Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent o_O (258 db)

Ez most mit jelent? O. O

Sziasztok... Nos, megkérdeztem egy lányt (még régebben.) hogy eljönne-e velem fagyizni valamikor. A válasza igen volt.. Azonban csak multhét el?tti hét lett volna jó neki, nekem azonban nem, mert külföldre mentem... Nemrég hazajöttem, megkérdeztem t?le, hogy akkor elmehetünk-e, most a válasza egy "odahányt" "fel?lem" volt a válasza... Ez mit jelentene? Nem is akar -már- eljönni velem fagyizni? (Randi lenne végülis...) Válaszokat köszi. :)

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Valószínûleg, talán elmegy.

Nem jelent semmit. Valószínûleg, talán elmegy.
szerintem ne hívogasd addig, amíg nem ad egyértelmû elutasító választ..olyan idegesítõ és gáz, amikor valakit nem lehet nem bunkón lerázni
amíg nem ad egyértelmû elutasító választ, addig csak hívogasd nyugodtan.
Ha nekem tetszik valaki, aznapra hívom meg, esetleg egy-két nappal késõbbre. Nem hetekkel késõbb. Csodálod, hogy lelohadt a leányzó lelkesedése?
Kérdezö ne légy ilyen naív... Csak akkor mond valaki olyat, hogy "felölem" amikor igazából semmi kedve hozzá, de nem akar bunkón elutasítani... Szerintem biztosan nem akar veled menni..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszát... -.-' Remélem megdögölsz. :) Elsõ válaszolónak köszönöm a válaszát (tényleg). 2.-ét nem értettem, harmadikével pedig valahogy egyetértek... 2. hogy érted, hogy lassú vagyok? u.i: könyörgöm, mi a francért kell ilyen nyomorék válaszokat adni? (lásd utolsó.. -.-)
nyald meg a makkom és mond hogy sz*ros a cs*csöd!!
Erre azt válaszoltam volna hogy "Ha nem akarsz akkor nem jössz."
Azt, hogy lassú vagy.
A kérdező hozzászólása: Értem.. De mostanában (velem?) elég flegma lett... Majd elhívom akkor. :) Köszi. :)
Az utolsó jól mondja.

Ez mit jelent? : o. O (Msn, Facebook)

Legjobb válasz: lehet én értelmeztem félre a kérdésed, de ha a hangulatjelre gondolsz, akkor az egy meglepõdött arcot jelent.

lehet én értelmeztem félre a kérdésed, de ha a hangulatjelre gondolsz, akkor az egy meglepõdött arcot jelent.
Szerintem a jelre kérdezett rá. Mármint erre: o.O Ugye? Ez ilyen meglepõdõs izé, olyan "anyááám, mivan? ez beteges"-stílusban. Két kidülledt szem, meg közte az orr. Az egyik kisebb a másiknál. :) Hasonlók: OO oo oO 0o és orral tarkítva: o.o O.O satöbbisatöbbi. Mindegyikbe azt látsz bele, amit akarsz.
Komolyan nem tudtad? o.O
Csodálkozó fej, de néha a "LOL"-t is kifejezik vele. L(o.O)L Remélem segítettem!
azt , hogy levagy maradva a korral XD
viccen kívül: Msn = Windows live messenger . Facebook: Facebook.hu (olyan mint a myvip , vagy az iwiw)
A kérdező hozzászólása: igen bocsika a kérdést furcsán tettem fel XD csak gyorsan begépeltem aztán már mentem is el. Szóval meglepõdött arc? :D ennyi? hány órát töltöttem ennek a fejnek a megfejtésére!! :D XD
csodálkozó fej, melynél a két o a szem és a pont a száj.

A mother of god és a bitch please mit jelent? O. O

Legjobb válasz: mother of god = szent isten! atyaúristen! hasonlók megdöbbenéskor használt "istenes" kifejezéskre lehetne fordítani bitch please= ugyan már, kérlek (remélem érthetõ, hogy nem a konkrét kérésre utal)

mother of god = szent isten! atyaúristen! hasonlók megdöbbenéskor használt "istenes" kifejezéskre lehetne fordítani bitch please= ugyan már, kérlek (remélem érthetõ, hogy nem a konkrét kérésre utal)

Mit jelent ez O_o?

(rendes válaszokat)

Legjobb válasz: hülye fejet vág ugyan az min o.O

hülye fejet vág ugyan az min o.O
"o" és "O" ezek a szemek. az alsó vonal vagy máshol egy ponttal jelölik, az pedig a száj.

Mit jelent az o_O és a ^^?

