Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent milyen (480 db)

Szűz horoszkóp, oroszlán aszcendens mit jelent, milyen vagyok?

Legjobb válasz: Milyen vagy? Amilyennek a szüleid neveltek és amilyenné a környezeted és az élettapasztalatod tett. Szerintem badarság vkit a horoszkópja alapján "definiálni" úgy h milyen vagy a horoszkópod alapján annyira megállapíthatatlan mintha csak azt kérdezted volna h "barna hajam van akkor most milyen vagyok"

Milyen vagy? Amilyennek a szüleid neveltek és amilyenné a környezeted és az élettapasztalatod tett. Szerintem badarság vkit a horoszkópja alapján "definiálni" úgy h milyen vagy a horoszkópod alapján annyira megállapíthatatlan mintha csak azt kérdezted volna h "barna hajam van akkor most milyen vagyok"
Öntudatos, magabiztos ember vagy, aki a realitások talaján érzi igazán otthon magát.
Én meg azt hallottam (olvastam) hogy már egy éves korunk elõtt kialakul az alap személyiségünk, vagy ki tudja, lehet hogy már születésnél vagy elõtte. Akkor meg vagy horoszkóp vagy gének. Vagy mindkettõ. Sosem tudom meg...
Szûz horoszkóp, oroszlán aszcendensel van diplomás orvos, kutató-feltaláló, cirkuszi bohóc és pszichopata tömeggyilkos is. 100%-ban egyet értek az elsõvel hogyan is lehetne ennyi alapján meghatározni valakinek a személyiségét. Olyan vagy amilyenné váltál és amilyen utakra léptél az életed során.
Az aszcendens arról árulkodik milyenek lát a külvilág. A horoszkóp arról, hogy milyen vagy, és ezt befolyásolja h harmonikus(boldog, kiegyensúlyozott, szép életed van) vagy diszharmonikus(harmonikus ellentetje) . Ajánlom ezt az oldalt : http://horoszkopjegyek.blogspot.com/2010/05/szuz.html ez jellemez téged. :) Ha érdekel milyenek lát a külvilág olvasd el az oroszlánt..de am nagylelkû, vezetõ egyéniség

Meg mondaná nekem légyszíves valaki, hogy mi az ion szó eredete, mármint, hogy mit jelent, milyen származású szó, stb?

Megköszönném ha valaki elmondani 2013.3.17-ig.

Legjobb válasz: google.. http://hu.wikipedia.org/wiki/IonSzámotokra ez a szöveg mit mond? Mit jelent, milyen érzéseket vált ki belőletek?

Rólad álmodtam Folyó voltál Nyárel? volt kiléptél Széles házakat A várost fákkal Mindent magaddal vittél Így lettem Klímamenekült Háború voltál Fagyos szell? Rózsaszínre festett ég A bunker bagószag Atomfelh? maradt Mikor elmentél Majd csak elmossa Az id?

Legjobb válasz: Ez egy jó kis félig-meddig elvont, mûvészi vers, nekem speciel tetszik.

Ez egy jó kis félig-meddig elvont, mûvészi vers, nekem speciel tetszik.
Nem tetszik, hogy folyton ugrálnom kell a szememmel, lehetnének hosszabbak a sorok.
ha te írtad, akkor mehetsz is költõnek!

Most szeretnék venni egy dzsungáriai törpehörcsögöt. Azt olvastam, hogy éjszaka elég hangosak. Ez mit jelent? Milyen hangoktól kell "tartani" és ezek mennyire hangosak?

Legjobb válasz: rágják a ketrecet, rángatják. Am nem nyüszögésre kell gondolni. :) Aludni azért lehet tõlük. Ritkán volt mikor kiraktam õket a konyhába. De akkor nagyon elemükben voltak.

rágják a ketrecet, rángatják. Am nem nyüszögésre kell gondolni. :) Aludni azért lehet tõlük. Ritkán volt mikor kiraktam õket a konyhába. De akkor nagyon elemükben voltak.
Neszezés, hogy mászkálnak, rendezkednek, tekerik a mókuskereket, rágják a rácsot vagy bármit ami erre a célre van bent. Nappal észre sem lehetne venni, de mivel éjjel teszik ezt, mikor tök csend van, minden nesz sokkal hangosabbnak tûnik. Én mindig tudtam tõlük aludni.
nekem mostis van kettõ és 7kicsi, és tudok töllük aludni..rágjáka ketrecet, kaparnak, esetleg ha nyikorog a kerekük...ezen kívülsemi extra
az alomban fötörnek, tologatják a tálkát, én nem tudtam tõlük aludni. sose tudtam megszokni õket, sokszor a fürdõszobában kötöttek ki xD

Mit takar az hogy iszunk egy felest. Mármint a feles mit jelent, milyen piáról van szó?

