Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent mesterséges (6 db)

Közeli ismerősömet péntek óta mesterséges kómában tartják. Napokban probálják felébreszteni, de közölte az orvos készüljünk fel a legrosszabra is. Súlyos betegsége 1 éve tart a szervezete teljesen legyengült. Mit jelent pontosan a mesterséges kóma?

Legjobb válasz: Anyukámmal is ez volt. Kómában tartották, hogy ne legyenek fájdalmai. Lélegeztetõ gépen volt és még mindigféle mûszerek és kütyük voltak rákötve. Az orvos azt mondta, addig tartják igy, amig a szive birja és mi is készüljünk fel mindenre, mert nem fogják kihozni onnan. Két napig birta. Az ilyen, semmi jót nem jelent. Nagyon sajnálom.

Anyukámmal is ez volt. Kómában tartották, hogy ne legyenek fájdalmai. Lélegeztetõ gépen volt és még mindigféle mûszerek és kütyük voltak rákötve. Az orvos azt mondta, addig tartják igy, amig a szive birja és mi is készüljünk fel mindenre, mert nem fogják kihozni onnan. Két napig birta. Az ilyen, semmi jót nem jelent. Nagyon sajnálom.
Bocs, mindigféle = mindenféle
Ne add fel az én párom is volt mesterséges kómában, az orvosok azt mondták csak idõ kérdése mert nincs remény, ez 6 éve volt és most készülünk az esküvönkre. Kutya baja:) Hinni kell benne és mellette lenni bezsélni hozzá hidd el nagyon sokat számít.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, bizom benne nem lesz baj!De most nagyon félek és németben van ha minden igaz szerdán v csütörtökön megyek ki hozzá.
Ez nem volt haszontalan válasz, egyszerûen nem jelent semmit.
Mégis mi a fenét vársz, mit mondjunk? Én minden harmadik álmomban dugok, mégse borogatok vele itt senkit:)
montihun: csak álmodban? Tudod, jól, elfojtott szexuális késztetést érzel...
Semmit.
Azt jelenti kedves kérdezõ, hogy az egyik válaszoló azért dug minden harmadik álmában, mert a másik válaszoló szerint elfolytott szexuális vágyai vannak.
lehet hogy egy reptoid vagy egy loú volt valójában a srác :D
A kérdező hozzászólása: ebben lehet valami, nagyon kevés barátom bvan, és olyan nagyion igazi tényleg nincs, csak haverok akikkel lógok néha. de figy. nem érdekel h fiatal vagyok TUDNI akarom. légyszives.
montihun: Úgy már más... Kérdezõ: nem kell ezt értened, fiatal vagy még hozzá! De hogy a kérdésedre válaszoljak: lehet, hogy nincsenek barátaid és vársz, hogy legyen egy jó barátod!
A kérdező hozzászólása: mi? most ezt nem .-értem.
ne aggódj, nem elfojtott:)
A kérdező hozzászólása: jó de egyszerüen nagyon fura érzések voltak bennem álmomban. szal tudom hogy ez egy kissrác volt, de mintha szerettem volna álmomban. szal nem vok pedofil, de ez álmomban más volt. lehet nem is 10 volt, csak én hiszem annak mert álmomban 10 nek mondtam. nem tom, de nyomot hagyott bennem nah.
Szerintem sem jelent semmit. Nem minden álomnak van jelentõsége. Egyszerûen csak az agyad szórakozik miközben alszol.
A kérdező hozzászólása: ez haszontalan válasz volt. jobb lett volna ha nem is írsz .....
kerdezo, nem hogytal valakit a vizben es most emeszted a dolgot?

Mit jelent az, hogy polikultúrás mesterséges halastó?

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy több fajta hal van (tenyésztenek) a tóban.

Szerintem azt, hogy több fajta hal van (tenyésztenek) a tóban.


Mit jelent a ''mesterseges inteligencia''?

Legjobb válasz: Amikor egy eredetileg szõke hajú lány befesti a haját barnára vörösre vagy feketére. :D

Amikor egy eredetileg szõke hajú lány befesti a haját barnára vörösre vagy feketére. :D
Amikor egy mesterségesen létrehozott szerkezet (gép) önálló döntéshozatalra képes. L
Mesterséges inteligencia alatt azt értjük amikor egy gép önálló döntéseket tud hozni, emberi beavatkozás nélkül.
Azt, hogy egy gép képes olyan szinten gondolkozni mint egy ember, és nem csak a beléje programozott parancsokat tudja végrehajtani.
A negyedik téved. Nem kell olyan szinten gondolkodnia, mint egy ember. Elég ha csak tud önállóan döntést hozni, anélkül, hogy az adott szituációra adandó reakciót belé programoznák. L
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat:)
Pl.: A robot porszi'vó (a lézeres) az már tudja merre nem kell menni. Nem megy át 2x ugyan azon a helyen.

Mit jelenet az elsö trimeszterben a veteles utan a terhesseg mesterseges befejezese?

Legjobb válasz: nekem a vetélés után müszeres befejezés volt ami annyit tesz hogy "kikaparnak"nehogy valami maradjon ami a késõbbiekben szövödményekhez vezethet.

nekem a vetélés után müszeres befejezés volt ami annyit tesz hogy "kikaparnak"nehogy valami maradjon ami a késõbbiekben szövödményekhez vezethet.
Nem tisztult ki teljesen a méh, tulajdonképpen "gyógykaparást" csinálnak. Helga
Ha nem ürül ki a méhed, a doki gyógykaparást végez, mert a bennt maradt dolgok veszélyesek lehetnek az anya életére, és a késõbbi terhességekre.
Ahogy leírták: mivel nem tisztultál ki teljesen valószínûleg, ez egy kaparás, hogy ne maradjon benn semmi, ami aztán problémához vezethet! Ezt el szokták végezni biztonságképp.
Abortuszt.
Ahogy az elõttem válaszolók már leírták..Sajnos átéltem én is lassan másfél hónapja..Az én esetemben "tökéletlen vetélés"-nek diagnosztizálták, és a még bennem maradt szöveteket, és ki tudja még miket eltávolították.Azt nevezik befejezésnek..

Mit jelent a mesterséges kóma?

Egy barátunkat ebbe az állapotba altatták,amíg kitalálják,hogy hogyan gyógyítsák meg.A problémáját nem részletezném,eléggé bonyolult,és sok esélye már nincs,csak a remény!!De ezt a kóma dolgot nem értem.Meddig tarthatják kómába?És hogy ébresztik fel?Ilyenkor nem károsodhat az agy?

Legjobb válasz: ez olyan mint a természetes kóma, csak az orvosok idézik eéõ (nem tudom hogy hogyan)de sztem 98%-ban így van ahogy én mondom :)

ez olyan mint a természetes kóma, csak az orvosok idézik eéõ (nem tudom hogy hogyan)de sztem 98%-ban így van ahogy én mondom :)
Altatásból úgy ébresztik fel az embert, (legalábbis amit én láttam)hogy olyan anyagot fecskendeznek belé, ami felkelti.
azért tartjál valószínûleg mesterséges kómába, mert fájdalmai lennének


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!