Legjobb válasz: \ | / \|/ (o_O) (^.^) Hangulat jelek foleg, ao_O az ilyen kiguvado szemu. A ^^ pedig csukott szemmel mosolygos.

\ | / \|/ (o_O) (^.^) Hangulat jelek foleg, ao_O az ilyen kiguvado szemu. A ^^ pedig csukott szemmel mosolygos.

Mit jelenet az O. C. kifejezés az FSB-nél? Pl. : 1600Mhz O. S.

Legjobb válasz: Mármint 1600MHz O.C. :D

A kérdező hozzászólása: Mármint 1600MHz O.C. :D
overclock
A kérdező hozzászólása: vagyis akkor mehet bele olyan típus? pl.: 1600 Mhz-es ddr3-as memóriát tennék bele az ilyen jelölésbe, az úgy jó lesz?
OC= overclocked, magyarul gépõrültek nyelvénn tuningolt, vagy jobban húzható...

Nem biztos, hogy ebbe a témába tartozik! A legjobb barátnőm hozott nekem egy karkötőt törökországból. Azt mondta szerencsét hoz, mert rajta van egy kék szemes medál vagy mi. Azóta balszerencsém van. Ez most igaz, hogy rosszat jelent? O_O

Legjobb válasz: Szerintem sem szerencsét, sem balszerencsét nem hoz. Csak mikor megkaptad, történt veled egy-két szerencsétlen eset és most már automatikusan a karkötõvel társítod, így tudat alatt azt erõsíted magadban, hogy balszerencsét hoz, így hajlamosabb is vagy szerencsétlenebb helyzetekbe keveredni, vagy azokra koncentrálni. Ha kellemetlen érzésed van tõle, ne hordd.

Szerintem sem szerencsét, sem balszerencsét nem hoz. Csak mikor megkaptad, történt veled egy-két szerencsétlen eset és most már automatikusan a karkötõvel társítod, így tudat alatt azt erõsíted magadban, hogy balszerencsét hoz, így hajlamosabb is vagy szerencsétlenebb helyzetekbe keveredni, vagy azokra koncentrálni. Ha kellemetlen érzésed van tõle, ne hordd.
Én Tunéziából hoztam ugyan ilyet. (Tényleg szerencsehozó cucc elvileg). Szerintem te csak bebeszéled magadnak. :D
#9: Nem, pontosan ez a lényeg: attól még, hogy a karkötõ viselése és a balszerencse egybeesik, semmi sem indokolja, hogy a karkötõ okozta a balszerencsét. Nincs olyan ismert jelenség, ami a karkötõt és a "szerencsét" összekapcsolná, és a jelenlegi ismereteink, ha nem is kizárják, de erõsen valószínûtlennek mutatják egy ilyen jelenség létezését. Mondok egy példát: elmegyek vásárolni, és veszek egy új karórát. Elkezdem hordani és megfázok. Egy hét múlva viszont újból a régi karórámat veszem fel, és a nátha hipp-hopp eltûnik. Most akkor a náthát az új órám okozta? Nem, csak pont akkor voltam náthás, amikor hordtam. Nincs okom feltételezni, hogy a kettõ bármilyen módon kapcsolódik egymáshoz.
Dobd ki akkor és figyeld, mi történik. Ha véget ér a balszerencse sorozat, a karkötõ volt az oka, ha nem, véletlen az összefüggés.
A #2-essel tartok. A balszerencsének semmi köze a karkötõhöz, csak te automatikusan ahhoz társítottad õket. Az, hogy a karkötõ viselésekor történt veled rossz dolog, semmilyen formában nem indokolja, hogy amiatt történt, érted? Két esemény egyidejûsége önmagában nem indokolja azok kapcsolatát. Nem kell aggódni, egy karkötõ nem tud ártani :)
Nekem is volt ilyen karkötõm, évekig hordtam, és semmi balszerencsés nem történt velem. Én úgy tudom, hogy a kék szemes medál Allah szemét jelképezi, hogy vigyázzon rád.
Honnan tudod, hogy ez balszerencse? :) Lehet, hogy a barátoddal már rég szakítanod kellett volna, a nõvéred pedig szerencsésen megúszta a mûtétet. ;) Egyébként nézd meg jól a karkötõt, ha kellemetlen érzésed van tõle, akkor inkább ne hordd. Ha az megnyugtat, tedd el. Egyébként mi az a kék szemes medál? Valami jelkép, vagy csak egy féldrágakõ?
En a helyedben eldobnam. Az ilyen cuccok ram mindig balszerencset hoztak amig a hazban tartottam de tobbek kozt a csaladtagjaimra is. Tedd amit a szived diktal...
A legjobb barátnõd el akar tenni téged láb alól, ezért elvitte a karkötõt egy vendégmunkás zsidó fickóhoz, aki indiainak hazudja magát, még pöttyöt is tett a homlokára és egy kétlábú széken szokott ülni egy barlangban, egy szakadék fölött, ahol ópiumot éget és õ elátkozta, azért vagy ilyen szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: már nem hordom..:) lehet, de olyan furcsa egybe esések.. Elõször is szakítottam a barátommal, másodszor a nõvérem kórházba került, de csak egyszerû vagbél gyulladással amit sajnálok, de lehetett volna rosszabb is:/ harmadszor pedig két barátnõmmel is összevesztem. Ja és nem csak nekem, hanem a többi barátnõmnek is hozott és nekik is balszerencséjük lett...
Szia! Amit kaptál az boncuk, más néven nazar. Elméletileg a szemmelverés ellen véd, de teljesen babona, ami iszlámellenes. Ha karkötõként tetszik, akkor viseld, de ne várj tõle védelmet vagy szerencsét. Allah könnyen bebizonyíthatja, hogy ha Õ úgy akarja, akkor balszerencsét is hozhat.

