Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mi (34813 db)

Nincs i6. Ezek elnevezések, mint pl. amd athlon
A Core i széria a Core 2 széria után jött, ebbõl már a negyedik generációt írjuk. A Core i prociktól kezdõdõen 3 fõ kategóriát különböztet meg az Intel, ahol az i7 a felsõ kategória, az i5 egy erõs középkategória, míg az i3 a középkategória alja. Az i3 alá butított processzorok az alsó kategóriás modellek, ezek általában Pentium G... néven futnak. Az asztali példányoknál egy Core i alapú Pentium sima 2 magos proci, míg az i3 2 magos és engedélyezve van a Hyperthreading (HT) azaz virtuálisan 4 magos. Az i5 valódi 4 magos, míg az i7 4mag+HT vagy lehet 6 mag+HT is. Mobil procinál lehet az i5 is 2 mag+HT, tehát az Intel inkább csak teljesítmény kategóriaként használja ezeket az elnevezéseket. Persze az erõsebb/magasabb kategóriás procikban általában erõsebb integrált GPU is tanyázik. A generációkat a módellszámozásból lehet leszûrni. Példák asztali i5 procikkal: i5 760 (elsõ generáció (Nehalem), 45nm, 2, 8GHz, SSE4.2 LGA-1156 foglalat) i5 2500 (második generáció Sandy Bridge), 32nm, 3, 3GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2000 GPU) i5 3570 (harmadik generáció (Ivy Bridge), 22nm, 3, 4GHz, AVX, LGA-1155 foglalat, HD2500 GPU) i5 4670 (negyedik generáció (Haswell), 22nm, 3, 4GHz, AVX2, LGA-1150 foglalat, HD4600 GPU)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)

Láttam, hogy rengeteget irtátok, hogy feszül, keményedik a hasam. Ez mit jelent? Mit jelent, hogy feszül? Mit jelent, hogy keményedik? Az jó? Bocsi, tényleg nem tudom. Irjátok le légyszi részletesen.

23hetes kismami vagyok

Legjobb válasz: Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.

Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.
Szia! Érdekes a kérdés, hogy ez most jó-e vagy rossz? Olvastam olyant , hogy ez rossz , mert magnéziumhiányra utalhat, fõleg ha sokszor van egy nap, de olyant is olvastam , hogy "gyakorol" a méh ilyenkor. Szerintem ez a "szükséges rossz" kategóriája. Néha én is érzem , de próbálok mellé magnéziumot is szedni, tehát valószínûleg ez valahol "termsézetes" folyamat. Milyen érzés? Mintha bekeményedne a hasfalad . Ha megfogod olyan , mint a kõ, vagy legalábbis nagyon kemény. Talán igy tudnám leírni...
Szia! Nagyon szerencsés vagy, hogy még nem tapasztaltad:) Talán úgy tudnám legjobban meghatározni, hogy olyan érzés tapintásra, mintha a bõröd alatt egy nagyon keményre pumpált focilabda lenne. Teljesen természetes dolog, bizonyos határok között. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy 10-12szer normális. Hogy jó, vagy rossz? Az elõttem válaszoló foalmazta meg legjobban:) Szükséges rossz:) Boldog Babavárást! 31 heteske

Twilightban (hajnalhasadás 2) mikor Jacob mondja, hogy bevésődött neki Renesmee, ez mit jelent? Mit jelent a bevésődés?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem olvastad a könyveket vagy láttad a többi filmet?

Egyáltalán nem olvastad a könyveket vagy láttad a többi filmet?
Nézd meg a Twilight-saga 2. részét, a New Moon-t! Abból minden megtudsz
A Hajnalhasadás elsõ részében kifejti: "Olyan mintha már nem a gravitáció tartana itt hanem õ."
A kérdező hozzászólása: hú rengeteget segítettetek....
Bevésõdés: ha egyszer megtalálják a lelki társukat, többé nem tudnak másra nézni. A bevésõdés jóval több, mint csupán szerelem, életre szóló önkéntelen választás, és bármely életkorban elõfordulhat, Jacobnak például az újszülött Renesmee „vésõdik be” De egyébként a Google a barátod. És az elején mondja, amikor Bella visszajön a vadászatból.
a bevésõdés olyan dolog hogy ha egyszer meglátod hirtelen minden megváltozik, és nem a gravitáció tart ott hanem õ. ha gyerekkorban történik a bevésõdés akkor megvárja amíg a kedves illetõ felnõ és akkor összejön vele.a bevésõdés több szerelemnél. jaj én úgy szeretem a twilightot.
nekem Jasper vésõdött be.
XD
Hogy javasolt az akkucsere, mert ami benne van az gallyra ment.

