Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent következő ultrahang (3 db)

Mit jelent a 38 hetes ultrahang leleten a következő: négyüreges szív, kissé tágabb szívfél?

Csütörtökön fogom megmutatni a dokinak, de addig is nagyon aggódom, hogy ez mit jelenthet. Egyébként a magzatvizem is több az átlagnál. Eddig nem volt semmilyen probléma a leleteimmel (AFP,vércukor vizsg. eredménye is jó lett).

Legjobb válasz: Pontosítok: kissé tágabb jobb szívfél.

A kérdező hozzászólása: Pontosítok: kissé tágabb jobb szívfél.
Szia! Én 32 hetes kismama vagyok az elsö babánkkal. Nekem ma írták ugyanezt az uh. leletemre. Én igazából nem kaptam választ a kérdésre a dokimtól, csupán annyit mondott, hogy 2 hét múlva ellenõrizzúk.... eddig nekem is minden rendben volt. Eléggé aggódok! Ha érdemlegesebb választ kaptál ma, örúlnék ha megosztanád. Szép napot! Boldog heteket!
A kérdező hozzászólása: Szia. Annyit mondott a doki, hogy ne aggódjak, majd ha megszületik a baba, akkor szépen beáll a vérkeringése. Remélem így lesz. Feleslegesen nem akarom stresszelni magam. Te se izgulj! Boldog babavárást!
Köszönöm a válaszodat! Úgy legyen! Igyekszem megnyugodni....nem könnyû. Szép napokat, kitartást kívánok!
Szia! Már eltelt egy kis idõ, mióta "kommunikáltunk" :) Gondolom már megszületett a picikéd... Csak érdeklõdnék, hogy hogy vagytok, minden rendben volt/van-e? Bízom benne, hogy igen! Csodaszép napokat, boldog babázást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Múlt szombaton császármetszéssel megszületett a kislányom. Ultrahangon megnézték a pici szívét és mindent rendben találtak. Mostmár én is átélhetem, hogy mennyire csodálatos dolog anyának lenni! Könnyû szülést, egészséges kisbabát kívánok neked!
Szívbõl gratulálok! És nagyon irigykedek :) Reményt adsz és erõt a pozitív válaszaiddal... Köszönet érte! Minden elképzelhetõ szépet és jót kívánok Nektek!

Mit jelent a következő ultrahang eredmény: 76x35 mm uterus, 4 mm endometrium?

Uh- on voltam, az orvos röptibe ennyit írt: 76x35 mm uterus, 4 mm endometrium. Semmit nem mondott csak elrohant, mert várják. Én még mindig itt állok tátott szájjal, és várom hogy valaki valamit mondjon.(Terhes nem terhes?) Ennyit a magyar eü r?l. Ja nem magán orvosnál voltam hanem kórházban!!! Tud valaki valamit erre írni???

Legjobb válasz: szia! írd be a keresõbe a szavakat én annyit találtam hogy az uterus a méh latin neve, az endometrium pedig A méh belsõ borítását hívjuk méhnyálkahártyának. A méhnek ez az a része, amely havonta megtelik vérrel, és ha nem esel teherbe, leválik, és eltávozik a testedbõl.

szia! írd be a keresõbe a szavakat én annyit találtam hogy az uterus a méh latin neve, az endometrium pedig A méh belsõ borítását hívjuk méhnyálkahártyának. A méhnek ez az a része, amely havonta megtelik vérrel, és ha nem esel teherbe, leválik, és eltávozik a testedbõl.
Szia! Próbáld meg a http://www.babanet.hu/szak/ oldalon feltenni a kérdésed, itt szakemberek válaszolnak rá. Egyébként én sem értek semmit a leírtakból.:( 15. hetes kismama
Szerintem ha terhes lennél azt azért csak kellett volna mondania, nem? Akkor ráírta volna, hogy gravditás x., hogy hány hetes vagy! Sürgõsen keress másik dokt, akibe szorult némi empátia!
Ultrahangos papirodra rá kellett volna írni, ha terhes vagy. Nekem 6hetesen ráírták petezsák éles életjelenség kimutatható.
szia!Az elsõ a méhed mérete, a második a méhnyálkahártya vastagsága.Nem írtad miért voltál dokinál.De 4mm-es endometriummal nem vagy terhes, mert a beágyazódáshoz 10mm-nek kell kb.lennie.

Az mit jelent, ha az ultrahangomra a következőt írták 7w3d?

Már betöltöttem a 7. hetet és plusz 3 nap vagy a 7. hét 3. napján vagyok?

Legjobb válasz: Angolul irták röviditve, hogy 7hét 3napos(7week3day).

Angolul irták röviditve, hogy 7hét 3napos(7week3day).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!