Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mi a teendő, ha (10 db)

Mi a teendő, ha a nyelvemen gyakran több fájdalmas vörös folt jelenik meg?

Legjobb válasz: észrevetted h bizonyos kajafélék után olyan, vagy ilyesmi? ha leforrázod, azt gondolom észreveszed, de talán allergia lehet vagy vmi gyulladás, amit lehet hogy baktérium vagy ilyesmi okoz... próbáld meg, hogy corsodyl-lel öblögetsz vagy valami hasonló fertõtlenítõval, a hígitott betadine pl nagyon rossz izû, de hatásos! tapasztalat :D

észrevetted h bizonyos kajafélék után olyan, vagy ilyesmi? ha leforrázod, azt gondolom észreveszed, de talán allergia lehet vagy vmi gyulladás, amit lehet hogy baktérium vagy ilyesmi okoz... próbáld meg, hogy corsodyl-lel öblögetsz vagy valami hasonló fertõtlenítõval, a hígitott betadine pl nagyon rossz izû, de hatásos! tapasztalat :D
Lehet, hogy herpesz... nekem gyakran van több helyen a nyelvemen, és nagyon fájdalmas tud lenni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most kaptam vírus elleni gyógyszert fél év után.

Mit jelent és mi a teendő, ha a 17. heti verkepben a fehérvérsejtszám magasabb, a heamatokrit és a hemaglobin pedig magasabb, mint ami a jo?

Legjobb válasz: Semmi gond. Terhesség alatt ez normális. Meg fogja nézni a dokid és ha kell a vörösvérsejt képzésre ír + vasat, de lehet hogy az sem kell. Gratula a babához, vigyi magatokra.

Semmi gond. Terhesség alatt ez normális. Meg fogja nézni a dokid és ha kell a vörösvérsejt képzésre ír + vasat, de lehet hogy az sem kell. Gratula a babához, vigyi magatokra.
Nyugi, semmit. Vérszegény nem vagy :-)) Bízz az orvosodban, jó kezekben vagy! Jó babavárást!

Mi a teendő, ha egy 7"-s GPS készülékre telepítettem egy 4.3"-os gépen kitűnően futó legfrissebb iGo8-at, és 7"-on is csak az eredeti (4.3") méretben jelenik meg a navigáció?

Hogyan tudnám átállítani 7"-ra a kijelz?n a képet?

Legjobb válasz: Ez tetszett. :) Kár, hogy nem mûködik. :( Itt valami mélyebb beállításra lenne szükség, de köszi a tippet.

A kérdező hozzászólása: Ez tetszett. :) Kár, hogy nem mûködik. :( Itt valami mélyebb beállításra lenne szükség, de köszi a tippet.
gps beállitásait nézd +
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az volt az elsõ, hogy a beállítások menüben a felbontást kerestem, de nincs ilyen lehetõség. A WinCE op-rendszer megjelenik frankón a 7"-os teljes képernyõn, csak az iGo látszik kicsiben. Egy egyszerû opció átállításánál mélyebb gond lehet.
azt nem probáltad h 2öt "rákattintasz" mint mondjuk w media playerbe teljes képernyõre nagyitja
Hali. Ha mekgérdezhetem honnan töltötted le a leg újjabbat? Ncore-non vagy Beloadon nincs fent véletlenül? Nem tudod?
A kérdező hozzászólása: Nem töltöttem, hanem egy ismerõsömtõl másoltam, aki most vett egy új navit.
Mi a felbontása a készüléknek? Biztos igo8, nem primo? Ami kell: felbontásodnak megfelelõ branding és data.zip A felbontásodnak megfelelõen kitöltött sys.txt fájl Brandig és data.zip ellenõrzés: Megnyitod õket pl winrar-ral. Az ui_igo8_da könyvtárban szerepelnie kell a te felbontásodnak is. Ha nem szerepel, akkor az nem jó a te készülékedhez.


A tp-linkes routeren mit jelent az ilyen "csillag" jel? És ha annak nem állandó a fénye, mi a teendő?