Vallásos fiatalok! Nektek a vallás mit jelent? Mit jelent maga Isten? Milyen pluszt ad nektek a mindennapokban?

Kérlek kíméljetek meg a " miért hiszel az ilyen butaságokban" típusú válaszoktól, tényleg csak a vallásos fiatalok válaszát kérem! :)

Legjobb válasz: Nem vagyok megkeresztelve,és templomba sem járok. Nem is fogok megkeresztelkedni valószínûleg.Ennek ellenére mélyen hiszek Istenben.Számomra Õ a kreativitás, az Erõ,a szeretet, a remény... jólesik tudni,hogy van kihez fordulnom, jólesik tudni,hogy õ van. Annak ellenére,hogy nem vagyok hajlandó egyik valláshoz sem becsatlakozni és dogmákat követni.

Nem vagyok megkeresztelve, és templomba sem járok. Nem is fogok megkeresztelkedni valószínûleg.Ennek ellenére mélyen hiszek Istenben.Számomra Õ a kreativitás, az Erõ, a szeretet, a remény... jólesik tudni, hogy van kihez fordulnom, jólesik tudni, hogy õ van. Annak ellenére, hogy nem vagyok hajlandó egyik valláshoz sem becsatlakozni és dogmákat követni.
Egyetértk az elõzõ válaszolókkal. Ugyan nem járok templomba viszont meg vagyok keresztelve én hiszek Istenben
Nekem a vallas semmit nem jelent, ugyertem engem nem a vallas udvozit, nekem Jezus Krisztus jelenti a vallast, nekem o adott szabadsagot, a adott orok eletet, o bocsajtotta meg a buneimet, o adott ertelmet az eletemnek, nelkule nem tudnam elkepzelni az eletem, keptelen lennek Jezus nelkul elni, mindennap beszelhetek vele imaban, azt mondhatok el neki amit akarok, nem sablonos imarol beszelek hanem elo kapcsolatrol, az igen keresztul beszel hozzam, mindenesetre nagyon boldog vagyok hogy Jezushoz tartozom, persze jarok kozossegbe de nem ez tart meg.
A vallás számomra egyfajta útmutató, segítség ahhoz, hogy bizonyos helyzetekben megfelelõ döntést tudjak hozni. Hogy Isten mit jelent, ez már egy összetettebb kérdés. Õ az, akinek el kell számolnom a döntéseimmel, aki ismeri a múltam és tudja a jövõmet. Hozzá fordulok segítségért, ha valamit nem tudok megoldani, Tõle kérek erõt, ha úgy érzem, valami nem fog menni. Hát nagyjából ennyi, de én elég nehezen tudok ilyesmirõl beszélni, úgyhogy magamhoz képest ez is sok :)
A vallás és azok tanításai számomra olyanok, mint egy út köztem és az egyetlen, az emberiségtõl felsõbbrendû lény között, melyet ha bejárok, megsegít a problémákban, és van kire vetnem a gondjaimat.
Engem nem a vallás érdekel, mert a vallás csak eg álarc. Én az Istenben való kapcsoltaban hiszek, teljesen Õbenne hiszek teljes szívembõl, teljes lelkembõl, teljes elmémbõl, minden erõmbõl. Isten nekem az a személy aki az életet adta, aki meghalt értem hogy én élhessek, a gyermeke vagyok és ezt büszkén mondom és nem szégyenlem.Õ midig szeretettel fordul felém, sose akar rosszat, és ha mégis bekövetkezne egy kellemetlen dolog az életemben, tudom hogy Õ még ez által is tanít engem. Nekem a mindennapokban rengeteg erõt ad ahhoz hogy megbírkózzak az élet nehézségeivel, hoyg átvészeljek egy napot is, hogy mikor letört vagyok Õ az aki mellettem van és megvígazstal, hisz Õ maga a szeretet.Senki sem szeret Nála jobban!. Õ nekem a MINDEN!
Az Úr és a vallás átszövi a mindennapjaimat, mondhatni ez az életem gerince. Támpontot ad, amikor döntéseket hozok: milyen ruhákat vegyek (szolidabbat vagy merészebbet), becsületes legyek-e akár egy apróságban is (pl. puskázás), hogyan szólok az emberekhez, hogyan reagálok le bizonyos helyzeteket, stb. Segít helyes döntéseket hoznom nap mint nap az, hogy minden reggel tanulmányozom egy kicsit a szentírásokat, és minden reggel és este imádkozom. így "jó" tudok maradni, és segíteni tudok másokon.
Szia. Nekem a vallásom az nem olyan mint egy ruha, amit néha felveszek, hanem az életem része. Az Istennel ápolt kapcsolat nagyon fontos és nagyra is becsülöm. Milyen pluszt ad? Reményt az örömteli jövõre, segít abban is, hogy olyan dolgokra használjam fel az erõforrásaimat, melyeknek maradandó értékük van, illetve, hogy kielégítõ életet éljek már most is

