Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mi a (19175 db)

Nincs i6. Ezek elnevezések, mint pl. amd athlon
A Core i széria a Core 2 széria után jött, ebbõl már a negyedik generációt írjuk. A Core i prociktól kezdõdõen 3 fõ kategóriát különböztet meg az Intel, ahol az i7 a felsõ kategória, az i5 egy erõs középkategória, míg az i3 a középkategória alja. Az i3 alá butított processzorok az alsó kategóriás modellek, ezek általában Pentium G... néven futnak. Az asztali példányoknál egy Core i alapú Pentium sima 2 magos proci, míg az i3 2 magos és engedélyezve van a Hyperthreading (HT) azaz virtuálisan 4 magos. Az i5 valódi 4 magos, míg az i7 4mag+HT vagy lehet 6 mag+HT is. Mobil procinál lehet az i5 is 2 mag+HT, tehát az Intel inkább csak teljesítmény kategóriaként használja ezeket az elnevezéseket. Persze az erõsebb/magasabb kategóriás procikban általában erõsebb integrált GPU is tanyázik. A generációkat a módellszámozásból lehet leszûrni. Példák asztali i5 procikkal: i5 760 (elsõ generáció (Nehalem), 45nm, 2, 8GHz, SSE4.2 LGA-1156 foglalat) i5 2500 (második generáció Sandy Bridge), 32nm, 3, 3GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2000 GPU) i5 3570 (harmadik generáció (Ivy Bridge), 22nm, 3, 4GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2500 GPU) i5 4670 (negyedik generáció (Haswell), 22nm, 3, 4GHz, AVX2, LGA-1150 foglalat, HD4600 GPU)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)

Mit jelent/minek felel meg a Facebook-os "bökés"?

a lényeg hogy tudni akarom milyen tevékenységet helyettesít én eddig csak azt hallottam hogy a bökés a facebook-os szex vagy szimpatizálás

Legjobb válasz: Szerintem meg csak "[email protected] nagy unatkozás"-t jelent, de írni nem mer, nem tud, mert ahhoz már esze nincs, hogy egy értelmes, mitöbb, nyelvtanilag helyes mondatot összehozzon-nak felel meg az én olvasatomban és tapasztalataim szerint. Komolyan, ennek ilyen "jelentést" bemagyarázni ... eszméletlen.

Szerintem meg csak "[email protected] nagy unatkozás"-t jelent, de írni nem mer, nem tud, mert ahhoz már esze nincs, hogy egy értelmes, mitöbb, nyelvtanilag helyes mondatot összehozzon-nak felel meg az én olvasatomban és tapasztalataim szerint. Komolyan, ennek ilyen "jelentést" bemagyarázni ... eszméletlen.
Eredetileg szexuális utalásnak volt bele téve, de a gyakorlatban arra szolgál, hogy foglalkozz már velem. Nincs különösebb jelentése már. Véleményem szerint.

Láttam, hogy rengeteget irtátok, hogy feszül, keményedik a hasam. Ez mit jelent? Mit jelent, hogy feszül? Mit jelent, hogy keményedik? Az jó? Bocsi, tényleg nem tudom. Irjátok le légyszi részletesen.

23hetes kismami vagyok

Legjobb válasz: Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.

Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.
Szia! Érdekes a kérdés, hogy ez most jó-e vagy rossz? Olvastam olyant , hogy ez rossz , mert magnéziumhiányra utalhat, fõleg ha sokszor van egy nap, de olyant is olvastam , hogy "gyakorol" a méh ilyenkor. Szerintem ez a "szükséges rossz" kategóriája. Néha én is érzem , de próbálok mellé magnéziumot is szedni, tehát valószínûleg ez valahol "termsézetes" folyamat. Milyen érzés? Mintha bekeményedne a hasfalad . Ha megfogod olyan , mint a kõ, vagy legalábbis nagyon kemény. Talán igy tudnám leírni...
Szia! Nagyon szerencsés vagy, hogy még nem tapasztaltad:) Talán úgy tudnám legjobban meghatározni, hogy olyan érzés tapintásra, mintha a bõröd alatt egy nagyon keményre pumpált focilabda lenne. Teljesen természetes dolog, bizonyos határok között. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy 10-12szer normális. Hogy jó, vagy rossz? Az elõttem válaszoló foalmazta meg legjobban:) Szükséges rossz:) Boldog Babavárást! 31 heteske


Twilightban (hajnalhasadás 2) mikor Jacob mondja, hogy bevésődött neki Renesmee, ez mit jelent? Mit jelent a bevésődés?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem olvastad a könyveket vagy láttad a többi filmet?

