Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mesterséges kóma (2 db)

Közeli ismerősömet péntek óta mesterséges kómában tartják. Napokban probálják felébreszteni, de közölte az orvos készüljünk fel a legrosszabra is. Súlyos betegsége 1 éve tart a szervezete teljesen legyengült. Mit jelent pontosan a mesterséges kóma?

Legjobb válasz: Anyukámmal is ez volt. Kómában tartották, hogy ne legyenek fájdalmai. Lélegeztetõ gépen volt és még mindigféle mûszerek és kütyük voltak rákötve. Az orvos azt mondta, addig tartják igy, amig a szive birja és mi is készüljünk fel mindenre, mert nem fogják kihozni onnan. Két napig birta. Az ilyen, semmi jót nem jelent. Nagyon sajnálom.

Anyukámmal is ez volt. Kómában tartották, hogy ne legyenek fájdalmai. Lélegeztetõ gépen volt és még mindigféle mûszerek és kütyük voltak rákötve. Az orvos azt mondta, addig tartják igy, amig a szive birja és mi is készüljünk fel mindenre, mert nem fogják kihozni onnan. Két napig birta. Az ilyen, semmi jót nem jelent. Nagyon sajnálom.
Bocs, mindigféle = mindenféle
Ne add fel az én párom is volt mesterséges kómában, az orvosok azt mondták csak idõ kérdése mert nincs remény, ez 6 éve volt és most készülünk az esküvönkre. Kutya baja:) Hinni kell benne és mellette lenni bezsélni hozzá hidd el nagyon sokat számít.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, bizom benne nem lesz baj!De most nagyon félek és németben van ha minden igaz szerdán v csütörtökön megyek ki hozzá.

Mit jelent a mesterséges kóma?

Egy barátunkat ebbe az állapotba altatták,amíg kitalálják,hogy hogyan gyógyítsák meg.A problémáját nem részletezném,eléggé bonyolult,és sok esélye már nincs,csak a remény!!De ezt a kóma dolgot nem értem.Meddig tarthatják kómába?És hogy ébresztik fel?Ilyenkor nem károsodhat az agy?

Legjobb válasz: ez olyan mint a természetes kóma, csak az orvosok idézik eéõ (nem tudom hogy hogyan)de sztem 98%-ban így van ahogy én mondom :)

ez olyan mint a természetes kóma, csak az orvosok idézik eéõ (nem tudom hogy hogyan)de sztem 98%-ban így van ahogy én mondom :)
Altatásból úgy ébresztik fel az embert, (legalábbis amit én láttam)hogy olyan anyagot fecskendeznek belé, ami felkelti.
azért tartjál valószínûleg mesterséges kómába, mert fájdalmai lennének


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!