Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent következő: (324 db)

A következő patch mikor jelenik meg minecraftban? (1.5 utáni)

Legjobb válasz: Ezt ugye te se gondoltad komolyan? :) Pár napja jött csak ki az 1.5. Kb még azt se tudják mit tegyenek a következõbe :)

Ezt ugye te se gondoltad komolyan? :) Pár napja jött csak ki az 1.5. Kb még azt se tudják mit tegyenek a következõbe :)
Hát arra várhatsz még hogy kijöjjön. :D
1.5.1 már megjelent:)
hát a barátném is igy volt a következõ nst után befekteték majd 10 nap után tehát 40+3naposan szült!
Ha most szülnél, akkor is idõben lennél. Ha a kiírthoz képest kérdezed, akkor igen. Sokan szülünk elõtte, de a te esetetben ez már nem lenne koraszülés. Az nst-vel a baba szívmûködését ellenõrzik, ebbõl próbálnak arra következtetni, hogy hogy érzi magát odabent. A beszûkült méh kifejezéssel még nem találkoztam. Ha valami nem tetszik a dokinak, akkor azért fektet be a korházba, hogy minden nap, esetlek többször is ellenõrizni tudják a baba állapotát és ha romlana, azonnal közbe tudjanak lépni. Ha így is lesz ne aggódj, ez mindkettõtök érdeke, így tudnak rátok a legjobban vigyázni. Könnyû szülést és sok boldogságot a babához!

Mit jelent a következõ álom a Titanic-kal és a Kólával, és mit jelent az egybeesés az utána látott filmmel?

Semmi különös nem történt az álomban, csupán annyi, hogy körbejártam a félig elsüllyedt üres Titanicot, csak az óceán nem víz volt az álomban, hanem Kóla.

Legjobb válasz: Már akkor is tudtad hogy az a Titanic volt, mikor felébredtél? Vagy csak azt, hogy egy hajó? Nem lehet, hogy utólag húztad rá azt, hogy az a Titanic, hogy ezáltal beleilleszkedjen a teóriádba? Ezen kívül honnan tudtad, hogy az óceán kóla? Megkóstoltad?

Már akkor is tudtad hogy az a Titanic volt, mikor felébredtél? Vagy csak azt, hogy egy hajó? Nem lehet, hogy utólag húztad rá azt, hogy az a Titanic, hogy ezáltal beleilleszkedjen a teóriádba? Ezen kívül honnan tudtad, hogy az óceán kóla? Megkóstoltad?
A kérdező hozzászólása: Mondom, hogy bejártam a hajót, pontosan olyan volt, mint a filmben. Ja és miközben járkáltam egyszer az ablakon is kinéztem, és láttam a jéghegyet, a kólában (kóla-óceánban). Amúgy nem kóstoltam meg, egyértelmûen látszott rajta, hogy Kóláról van szó, Dr Peppere- és Coca Colára emlékeztetett a színe, Pepsire nem. Nem illesztettem be semmit, a leírt álmot láttam. Egyébként érdekelne mi a jelentése a furcsa álmomnak....
Fogalmam sincs :) Csak arra gyanakodtam, hogy esetleg utólag társítottad hozzá a megtörtént eseményekhez az álmokat.
A kérdező hozzászólása: Az említett film most és éjjel 2:00-kor is megy németül az Ard 1-en! :)


Mit jelent a következő héber szöveg magyarul?

אביב גפן - עכשיו מעונן (אנחנו דור מזוין

Legjobb válasz: אביב גפן szõlõtõ עכשיו most מעונן felhõs אנחנו mi דור nemzedék מזוין felfegyverzett, fegyveres Egyben nem tudom mit jelent, lehet nem a teljes mondat?

אביב גפן szõlõtõ עכשיו most מעונן felhõs אנחנו mi דור nemzedék מזוין felfegyverzett, fegyveres Egyben nem tudom mit jelent, lehet nem a teljes mondat?
Webfordítóval fordíttattam, azzal ezt dobta ki: Aviv Geffen - Most felhõs (csavarodtunk fent nemzedék Elég gagyi, de próbáld meg magyarosítani...
nekem pedig, hogy: mi elcseszett nemzedék
Aviv Geffen - Most polooblaèno (mi elcseszte generációs
Eleje lemaradt אביב tavasz.
Ez nem egy szöveg vagy kifejezés, hanem egy zeneszám címe angolul, héber átírásban; link: http://www.youtube.com/watch?v=5K9d_iO6XJo
Contusio genus- a térd erõs traumás sérülése, zúzódása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :-).