Egyáltalán nem olvastad a könyveket vagy láttad a többi filmet?
Nézd meg a Twilight-saga 2. részét, a New Moon-t! Abból minden megtudsz
A Hajnalhasadás elsõ részében kifejti: "Olyan mintha már nem a gravitáció tartana itt hanem õ."
A kérdező hozzászólása: hú rengeteget segítettetek....
Bevésõdés: ha egyszer megtalálják a lelki társukat, többé nem tudnak másra nézni. A bevésõdés jóval több, mint csupán szerelem, életre szóló önkéntelen választás, és bármely életkorban elõfordulhat, Jacobnak például az újszülött Renesmee „vésõdik be” De egyébként a Google a barátod. És az elején mondja, amikor Bella visszajön a vadászatból.
a bevésõdés olyan dolog hogy ha egyszer meglátod hirtelen minden megváltozik, és nem a gravitáció tart ott hanem õ. ha gyerekkorban történik a bevésõdés akkor megvárja amíg a kedves illetõ felnõ és akkor összejön vele.a bevésõdés több szerelemnél. jaj én úgy szeretem a twilightot.
nekem Jasper vésõdött be.
XD
Hogy javasolt az akkucsere, mert ami benne van az gallyra ment.

Vallásos fiatalok! Nektek a vallás mit jelent? Mit jelent maga Isten? Milyen pluszt ad nektek a mindennapokban?

Kérlek kíméljetek meg a " miért hiszel az ilyen butaságokban" típusú válaszoktól, tényleg csak a vallásos fiatalok válaszát kérem! :)

Legjobb válasz: Nem vagyok megkeresztelve,és templomba sem járok. Nem is fogok megkeresztelkedni valószínûleg.Ennek ellenére mélyen hiszek Istenben.Számomra Õ a kreativitás, az Erõ,a szeretet, a remény... jólesik tudni,hogy van kihez fordulnom, jólesik tudni,hogy õ van. Annak ellenére,hogy nem vagyok hajlandó egyik valláshoz sem becsatlakozni és dogmákat követni.

Nem vagyok megkeresztelve, és templomba sem járok. Nem is fogok megkeresztelkedni valószínûleg.Ennek ellenére mélyen hiszek Istenben.Számomra Õ a kreativitás, az Erõ, a szeretet, a remény... jólesik tudni, hogy van kihez fordulnom, jólesik tudni, hogy õ van. Annak ellenére, hogy nem vagyok hajlandó egyik valláshoz sem becsatlakozni és dogmákat követni.
Egyetértk az elõzõ válaszolókkal. Ugyan nem járok templomba viszont meg vagyok keresztelve én hiszek Istenben
Nekem a vallas semmit nem jelent, ugyertem engem nem a vallas udvozit, nekem Jezus Krisztus jelenti a vallast, nekem o adott szabadsagot, a adott orok eletet, o bocsajtotta meg a buneimet, o adott ertelmet az eletemnek, nelkule nem tudnam elkepzelni az eletem, keptelen lennek Jezus nelkul elni, mindennap beszelhetek vele imaban, azt mondhatok el neki amit akarok, nem sablonos imarol beszelek hanem elo kapcsolatrol, az igen keresztul beszel hozzam, mindenesetre nagyon boldog vagyok hogy Jezushoz tartozom, persze jarok kozossegbe de nem ez tart meg.
A vallás számomra egyfajta útmutató, segítség ahhoz, hogy bizonyos helyzetekben megfelelõ döntést tudjak hozni. Hogy Isten mit jelent, ez már egy összetettebb kérdés. Õ az, akinek el kell számolnom a döntéseimmel, aki ismeri a múltam és tudja a jövõmet. Hozzá fordulok segítségért, ha valamit nem tudok megoldani, Tõle kérek erõt, ha úgy érzem, valami nem fog menni. Hát nagyjából ennyi, de én elég nehezen tudok ilyesmirõl beszélni, úgyhogy magamhoz képest ez is sok :)
A vallás és azok tanításai számomra olyanok, mint egy út köztem és az egyetlen, az emberiségtõl felsõbbrendû lény között, melyet ha bejárok, megsegít a problémákban, és van kire vetnem a gondjaimat.
Engem nem a vallás érdekel, mert a vallás csak eg álarc. Én az Istenben való kapcsoltaban hiszek, teljesen Õbenne hiszek teljes szívembõl, teljes lelkembõl, teljes elmémbõl, minden erõmbõl. Isten nekem az a személy aki az életet adta, aki meghalt értem hogy én élhessek, a gyermeke vagyok és ezt büszkén mondom és nem szégyenlem.Õ midig szeretettel fordul felém, sose akar rosszat, és ha mégis bekövetkezne egy kellemetlen dolog az életemben, tudom hogy Õ még ez által is tanít engem. Nekem a mindennapokban rengeteg erõt ad ahhoz hogy megbírkózzak az élet nehézségeivel, hoyg átvészeljek egy napot is, hogy mikor letört vagyok Õ az aki mellettem van és megvígazstal, hisz Õ maga a szeretet.Senki sem szeret Nála jobban!. Õ nekem a MINDEN!
Az Úr és a vallás átszövi a mindennapjaimat, mondhatni ez az életem gerince. Támpontot ad, amikor döntéseket hozok: milyen ruhákat vegyek (szolidabbat vagy merészebbet), becsületes legyek-e akár egy apróságban is (pl. puskázás), hogyan szólok az emberekhez, hogyan reagálok le bizonyos helyzeteket, stb. Segít helyes döntéseket hoznom nap mint nap az, hogy minden reggel tanulmányozom egy kicsit a szentírásokat, és minden reggel és este imádkozom. így "jó" tudok maradni, és segíteni tudok másokon.
Szia. Nekem a vallásom az nem olyan mint egy ruha, amit néha felveszek, hanem az életem része. Az Istennel ápolt kapcsolat nagyon fontos és nagyra is becsülöm. Milyen pluszt ad? Reményt az örömteli jövõre, segít abban is, hogy olyan dolgokra használjam fel az erõforrásaimat, melyeknek maradandó értékük van, illetve, hogy kielégítõ életet éljek már most is

