Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent játéknál, hogy (19 db)

God of War játéknál mit jelent az hogy frame rate?

Le is hülyézhettek de azért van ez az oldal hogy ha nem tud valaki valamit akkor itt megkérdezze :D

Legjobb válasz: Helo! A frame rate azt jelenti, hogy hany kepkocka/masodperc. Egy filmnel peldaul 24 kepkocka "pereg le" masodpercenent, ezert a filmes hatas. A God of Warnal a keszitök mondtak, hogy kcsiit csökkentik a frame ratet, hogy filmszerübb legyen a hatas.

Helo! A frame rate azt jelenti, hogy hany kepkocka/masodperc. Egy filmnel peldaul 24 kepkocka "pereg le" masodpercenent, ezert a filmes hatas. A God of Warnal a keszitök mondtak, hogy kcsiit csökkentik a frame ratet, hogy filmszerübb legyen a hatas.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Sok helyen Látom ezt a bizonyos FPS-t de nem tudom mi ez, mit jelent és hogy az a jó ha sok az FPS egy játéknál vagy ha kevés?

Legjobb válasz: fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.

fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.
Elozo:Ugye tudod, hogy nem csak Cod van a vilagon, es kb a cod az egyetlen jatek, amibe ezt igy kell megnezni.Bar PC-n reg jatszottam, legutoljara cod4-el, de akkor meg nem ismertem mas ilyen jatekot, hogy konzolt megnyitom, stb.Amugy 30 folott mar jo az FPS, de azert a 60 megjobb, annal nagyobb meg mar felesleges
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hasznosak voltak az információk és máris okosabb lettem :)

Egy számítógépes játéknál mit jelent az, hogy gyémánt kiadás?

A Tomb Raider Underworld-öt szeretném eredetiben megvenni, és láttam, hogy a gyémánt kiadás olcsóbb. Miben más?

Legjobb válasz: Talán olyasmi,mint más játékoknál a Platinum kiadás.Egy bizonyos eladott példányszám után kiadják a game-t újra,"gyémánt" verzióban.Mivel utánkiadás,ezért olcsóbb.

Talán olyasmi, mint más játékoknál a Platinum kiadás.Egy bizonyos eladott példányszám után kiadják a game-t újra, "gyémánt" verzióban.Mivel utánkiadás, ezért olcsóbb.
Az elözö kommentelö téved. A , , gyémánt" kiadás ojan mint a LV kiadás. Ezek bizonyos cégek, akik megveszik a játék jogait. És ugyan olyan áron adják öket. Azt hiszen a jelen esetben 5 rugó környékén van. Tehát ez a gyémánt kiadás minden felvásárólt játékot ugyan azon az áron adja. Ezek semmivel nem térnek el az , , eredeti" játéktól. Talán abban hogy, más a doboz. Szivesen=)


Mit jelent egy játéknál hogy mondjuk xp-re van és kell Service Pack 3 mit jelent ez?

mindent amit tudtok legyetek szívesek elmondani nem értem mi ez

Legjobb válasz: Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.

Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.
Magyarul Szeví Csomag. Magyar windows-hoz le lehet tölteni innen: http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack-3--..
*Szervíz csomag
A kérdező hozzászólása: köszi

Mit jelent egy PC-s játéknál az, hogy script?

Legjobb válasz: A szkript szó magyarul írást jelent, méghozzá különbözõ kontextusokban más és más írást. Az informatikában a szkript névvel rövid programokat illetnek, amik gyakran egy-egy részfeladat automatizálására szolgálnak. A szkriptek jellemzõen interpretált programok (pl. shell script és DCL-script), de compileres technológiákra (pl. Groovy és Perl) írott programokat is szokás szkriptnek nevezni.

A szkript szó magyarul írást jelent, méghozzá különbözõ kontextusokban más és más írást. Az informatikában a szkript névvel rövid programokat illetnek, amik gyakran egy-egy részfeladat automatizálására szolgálnak. A szkriptek jellemzõen interpretált programok (pl. shell script és DCL-script), de compileres technológiákra (pl. Groovy és Perl) írott programokat is szokás szkriptnek nevezni.
#1 Ez mind szép és jó, de nem derül ki belõle, hogy a JÁTÉKOKban mit jelent. Scriptelt jelenetek szoktak lenni játékokban, vagyis elõre megírt, meghatározott jelenet. Ilyenkor általában nem te irányítod a játékost, olyan, mintha egy filmet néznél. Sok játékos nem szereti, mert nem õk irányítanak.

Mit jelent xbox másolt játéknál hogy FREE régioju játék vagyis szabad régiojú? Meg hogy PAL régio az is mit akar ezzel mondani? Mi köze a játékhoz? !

Legjobb válasz: Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

A GTA IV PS3 játéknál az hogy platinum mit jelent? Nem olyan mint a sima gta IV? Miben külöbözik?

Kösz

Legjobb válasz: Ha világviszonylatban a játékot legalább 400.000 példányban eladták a kiadás utáni egy év alatt, akkor megkapja a Platinum címkét (tehát egy viszonylag jó játéknak tekinthetõ). A játék természetesen ugyanaz, csak más borítót kap, meg talán a lemez is máshogy néz ki, de mindössze ennyi a különbség. Remélem segítettem.

Ha világviszonylatban a játékot legalább 400.000 példányban eladták a kiadás utáni egy év alatt, akkor megkapja a Platinum címkét (tehát egy viszonylag jó játéknak tekinthetõ). A játék természetesen ugyanaz, csak más borítót kap, meg talán a lemez is máshogy néz ki, de mindössze ennyi a különbség. Remélem segítettem.

Mit jelent egy pc játéknál az, hogy régiózáras?

Legjobb válasz: Az, hogy egyes régiókban nem tudsz vele játszani. A Skyrim pl. sokáig régiózáras volt Angliában, és csak a megjelenés után másfél évvel lett elérhetõ ott a játék.

Az, hogy egyes régiókban nem tudsz vele játszani. A Skyrim pl. sokáig régiózáras volt Angliában, és csak a megjelenés után másfél évvel lett elérhetõ ott a játék.

Mit jelent a PS3 játéknál, hogy Essentials?

Legjobb válasz: Zsebpénz barát kiadás. A tok és a lemez mintája más amugy semmi különbség nincs.

Zsebpénz barát kiadás. A tok és a lemez mintája más amugy semmi különbség nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!