Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mi a teendő, (39 db)

Mit jelent az a fiúknál, hogy neki túl sok? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: mire mondta ezt? mert így érthetetlen

mire mondta ezt? mert így érthetetlen
lehet h a hülyeségre.. ilyenkor teendõ: befogod a szádat
Ami megmaradt, azt be kell neki csomagolni, és majd késõbb megeszi.
ha elmondod mire mondta akkor tudunk segitni!addig nem!mert ezt lehet mondani nagyon sok mindenre am...
Túl sok a hokizás. Az a teendõ hogy te csapod ki helyette:)
Túl sok neki a havi 1 szex? Lehet hogy impotens?

Az mit jelent hogy a Google Chrome összeomlott? És ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy meghibásodott kitörlõdtek belõle részek.Le kell törölni és újra telepíteni.

Azt jelenti hogy meghibásodott kitörlõdtek belõle részek.Le kell törölni és újra telepíteni.
lol *kitörlödtek belõle rések* te anyád hülye volt?
Semmit, kicsit bekrepált, újra indítod és semmi baja sem lesz.

Mért nem indul el egyik játék sem, és mit jelent ez a hibaüzenet? Mi a teendő?

Akár melyik játékot próbálom futtatni, ezt irja ki.. A gépen régebben futottak a játékok, viszont mióta újra lett téve a Windows nem jó...

Legjobb válasz: A videó kártyádhoz megfelelõ illesztõprogramot letöltesz, telepíted, és valószínû menni fog.

A videó kártyádhoz megfelelõ illesztõprogramot letöltesz, telepíted, és valószínû menni fog.


Mit jelent az, hogy a vizelet üledékem 70-80 fvs, háms. , és amorf urátot is találtak, valamint a vizelet fehérje oporeszkált? Mi a teendő?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A leletedet minél hamarabb mutasd meg az orvosodnak! Ezek az eredmények utalhatnak terhességi veseproblémára a fehérvérsejtek emelkedett száma miatt, ami igazából gennyes vizeletet jelent, valamint az amorf urátok is a vese zavaraira utalhatnak. A fehérje oporeszkálás a fehérjeürítést jelenti, ami szintén vesezavarra utalhat, és terhességi toxémia elõjele lehet, ami sürgõsen kezelendõ. Azért írtam hogy "utalhat" és "jelenthet", mert a diagnózist csak orvos állíthatja fel. De ne ijedj meg, ezek kezelhetõk, de fontos, hogy hamar mutasd meg az orvosodnak.

Szia! A leletedet minél hamarabb mutasd meg az orvosodnak! Ezek az eredmények utalhatnak terhességi veseproblémára a fehérvérsejtek emelkedett száma miatt, ami igazából gennyes vizeletet jelent, valamint az amorf urátok is a vese zavaraira utalhatnak. A fehérje oporeszkálás a fehérjeürítést jelenti, ami szintén vesezavarra utalhat, és terhességi toxémia elõjele lehet, ami sürgõsen kezelendõ. Azért írtam hogy "utalhat" és "jelenthet", mert a diagnózist csak orvos állíthatja fel. De ne ijedj meg, ezek kezelhetõk, de fontos, hogy hamar mutasd meg az orvosodnak.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy összefügg a hüvelygombámmal?? Sajnos egész várandósságom alatt ezzel küszködök, és egyszerûen nem lehet kikezelni, egyébként a babával minden rendben.
Normálisan nincs a vizeletben fehérje. Az "opaleszkál" azt jelenti, hogy nagyobb mennyiségben van fehérje benne. Terhességi toxikózisnál a terhesség végén szokott lenni a fehérjevizelés, bokavizenyõ, magasabb vérnyomás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, ma megyek orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Húgyúti fertõzés, vagy felfázás az orvos szerint:( Egy hétig kell Augmentint 625 mg-osat szednem napi 3-at, ugye ez nem fog ártani a pici lányomnak???
Ne aggódj ha ártana a babának nem írta volna fel az orvos!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat csak az a baj, hogy jobb klikkelni nem enged sehova-se (mintha nem érzékelné) visszaállítani se engedi a gépet
akkor ne nagyon szarakodj vele, hanem mentsd ki az adataid egy valamilyen linux disztró live cd-jével, és tedd újra az xp-t
Így már valóban nem nagyon van más lehetõség...
A kérdező hozzászólása: azlesz köszi a válaszodat

Valaki aki nagyon ert a mobilok belsejeez kerem segitseget! Note 3klonom van de szerintem ez nem jelent problemat nagyon neha home gomb megnyomasaval kiirja h rendszer UI alkalmazas leall! mi a teendo?