Vége a Mézesheteknek. Mit jelent? Mikor és mire szokták használni?

Legjobb válasz: Nem mézzel etették a fiatalokat: Európai tradíció volt, hogy erre az idõre az ifjú párnak elegendõ mézsört biztosítottak, amely a boldogságot és a termékenységet biztosította. Más vélemények szerint az õsi Babilonból származik az elnevezés, amely arra utal, hogy több ezer évvel ezelõtt a fiatalok nemzõ- és fogamzóképességét javítandó, az ifjú feleség apja egy hónapra elegendõ mead-rõl, azaz méz alapú, élesztõgombák segítségével erjesztett alkoholos italról, egyfajta mézes borról gondoskodott számukra. Hogy ez mennyire volt hatékony, mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a szokás évszázadokon keresztül tartotta magát. Innen származik a magyar „mézeshetek" illetve az angol honeymoon (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés. Vége a mézesketeknek: halványul a szerelem.

Nem mézzel etették a fiatalokat: Európai tradíció volt, hogy erre az idõre az ifjú párnak elegendõ mézsört biztosítottak, amely a boldogságot és a termékenységet biztosította. Más vélemények szerint az õsi Babilonból származik az elnevezés, amely arra utal, hogy több ezer évvel ezelõtt a fiatalok nemzõ- és fogamzóképességét javítandó, az ifjú feleség apja egy hónapra elegendõ mead-rõl, azaz méz alapú, élesztõgombák segítségével erjesztett alkoholos italról, egyfajta mézes borról gondoskodott számukra. Hogy ez mennyire volt hatékony, mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a szokás évszázadokon keresztül tartotta magát. Innen származik a magyar „mézeshetek" illetve az angol honeymoon (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés. Vége a mézesketeknek: halványul a szerelem.
Jönnek a problémás mindennapok
Vagy elmúlt az újdonság varázsa. Onnan ered ez a kifejezés, hogy régen szokás volt, házasság után 40 napig(nem biztos de kb eddig) mézzel, meg egyéb finomságokkal ellátni a szülõknek a friss házaspárt. Mikor letelt a 40 nap, vége lett a mézes heteknek. Ezt használják ma szimbolikusan, vagy hogy a bánatban, arra hogy elmúlt az újdonság varázsa, vagy kezdõdik a nehezebb idõszak...

Mi az a cover line a hőmérsékletnél? Vagyis sok helyen olvasom hogy fölötte kell lenni a hőnek. De mikor? És mit jelent? Mi a szerepe? Melyik napokban kell fölötte lenni a hőnek. Semmit sem tudok róla .

Csak most kezdtem el a h?mér?zést 12 napja és semmit nem tudok még róla.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36,4-36,5 peteérés után 36,8-36,9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!