Mit gondoltok, mit jelent ez a viselkedes?

2 16 ev koruli tinilany a kornyezeteben levo csajokat(akikkel nincsenek jo viszonyban) mindig megbamulnak, es ezutan kibeszelik es kitargyaljak azt, hogy uh ennek alig vannak ruhai...

Legjobb válasz: hülyeség, felesleges, idõpocsékolás, had élvezkedjenek

hülyeség, felesleges, idõpocsékolás, had élvezkedjenek
A saját életük unalmas lehet, ezért foglalkoznak másokkal.

Ki, mit tippel, mikor jelenik meg a GTA 5?

2013 tavasz, és azon belül? Mikor és miért akkor?

Legjobb válasz: 2013. május 4. 15:13:10-kor jelentik be.

2013. május 4. 15:13:10-kor jelentik be.
A kérdező hozzászólása: szerintem 15:15-öt megvárják vele...addigra mindenki visszapakolja az uzsizacskót a táskájába!
Szerintem konzolra tavasz vége körül, PC-re meg fél éves késéssel.
PS 3-ra meg XBOX 360-ra március, pc-re 3 hónappal késõbb

Ez mit jelent? Mi baja van a rendőröknek?

tegnap este 10órakor sétálok egyedül haza és lassít mellettem egy rend?r autó, megáll és én elsétáltam, ?k is tovább mentek..

Legjobb válasz: Érdekes. Lehet tetszettél neki.

Érdekes. Lehet tetszettél neki.
A kérdező hozzászólása: remélem igy van.. Kis faluban élek és nappal is megszokott nézni elég durván...azt hittem h megjegyzett magának és ha balhé van vhol engem vesz ki elsõnek.. : D
Zsanett? Zsanett-szindróma?
A kérdező hozzászólása: faszt..
A kérdező hozzászólása: de az tény h utálom a sünöket. :@
jah megnézett magának! csak nehogy beleekeverredj egy zsanett helyzetbe!
A kérdező hozzászólása: x'D
Ha a zsaruk este 10 után meglátnak az utcán egy 18 éven aluli személyt(azaz gyereket)akkor hazavihetik és megbüntethetik a szülõket ugyanis 18 éven aluli gyerek nem lehetne kint elvileg az utcán este tíz után, dehát ki tartja ezt be?Akkor megbüntethetnék az orszáõg összes szülõjét, fõleg ebben a mai világban

Ez az idézet mit jelent, mire utal, mi a lényege? "Mindent a lehető legegyszerűbben kell elvégezni. De annál egyszerűbben nem! "

Legjobb válasz: Az a lenyege hogy a sajat erdekedben probald nem tulbonyolitani a dolgokat es a leheto legegyszerubben elvegezni, de ez nem azt jelenti hogy csapd ossze vagy vegezz felmunkat!

Az a lenyege hogy a sajat erdekedben probald nem tulbonyolitani a dolgokat es a leheto legegyszerubben elvegezni, de ez nem azt jelenti hogy csapd ossze vagy vegezz felmunkat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!