Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent játéknál, hogy (17 db)

God of War játéknál mit jelent az hogy frame rate?

Le is hülyézhettek de azért van ez az oldal hogy ha nem tud valaki valamit akkor itt megkérdezze :D

Legjobb válasz: Helo! A frame rate azt jelenti, hogy hany kepkocka/masodperc. Egy filmnel peldaul 24 kepkocka "pereg le" masodpercenent, ezert a filmes hatas. A God of Warnal a keszitök mondtak, hogy kcsiit csökkentik a frame ratet, hogy filmszerübb legyen a hatas.

Helo! A frame rate azt jelenti, hogy hany kepkocka/masodperc. Egy filmnel peldaul 24 kepkocka "pereg le" masodpercenent, ezert a filmes hatas. A God of Warnal a keszitök mondtak, hogy kcsiit csökkentik a frame ratet, hogy filmszerübb legyen a hatas.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Sok helyen Látom ezt a bizonyos FPS-t de nem tudom mi ez, mit jelent és hogy az a jó ha sok az FPS egy játéknál vagy ha kevés?

Legjobb válasz: fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.

fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.
Elozo:Ugye tudod, hogy nem csak Cod van a vilagon, es kb a cod az egyetlen jatek, amibe ezt igy kell megnezni.Bar PC-n reg jatszottam, legutoljara cod4-el, de akkor meg nem ismertem mas ilyen jatekot, hogy konzolt megnyitom, stb.Amugy 30 folott mar jo az FPS, de azert a 60 megjobb, annal nagyobb meg mar felesleges
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hasznosak voltak az információk és máris okosabb lettem :)

Egy számítógépes játéknál mit jelent az, hogy gyémánt kiadás?

A Tomb Raider Underworld-öt szeretném eredetiben megvenni, és láttam, hogy a gyémánt kiadás olcsóbb. Miben más?

Legjobb válasz: Talán olyasmi,mint más játékoknál a Platinum kiadás.Egy bizonyos eladott példányszám után kiadják a game-t újra,"gyémánt" verzióban.Mivel utánkiadás,ezért olcsóbb.

Talán olyasmi, mint más játékoknál a Platinum kiadás.Egy bizonyos eladott példányszám után kiadják a game-t újra, "gyémánt" verzióban.Mivel utánkiadás, ezért olcsóbb.
Az elözö kommentelö téved. A , , gyémánt" kiadás ojan mint a LV kiadás. Ezek bizonyos cégek, akik megveszik a játék jogait. És ugyan olyan áron adják öket. Azt hiszen a jelen esetben 5 rugó környékén van. Tehát ez a gyémánt kiadás minden felvásárólt játékot ugyan azon az áron adja. Ezek semmivel nem térnek el az , , eredeti" játéktól. Talán abban hogy, más a doboz. Szivesen=)


Mit jelent egy játéknál hogy mondjuk xp-re van és kell Service Pack 3 mit jelent ez?

mindent amit tudtok legyetek szívesek elmondani nem értem mi ez

Legjobb válasz: Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.

Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.
Magyarul Szeví Csomag. Magyar windows-hoz le lehet tölteni innen: http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack-3--..
*Szervíz csomag
A kérdező hozzászólása: köszi

Mit jelent xbox másolt játéknál hogy FREE régioju játék vagyis szabad régiojú? Meg hogy PAL régio az is mit akar ezzel mondani? Mi köze a játékhoz? !

Legjobb válasz: Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

Az mit jelent egy játéknál hogy "gyűjtő kiadás"?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem csak a lemez és a leírás van benne. Ez játékfüggõ, de kis csecsebecsék, pl poszterek, pólók vagy akár kisebb figurák is járhatnak hozzá. Valamelyik COD collector's-ához járt egy VGA azt hiszem... Persze jóval drágábbak is, mint az alapjáték.

Azt, hogy nem csak a lemez és a leírás van benne. Ez játékfüggõ, de kis csecsebecsék, pl poszterek, pólók vagy akár kisebb figurák is járhatnak hozzá. Valamelyik COD collector's-ához járt egy VGA azt hiszem... Persze jóval drágábbak is, mint az alapjáték.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Mit jelent egy játéknál hogy RELOADED?

Szeretném letölteni a FM 2010 és a torrentnél úgy írja hogy FM 2010-RELOADED torrent. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: a csapat neve, ami elintézte neked, hogy ingyen játszhass

a csapat neve, ami elintézte neked, hogy ingyen játszhass
Jóféle :D

Ha azt írják egy pc-és játéknál hogy daemon majd telepít és utána serial beírása majd crack. Akkor mit jelent hogy serial baírása?

Pc-és játékot szeretnék telepíteni de nem sikerül.

Legjobb válasz: elöször nyisd meg daenmon tools al utána telepitsd és a serial anyit jeleet telepitõ kod

elöször nyisd meg daenmon tools al utána telepitsd és a serial anyit jeleet telepitõ kod
Valószínûleg azt, hogy a játék telepítése elõtt/közben be kell írni egy számsorozatot, melyet nagy valószínûséggel mellékeltek a torrenthez egy nfo (jegyzettömbbe nyisd meg, és megfogod találni a sok kricckracc között), vagy txt fájlban. Az is lehetséges, hogy bemountolás után a megfelelõ meghajtón crack mappán belül találod meg a serial-t. Ha nem megy, írj privátba, és segíthetek msnen, vagy valami...
Ha van daemon ntools a gépeden, akkor .iso vagy .bin filera jobb katt, társítás, aztán kövted a telepítõ lépéseit. Serialt vagy egy keygenben vagy egy txt fileban mellékelnek, ami általában a telepítés leírását is tartalmazza. Ha a telepítõ kéri, akkor elvilet itt találod meg. Ha crack van mellékelve, akkor azt általában a program telepítési mappájába kell bemásolni, és engedélyezni a felülírást.
A kérdező hozzászólása: Írtám privátba.
Akkor miért nem fogadsz már el?

A GTA IV PS3 játéknál az hogy platinum mit jelent? Nem olyan mint a sima gta IV? Miben külöbözik?

Kösz

Legjobb válasz: Ha világviszonylatban a játékot legalább 400.000 példányban eladták a kiadás utáni egy év alatt, akkor megkapja a Platinum címkét (tehát egy viszonylag jó játéknak tekinthetõ). A játék természetesen ugyanaz, csak más borítót kap, meg talán a lemez is máshogy néz ki, de mindössze ennyi a különbség. Remélem segítettem.

Ha világviszonylatban a játékot legalább 400.000 példányban eladták a kiadás utáni egy év alatt, akkor megkapja a Platinum címkét (tehát egy viszonylag jó játéknak tekinthetõ). A játék természetesen ugyanaz, csak más borítót kap, meg talán a lemez is máshogy néz ki, de mindössze ennyi a különbség. Remélem segítettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!