Legjobb válasz: Azért ilyen, mert klón. A klónok a leggyatrább okostelefonok, mivel csak egy céljuk van, hogy minél olcsóbban tudják elõállítani a portékájukat - terméktámogatást, garanciát nem kell hozzá nyújtaniuk, ahogy attól sem kell tartani, hogy lejáratják a "márkát", mivel ezt nem is lehet értelmezni esetükben.

Azért ilyen, mert klón. A klónok a leggyatrább okostelefonok, mivel csak egy céljuk van, hogy minél olcsóbban tudják elõállítani a portékájukat - terméktámogatást, garanciát nem kell hozzá nyújtaniuk, ahogy attól sem kell tartani, hogy lejáratják a "márkát", mivel ezt nem is lehet értelmezni esetükben.
Szimplán szar a szoftver, mert gagyi kínai. Senki sem fog tudni segíteni, ilyen telefonokra custom rom és root sincs általában, a gyártó sem foglalkozik veled, ezért nem szabad ilyen telefont venni.

A tp-linkes routeren mit jelent az ilyen "csillag" jel? És ha annak nem állandó a fénye, mi a teendő?

Legjobb válasz: mégis az a csillag merre fele található? mert nem tudom mire gondolsz, de már volt vagy 5 féle tp-link router a kezemben.

mégis az a csillag merre fele található? mert nem tudom mire gondolsz, de már volt vagy 5 féle tp-link router a kezemben.
A kérdező hozzászólása: balról a második ilyen kis világító dolog
Az nem csillag, hanem fogaskerék. És õt úgy nevezik System led. De nézzük mint mond a kézikönyv: - Flashing (villog) = The Router is working properly (nem kell aggódni!). - On/Off (folyamatosan ég vagy folyamatos kikapcsolt) = The Router has a system error (valami hiba van!). Ha azt mondod nem állandó a fénye, akkor villog, tehát semmit teendõd nincs.
A kérdező hozzászólása: köszi

Amikor elindulna a windows akkor valamit kiír hogy "SBQRE is compressed" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" ez mit jelent és mi a teendő? Már újra indítottam párszor de semmi haszna.

Legjobb válasz: Az SBQRE-nél elakadt szerintem mindenki, mert amire a Google nem hoz ki találatot az nincs is. Elírtad szerintem...

Az SBQRE-nél elakadt szerintem mindenki, mert amire a Google nem hoz ki találatot az nincs is. Elírtad szerintem...
A kérdező hozzászólása: Csak azért piszkáltam mert a C-n volt 50MB szabad hely, és más mit nem birtam már kitörölni :S
A CCleaner felhasználóbarát. Alapból csak az van bepipálva amivel biztos nem okoz kárt. Õ bepipálta mindet. Persze hogy térde kényszeríti a rendszert. A registry sem azért van, hogy amatõrök bóklásszanak benne, ennyibõl az sem felhasználóbarát. De ennyibõl ez egy sima partícionálóról is elmondható. Itt inkább az usernek kéne figyelni, vagy nem piszkálni ha nem tudja mit csinál...
persze igazad van, de ha nem figyel (nem tudja mit csinál), akkor bizony tényleg szétveri a rendszered. igaz itt is a user a hibás, de akkor esetleg kellene valami felhasználóbarátabb programot csinálni. vagy ezen még nem gondoloztál? egyébként meg jobban jársz, ha újrateszed, mert ezt már telepítõbõl javítani sem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Mindegy, akkor újra lesz rakva azt csá :D
Ez NEM a CCleaner hibája! " mindent kijelöltem hogy töröljön" - ez bizony felhasználóhiba. Amirõl nem tudom mi, azt nem jelölöm be...
itt a CCleaner hibája.. secperc alatt hazavágja a rendszert. de szerintem te is megtanultad a leckét. ezen csak egy tiszta újratelepítés segít
A kérdező hozzászólása: A CCleanerben mindent kijelöltem hogy töröljön ki a nagyon hely érdekében, és utána újraindítottam a gépet.Ezután már nem indult be a gép..
Akkor rendben van...
A kérdező hozzászólása: Hát pedig jól írtam le :/
Akkor meg a partíciód volt eleve kicsi. Hiába rakod újra, egy év múlva megint kicsi lesz. Át kellett volna méretezni a törölgetés helyett...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!