Legjobb válasz: mégis az a csillag merre fele található? mert nem tudom mire gondolsz, de már volt vagy 5 féle tp-link router a kezemben.

mégis az a csillag merre fele található? mert nem tudom mire gondolsz, de már volt vagy 5 féle tp-link router a kezemben.
A kérdező hozzászólása: balról a második ilyen kis világító dolog
Az nem csillag, hanem fogaskerék. És õt úgy nevezik System led. De nézzük mint mond a kézikönyv: - Flashing (villog) = The Router is working properly (nem kell aggódni!). - On/Off (folyamatosan ég vagy folyamatos kikapcsolt) = The Router has a system error (valami hiba van!). Ha azt mondod nem állandó a fénye, akkor villog, tehát semmit teendõd nincs.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ertem mert gondolkodok egy Honda CBR 125 ben .. mostakarokjogsit :)
Ha cbr125 akkor valószínûleg adásvételit fog róla írni neked, amin az fog állni hogy 50köbcenti... Ezeket elég nehéz levizsgáztatni, valószínû hogy 50esként volt használva, egyébként nem feltétlen lopottak, sokan pályázni használják a nagyobb gépeket papirok nélkül..
Az azt jelenti ha nagymotor (50 köbcenti feletti) akkor mûszaki vizsgára kell vinni és forgalomba kell helyeztetni :) Ha pedig segédmotor kerékpár akkor az baj hogy nincs papírja mert a smkp.-ra nem kell mûszaki de ugyan úgy kell biztosítás ami 6 rugó kb. évente :)
Ha nagyobb, mint 50ccm, akkor az"hobbi" célú, azaz nincs sem forgalmi, sem törzskönyv. Azzal max a kertedben rodeózhatsz, vagy az erdõdban, ha van. Ezek nagy része lopott. 50 ccm alatt meg ez a normális, hisz csak adásvételi kell a motorhoz, meg biztosítás. Nincs forgalmi, stb
A kérdező hozzászólása: ertem ::-D na koszike :-D
A kérdező hozzászólása: miert nehez vizsgaztatni??????

Ha az otp-s bankszámlámon ez áll, hogy: "Rvényességi idő: 10/10", akkor ez mit jelent? 2010. 09.31-én jár le vagy 2010.10.31-én? Ha lejárt, akkor mi a teendő?

Legjobb válasz: nem a számládon áll ez, hanem a kártyádon, és elvileg kapsz újat majd. A régi pedig nem 9.31-én jár le (szeptember 30 napos), hanem 10.31-én

nem a számládon áll ez, hanem a kártyádon, és elvileg kapsz újat majd. A régi pedig nem 9.31-én jár le (szeptember 30 napos), hanem 10.31-én
A kérdező hozzászólása: Természetesen bankkártyát akartam írni számla helyett csak ez most így sikerült.:D Köszi a választ!

Ha a baba arca egyik felén apró foltocskák jelennek meg az allergia is lehet? - fél nap alatt elmúlik neki ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Hát ha csak az egyik fele akkor inkább valami amihez odadörgöli a pofiját, az irritálhatja. Vagy esetleg a melegtõl ha azon az oldalán alszik. Legalábbis nekünk olyankor szokott "foltos" lenni.

Hát ha csak az egyik fele akkor inkább valami amihez odadörgöli a pofiját, az irritálhatja. Vagy esetleg a melegtõl ha azon az oldalán alszik. Legalábbis nekünk olyankor szokott "foltos" lenni.
Nem írod, mennyi idõs a babóka, de a novekvõ fogak is szoktak ilyet csinálni, a folt helye jelzi, melyik oldalon fog jönni az új fogacska, ilyenkor megváltozik a nyál összetétele is, és jobban irritálja az arcát (és a kaki is a fenekét). Nekünk is az elsõ 4-6 fognál volt ilyen, mindig estére lett piros az egyik pofija, Neogranormonnal kentük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!