Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent következő német (52 db)

hát a barátném is igy volt a következõ nst után befekteték majd 10 nap után tehát 40+3naposan szült!
Ha most szülnél, akkor is idõben lennél. Ha a kiírthoz képest kérdezed, akkor igen. Sokan szülünk elõtte, de a te esetetben ez már nem lenne koraszülés. Az nst-vel a baba szívmûködését ellenõrzik, ebbõl próbálnak arra következtetni, hogy hogy érzi magát odabent. A beszûkült méh kifejezéssel még nem találkoztam. Ha valami nem tetszik a dokinak, akkor azért fektet be a korházba, hogy minden nap, esetlek többször is ellenõrizni tudják a baba állapotát és ha romlana, azonnal közbe tudjanak lépni. Ha így is lesz ne aggódj, ez mindkettõtök érdeke, így tudnak rátok a legjobban vigyázni. Könnyû szülést és sok boldogságot a babához!

A Mozilla Firefoxot nem tudom használni, mert a következő üzenet jelenik meg: "A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert.". Mit jelent ez?

A gép újraindítása, vagy a program ismételt telepítése csak rövid ideig eredményes.

Legjobb válasz: Nyomj ctrl+alt+del -t, elõjön a Feladatkezelõ, menj a Folyamatok lapfülre, keresd ki a firefox.exe-t.. folyamat leállítása. Majd ezután indítsd el a firefox-t újra, és mûködni fog. :)

Nyomj ctrl+alt+del -t, elõjön a Feladatkezelõ, menj a Folyamatok lapfülre, keresd ki a firefox.exe-t.. folyamat leállítása. Majd ezután indítsd el a firefox-t újra, és mûködni fog. :)

Az alábbi feladattal a következõ gondom lenne: nem értek hogy mit jelent az alsó képlet igy nem tudom mit kell csinálnom valaki levezetne az egészet?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Deriválást nézd át, azzal tudsz érintõegyenest számolni.

Deriválást nézd át, azzal tudsz érintõegyenest számolni.


A mellemben lévő csomóban találtak rosszindulatú sejteket is. Mit jelent ez? Orvosom műtétet javasol, tényleg nem lehet másként eltüntetni? Milyen a műtét, a gyógyulás és az utána következő élet? Csupán 42 éves vagyok. Tapasztalatokat szeretnék.

Legjobb válasz: rosszindulatú sejt = rák a kezelés a csomók vagy a mell (orvos dönti el) eltávolítása és kemoterápia vagy sugárkezelés, annak függvényében, hogy mire reagál jobban a daganat nézhetsz alternatív gyógymódokat, de a mûtétet nem kellene halogatni

rosszindulatú sejt = rák a kezelés a csomók vagy a mell (orvos dönti el) eltávolítása és kemoterápia vagy sugárkezelés, annak függvényében, hogy mire reagál jobban a daganat nézhetsz alternatív gyógymódokat, de a mûtétet nem kellene halogatni
Ne halogasd a mûtét és a kezeléseket, mert akár néhány hét is dönthet életrõl-halálról. Ha az orvos teljes emlõeltávolítást javasol, fogadd el. Ne járj úgy, mint a sógornõm, aki csak sima mûtétet akart az orvossal ellentétben, aki teljes mell eltávolítást. Meg is halt 1 év alatt...
Ne halogasd a mûtétet!! Túlélhetõ. Anyukám épp a közepében van, nála teljes melleltávolítás volt, utána egy mûtét, amiben a hátának a szöveteibõl alakítottak ki neki egy kis mellet, és majd lesz egy implantátuma. A Kékgolyóban mûtötték, nagyon értenek hozzá, és a mûtéthez úgy leszedálnak, hogy arra a napra nem is emlékszel. Utána is kellõen ellátnak fájdalomcsillapítóval. Egyre kell csak figyelni, hogy pihengess utána, de ha ezt megteszed, jól fogsz gyógyulni is és minden oké lesz.

A laptopom minden induláskor kiírja a következőt egy kis ablakban: "Az értesítő dll-t nem regisztrálták; a program nem fog megfelelően működni. " Mit jelent ez? Mit tudok tenni, hogy ne adja ki az ablakot minden indításkor?

Az ablak fejlécében "Vezeték nélküli hálózat beállításai" szöveg olvasható. Miután leokézom az ablakot a laptop teljesen jól működik.

Legjobb válasz: Startmenü >> Futtatás beírod: "cmd" Win7-nél Futtatás rendszergazdaként (a startmenüben megjelenõ CMD programon jobb klikk) Majd beírod a konzolba; regsvr32 wltrynt.dll enter Ha minden jól megy kiírja, hogy hozzá lett adva és jó lesz.