Legjobb válasz: Csak a röviditalokra vonatkozik. Pálinka,visky,konyak,likõrök,stb. Ezekbõl szoktak féldecit,vagy egy stampedlit,ami 3 cent inni.

Csak a röviditalokra vonatkozik. Pálinka, visky, konyak, likõrök, stb. Ezekbõl szoktak féldecit, vagy egy stampedlit, ami 3 cent inni.
Fél deci
A kérdező hozzászólása: Akkor feles minden piára vonatkozik?. xD Bocs ha hülyén hangzik, csak ilyen tudatlan hülye vagyok :/
fél deci(5 cl) pia, vagy rövid. szóval azt sem árt tisztázni, hogy milyen felest isztok:p
páájinkát:D sztem ezt jelenti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Ha a munkához szükség van "egészségügyi kiskönyvre" akkor az mit jelent? Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnem?

Árufeltölt? munkáról lenne szó és diák vagyok.

Legjobb válasz: Menjél el a háziorvosodhoz, de szerintem kell hozzá még széklet és vizelet minta is, mivel árufeltöltõ leszel.

Menjél el a háziorvosodhoz, de szerintem kell hozzá még széklet és vizelet minta is, mivel árufeltöltõ leszel.
A kérdező hozzászólása: Most olvastam a neten, hogy el kell menni bõrgyógyászhoz is. Ott mit néznek? Nekem nincs tökéletes bõröm sajnos, akkor nem is dolgozhatok vagy ott csak azt nézik nincs.e fertõzõ bõrbetegségem?
Az sztk munkaalkalmassági rendelésére kell menned, nincs ingyen, fizetni kell érte (nekünk tavaly 6700, -Ft volt, ezt csak egyszer kell fizetni, amikor viszed a leleteket, már nem)! Ott elmondod, milyen munkakörbe kell a kiskönyv, az orvos pedig odaadja az ahhoz szükséges vizsgálatokhoz a beutalókat. Általában tüdõszûrés, labor, háziorv. kell, élelmiszerhez, kisgyerekekhez széklet is. És még egy csomó minden lehet, munkakörtõl függõen, mint már írtam. Elvégezteted az összes vizsgálatot (ebbõl csak a székletért kell fizetni az ÁNTSZ-nek) és ha minden leleted megvan, bármelyik nyomtatványboltban veszel egy eü kiskönyvet (kb.130, -Ft) és visszamész a dokihoz, aki bepecsételi neked az alkalmasságot 1 évre.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi :) De akkor bõrgyógyászhoz nem is kell menni?

Mit jelent, milyen nyelven van a _mi amore_?

köszi

Legjobb válasz: Szerelmem,olasz

Szerelmem, olasz
Szia. Olaszul amore mio spanyolul pedig mi amor . Azt jelenti szerelmem.
Hát nem jaPENKO, az tuti!

I was being selfish-mit jelent/milyen idő?

Legjobb válasz: Elõzõnek. Nem azt jelenti hogy kezdtem. Ha hogy egy idejig az önzésemben hemperengtem, azért folyamatos, vagy más miatt, amit már sokszor írtam ezen a fórumon de csak lehurrogtak érte, azért most nem mondom meg hogy miért. Ha valaki esetleg kivéncsi rá ha rákeres megtalálja a folyamatos igeidõ 3 használata címmel a search boxban.

Elõzõnek. Nem azt jelenti hogy kezdtem. Ha hogy egy idejig az önzésemben hemperengtem, azért folyamatos, vagy más miatt, amit már sokszor írtam ezen a fórumon de csak lehurrogtak érte, azért most nem mondom meg hogy miért. Ha valaki esetleg kivéncsi rá ha rákeres megtalálja a folyamatos igeidõ 3 használata címmel a search boxban.
Önzõ voltam / Önzõként viselkedtem :) Ez folyamatos múlt ( érzékelteti ezzel az igeidõvel hogy nem egyszeri alkalom hanem egy idõszakban így viselkedett ilyen volt :D )
bizony:)
de mivel ott van a being, szerintem azt jelenti, hogy elkezdtem önzõvé válni. nem?:S
Andris és Robi a lány mellméretére céloztak, nem az agyára. :) Így próbálták meg "kulturáltan" kifejezni magukat...
Igen, ez olyan, mint például amikor Zsolt Ricsi képébe nyomja a telefonját, hogy nézd, õ a barátnõm! és akkor Ricsi (ugye Ricsi volt? o.O) olyasmit mond, hogy: "Igen, jó nagy az... aurája!" Asszem valami ilyesmi volt akkor is, de ezt totál fejbõl mondtam, szóval nem tudom pontosan hogyan volt... Amúgy a rockerek mégy így sem voltak kulturáltak :DD ;)
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi nektek :-* ;D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!