Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iwiw-en a (11 db)

Mit jelent iwiw-en a név után a " TM "?

Legjobb válasz: Az, hogy a viselõje egy kereskedelmi cikk. (Trade Mark)

Az, hogy a viselõje egy kereskedelmi cikk. (Trade Mark)
A kérdező hozzászólása: És az mit jelent?
ha rendõr, akkor korrupt, mert meg tudod venni, hisz kereskedelmi cikk
ha emberek írják ki maguk után poénból, akkor meg tudod õket vásárolni
hát ha Trade Mark a rövidítés jelentése, ami valószínû... akkor azt jelenti, h az elnevezés, a név az jogilag le van védve, más nem alkalmazhatja. amennyiben valahol mégis szeretnék hasznosítani a szó mögötti értéket meg kell fizetni, a jogtulajnak. szertintem ez esetben a csoportot is jelenti. :)
Egyszerûen csak poénból írják ki egyesek, mert milyen jól néz ki, v mert milyen menõ! Nehogy már komolyan vedd! Egyébként ahogy elõttem is mondták ez a Trade Mark rövidítése, ami az árucikkeknél azt jelenti, h jogilag le van védve a név.

Mit jelent az iwiw-en a városszavazás? Mire jó?

Csomószor kapok ilyen üzeneteket, fogalmam sincs mi a céljuk... :)

Legjobb válasz: Szia!Bizonyos számú szavazatot ösze kell gyûjteni ahoz,hogy ki lehessen írni egy település nevét,mint városnevet!Ha mondjunk Pusztaröcsöge összeszedi a kellõ szavazatot,akkor látni fogod,hogy ott lakik xy,anélkül,hogy az adatlapját megnéznéd!

Szia!Bizonyos számú szavazatot ösze kell gyûjteni ahoz, hogy ki lehessen írni egy település nevét, mint városnevet!Ha mondjunk Pusztaröcsöge összeszedi a kellõ szavazatot, akkor látni fogod, hogy ott lakik xy, anélkül, hogy az adatlapját megnéznéd!


Olvasatlanul törölve...

Az iwiw-en a híreknél a főoldalon mit jelent az, hogy pld. Kovács István null?

Legjobb válasz: Azért mert nem írt üzenetnek semmit.ugyanolyan mint az üzenõfal volt,lehet üzenn,kiírja hogy ki kinek lett az ismerõse,milyen képt töltööt fel stb.

Azért mert nem írt üzenetnek semmit.ugyanolyan mint az üzenõfal volt, lehet üzenn, kiírja hogy ki kinek lett az ismerõse, milyen képt töltööt fel stb.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, bár nem nagyon értem :( Azt értem, hogy az üzenõfalat helyettesíti, ír is mindent, hogy ki kinek az ismerõse lett, meg hogy ki hova, milyen alkalmazásba kukkantott be, meg ki kihez csatlakozott, csak van pár név, ahova azt írja ki, hogy Nagy Adél null (na ezt nem értem).

Mit jelent az IWIW-en az elküldött levélnél a bezárt boríték aljnán a piros csík?

Legjobb válasz: Gondolom azt, hogy elolvasás nélkül törölték az elküldött üzenetedet.

Gondolom azt, hogy elolvasás nélkül törölték az elküldött üzenetedet.

Az iwiw-en ha piros a kibontott boríték, amit elolvasott akinek küldtem mit jelent?

Azt hogy kitörölte az üzenetei közül?

Legjobb válasz: Ha piros a boriték akkor kitörölte

Ha piros a boriték akkor kitörölte
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A kérdező hozzászólása: köszi a 2. válaszolónak, ez volt a probléma!
én tegnap is töltöttem fel, nekem rendben volt
Szerintem behalt a böngészõd, nem kezeli le rendesen a java-t, próbáld meg másikkal! Pl: Exploler 6 v 7 v 8, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome
igaza van a másodiknak nekem ma is sikerült fel tölteni
Eddig nekem se mûködött írtam az iwiwnek egy levelet és mondták hogy próbálkozzak valami más böngszõvel de orvosolják nemsokára a problémát hogy régebbivel is lehessen feltölteni. nekem most explorer 7 van és megy mint a karikacsapás;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!