Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent melltartóméret (2 db)

Mit jelent a melltartóméret?

Mit jelent a melltartóméretben, hogy 80C, vagy 85B, mi a különbésg, mi a 80vagy85, és a B vagy a C között?? Melyikt?l számít "nagynak" a mell??

Legjobb válasz: A melltartóméret egy számból és egy betûbõl áll, pl. 75A. A szám a mell alatti körfogatot jelenti, tehát, hogy milyen széles a nõ háta, a betû a kosarat, vagyis, hogy mekkora a cici:) A 70-es a legkisebb, és ebbõl van 70A, 70B, C,D, E stb... ahogy haladunk elõre a betûkkel az annál nagyobb cicit jelent. Tehát Egy bármilyen D-es melltartó mindig nagy cicit jelent, az A pedig kicsit. A számokkal ugyanez, egy 70-es kicsi nõt, míg egy 100-as szélesebb nõt jelez.

A melltartóméret egy számból és egy betûbõl áll, pl. 75A. A szám a mell alatti körfogatot jelenti, tehát, hogy milyen széles a nõ háta, a betû a kosarat, vagyis, hogy mekkora a cici:) A 70-es a legkisebb, és ebbõl van 70A, 70B, C, D, E stb... ahogy haladunk elõre a betûkkel az annál nagyobb cicit jelent. Tehát Egy bármilyen D-es melltartó mindig nagy cicit jelent, az A pedig kicsit. A számokkal ugyanez, egy 70-es kicsi nõt, míg egy 100-as szélesebb nõt jelez.
C-s mérettõl számít teltnek a mell. A szám az a mell alatti térfogatot jelöli, a betûk pedig a kosárméretet AA= nagyon kicsi A=kicsi B=közepes C=telt D=nagy DD=E= extra nagy F=extra nagy G=extra nagy
Utolsó válszoló:téged miért zavar, hogy hányszor írják le?Én pl jobban szeretem, ha többen válaszolnak a kérdésemre!
A 80-85-90 a mell alatti méret cm-be. A B-C-D a mellméret. A betûk mutatják a mell nagyságát. Minél nagyobb a betû, annál nagyobb a mell.
A mellkörfogatot te is le tudod mérni. És olyat vegyél, ami tart, de sehol sem szorít. Melyik a "nagy"? Van "E" és "F" méret is. Mármint mellbõl :-) Konfekciós melltartó ekkora, már nem hiszem, hogy sok helyen lenne.
Amúgy Iig gyártanak melltartókat.De ezeket már inkább csak kismamák, szoptatós anyukák használják. Kinek mi a nagy.Én pont meg voltam elégedve a C kosarammal, de van aki egy C kosárral még elmegy plasztikai sebészhez.
´van sok sok szép és sex melltertó E F méretben is, igaz nem olcsók, a triumph gyárt frankókat. nekem 75E a méretem, kicsi a hátam és nagy a cicim. aki esetleg 90B hord az kövér és kicsi cicije van. de érdekes a 80C és a 85B között inkább csak hátbeli külömbség van kosárra nem nagyon. pl ahogy írtam 75E-t hordok de van hogy a 75 nagyon szüknek találom és kérek egy 80-t de ebböl már elég a 80D mert a kosár is arányosan nö ekkor. legalább is a márkás fehérnemüknél tuti.
75E?????? Hogy bírod el ha egyszer ennyire vékony vagy? Nem fáj a hátad?
Nem akarjátok neki még leírni 20x ugyan azt???
A kérdező hozzászólása: Nekem is jó, mer mindegyik kommentbe tudnak ujj dolgokat irni. De még annyi, hogy a 80C, és a 85C között csak a hátszélesség a más??? :)
A kosár méretét úgy tudod meghatározni hogy leméred a mellkörfogatot ahol a legnagyobb meg a mell alatti részt is és a kettõ külömbsége adja a kosáméretet. 14-15 cm a B és 16-17 cm a C. Egyébként a B méret az átlag, szóval afelett már nagyobb, nagy a mell.
A felsôrész méretét két komponens határozza meg: a mellbôség és a mell alatti körméret. Tehát a megfelelô méret megállapításához kétszer kell mérni. Mellbôség A mérôszalagot a mellcsúcson át vezetjük körbe. Fontos, hogy a mérôszalagot a karok alatt átvezetve hátul is a mellcsúcs magasságában mérjünk. A szalag legyen laza. A mellbôség alapján határozzuk meg a kúp méretét, amit mélységnek is neveznek. Mell alatti körméret Ez adja meg a test körméretét azon a ponton, ahol a melltartót hordjuk. Ahhoz, hogy a mérés pontos legyen a szalagot a karok alatt átvezetve szorosan fogják körbe a testet a mellek alatt. A nagyságot 5 cm-es sávokban adjuk meg. Példa 76cm=75-ös nagyság, 82cm=80-as nagyság. A mellbôség és a mell alatti körméret cm-ben mért különbsége határozza meg a helyes kúpméretet. A kosár méretének meghatározása Megmérték már a mellbôséget és a mell alatti körméretet. Ebbôl a két értékbôl most már levezethetô a pontos melltartó nagyság. A mell alatti körméret és a mellbôség különbsége adja a kosár méretét. A kúp 13 cm különbség B kúp 15 cm különbség C kúp 17 cm különbség D kúp 19 cm különbség DD = E kúp 21 cm különbség F kúp 23 cm különbség G kúp 25 cm különbség Példa: Mellbôség 89 cm Mínusz mell alatti körméret 76 cm Különbség 13 cm A 13 cm különbségbôl leolvasható a táblázatból az A kúp. A mell alatti körméretbôl megállapítható a 75-ös nagyság. Tehát a helyes méret 75 A.

Melltartóban a 36/80-as melltartóméret mit jelent?

14/L vagyok,és amikor tegnap elmentem melltartót vásárolni,nem is találtam a hagyományos számozást a melltartókon,mint például:75/B,hanem ezt,hogy két szám van rajta. A 36/80-as mit jelent?Ezt a számozást honnan lehet kiszámolni?

Legjobb válasz: Ahol láttad, kérdezd meg az eladókat.:) De én nemtom bocs

Ahol láttad, kérdezd meg az eladókat.:) De én nemtom bocs
A 80 a körméret (ami neked ezek szerint 75, vagyis egy mérettel kisebb) A 36-os a ruhaméret (póló, pulcsi, kabát stb)
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!