Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent medence (10 db)

Mit jelenet? Medence végű hosszanti fekvés.

A fiam is faros volt, de akkor mindig csak azt mondták, hogy medence vég? fekvés.

Legjobb válasz: Szerintem csak simán annyi hogy faros csak most hozzá tették hogy hosszanti....szerintem nincs különbség

Szerintem csak simán annyi hogy faros csak most hozzá tették hogy hosszanti....szerintem nincs különbség
Szia nekem 18.heti ultrahangon mondták hogy farfekvéses most megyünk majd 22.hetesen kontrollra, kíváncsi vagyok megfordult-e?Neked normál szülés volt a kisfiaddal?
feje fönt-popsi lent.Hosszában fekszik benned a babád ugy mint mindenki másban csak neked egyenlõre popsival lefelé.Szóval nem keresztben van benned hanem hosszában.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ahogy az elsõ válaszoló is írta, simán faros? A fiam császáros volt a fekvése miatt. Most is császáros leszek, de már más miatt, ezért is nem tért ki az orvosom a baba fekvésére. annyit mondott, hogy a fekvése szinte lényegtelen. 30 hetes vagyok.

Mit jelent a medence végű fekvés? Milye van merre a törpikémnek? Ha csuklik azt a jobb oldalon szoktam érezni.

Legjobb válasz: Fejjel elore kellene lennie, az a fejfekves, fejjel lefele. A medence vegu, mikor a popsija van lennt, a feje fenn, tehat olyan, mintha ulne.

Fejjel elore kellene lennie, az a fejfekves, fejjel lefele. A medence vegu, mikor a popsija van lennt, a feje fenn, tehat olyan, mintha ulne.
A popsija van a medencében. Ezzel nincs semmi baj, sok baba a 30. hétig így van, aztán szép lassan megfordulnak és beilleszkednek a helyükre. Ha pedig mégsem, akkor császár lesz belõle. A lényeg úgy is az, hogy egészséges legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! De a csuklást is mindíg lent érzem a pocim alján, jobb oldalt. Ezért azt hittem keresztben fekszik a kis drága.:)
Az én babám is medencevéggel fekszik, a fejecskéje van jobb oldalt, a lábai pedig bal oldalt.
A kérdező hozzászólása: 32 hetes vagyok, legkésõbb meddig kell neki befordulni a "helyes" irányba?
Nekem most fordult be, eddig medencefekvésû volt az én pici lányom is. 35. hétben vagyok. A 36. hétig be kellene fordulni, ha elsõ baba. De az se kizárt, hogy csak a végén fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Az nem baj, ha medencevégû, még bõven van ideje megfordulni. A fej-nyakszögletben köldökzsinórkacs látható, ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: akkor a nyakán van a köldökzsinor? remélem semmi baj nem lesz

A Hajós Alfréd Uszodában a víziladba eb-re mit jelent a VIP-jegy? Ezek a helyek közel vannak a medencéhez, és jól is lehet látni a mérkõzést?

Rendelni szeretnék, és a gépem nem engedi telepíteni a java-t, hogy megnézhessem az ülõhelyeket és a lelátó térképét...

Legjobb válasz: A VIP jegy tulajdonos ellentétben a többi ' mezei ' jegyvásárlóval megkülönböztetett figyelemmel kezelt személy. Esete válogatja, de a megkülönböztetés általában ezt vagy ilyesmit jelent: a tömeg kikerülésével soron kívüli belépés az esemény színhelyére, kitünõ rálátás,kényelmes ülõalkalmatosság,VIP vendég kényelmét biztosító személyzet,welcome drink,svéd asztal stb.A VIP vendég a különleges státuszért az átlagárnál jóval magasabb összeget fizet.VIP= very important person