Szia! A tüneteid nagyon jók, a nyák megjelenése azt jelenti, hogy megindult a tüszõ érése, áthatóvá vált a méhnyak a spermiumok számára, egyben védi õket és segíti elõrejutásukat. Ezek már termékeny napok és pár napon belül meg kell repednie a tüszõnek, ezt látni fogod mert megemelkedik a hõd. Most húzzatok bele és akkor is legyetek együtt még pár napig, ha megemelkedett a hõ, mert a pete kilökõdése késhet.
Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36, 4-36, 5 peteérés után 36, 8-36, 9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!
Szia! A második válaszoló vagyok. Én korábban próbálkoztam ovu kalkulátorokkal, de nem igazán szeretem, és szerintem nem is igazán pontos. Egyrészt matematikai alapon a ciklusaid hoszából számít átlagot és von le egyszerûen 14 napot és akkora jelöli a peteérést. Ez több szempontból is necces, mivel ahhoz hogy pontos legyen legalább 6 hónapi hõmérséklet eredményt kell felvinned, másrészt nem biztos hogy minenkinél a 14. napon van a peteérés. Nekem pl: most a 16. napon volt. Ez biztos, mert a 14. napon voltam hormon vizsgálaton és még nem repedt meg a tüszõ, pedig 28 naposak a ciklusaim. Én is itthon vezetem magamnak, és figyelem a testem jeleit. A nyákot, a ovu fájdalmat mérem a hõmet és a következõ hónapban tudsz már következtetni, belõle, hogy neked mikor van peteérésed. (vagy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon vagy amikor elkezd emelkedni) de látni fogod belõle, hogy melyek azok a napok amikor bele kell húzni!!!
A kérdező hozzászólása: Áh már értem nagyon szépen köszönöm.
Szia! Ha ovu kalkulátort használsz, mint pl: a ciklus.hu akkor a függõleges vonallal jelzi a peteérés várható idõpontját, a vízszintes pedig a cover line.
én a fertilityfrienden vezetem a hõmet. peteérés után mikor már kb 3 napja fent van a hõm, akkor ad egy keresztet, ami azt jelzi, hogy a program hová tette a peteérés napját. van egy vízszintes és egy függõleges vonal a görbémen. majd te is fogsz kapni, ha túl vagy a pén. a függõlgese vonal a cover line. ha mensi elõtt leesik a hõ, akkor már tudja az ember, hogy meg fog neki jönni :(
A kérdező hozzászólása: Akkor azt hiszem át kell térnek a cilus.hu ra mert ebben a 12 napban csak itthon vezettem a hõmet egy menzesznaptárban amit a dokim adott. Nagyon köszönöm . Átirom a hõket oda. Jaj de aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem a visszintes vonal , mert ha függöleges az akkor honnan tudom hogy alá esett hisz az függõleges egyenesen felfelé????? Vagy nem jól értem? De köszönöm szépen a válaszodat.
hát persze, hogy csak elírtam :)
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónapom amikor elkezdtem mérni a hõmet ugyhogy most vagyok a 12. napon és kezdõdik a nyák folyása és még nincsen viszonyítási alapom de már szurkál néha a petefészek hol a bal hogy a jobb de már köv hónapban lesz mihez viszonyítani és remélem beköszönt hozzánk a babó most már 2 év után.
Másodiknál a pont: igen, a vízszintes vonal.:) Szerintem elsõ is csak elírta.

(Pszichológia! ) Ha egy 16 év körüli fiatal egy plüss állatot hordoz magával pár éve állandóan, az mit jelent, mire gondolhat, mitõl van ez?

Hosszú történet, egy jóbarát, de tényleg kíváncsi lennék erre. Ha esetleg egy pszichológus írna, és tudna válaszolni, az jó lenne:)

Legjobb válasz: Az a kabbalája. Megszokta.