Startmenü >> Futtatás beírod: "cmd" Win7-nél Futtatás rendszergazdaként (a startmenüben megjelenõ CMD programon jobb klikk) Majd beírod a konzolba; regsvr32 wltrynt.dll enter Ha minden jól megy kiírja, hogy hozzá lett adva és jó lesz.

Mit jelent a következő C# kódsorban a this szócska? Tudom hogy a this. Valami a class közvetlen változójára utal, de így önmagában nem tudom mit takar?

weatherData.registerObserver(this);

Legjobb válasz: a this az az osztály egy példányát jelenti nem az osztályt this.Valami = az aktuális példány egy mezõje itt egy olyan függvény hívunk meg aminek paraméterben átadjuk az aktuális példányt

a this az az osztály egy példányát jelenti nem az osztályt this.Valami = az aktuális példány egy mezõje itt egy olyan függvény hívunk meg aminek paraméterben átadjuk az aktuális példányt
A kérdező hozzászólása: de akkor a függvény bemeneti paramétere az ugyanolyan osztály tipusunak kellene lennie, nem?
Jól látod a helyzetet

Nemrég elestem és begipszelték a lábam, de sokat nem tudtam meg az orvosnál csak hogy nincs eltörve. A papíron a következő áll: Distorsio talocrur.1. s. Mit jelent ez pontosan?

Legjobb válasz: Ínszalag szakadáskor elég gyakran csak ennyit írnak rá a leletre, ebbõl nem derül ki, hogy ez részlegesen-, teljesen- vagy egyáltalán szakadt-e il.. hogy pontosan mi sérült, csak hogy hol van a sérülés helye. Sajnos elég lassan gyógyul, változó, hogy pontosan mennyi idõ alatt jön teljesen helyre, ált. 4-6 héttõl hónapokig kb. minden lehetséges - ha rendesen pihenteted, akkor azért biztosan nem fogsz hónapokig ezzel szenvedni. Fontos, hogy tényleg rendesen pihentesd (tehát pl. ne járkálj a gipsszel, ne erõltesd), illetve hogy a gipsz levétele után majd fokozatosan erõsítsd. A gipsz levétele után egy merevebb bokavédõt, majd általában mindig gyógytornát írnak elõ, de ha esetleg nem javasolja az orvosod, akkor is folyamatos, nem megerõltetõ tornával erõsítsd a bokaízületed és használj rugalmas, sportoláshoz kifejlesztett bokavédõt (pl. Scholl Prosport, Futuro), esetleg fáslit.. Ez utóbbi elvileg olcsóbb, de sokkal vacakabb: egy jó bokavédõ 3-4000 forint, de kimosható és hónapokig tudod használni, míg egy fásli ugyan 200-250 forint, de kevésbé tartja jól az ízületet és ha kimosod, veszít a rugalmasságából, ill. a felépülésed alatt gyaníthatóan több tekerccsel is el fogsz használni. Ha valamilyen, a bokaízületedet terhelõ sporttevékenységet folytatsz, pl. tenisz, akkor a késõbbiekben, tehát már a teljes felépülést követõen is érdemes bokavédõt használnod.