Mit jelent a következö?

Ma voltam uh-on, a doki azt mondta: a petezsák mellett 1,1*1,2cmes folyadéktartalmú képlet található. Ez mit jelent? Megmarad a baba? Amugy két baba van és nagyon szeretném, ha mindkettö megszületne! Volt valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Szia! Rajtam ultrahangon jókat derültek... Elsõ kérdésem: "Egyke vagy ikrek?". Mondjuk komoly esély volt az ikrekre a családi hátteret tekintetbe véve :D ... A második, harmadik... sokadik: "...és az mit jelent?!?!" Ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezd meg, szerintem - tapasztalataim szerint - válaszolni fognak... Jó babavárást! 15,5 hónapos nagylány anyukája

Szia! Rajtam ultrahangon jókat derültek... Elsõ kérdésem: "Egyke vagy ikrek?". Mondjuk komoly esély volt az ikrekre a családi hátteret tekintetbe véve :D ... A második, harmadik... sokadik: "...és az mit jelent?!?!" Ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezd meg, szerintem - tapasztalataim szerint - válaszolni fognak... Jó babavárást! 15, 5 hónapos nagylány anyukája
A kérdező hozzászólása: A dokimnak rohanni kellett szülni, örültem, hogy megcsinálta az uhot. Jövö héten kell mennem megint, és olyan soká van még......
Szerintem az a sárgatest. Normális.
Több minden lehet, ahogy írták, de gyakran a ciszta szokott folyadéktartalmú képlet lenni. Én elmennék egy külön uh-ra is, ha lehet, hogy olyan is megnézzen, aki kicsit jobban ráér.

Mit jelent a következő spanyol mondat, vagy mi ez? "me aburro Fleje"

Legjobb válasz: vmi olyasmi lehet, hogy nagyon unatkozom. mert a me aburro azt jelenti, hogy unatkozom, de a fleje? jelent kötözõszalagot is, meg [email protected] is...hogy hogy jön össze az unatkozással??

vmi olyasmi lehet, hogy nagyon unatkozom. mert a me aburro azt jelenti, hogy unatkozom, de a fleje? jelent kötözõszalagot is, meg [email protected] is...hogy hogy jön össze az unatkozással??
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs :D de így is bõven elég a segítség, köszi ;)már világos a nagyja

Ha az ovu tesztemen 3 napja halványabb a teszt csík a kontroll csíknál, akkor ez mit jelent? Várható, hogy a következő napokon még erősödik és lesz peteérésem?

A tájékoztató szerint csak akkor pozitív a teszt, ha a teszt csík legalább olyan er?s, mint a kontroll csík. Most akkor nincs peteérésem vagy van? Most vagyok a 11. napomon, a ciklusom 27 napos. A 8. naptól már érzek szúró fájdalmat a petefészkem környékén, a h?m is leesett 0,5 fokkal...

Legjobb válasz: A következõ 2-3 napban kiderül, de szerintem tuti lesz péd! Kitartás! Nekem ebben a hónapban az elõzõekhez képest 3 napot késett a pé, de aztán mégis lett.

A következõ 2-3 napban kiderül, de szerintem tuti lesz péd! Kitartás! Nekem ebben a hónapban az elõzõekhez képest 3 napot késett a pé, de aztán mégis lett.
Szia! Szerintem folytasd a tesztelést. Délután tesztelj és kevés folyadékot igyál elõtte. Nekem 26. naposak a ciklusaim, az egyik hónapban a 11. napon mig a másik hónapban a 13. napon volt peteérésem. Kitartás, az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés.

Mit jelent a következő: nyilvántartási számmal rendelkező regisztrált?

Egy adminisztrációs ügyintézői álláshirdetésben olvastam. Ez a munkaügyi központhoz kapcsolódhat?

Legjobb válasz: Lehet... Ha viszont mérlegképe könyvelõt keresnek, akkor nem az, náluk ez mást jelent!

Lehet... Ha viszont mérlegképe könyvelõt keresnek, akkor nem az, náluk ez mást jelent!
A kérdező hozzászólása: Nem regisztrált mérlegképes könyvelõ, semmi könyvelés, csak sima adminisztrátori állásról van szó, ezért nem értem mi ez a nyilvántartási szám, nem tudom jelentkezzek-e.
Mindenképpen jelentkezz. majd õk eldöntik megfelelsz-e vagy nem, nincs vesztenivalód.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!