Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iwiw-en (14 db)

Mit jelent iwiw-en a név után a " TM "?

Legjobb válasz: Az, hogy a viselõje egy kereskedelmi cikk. (Trade Mark)

Az, hogy a viselõje egy kereskedelmi cikk. (Trade Mark)
A kérdező hozzászólása: És az mit jelent?
ha rendõr, akkor korrupt, mert meg tudod venni, hisz kereskedelmi cikk
ha emberek írják ki maguk után poénból, akkor meg tudod õket vásárolni
hát ha Trade Mark a rövidítés jelentése, ami valószínû... akkor azt jelenti, h az elnevezés, a név az jogilag le van védve, más nem alkalmazhatja. amennyiben valahol mégis szeretnék hasznosítani a szó mögötti értéket meg kell fizetni, a jogtulajnak. szertintem ez esetben a csoportot is jelenti. :)
Egyszerûen csak poénból írják ki egyesek, mert milyen jól néz ki, v mert milyen menõ! Nehogy már komolyan vedd! Egyébként ahogy elõttem is mondták ez a Trade Mark rövidítése, ami az árucikkeknél azt jelenti, h jogilag le van védve a név.

Ha telefonszámhoz azt írja egy lány iwiw-en, hogy "ha kell kérd el" az mit jelent? Nyitott rá, hogy iwiwen írjak neki, hogy megismerném?

A kérdés adott. Tapasztalatok, vélemények?

Legjobb válasz: Hát ha nem is ezt jelenti, akkor is ezt írta. Szóval nyugodtan megprobálhatod, hiszen õ írta.

Hát ha nem is ezt jelenti, akkor is ezt írta. Szóval nyugodtan megprobálhatod, hiszen õ írta.
Azért írta, hogy ha kell kérd el, hogy ha meg akarod ismerni, kell a telefonszáma írj neki -.-'
azt jelenti, hogy ha kell, kérd el :D írj neki, majd meglátod, tényleg nyitott-e az ismerkedésre.
azért ha nem ismered egyáltalán, ne azt írd rögtön h adja meg a számát :)
írj neki és megadja
Írj neki, és akkor majd eldönti. Azt nem írta, hogy oda is adja.
Írsz neki, megnézi az adatlapodat, és ha úgy gondolja visszaír... Csak azt nem tudom, hogy egy ilyen netes szart hogy lehet komolyan venni? Bárki bármikor gyárt egy kamu lapot. Vagy legyen valódi. Úgyis azt ír ki magáról amit akar...
Ebbõl nem derül ki, hogy nyitott lenne az ismerkedésre, egyszerûen nem akarta megadni nyilvánosan a számát. Ha elkéred, akkor sem biztos, hogy megadja, lehet, hogy ez csak az ismerõsöknek szól, és közülük sem mindenkivel akarja megosztani, ezért nem írja ki. Ettõl még nyugodtan írhatsz neki, csak ne sértõdj meg, ha elutasít, mert szerintem ebbõl a szövegbõl nem következik, hogy ismeretlenek közeledését várná. De lehet, hogy szerencséd lesz, veszítenivalód nincs.
Kérd el a számát! Mit veszíthetsz???

Mit jelent az (L)? Pl. Iwiw-en láttam ilyet fényképeknél.

Legjobb válasz: 1 szív :) Az MSN-be 1 "kép"-nek a kódja, ha így beírod: (L) egy szívet ad ki és így használják máshol is, mint pl. iwiw.

1 szív :) Az MSN-be 1 "kép"-nek a kódja, ha így beírod: (L) egy szívet ad ki és így használják máshol is, mint pl. iwiw.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Öreg vagyok én már ezekhez... :)


A kérdező hozzászólása: köszi a 2. válaszolónak, ez volt a probléma!
én tegnap is töltöttem fel, nekem rendben volt
Szerintem behalt a böngészõd, nem kezeli le rendesen a java-t, próbáld meg másikkal! Pl: Exploler 6 v 7 v 8, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome
igaza van a másodiknak nekem ma is sikerült fel tölteni
Eddig nekem se mûködött írtam az iwiwnek egy levelet és mondták hogy próbálkozzak valami más böngszõvel de orvosolják nemsokára a problémát hogy régebbivel is lehessen feltölteni. nekem most explorer 7 van és megy mint a karikacsapás;)

Mit jelent az iwiw-en a városszavazás? Mire jó?

Csomószor kapok ilyen üzeneteket, fogalmam sincs mi a céljuk... :)

Legjobb válasz: Szia!Bizonyos számú szavazatot ösze kell gyûjteni ahoz,hogy ki lehessen írni egy település nevét,mint városnevet!Ha mondjunk Pusztaröcsöge összeszedi a kellõ szavazatot,akkor látni fogod,hogy ott lakik xy,anélkül,hogy az adatlapját megnéznéd!

Szia!Bizonyos számú szavazatot ösze kell gyûjteni ahoz, hogy ki lehessen írni egy település nevét, mint városnevet!Ha mondjunk Pusztaröcsöge összeszedi a kellõ szavazatot, akkor látni fogod, hogy ott lakik xy, anélkül, hogy az adatlapját megnéznéd!

Mit jelent az IWIW-en az elküldött levélnél a bezárt boríték aljnán a piros csík?

Legjobb válasz: Gondolom azt, hogy elolvasás nélkül törölték az elküldött üzenetedet.

Gondolom azt, hogy elolvasás nélkül törölték az elküldött üzenetedet.
Olvasatlanul törölve...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!