Ínszalag szakadáskor elég gyakran csak ennyit írnak rá a leletre, ebbõl nem derül ki, hogy ez részlegesen-, teljesen- vagy egyáltalán szakadt-e il.. hogy pontosan mi sérült, csak hogy hol van a sérülés helye. Sajnos elég lassan gyógyul, változó, hogy pontosan mennyi idõ alatt jön teljesen helyre, ált. 4-6 héttõl hónapokig kb. minden lehetséges - ha rendesen pihenteted, akkor azért biztosan nem fogsz hónapokig ezzel szenvedni. Fontos, hogy tényleg rendesen pihentesd (tehát pl. ne járkálj a gipsszel, ne erõltesd), illetve hogy a gipsz levétele után majd fokozatosan erõsítsd. A gipsz levétele után egy merevebb bokavédõt, majd általában mindig gyógytornát írnak elõ, de ha esetleg nem javasolja az orvosod, akkor is folyamatos, nem megerõltetõ tornával erõsítsd a bokaízületed és használj rugalmas, sportoláshoz kifejlesztett bokavédõt (pl. Scholl Prosport, Futuro), esetleg fáslit.. Ez utóbbi elvileg olcsóbb, de sokkal vacakabb: egy jó bokavédõ 3-4000 forint, de kimosható és hónapokig tudod használni, míg egy fásli ugyan 200-250 forint, de kevésbé tartja jól az ízületet és ha kimosod, veszít a rugalmasságából, ill. a felépülésed alatt gyaníthatóan több tekerccsel is el fogsz használni. Ha valamilyen, a bokaízületedet terhelõ sporttevékenységet folytatsz, pl. tenisz, akkor a késõbbiekben, tehát már a teljes felépülést követõen is érdemes bokavédõt használnod.
A bal boka alsó-külsõ részének rándulását jelenti.
és nem 1. s. van a papíron, hanem l. s. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én abban a tudatban voltam hogy valami részleges ínszalag szakadás... És ez mennyi idõ alatt gyógyul meg?
A kérdező hozzászólása: 10 napra kaptam fekvõgipszet.. eddig..
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy ez boka rándulás, levették a gipszet, kaptam bokarögzítõt járáshoz 3 hétre.. Elég csúnyán véraláfutásos a bokámnál, és még mindig meg van dagadva kicsit, nem tudom mozgatni körkörösen a lábam mert nagyon fáj.. :( Még egy cipõt se tudok ráhúzni
Én ínszalaghúzódással voltam diagnosztizálva, 1 hét fekvõgipsz, utána ez a tépõzáras mûanyag sín még hetekig. Õszintén szólva nekem tornáztatás, fokozatos terhelés mellett néhány hónap után javult ugyan, de míg eljutottam addig, hogy egy nagyobb terhelés után már nem sajog a bokám, tehát a kvázi teljes regenerálódásig, az évekbe telt. Mostmár viszont vígan futok, ugrándozok akármennyit, türelem és kitartás, meg lesz az eredménye :)

A COD 2 nem indul el. A következőt írja ki: Error during initialization:Failed to intialize renderer: version mismatch. Mi jelent? Mi kell tennem?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: DirectX frissítés, videokártya driver frissítés.. (Bár az is lehet, hogy nem támogatja a videokártyád a CoD2 -t).

DirectX frissítés, videokártya driver frissítés.. (Bár az is lehet, hogy nem támogatja a videokártyád a CoD2 -t).
A kérdező hozzászólása: Eredeti kb. mennyibe kerül??
A kérdező hozzászólása: Értem..Megprobálom.. Am én nem értek az ilyen windows izékhez, de Windows xp, ha erre gondolsz.
Én már rég megvettem eredetibe. Korábban én is warez változattal kezdtem, de már nem emlékszem honnan szedtem le. Már a DVD sincs meg. Reloaded -ed verzió volt, arra emlékszem. Szerintem próbáld meg fel patch -elni hátha megjavul. Milyen Windows alatt használod amúgy?
A kérdező hozzászólása: Az nCore-rol töltöttem és 1.0 verzió. Akkor már értem..amikor már úgy döntöttem, hogy akkor multizok és az xfire-vel elindítottam egy szervert akkor azt írta ki, hogy a szerver 1.3 as és az én cod2 pedig 1.0 ás ezért nem tudtam játszani még multin se:/ Esteleg arra gondoltam, hogy neked meg van a cod2?? Honnan szedted le??
Csak tipp, de szerintem a multiplayer miatt felraktad az 1.3 -as patch -et, és az 1.0 -ás verzióhoz készült crack -el akarod használni. Innen szedheted le az v1.3 -ashoz való crack -et: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_2.shtml Más elméletem nincs sajnos.
A kérdező hozzászólása: Crack-eltem és csak a multi indul..ha a singlit indítom akkor azt írja ki amit írtam leírtam fennt! Egyéb tipp arra, hogy mi lehet a baja??
Crack- eld.
A kérdező hozzászólása: Multin megy! Singlin pedig nem megy..ez hogy oldható meg??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Mi a különbség a következő gobelinéknél? Egyik a normál alapú, a másik meg a tűalapú. Szeretnék rendelni, de nem tudom melyik mit jelent?

Legjobb válasz: Pontosan számakilag nem tudom, de 1 cm -en a tûgobelinnél sokkal több az öltés száma.Ha még nem hímeztél akkor a normál alapanyagúval kezd. A tûalapú egyébként sokkal szebb, de nagyon lassan halad és a szemet nagyon rontja..

Pontosan számakilag nem tudom, de 1 cm -en a tûgobelinnél sokkal több az öltés száma.Ha még nem hímeztél akkor a normál alapanyagúval kezd. A tûalapú egyébként sokkal szebb, de nagyon lassan halad és a szemet nagyon rontja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!A zöld kezet küldöm!
" számszakilag"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!