Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent letöltök egy (4 db)

Letöltök egy játékot! És az van mögötte, hogy iso az mit jelent?

Fogalmam sincs.. .:( :D

Legjobb válasz: Egy kiterjesztés. Letöltesz hozzá egy programot, és beolvassa, mintha CD volna.

Egy kiterjesztés. Letöltesz hozzá egy programot, és beolvassa, mintha CD volna.
A kérdező hozzászólása: És mit töltsek le hozzá?Hogy elinduljon mert leszedtem már egy csomo isos jatekot és nem indul nem csinál semmit csak ki ugrik a cd meghajtó...
daemon tools
Ez szerintem sok játéknál így van! Próbáld meg kiírni elméletileg utána mûködnie kell. Vagy töltsd le a daemon tools-t, és telepítsd. Ez egy virtuális meghajtó ha beilleszted az iso fájlt úgy fog mûködni mintha a cd-t raktad volna a meghajtóba. Remélem segítettem! :-)
A kérdező hozzászólása: Ok!Letöltöm a daemont és felrakom.! :D Segítettél köszi!V :) Majd még lehet h lesznek kérdéseim ! :D
A kérdező hozzászólása: Az origin nincs telepítve, és szükség van rá a játék indításához.telepítsd újra az origin szervert! Ez MIT JELENT????
Nézd meg, hogy az emulált meghajtón, vagyis az így létrehozott "CD"-meghajtón van-e esetleg egy crack könyvtár. Talán az segíthet, ami ott van. Ha nem , akkor nem tudom, mi.
A kérdező hozzászólása: Valaki válaszoljon már!
torrent=p2p amit eddig mar letoltottel, abbol mar tudsz masnak is visszatolteni. igazabol kb errol szol.
köszönd már meg!!!
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszi a választ! Ment a zöld kéz.

Mit jelent ha letöltök egy frissítést a gépre?

jönnek vmikor ilyen ablakok h letöltök e vagy sem:) de nem értem hogy mi értelme ? mivel lesz jobb, roszabb?:)

Legjobb válasz: Az idpközben felismert hibákat kijavítják és a letölthetõ csomagban megkapod és fölteheted a gépedre, ezzel az operációs rendszeredet javíthatod. Jobb megbízhatóbb lesz tõle.

Az idpközben felismert hibákat kijavítják és a letölthetõ csomagban megkapod és fölteheted a gépedre, ezzel az operációs rendszeredet javíthatod. Jobb megbízhatóbb lesz tõle.


Mi annak a programnak a neve, amellyel netről azonnal le tudok szedni bármilyen zenét. Elméletileg egy kis letöltő nyíl jelenik meg az adott zene mögött?

Legjobb válasz: nem ismerek ilyet, viszont... Van egy böngészõ, a maxthon 3. ezzel a böngészõvel, ha elindítasz egy videót, akár youtube-on, akár nem, akkor le tudod tölteni, mert amikor le pause-od, akkor kiadja hogy "mentés". Így vannak a zenék is, azokat is le tudsz tölteni. Konkrétan ezzel a böngészõvel bármit le lehet tölteni, csak ajánlani tudom. Egyébként valóban van egy zene letöltõ program, a bearshare.

nem ismerek ilyet, viszont... Van egy böngészõ, a maxthon 3. ezzel a böngészõvel, ha elindítasz egy videót, akár youtube-on, akár nem, akkor le tudod tölteni, mert amikor le pause-od, akkor kiadja hogy "mentés". Így vannak a zenék is, azokat is le tudsz tölteni. Konkrétan ezzel a böngészõvel bármit le lehet tölteni, csak ajánlani tudom. Egyébként valóban van egy zene letöltõ program, a bearshare.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!