem jelent, csak úgy beleteszik :D
A kérdező hozzászólása: köszke!!! (mindenkit felpontozok aki normálisat válaszol ^.^)
Én hallottam azt a kifejezést is, hogy SEE YA.
A Ya az a You egy másik változata.. kevesebben használják, mint akik rendesen a You-t, de egyébként U-ként is rövidítik a You-t. A Yo-t a négerek használják mert szerintük menö és ez is a You-t jelenti amúgy :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kösziii!!! *.*

Mit jelent az o_O és a ^^?

Legjobb válasz: \ | / \|/ (o_O) (^.^) Hangulat jelek foleg, ao_O az ilyen kiguvado szemu. A ^^ pedig csukott szemmel mosolygos.

\ | / \|/ (o_O) (^.^) Hangulat jelek foleg, ao_O az ilyen kiguvado szemu. A ^^ pedig csukott szemmel mosolygos.

Letiltották a facebook-omat, írtam levelet az admin. -nak, és ez írták rá (lent) Mit jelent ez? O. o

A google fordító számomra totál értelmetlenséget ad ki. Hi, At this time, we can’t verify the ownership of this account. Please reply to this email and attach a digital image of your government-issued identification. We will permanently delete our record of this digital image from our servers once we use it to confirm your identity. The ID you attach: - Must be government-issued (ex: passport, driver's license) - Must be in color - Must clearly show your full name, date of birth, and photo If possible, save this file as a JPEG and cover up any personal information that we don't need to verify your identity (ex: address, license number). We also recommend sending your attachments over a secure connection. Find out more here:

Legjobb válasz: 14 év alatt nem regisztrálhatál volna fogyika:) am diák is meg teszi

14 év alatt nem regisztrálhatál volna fogyika:) am diák is meg teszi
Azt, hogy ne használj olyan oldalt, amelynek a nyelvét sem érted.
A kérdező hozzászólása: Mi?
Elsõnek igaza van mondjuk, de NAGYON tömören azt kérik tõled, hogy mivel nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani, hogy ki a fiók tulaja, küldj nekik egy jpeg képet a személyidrõl, vagy valamilyen hivatalos azonosító papírodról, ami színes és tisztán látható rajta a neved, a születési dátumod és a fotód. Ez a lényeg neked benne.
A kérdező hozzászólása: Csak Om azonosítóm, van, nemsokára lesz személyim, mert betöltöttem a 14 et...akkkor majd fotózzam le és küldjem el neki? És akkor visszakapom a facebookom? Most komoylan azért tiltottak le?
A kérdező hozzászólása: de a diákom eltûnt :/ Mindegy majd megvárom a személyim.mondom úgyis nemsokára lesz.
Ja az a legjobb választás. Bár nem tudok róla hogy letilthatnák ilyesmiért.
Azonban arra figyelj, hogy a profilod ugrik, hogyha kiderül, hogy 13 éves korod elõtt regisztráltál. Akkor biza újra kell regelned.
A kérdező hozzászólása: már újra regisztráltam...


Az alaplapoknál mit jelent az (O. C. ) és a Non-ECC?

Látom már volt róla kérdés, de érdemi/érthetõ válasz nem érkezett rá. Írnék egy példát: 2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC Ez pontosabban mit is jelent?

Legjobb válasz: Az, hogy nem támogat ECC-e ramokat. A 2133 nem JEDEC által szabványosított órajel, de tuninggal lap képe kezelni.

Az, hogy nem támogat ECC-e ramokat. A 2133 nem JEDEC által szabványosított órajel, de tuninggal lap képe kezelni.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl semmit nem értettem.:(
O.C. Overclocked, ahogy az elõzõ is írta nem szabványos, túlhajtot üzemmód. Az ECC egy memóriaszabvány, amit fõleg ipari célra, ahol magasabb megbízhatóság kell ott használnak. Tehát ez az alaplap ilyet nem fogad, de a kérdésed alapján neked ilyenre nincs is szükséged.
A kérdező hozzászólása: Ha az Asus M5A97 R2.0 alaplapba veszek egy 1600MHz ramot az 1600MHz-en fog menni? A processzor AMD FX6300.
Hát ha a kérdésben annak a leírásából másoltad a memóriaspecifikációt, akkor igen.

Mit jelent a CPU? Mert a proci hűtő elég nagy és hideg:O

http://kepfeltoltes.hu/130405/588309156N_vtelen_www.kepfelto..

Legjobb válasz: CPU = Central Processor Unit Ez a processorod. Speedfan nem mindig olvas ki, valós adatokat. Bios-ban nézd meg(ez is csak 70-80-ra pontos) Probléma lehet a rosszul felhelyezett hûtés! Hûtõpaszta a procira és mehet rá a hûtés. Ventilátor állapotát is nézd meg, ha már ott vagy!

