Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent nagyon izzad (2 db)

Mit jelent ha nagyon izzad a 2, 5 hónapos kisbabánk lába?

Nincs agyonöltöztetve, vagy még lehet az is sok ami rajta van? A kis zoknija ma pár óra alatt nyirkas lett.

Legjobb válasz: Szerintem ilyen melegben nem kell rá zokni. Ha belegondolsz te is megsülnél zokniban...én biztosan.:-)

Szerintem ilyen melegben nem kell rá zokni. Ha belegondolsz te is megsülnél zokniban...én biztosan.:-)
Ne adj rá zoknit. Képzeld el magadat zokniban ilyen melegben!
Igen, a zokni felesleges, de nálunk zokni nélkül is izzad a kis lába. Csuron víz állandóan. Nem jelent semmit, melege van...:-)
Az én lányom 2 hónapos és egy napozóba van egész nap zokni nélkül.
A kérdező hozzászólása: A gyerekorvos mondta, hogy kell, mert könnyen felfázhat a baba
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ma már zokni nélkül volt a mi babánk is :-)

Mitől van hogy a gázkonvektorunk vörösen izzik mikor bekapcsoljuk? Ez nagy bajt jelent?

éjjel rápillantottam és izzott! Mivel már egyszer volt ilyen és akkor sem állt le magától gyorsan lekapcsoltam! Reggel mikor már kihült újra megpróbáltam és megint csak vörösen izzott!mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: igazán köszönöm az inelligens választ! idióta kötegedõ lúzerek inkább azzal foglalkozzanak hogy a saját agysejtjeik el ne sorvadjanak végérvényesen! ha nem tudsz segíteni te segg, akkor inkább kerülj is el messzire!!!!!!

A kérdező hozzászólása: igazán köszönöm az inelligens választ! idióta kötegedõ lúzerek inkább azzal foglalkozzanak hogy a saját agysejtjeik el ne sorvadjanak végérvényesen! ha nem tudsz segíteni te segg, akkor inkább kerülj is el messzire!!!!!!
Szia! Párom épületgépész mely magában foglalja a fûtéssel kapcsolatos tudnivalókat! Megkérdeztem, és azt mondta, hogy nincs nagy baj. Ha lehetõséged van rá, minél elõbb cseréld le. /maximum egy éven belül/ Az õ édesanyjának 1.5 évig bírta ugyanilyen állapotban. Viszont azt tanácsolja ha mégis szerelõt hívnál, akkor a kitisztítást fogják javasolni, de az csak átmeneti /pontosabban 2-3 heti/ állapot, és 5-15 ezret is elkérhetnek érte. Abból az összegbõl amilyen sûrûn ki kell majd hívni õket jövõre már új konvektorod lehet. Ha nem áll módodban új készüléket vásárolni, használtat is vehetsz. /amennyiben kivizsgált/ Remélem tudtunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: 2barbara2 nagyon köszönöm! Lehet megpróbálkozok a cserével! Köszönöm mégegyszer! Érdekes van aki megérti amit írtam! Azzal sincs baj ha nem tudja valaki felfogni, de akkor mellõzze a kommenteket! Ennyi! azért még vannak értelmes emberek! Köszönöm nekik!
Nálad sincs ám valami rendben ha a kikapcsolt kályhád mégis be van kapcsolva.
Jobb lene, ha hívnál hozzá egy szerelõt. Biztonságosabb, ha átnézi, minthogy baj legyen belõle.
" mikor már kihült újra megpróbáltam és megint csak vörösen izzott!" tényleg butaságot írtál, és utána meg azon csodálkozol, hogy butasággal válaszolnak rá
Én egy kicsit másképp látom...! Albérlõ vagyok, egy kis szobába valamiért anno a legnagyobb teljesítményû kovektort rakták be.Valmi 5, 5 vagy 6, 5--nem emlékszem. Õsszel kihívtam egy szerelõt, aki hirdette magát>"õszi elsõõ beüzemelés 2500 ft"<. Õ mondta. Ha a burkolatot levesszük, látszik, hogy meg van égve a lemez. Kipucolta a fúvókát, beállította azt ami a szikrát adja, és egy csavarhúzóval lejjebb vette a gáz mennyiségét valahol.. Így is eléggé melegít, de kíméli a lemezt, azt mondta, ha így hagyta volna, 1-2 év, és kiég, kilyukad.
Az elõttem lévõ válaszolónak címzem! Az elsõ beüzemelések tényleg olcsóbbak, az így van a párom cégénél is, én ezért írtam hogy 5-15 ezret is kérhetnek, mert tõlünk indultam ki. Ha elolvasod a kérdést, megtudhatod, hogy nem õszi elsõ beüzemelésrõl van szó!!! Mint írtam ezt lehet húzni 1-2 évig is, de minél késõbb annál veszélyesebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!