A VIP jegy tulajdonos ellentétben a többi ' mezei ' jegyvásárlóval megkülönböztetett figyelemmel kezelt személy. Esete válogatja, de a megkülönböztetés általában ezt vagy ilyesmit jelent: a tömeg kikerülésével soron kívüli belépés az esemény színhelyére, kitünõ rálátás, kényelmes ülõalkalmatosság, VIP vendég kényelmét biztosító személyzet, welcome drink, svéd asztal stb.A VIP vendég a különleges státuszért az átlagárnál jóval magasabb összeget fizet.VIP= very important person
Azt jelenti, hogy ideje lenne kibékülni vele.
Szeretnéd, ha megtanulna úszni és jobb lenne a kapcsolatotok.
A szervezeted figyelmeztetett, hogy nem igényel több "Hot Mom Porn"-t. :)
ÚGY TUDOM VÍZZEL ÁLMODNI A LEHETÕ LEGROSSZABB

Mit jelent ha a nőgyógyász azt mondja hogy szük a medence? Közrejátszik ez a terhesség alatt?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nem, de a szüléskor lehetnek problémák. Lehet, hogy nem tudod természetes úton megszülni, és császározni kell.

A terhesség alatt nem, de a szüléskor lehetnek problémák. Lehet, hogy nem tudod természetes úton megszülni, és császározni kell.
A szülésnél lehet gond, ahogy az elõzõ is írta.

Mit jelent az, hogy elkopik a medence?

Segítsen valaki légyszi, a háziorvosom egy bunkó liba, akit igazából nem érdekel senki, s?t rendesen [email protected], ha kérdezni merek :$

Legjobb válasz: Csontritkulás esetén létezik ilyesmi.

Csontritkulás esetén létezik ilyesmi.
Ilyen van ha porc-kopás fennáll. Ezt találtam, bár sportolókra jellemzõ, de aki nem sportol, azzal is elõfordul. Az életkor elõrehaladtával a szervezet nem termel elegendõ kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához. Ennek okán és a folyamatos terhelés következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek a porcszövet anyagcseréje lassúl. Így alakul ki a porckopás és vele együtt a fájdalom. Elõrehaladott stádiumban levõ artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat méginkább felgyorsul. Ez a folyamat azonban nem feltétlenül csak az idõsebb korúaknál kezdõdhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolnak, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket. Számos klinikai tanulmány találta értékesnek a szájon át bevitt kollagént.A publikált eredmények bizonyítják a kollagén hasznát a porckopás ellen, mely a bél nyálkahártyályán keresztül szívódik fel, és a porcokban összegyülve megteremti az ízület egészségét. Az egyik kutatás azt is kimutatta, hogy a kollagén csökkenti az olyan paramétereket, mint fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre. Mindez olyan sportolóknál nyert bizonyítást, akinél nem volt kimutatott ízületi betegség mégis fájdalommal küzdöttek.
Még annyit lehagytam, hogy ugyan kollagénnel kezelni csak akkor tudja a beteg, ha az emésztõrendszere rendben van. Ha szorulásos, vagy hasmenésre hajlamos, akkor a vékonybélbõl nem tud felszívódni. Ezért elõször is beleket kell rendbe rakni, aztán kellene zselatinban dús ételeket fogyasztani
Zsidó vagy!!!
Van valami különleges tehetséged, ami még nem derült ki. Mire érzel elhivatottságot? Felszínre fognak kerülni az eddigi rejtett értékeid. Tiszta a lelked. A víz amit álmodban látsz mindig a lelked állapotát mutatja. Maradj ilyen, ha lehet. És õrizd meg az értékeket magadban.
Csatlakozom az #1-eshez! Te lopod a pénzt, de csak kicsiben...

Az orvos azt mondta, hogy üres medence az mit jelent?

Legjobb válasz: Nem inkább üres hólyag?

Nem inkább üres hólyag?
A kérdező hozzászólása: Nem!

Álom - mit jelent, ha azt álmodtam, h egy medencében úszkálok, és én úszok a legjobban? Utána meg, h otthon vagyok, és egy mókus rohangál a szobámban?

hülye, kioktatós, segítséget nyújtani nem tudó válaszolók kíméljenek! az olyanok is, akik szerint butaság, meg tudatalatti izékkel érvelnek!

Legjobb válasz: www.nlcafe.hu-n nézz utána, az álomszótárban.

http://www.nlcafe.hu-n nézz utána, az álomszótárban.
A kérdező hozzászólása: nincs benne a mókus, éppen ezért kérdezem itt, hátha vki tudja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!