Mit jelent az "o/"?

Legjobb válasz: az o az ember feje, a / pedig a keze mint mikor valaki fél kézzel jelentkezik az iskolapadban :D

az o az ember feje, a / pedig a keze mint mikor valaki fél kézzel jelentkezik az iskolapadban :D
Vagy inkább tiszteleg HITLERnek..:D O/ = HEIL.! :D

Mit jelent ez o. O?

Legjobb válasz: mi?

mi?
Az O a latin ábécé 15., a magyar ábécé 24. betûje. Számítógépes használatban az ASCII kódjai: nagybetû – 79, kisbetû – 111. O: az oxigén vegyjele O: a makrokibocsátás jele a makroökonómiában o, O (ordó): a függvények aszimptotikus viselkedésére vonatkozó jelölés O: Omán nemzetközi autójelzése
A kérdező hozzászólása: De én arra gondoltam , hogy amit a közösségi oldalakon is használnak, meg msn-en is ez az: o.O
Szia! Ha minden igaz ez egy hangulatjel, és nem rövidítés, hanem ábrázolás mint pl. ":) ".. a két betû egy szempár, míg a pont egy orr helyettesítését szolgálja. Mint az látható, az egyik szem tágra nyílt, az az egy csodálkozó, meglepõdött arcot mutat. A fiatalok körében talán így is fordíthatnánk: "Mi a [email protected]???"
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ, mostmár értem.

Letiltották a facebook-omat, írtam levelet az admin. -nak, és ez írták rá (lent) Mit jelent ez? O. o

A google fordító számomra totál értelmetlenséget ad ki. Hi, At this time, we can’t verify the ownership of this account. Please reply to this email and attach a digital image of your government-issued identification. We will permanently delete our record of this digital image from our servers once we use it to confirm your identity. The ID you attach: - Must be government-issued (ex: passport, driver's license) - Must be in color - Must clearly show your full name, date of birth, and photo If possible, save this file as a JPEG and cover up any personal information that we don't need to verify your identity (ex: address, license number). We also recommend sending your attachments over a secure connection. Find out more here:

Legjobb válasz: 14 év alatt nem regisztrálhatál volna fogyika:) am diák is meg teszi

14 év alatt nem regisztrálhatál volna fogyika:) am diák is meg teszi
Azt, hogy ne használj olyan oldalt, amelynek a nyelvét sem érted.
A kérdező hozzászólása: Mi?
Elsõnek igaza van mondjuk, de NAGYON tömören azt kérik tõled, hogy mivel nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani, hogy ki a fiók tulaja, küldj nekik egy jpeg képet a személyidrõl, vagy valamilyen hivatalos azonosító papírodról, ami színes és tisztán látható rajta a neved, a születési dátumod és a fotód. Ez a lényeg neked benne.
A kérdező hozzászólása: Csak Om azonosítóm, van, nemsokára lesz személyim, mert betöltöttem a 14 et...akkkor majd fotózzam le és küldjem el neki? És akkor visszakapom a facebookom? Most komoylan azért tiltottak le?
A kérdező hozzászólása: de a diákom eltûnt :/ Mindegy majd megvárom a személyim.mondom úgyis nemsokára lesz.
Ja az a legjobb választás. Bár nem tudok róla hogy letilthatnák ilyesmiért.
Azonban arra figyelj, hogy a profilod ugrik, hogyha kiderül, hogy 13 éves korod elõtt regisztráltál. Akkor biza újra kell regelned.
A kérdező hozzászólása: már újra regisztráltam...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!