Az a kabbalája. Megszokta.
Szerintem pedig nem érdemes ezzel ennyit foglalkozni, egy kis furcsaság az egész, persze mindenféle háttere lehet, nem biztos, hogy mindent neked fog elmondani. Viszont én is úgy gondolom, hogy nyugodtan és egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy miért van nála mindig ez a kabala, én ezt bárkitõl simán megkérdezném, nemhogy egy barátomtól, valószínûleg szívesen el is meséli, hogy honnan van ez a kis játéka.
inkább a testvér, anya, apa, és legjobb barát, legszeretnivalóbb tulajdonságai lennének egyben, lehet hogy egészségtelen ez mentálisan, de nekem a legfontosabb. amire nem gondolok soha, de ha elveszíteném abba belehalnék, és ezt tudja is körülöttem mindenki. Bár így végigolvasva a pársort, ez elég nagy elmebajnak hangzik, de ennyire nem durva igazából, ezek tények, de az életem teljes, és normális, ha mondjuk jönne egy vendég néhány napra nem tûnne fel neki, hogy ennyire kötõdöm, csak az, hogy nagy gyerek vagyok :)
Visszatérõ emlékeket hordoz magával, a plüssállattal együtt. Valami nagyon régi seb, ami még nem gyógyult be, annak a kínját akarja vele csillapítani. Lehet, hogy tudja, ez nem a normális értékrendbe tartozó viselkedésforma, de pszichésen nem képes elengedni az oltalmat nyújtó, védelmezõ játékot. Gyermekkori trauma, bántalmazás hozadéka lehet, amellyel nincs tisztában a fiatal. Ha csak poénból hurcolássza magával, az csak figyelemfelkeltés célzatából történhet. De tudatalatt szintén fennállhat. Nem vagyok pszichológus, mégcsak nem is lehetnék az, de valamelyest értek hozzá. Kedves kérdezõ, ha bármi kérdésed adódna, nyugodtan írj privátot. Addig is beszélgess a barátoddal, próbáld finoman kideríteni az okát, de ne légy türelmetlen. Idõvel minden ajtó kinyílik, ha megtalálják a kulcsát.
A kérdező hozzászólása: Jó hallani, hogy Te is csinálod ezt:) kicsit nyugodtabb vagyok, de ha megkérdezhetem, ez csak olyasmi kötõdés, mint hogyha a testvéred lenne vagy ilyesmi?
Nem mered? Én a barátomtól mindent meg merek kérdezni. Miért ne merném? Barátok vagyunk.
Én is ezt csinálom, a Macimmal, 3 hónapos koromba kaptam azóta jön velem mindenhová, szoktam vele, játszani beszélgetni, babusgatni... most biztos sokan kinevetnek én 26 éves vagyok, jó a kapcsolatom a szüleimmel, a testvéremmel, és egy tökéletes párkapcsolatban élek, de a Macim a legfontosabb, mondjuk így az utcán nem szoktam hozzá beszélni, nem is viszem magammal minden egyes utamra napközben, de ha jön akkor csak kilóg a feje a táskámból és nézeget :) Én is kíváncsi lennék, egy pszichológus mit mondana.
A kérdező hozzászólása: De nem merem. Mien már az? De hátha igazatok van, és csak egy kabala, ha mást jelentene, akkor már ide több kell... Remélem nincs baja!
Jó, akkor kérdezd meg tõle. A jóbarátod!
A kérdező hozzászólása: Aha, pedig úgy tûnik, mintha az lenne. Nem csak visz magával, hanem "bábozik" is vele, mintha a része lenne vagy mi.
Ez még nem pszichológiai eset, nyilván olyantól kapta, aki fontos a számára, vagy sima kabala is lehet.
A kérdező hozzászólása: Aaz elõzõ elõtti válaszolónak: Remélem nem történt gyerekkorában semmi, de azért jobban megfigyelem majd a dolgot, és segítek, ha ez dolog olyasmi dolgokat takar. Sokat segítettél a válaszoddal! Az elõzõ válaszolónak: Összefoghatnátok a barátommal:) jól kijönnétek:D és hátha csak a testvére vagy éppen legjobb barátja. Köszönöm a válaszokat!

Mit jelent? Mit gondolhat? Mit érezhet?

Bevalottam a legjobb fiu haveromnak hogy tetszik ő volt a legjobb barátom mindig megvédetes és amikor bevalottam neki akkor ezt irta hogy ...... de! Ez mit jelent

Legjobb válasz: szerintem ez ilyen "felkiáltás" mint pl. "amindenit!" vagy hasonlók :D

szerintem ez ilyen "felkiáltás" mint pl. "amindenit!" vagy hasonlók :D
nem érti a gyökér!
A kérdező hozzászólása: De neki akkor most tetszek vagy nem vagy mért irta hogy ....de
ÕT KÉRDEZD.
A kérdező hozzászólása: õ azt mondja hogy semmi
akkor semmi.

Diploma hitelesített másolata - ez mit jelent? Mire jó? Mihez kell?

Most diplomáztam, csomóan mondják, hogy ezt intézik a jegyzőnél. Miért?-re csak az a válasz csak úgy, jó ha van...Kötelező ez? Minden diplomára kell? Hogy működik pontosan?

Legjobb válasz: Csak akkor érdemes csináltatni, ha a munkáltató kéri. Pár ezer Ft, rögtön kész. Elõre tök felesleges ezzel szórakozni. Ha kell, keresel egy közjegyzõt (nem jegyzõt). Õ lemásolja és a másolatot hitelesíti az aláírásával és bélyegzõjével.

Csak akkor érdemes csináltatni, ha a munkáltató kéri. Pár ezer Ft, rögtön kész. Elõre tök felesleges ezzel szórakozni. Ha kell, keresel egy közjegyzõt (nem jegyzõt). Õ lemásolja és a másolatot hitelesíti az aláírásával és bélyegzõjével.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ezek szerint sok helyen nem is kérik a hiteles másolatot, elég egy sima fénymásolat :) ez jó
Nem nem elég a fénymásolat viszed magaddal az eredetit.
Ezt valami nagyon komoly helyen kérhetik, vagy ahol valami nagyon gyanús, mert én adtam már be több 100 helyre, de sehol nem találkoztam még ezzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!