CPU = Central Processor Unit Ez a processorod. Speedfan nem mindig olvas ki, valós adatokat. Bios-ban nézd meg(ez is csak 70-80-ra pontos) Probléma lehet a rosszul felhelyezett hûtés! Hûtõpaszta a procira és mehet rá a hûtés. Ventilátor állapotát is nézd meg, ha már ott vagy!
Elég magas ez a hõmérséklet. Pasztázd újra a procit.
"Pasztázd újra a procit." Érdekes mutatvány lenne annak, aki most tudta meg hogy mi az a CPU :)
Kissé magas az a hõmérséklet át kéne nézni a procinak a hûtését.
A kérdező hozzászólása: ujrapasztáztam 2órát ment és utána már be se kapcsolt. Most már szerelõnél van jövõ hétre kiderül mi volt a ludas. És tudom mi az a cpu-.-"
akkor mért ezt kérdezted? :"Mit jelent a CPU?" gyökérgyerek...
A kérdező hozzászólása: azért azt mert nem volt egyáltalán meleg a proci és körülötte. Igy ez a fos speedfan semmit nem ér... Kedden tudom meg mi volt a baj mert ugye újraindult pasztázás után is. Mindenen van garancia ugyhogy nem szenvedtem tovább vele. Kedden jelentkezem.
A kérdező hozzászólása: na végülis nem túlmelegedés volt a probléma hanem egyszerüen a BIOS-t kelett frissíteni azért indult ujra...
Semmit nem jelent.Beszélj meg vele egy találkozót és úgy beszélgessetek annak már lesz jelentése!!
A kérdező hozzászólása: haha közben összejött valakivel......
akkor bizony nem érdekled..sajnálom tesó!
én már 3 éve nem töröm magam 1 csaj után se szerelmbõl, van 1 csaj akinek nincs senkije, azzal járok össze dugni meg megvan az exem, azzal meg elbeszélgetünk az élet dolgairól és ez van....elcsesztétek csajok, most már ne toljátok ide a pofátokat 22/F
A kérdező hozzászólása: értem:/ köszönöm a válaszokat.
1. szimpatikus csaj vagy és többet szeretne min barátságot 2. sunázna
Hát.. Ne éld bele magad! Én is megszívtam ezzel hogy beleéltem magam. És szerintem csak szimpi vagy neki.. :-/
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokért :)

Lányok, ha ír nektek egy fiú facen hogy szeretne megismerni, és mindig csak ő ír nektek ti pedig neiki nem ez mit jelent? Azt hogy nem vagytok rá kíváncsiak vagy azt hogy mivel ő a pasi ezért keressen ő titeket?

Legjobb válasz: Hát engem akkor inákbb az, hogy nem vagyok rá kíváncsi, de amúgy én úgy szoktam hogy ha érdekel, hogy 10-bõl 2x én írok neki. Õ a pasi keressen. :) De azért én is írok neki.

Hát engem akkor inákbb az, hogy nem vagyok rá kíváncsi, de amúgy én úgy szoktam hogy ha érdekel, hogy 10-bõl 2x én írok neki. Õ a pasi keressen. :) De azért én is írok neki.
Szerintem a pasi dolga kezdeményezni, de ha valaki nem ír vissza egy srácnak az szinte biztos hogy nem érdekli õt..
Szerintem jelen esetben az elsõ, vagyis nem érdekled. Az már csak kifogás, hogy a fiú kell mindig kezdeményezzen. Mindezt lányként mondom. :)
Annak mi értelme hogy a fiúk kezdeményezzenek üzenet írásnál??? ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam pedig már elég sokat hallottam ...
Vannak ilyen csajok tényleg, akik azt várják hogy a pasi kezdeményezzen de ez gáz. Szerintem az a jó ha természetesen kezeli valaki. De sok csaj ilyen köntörfalat állít hogy a "pasinak kell kezdeményezni" meg egyéb kifogások, ugh. Amúgy meg nem tudhatod. És nem is tudod meg addig amíg nem találkoztok. Akar e találkozni? ha mindig hárít akkor nem érdekled. De élõben ez jobban kiderülne.

Mit jelent ez a smiley: o. O? És fordítva: O. o?

Legjobb válasz: Amikor valaki nem ért valamit, felhúzza a fél szemöldökét, és így az egyik szeme nagyobb, a másik kisebb lesz. Ez a smiley a két szemet és köztük az orrot mutatja, jelentése: nem ért valamit, csodálkozik.

Amikor valaki nem ért valamit, felhúzza a fél szemöldökét, és így az egyik szeme nagyobb, a másik kisebb lesz. Ez a smiley a két szemet és köztük az orrot mutatja, jelentése: nem ért valamit, csodálkozik.
A kérdező hozzászólása: Köcce :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!